انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو در کنار ویندوز نصب نمیشود!  (دفعات بازدید: 1796 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
ابونتو در کنار ویندوز نصب نمیشود!
« : 20 تیر 1393، 02:46 ق‌ظ »
سلام. من میخوام در کنار ویندوز 7 ابونتو 14.04 رو نصب کنم.
وقتی مشغول طی مراحل نصب ابونتو هستم، توی مرحله انتخاب حالت نصب، وقتی گزینه در کنار ویندوز رو انتخاب میکنم، سیستم ریست میشه و دی وی دی رام ایجکت میشه و میگه لطفا دیسک رو در بیارید و برای ریست شدن یه کلید رو فشار بدید!
در منوی بوت سیستم ویندوز 7 و ابونتو وجود داره. اما وقتی ابونتو رو اجرا میکنم میره رو حالت لایو سی دی و دوباره مراحل نصب از اول آغاز میشه.
تو ورژن های قبلی ابونتو نصبش در کنار ویندوز به این مشکلی نبود، کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
ناگفته نماند که بنده دارم این کار رو روی لب تاپ انجام میدم
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1393، 02:53 ق‌ظ توسط kavoshgar »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : ابونتو در کنار ویندوز نصب نمیشود!
« پاسخ #1 : 20 تیر 1393، 07:51 ق‌ظ »
به نظرم بهتره خودتون دستی پارتیشن بندی کنید و مراحل نصب رو ادامه بدید( گزینه something else رو انتخاب کنید )

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 تیر 1393، 08:49 ق‌ظ »
ممنون از شما. بله حق با شماست اما متاسفانه فعلا این امکان وجود نداره و از طرفی برام جالبه بدونم که چرا اینطوری نصب نمیشه؟

آفلاین mojtaba salehi45

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #3 : 20 تیر 1393، 06:50 ب‌ظ »
کارهایی رو که توی نصب انجام میدی برام توضیح بده؟

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 20 تیر 1393، 08:10 ب‌ظ »
کار خاصی انجام نمیدم!
دی وی دی رو توی دیسک درایو میذارم. لب تاپ رو ری استارت میکنم و از طریق سی دی رام بوت میکنم. منوی ابتدایی نصب ظاهر میشه. یه بار اولین گزینه یعنی try ubuntu without installing رو زدم و وقتی ابونتو بالا اومد از رو دسکتاپ گزینه نصب رو اجرا کردم، یه بار دیگه هم از همون منوی اول مستقیم نصب اوبونتو رو انتخاب کردم. در هر دو صورت مشکل برطرف نشد
به هر حال...
توی ویزارد اولین مرحله مربوط به انتخاب زبانه و مرحله بعد preparing to install ubuntu هستش که میگه چقدر فضا میخواد و اینترنتی سیستم عامل آپدیت بشه و third party نصب بشه یا نه
مرحله بعدی installation type هستش که چند تا گزینه داره و گزینه اولش install ubuntu inside windows 7 هستش که وقتی انتخاب میکنم و next میزنم سیستم ریست میشه و این پیام نشون داده میشه:
please remove installation media and close the tray (if any) then press enter
بعد از این دیگه هیچ اتفاق خاصی نمیفته و سیستم ریست میشه و روز از نو، روزی از نو  ;)

آفلاین mojtaba salehi45

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #5 : 21 تیر 1393، 02:22 ب‌ظ »
یک سری ریزه کاری ها وپارتیشن بندی های درایو ویندوز هست که نمی دونید
1بعد از گذاشتن cdیاflashبایدtryرو بزنی
2انتخاب Gparted
3پارتیشن بندی درایو ویندوز رو ازش یک درایو25Gبسازیدیعنی از درایو ویندوز دو درایو25+50=75ساخته اید (مثلا)
4انجام بده تا بهت بگم بقیه شو
اگه بخوای از دو سیستم عامل استفاده کنی مثل من باید اینطوری شروع کنی
« آخرین ویرایش: 21 تیر 1393، 02:24 ب‌ظ توسط mojtaba salehi45 »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #6 : 21 تیر 1393، 10:55 ب‌ظ »
برای ما هم سؤاله که چرا خودش این کار را نمی‌کنه، اگه منظورتون را فهمیده باشم.
ولی اینکه می‌گید الآن امکان پارتیشن‌پندی وجود نداره، چرا؟

همونطور که دوستان گفتن وقتی لایو بالا اومدی gparted را باز کن و درایو ویندوزت را resize کن و فضایی برای نصب خالی کن. بعدش apply کن و برو سراغ نصب. موقع نصب از something else استفاده کن نه از inside windows خودت که دیگه بلدی ان‌شاءالله.
:) :)

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 22 تیر 1393، 09:59 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان. مساله اینجاست که مطلبی که شما میفرمائید، نصب کنار ویندوز به حساب نمیاد. تو حالتی که شما میفرمائید دو سیستم عامل به صورت مجزا نصب میشن اما این چیزی که بنده عرض میکنم، اوبونتو میاد و تو یه درایو ویندوزی یه پوشه به نام اوبونتو میسازه و به بیان ساده، سیستم عامل ابونتو تو یه ایمیج نصب میشه، نه تو یه درایو. تو حالت inside windows عملا هیچ درایو ویندوزی پاک یا ریسایز نمیشه که سیستم عامل اوبونتو روش نصب بشه

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #8 : 23 تیر 1393، 12:45 ق‌ظ »
ممنون از همه دوستان. مساله اینجاست که مطلبی که شما میفرمائید، نصب کنار ویندوز به حساب نمیاد. تو حالتی که شما میفرمائید دو سیستم عامل به صورت مجزا نصب میشن اما این چیزی که بنده عرض میکنم، اوبونتو میاد و تو یه درایو ویندوزی یه پوشه به نام اوبونتو میسازه و به بیان ساده، سیستم عامل ابونتو تو یه ایمیج نصب میشه، نه تو یه درایو. تو حالت inside windows عملا هیچ درایو ویندوزی پاک یا ریسایز نمیشه که سیستم عامل اوبونتو روش نصب بشه
من نمی‌دونم و اگه این‌طوره شرمندم.
آخه قبلا شنیده‌بودم inside windows خودش میاد و کمی از درایو ویندوز را جدا می‌کنه و اونجا نصب می‌کنه و اوبونتو غیر از ماشین مجازی روی درایو ویندوزی نصب نمیشه. خب حتما اشتبا فهمیدم.

اصولا پس باید با زدن inside پرونده‌های مورد نیاز را اونجا بریزه و شما دیسک را جدا کنید و بعد از روشن شدن دوباره‌ی رایانه و انتخاب اوبونتو از همون پوشه بره برای نصب. و اونجا دیگه نمی‌دونم باید inside بزنید یا چیز دیگه. گزینه‌های دیگه را نمیشه امتحان کرد یا اصلا داره. مثلا بعد از restart و شروع نصب گزینه‌ی try را نزنید و بعد بجای inside از reinstall استفاده کنید (اگه داشته باشه).

اگرم چنین چیزی نیست یا نشد. پس منتظر می‌شینیم یکی بیاد یاری برسونه.
موفق باشی
:) :)

آفلاین pouya7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #9 : 25 تیر 1393، 02:13 ق‌ظ »
سلام ببخشید که مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم‎<3‎ من تازه می خواستم اوبونتو رو در کنار ویندوز۸ نصب کنم اما وقتی می خواهم نصبش کنم میره تو یه صفحه که نوشته می خواهید ریست شود یا بعدا ریست شود وقتی میگذارم ریست شود وارد لودینگ اوبونتو میشود و پس از چند ثانیه خطا میدهد که نمی توان به ابونتو وصل شد وبرای درست کردن مشکل به صفحه ی کمک بروید و من مجبور می شوم کامپیوتر را ریست کنم تا از صفحه خارج شوم.ببخشید اگه هیچی بلدنیستم اخه صفر کیلومترم. :oops:  ::)

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 25 تیر 1393، 07:48 ق‌ظ »
اینطور که معلومه تو ورژن های جدید ابونتو، این سیستم عامل کنار ویندوز نصب نمیشه و حتما باید یه درایو مجزا بهش اختصاص داد. ما هم مثل شما منتظر نشستیم یکی بیاد و یه راهکار بهمون نشون بده  ](*,)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 25 تیر 1393، 01:58 ب‌ظ »
اینطور که معلومه تو ورژن های جدید ابونتو، این سیستم عامل کنار ویندوز نصب نمیشه و حتما باید یه درایو مجزا بهش اختصاص داد. ما هم مثل شما منتظر نشستیم یکی بیاد و یه راهکار بهمون نشون بده  ](*,)
ظاهرا منظور شما نصب با wubi هست
این شکل نصب از ورژن ۱۲.۰۴ دیگه به طور رسمی ساپورت نمیشه و اونهایی هم که ارائه میشه رسمی نیست و به طور غیر رسمی توسط جامعه کاربری ارايه میشه
حالا چرا مجزا نصب نمیکنی؟مشکلت چیه؟شاید بتونیم کمکت کنیم :)

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 28 تیر 1393، 07:44 ق‌ظ »

ظاهرا منظور شما نصب با wubi هست
[/quote]
بله. اگه دیگه ساپورت نمیشه چرا گزینه اش هنوز تو مراحل نصب ابونتو هست؟
دلیلش اینه که نمیخوام مقداری از فضای هارد رو جدا کنم یا اینکه یک درایو رو بهش  اختصاص بدم و دلیل دیگه اینکه میخوام این سیستم عامل مستقلا بالا بیاد و برای مثال تو محیطهای شبیه سازی شده مثل ویرچوال باکس اجرا نکنم