دوستان من دانشجوی مهندسی عمران هستم و برای کارام و انجام پروژه به نرم افزارهای تخصصی نیاز دارم. مثل: Auto CAD , Etabs , SAFE و... و از اونجایی که نرم افزار مشابه در لینوکس نتونستم پیدا کنم( حتما میگین Liber cad و Draftsight هست ولی اینا دردی رو دوا نمیکنن و بقیه نرم افزارها) مجبور شدم که به ماشین مجازی رو بیارم و با دو تا برنامه هم کار کردم و در نگاه کلی و بدون تعصب راحت میتونم بگم VMWare Workstation بهتر از VirtualBox هست. درسته هر دو امکانات زیادی در اختیار ما میزارن ولی هم کیفیت VMWare بهتر هست و هم کاراییش.
مثال:
زمان Run و انالیز یه پروژه ساده در ایتبز در هر دو ماشین تامل برانگزه؛ VMware چند ثانیه و VirtualBox نزدیک 1 دقیقه. که زمان VMWare نزدیک زمانی هست که در ویندوز Run میکنم. و اگه قرار باشه برای هر دستور چند دقیقه صبر کنم پیر میشم خوو
![Grin ;D](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/grin.gif)
من بدون تعصب نظرمو گفتم پس لطفا حاشیه نریم و طوری نکته بین نباشیم که بخوایم حال طرف مقابلمون رو بگیریم. من میخوام مهندسان دیگه که میخوان به لینوکس کوچ کنن رو راهنمایی کرده باشم که دوباره به سمت ویندوز برنگردن. من خودم یه سال هست که زور میزنم که تو لینوکس بمونم و حتی توزیع های مختلف رو امتحان کردم و بلاخره به اوبونتو برگشتم چون پشتیبانیش بیشتره. والان بین اوبونتو و دبیان موندم که کدوم رو برای همیشه نصب کنم(پایدار بودن و لگ نداشتن سیستم برام خیلی مهمه).
من از با تجربه ها میخوام که یه پست مارک دار با موضوع مناسب ایجاد کنن و WMWare Workstation رو به مهندسامون که به ویندوز خیلی نیاز دارن آموزش بدن و با این ترفند درصد عظیمی از کاربران جامعه رو به سمت لینوکس بکشن.
ممنون از همگی