0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
عموما ریمستر کردن، بخصوص در مورد توزیعهایی که زنده نیستند، کار خوبی نیست.
واقعیت کنجکاو شدم.نقلقول از: nixoeen در 22 تیر 1393، 11:08 بظعموما ریمستر کردن، بخصوص در مورد توزیعهایی که زنده نیستند، کار خوبی نیست.خیلی جالبه. میشه لطفا بیشتر توضیح بدید
LFS یا یه همچین چیزی هست واسه ساخت توزیع لینوکس به نظرم کار بااون رو یادبگیر
نقلقول از: noobs در 22 تیر 1393، 11:29 بظLFS یا یه همچین چیزی هست واسه ساخت توزیع لینوکس به نظرم کار بااون رو یادبگیرنه نه ال اف اس ساخت یک توزیع از پایه هست من فقط می خوام چنتا پکیج نصب کنم
خیلی جالبه. میشه لطفا بیشتر توضیح بدید
نقلقول از: ممدرضا در 22 تیر 1393، 11:18 بظخیلی جالبه. میشه لطفا بیشتر توضیح بدیدخوب دقیقا بگید هدفتون چیه، چیکار میخواید بکنید، ... کل داستان رو بگید، بعد میتونم بگم بهترین راهکار (حداقل از نظر من) چیه.
نقلقول از: nixoeen در 23 تیر 1393، 12:05 قظنقلقول از: ممدرضا در 22 تیر 1393، 11:18 بظخیلی جالبه. میشه لطفا بیشتر توضیح بدیدخوب دقیقا بگید هدفتون چیه، چیکار میخواید بکنید، ... کل داستان رو بگید، بعد میتونم بگم بهترین راهکار (حداقل از نظر من) چیه.من می خوام یکسری پکیج های voip رو به صورت پیشفرض + یه سیستم بیلینگ رو روی سنت او اس مینیمال نصب و یک ریمستر تهیه کنم . البته پروژّ های مشابه وجود داره ولی من می خوام این کارو تجربه کنم.
خوب چرا یک Meta-Package درست نمیکنید که با نصب اون بسته، بستههایی که لازم دارید رو براتون نصب کنه؟ اینطوری هر کسی CentOS رو نصب کرده باشه، کافیه بستهای که آماده کردید رو دانلود کنه و نصب بکنش.