اون دوستانی میخوان از این چیزا بخرن احتمالأ یا پولاشون زیادی کرده یا خوشی زیر دلـشونو زده... آخه این به چه درد من و شما میخوره؟ میخواین اینو بخرید که باهاش چکار کنین؟! به یه مانیتور وصلش کنین و چندتا فیلم و عکس ببینین و فلشتونو بهش بزنین؟! همون لپتاپ و نتبوک و حتی اسمارت فونـتون همین قابلیتها (و حتی بیشتر از این) رو داره و قدرتشم از این بیشتره، تازه نیاز به نمایشگر هم نداره!
این سیستم واسه کارهای خاص و افراد خاص ساخته شده.
شرمندهها ولی داشتن این دید نسبت به این چیزها دید واقعاً چرتیه
این بردها فقط مخصوص آدمهای خاص نیست
میتونی کل ترافیک شبکهی خونه رو از پشت این رد بکنی + تور و راحت نت گردی کنی
میتونی قسمتی از خونهتو هوشمند کنی و با کمک رزبری کنترلش کنی
اگه آزادیت برات مهمه و دلت هم یه تلویزیون هوشمند آزاد بدون track کردن میخواد رزبری و xbmc بهترینه برات
این برد برای منی که کارم الکترونیک و شمایی که نرمافزاره چیز بهدرد بخوریه .الان فکر کنم ۲۰۰ هزارتومن خوشی زدن زیر دل و مایه داری نیست! دو دست لباس میخری که قبلا مشابهش رو داشتی و میبینی یهو میشه ۲۰۰ هزارتومن
خیلی کارها با رزبری میشه کرد که از حیطه کار تبلت و لپتاپ و پیسی و اسمارتفون و ... خارجه
یه سریهاشونو از این لینک پیگیری کنین
http://www.instructables.com/tag/type-id/category-technology/channel-raspberry-pi/رزبریپای و بردهای مشابه اون مثل کوبیبرد و کوبیتراک بردهایی هستن که از دلجامعه بیرون اومدن برای یادگرفتن برای اینکه بدونی مثل مک نیستی و از مکانیسم سیستمت آگاهی
درضمن رزبری جزو بردهای اوپنهاردویر محسوب میشه و شماتیک مدار و ... دیگهش موجوده به خاطر همینش هم هست که کلی قابلیت میشه بهش اضافه کرد و میشه تغییرش داد
=============================
یه کانال هست به نام Ben Heck show رو یوتیوب دنبالش کنین ویدئوهای جالبی داره از کارکردن با رزبری! یه ویدئوش بود که اومده بود با کمک رزبری یه کنسول دستی مثل پیاسپی درست کرده بود
یه پروژه باحال هم هست تو یوتیوب که با کمک رزبری و یه سری چیزا یه پرینتر سهبعدی میسازن سرچ کنین پیداش کنین
در جواب اون دوستمون باید بگم که خیر رم و گرافیک و ایناش قابل تغییر نیست چون اینها SoC یا system on a chipهستن و کل این اجزاشون روی یه چیپ هست پس قابل تغییر نیست مگر اینکه دانش بالایی از الکترونیک داشته باشی و اون چیپ رو کلا عوض کنی
))) که چه کاریه میری یه برد قویتر مثل کوبیبرد یا کوبیتراک میخری
این عکسهایی که noobs گذاشته غیر از اولی بقیهشون بردهای مانینگبیت کوین به نام butterfly هستن و هیچ ربطی به رزبری ندارن ! نیاین بگین فولان که من خودم ماینرم :دی و از همه اینچیزا خبر دارم :دی
@nixoeen
در این مورد آخر باید بگم که جدیدا یه سری کارتهای گرافیک و کارتهای ASiC که اولی زودتر اومده بود، برای رزبری اومده هم به صورت یواسبی هم به صورت بردهایی که به GPIO وصل میشن.اکثرا ماینرها ازش استفاده میکنن چون ارزونه (تو بلاگ یه چینی خونده بودم که خودش درستشون میکنه) اما بعد از اینکه این بردهای ASiCش رو هم یه چینی باز میزنه :دی ماینرها بعضا رو میارن سمت اون چون قیمت پایینه داره تولیدش(فکر کنم حدودا ۲۰ دلار) و همچنین نسبتبه قیمتش کیلوهش/مگاهش مناسبی (حدود ۲۵۰الی ۳۰۰) تولید میکنه
همونطور که میبینین به خاطر اوپنهاردویر بودنش کلی کارا میشه باهاش کرد