انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نسل جدید کامپیوتر Raspberry Pi معرفی شد  (دفعات بازدید: 10758 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
پاسخ : نسل جدید کامپیوتر Raspberry Pi معرفی شد
« پاسخ #15 : 29 تیر 1393، 11:04 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز!
به نظرم با توجه به قیمتش دستگاه خوبی هست... شما چه طوری با ۳۵ دلار می خوای دستگاهی ببندی که اصلا روشن بشه...؟!  ;D
Void Linux + XFCE

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #16 : 29 تیر 1393، 11:20 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز!
به نظرم با توجه به قیمتش دستگاه خوبی هست... شما چه طوری با ۳۵ دلار می خوای دستگاهی ببندی که اصلا روشن بشه...؟!  ;D
اگه مثل چند سال پیش بود و جنس 35 دلاری 35 هزار تومن فروخته میشد حرف شما صحیح بود، ولی الان دیگه هم دلار کشیده بالا هم دلالها طمعشون بیشتر شده! الان یه دستگاه PS4 که از آمریکا تا افغانستان 399 دلار به مشتری فروخته میشه، من و شما توی ایران باید حداقل یک و هشتصد پول بدیم واسش! (تازه اون اوائل کمتر از چهار میلیون نمیدادن!). با این حساب یه جنس 35 دلاری رو حداقل 250 تومن باید واسش پول بدیم! (تازه من کم گفتم).
جدای از قیمت، چیزی رو که به دردمون نمیخوره چرا باید بخریم؟!
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1393، 11:23 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #17 : 29 تیر 1393، 11:26 ب‌ظ »
اون دوستانی میخوان از این چیزا بخرن احتمالأ یا پولاشون زیادی کرده یا خوشی زیر دلـشونو زده... آخه این به چه درد من و شما میخوره؟ !
خوب برادر من این چه حرفیه میزنی ؟
خیلی سادست ، اگه نیاز نداری نخر
ولی مثلا یکی که میخواد شبانه روز دانلود کنه و یک سیستم جدا برای دانلود میخواد مگه پول زیادی داره که یک سیستم نو بخره ؟
حالا مقدار مصرف برق و مکان و غیره بماند
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #18 : 29 تیر 1393، 11:34 ب‌ظ »
اون دوستانی میخوان از این چیزا بخرن احتمالأ یا پولاشون زیادی کرده یا خوشی زیر دلـشونو زده... آخه این به چه درد من و شما میخوره؟ میخواین اینو بخرید که باهاش چکار کنین؟! به یه مانیتور وصلش کنین و چندتا فیلم و عکس ببینین و فلشتونو بهش بزنین؟! همون لپتاپ و نتبوک و حتی اسمارت فونـتون همین قابلیتها (و حتی بیشتر از این) رو داره و قدرتشم از این بیشتره، تازه نیاز به نمایشگر هم نداره!
این سیستم واسه کارهای خاص و افراد خاص ساخته شده.
شرمنده‌ها ولی داشتن این دید نسبت به این چیز‌ها دید واقعاً چرتیه
این برد‌ها فقط مخصوص آدم‌های خاص نیست
می‌تونی کل ترافیک شبکه‌ی خونه رو از پشت این رد بکنی + تور و راحت نت گردی کنی
می‌تونی قسمتی از خونه‌تو هوشمند کنی و با کمک رزبری کنترلش کنی
اگه آزادیت برات مهمه و دلت هم یه تلویزیون هوشمند آزاد بدون track کردن می‌خواد رزبری و xbmc بهترینه برات
این برد برای منی که کارم الکترونیک و شمایی که نرم‌افزاره چیز به‌درد بخوریه .الان فکر کنم ۲۰۰ هزارتومن خوشی زدن زیر دل و مایه داری نیست! دو دست لباس می‌خری که قبلا مشابه‌ش رو داشتی و میبینی یهو میشه ۲۰۰ هزار‌تومن
خیلی کار‌ها با رزبری میشه کرد که از حیطه کار تبلت و لپ‌تاپ و پی‌سی و اسمارت‌فون و ... خارجه
یه سری‌هاشونو از این لینک پیگیری کنین
http://www.instructables.com/tag/type-id/category-technology/channel-raspberry-pi/
رزبری‌پای و برد‌های مشابه اون مثل کوبی‌برد و کوبی‌تراک برد‌هایی هستن که از دل‌جامعه بیرون اومدن برای یادگرفتن برای اینکه بدونی مثل مک نیستی و از مکانیسم سیستمت آگاهی
درضمن رزبری جزو برد‌های اوپن‌هاردویر محسوب میشه و شماتیک مدار و ... دیگه‌ش موجوده به خاطر همینش هم هست که کلی قابلیت میشه بهش اضافه کرد و میشه تغییرش داد
=============================

یه کانال هست به نام Ben Heck show رو یوتیوب دنبالش کنین ویدئو‌های جالبی داره از کارکردن با رزبری! یه ویدئوش بود که اومده بود با کمک رزبری یه کنسول دستی مثل پی‌اس‌پی درست کرده بود
یه پروژه باحال هم هست تو یو‌تیوب که با کمک رزبری و یه سری چیزا یه پرینتر سه‌بعدی می‌سازن سرچ کنین پیداش کنین
در جواب اون دوستمون باید بگم که خیر رم و گرافیک و ایناش قابل تغییر نیست چون این‌ها SoC یا system on a chipهستن و کل این اجزاشون روی یه چیپ هست پس قابل تغییر نیست مگر اینکه دانش بالایی از الکترونیک داشته باشی و اون چیپ رو کلا عوض کنی :) ))) که چه کاریه میری یه برد قوی‌تر مثل کوبی‌برد یا کوبی‌تراک می‌خری
این عکس‌هایی که noobs گذاشته غیر از اولی بقیه‌شون برد‌های مانینگ‌بیت کوین به نام butterfly هستن و هیچ ربطی به رزبری ندارن ! نیاین بگین فولان که من خودم ماینرم :دی و از همه این‌چیزا خبر دارم :دی
@nixoeen
در این مورد آخر باید بگم که جدیدا یه سری کارت‌های گرافیک و کارت‌های ASiC که اولی زود‌تر اومده بود، برای رزبری اومده هم به صورت یو‌اس‌بی هم به صورت برد‌هایی که به GPIO وصل میشن.اکثرا ماینر‌ها ازش استفاده میکنن چون ارزونه (تو بلاگ یه چینی خونده بودم که خودش درستشون میکنه) اما بعد از اینکه این برد‌های ASiCش رو هم یه چینی باز میزنه :دی ماینر‌ها بعضا رو میارن سمت اون چون قیمت پایینه داره تولیدش(فکر کنم حدودا ۲۰ دلار) و همچنین نسبت‌به قیمتش کیلوهش/مگاهش مناسبی (حدود ۲۵۰الی ۳۰۰) تولید می‌کنه
همون‌طور که میبینین به خاطر اوپن‌هاردویر بودنش کلی کارا میشه باهاش کرد

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 29 تیر 1393، 11:56 ب‌ظ »
دوست عزیز این که شما کارت الکترونیک هست و یا کسایی هستن که با این سیستم یک وسیله دیگه میسازن یا کسایی که روی مدارهای الکترونیک مطالعه میکنن و واسش برنامه مینویسن امثال اینها، هم شما و هم اینایی که مثال زدم جزو افراد خاص محسوب میشید، آدم عام مثل خود من که هیچکدوم از این کارها رو نمیکنه و یه پی سی و یه اسمارت فون داره و تمام کارهاش رو با همونا انجام میده. این از فرق خاص و عام.
بقیه چیزایی که گفتید تخیلات بود... ، برای حفظ privacy نیاز نیست که یه کامپیوتر جدا داشته باشید، اگه کسی انقدر حرفه ای باشه که از توی tor هم بتونه رد شما رو بزنه، بدونید که از روی اون سیستم هم میتونه همین کار رو بکنه. تلویزیونهای هوشمند هم تنها قسمت نگران کنندش وبکمشه که توی TVهای جدید اونم قابل جداسازیه یعنی هروقت نمیخوای ازش استفاده کنی برش میداری تا اگه تلویزیون شما هک هم شده باشه کسی نتونه از دور یواشکی ازتون فیلم بگیره.
اون دوستمون minion گفتن یه سیستمِ جدا برای دانلود کردن!!!!!!!!  :o خب اگه کسی تو خونه PC داشته باشه و باهاش دانلود نکنه و بره یه سیستم جدا بخره فقط برای دانلود کردن، خب این آدم پولاش زیادی کرده دیگه! غیر از اینه؟ اگه اطلاعات مهمی داره بریزه روی DVD یا هارد اکسترنال، یه پسورد هم واسش بزاره و بزاره توی کمدش و با خیال راحت به اینترنت وصل بشه. بد میگم؟ درضمن این سیستم برای دانلودِ حرفه ای (اونطور که شما گفتید فقط واسه دانلود) چندان مناسب نیست چون ظرفیت ذخیره سازیش کمه. سازندش هم اینو برای دانلود کردن نساخته (محض اطلاع)
---------------------------------------------------------------------------------
من بازهم سر حرفی که زدم هستم، این وسیله برای افراد خاص و کاربردهای خاص ساخته شده و خیلی از ماها بهش نیاز نداریم، فقط میخواییم پولامونو یه جوری خرج کنیم!
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1393، 12:07 ق‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #20 : 30 تیر 1393، 12:18 ق‌ظ »

منظورتون رو از تخیلات متوجه نشدم
چی تخیله؟
تلویزیونی که وصل میشه به اینترنت و تمام برنامه‌هایی که دیدی رو به صورت یه فایل هش نشده می‌فرسته سرور ال‌جی و ...
یه نگاهی به اون لینک بندازین متوجه میشین آدم‌های عادی هم برای انجام کار‌های عادی‌شون هم میان و از رزبری استفاده می‌کنن
در ضمن با اینکه برای دانلود ساخته نشده اما بهتره بعضی از کارای مدیریتی رو دست اون سپرد.
کسی حاضر نیست برای چندگیگابایت لپ‌تاپ/کامپیوترش رو چندین و چند ساعت روشن نگه و دانلود کنه
خیلی خیلی خیلی کارا میشه کرد باهاش
یه جایی خوندم یکی اومده بود سیستم تهویه‌ش (کولرگازی خودمون)رو با کمک یه سینسور دما وصل کرده بود به این و دما اگه از این حدپایین‌تر یا بالاتر میرفت روشن/خاموش می‌کرد
همین‌کار رو هم میشه با سیستم‌نور دهی خونه انجام داد
میشه بدون خرج خیلی زیاد برای نت‌کردی یه کامپیوتر داشت
اینم یه پروژه که خوب رو رزبری کار می‌کنه
https://github.com/cyfdecyf/cow
میشه وب‌سرورش کرد تا کسایی که تو یه آپارتمان هستن راحت بین خودشون فایل ترنسفر کنن
لینکی که تو پست قبل دادم رو بخونین و ببینین کامل میبینین خیلی کارا مشه باهاش کرد که نه گیک بازی نه هدر دادن وقت و پول بلکه کمک می‌کنه به انجام بهتر کار‌ها در مدت زمان کم و حتی مثل پروژه‌ی تنظیم نور خونه و سیستم گرمایشی سرمایشی خونه کمک می‌کنه به سبز بودن خونه و حفظ محیط زیست
پس چرت و مهمل نیست این تیپ چیزا
=========================
چند سری لینک و پروژه باحال که میشه با این رزبری انجام داد
Home server
http://www.instructables.com/id/Ultimate-Pi-Based-Home-Server/
کنترلر با کمک وب (به درد هوشمندسازی خونه و خاموش و روشن کردن چیزا با گوشی/تبلت می‌خوره)
http://www.instructables.com/id/Web-Controlled-8-Channel-Powerstrip/
http://www.instructables.com/id/Streaming-Data-Visualization-Plotly-Raspberry-Pi/

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #21 : 30 تیر 1393، 12:45 ق‌ظ »
اون دوستمون minion گفتن یه سیستمِ جدا برای دانلود کردن!!!!!!!!  :o خب اگه کسی تو خونه PC داشته باشه و باهاش دانلود نکنه و بره یه سیستم جدا بخره فقط برای دانلود کردن، خب این آدم پولاش زیادی کرده دیگه! غیر از اینه؟ اگه اطلاعات مهمی داره بریزه روی DVD یا هارد اکسترنال، یه پسورد هم واسش بزاره و بزاره توی کمدش و با خیال راحت به اینترنت وصل بشه. بد میگم؟ درضمن این سیستم برای دانلودِ حرفه ای (اونطور که شما گفتید فقط واسه دانلود) چندان مناسب نیست چون ظرفیت ذخیره سازیش کمه. سازندش هم اینو برای دانلود کردن نساخته (محض اطلاع)
---------------------------------------------------------------------------------
من بازهم سر حرفی که زدم هستم، این وسیله برای افراد خاص و کاربردهای خاص ساخته شده و خیلی از ماها بهش نیاز نداریم، فقط میخواییم پولامونو یه جوری خرج کنیم!

خوب شما متوجه منظور من نشدید
ساده میگم
شما میخوایید شبانه روز (24/7) دانلود کنید
اصلا هم دوست ندارید که از سیستمی که ازش استفاده میکنید ، برای دانلود شبانه روزی استفاده کنید
خوب کدوم عاقلانه تره ؟
1. خریدن یک سیستم کامل ولی مینیمال که حداقل ۵۰۰ تومن پاتون درمیاد
حجم زیادی میگیره و نسبتا سنگینه
برای اینکه ۲۴ ساعت و ۷ روز هفته روشن باشه ، مصر برق بالایی داره

2. یه رزبری بخرید ( با مموری میشه ۲۱۰ ، حالا آخرش ۲۵۰ )
خیلی کوچیکه و میتونید کنار مودم ، روی مودم ، زیر مودم ، روی دیوار و .... قرارش بدید
مصرف برق آنچنانی هم نداره

خوب اگه من باشم ، مسلما دومی رو انتخاب میکنم
شما رو نمیدونم !  ;D
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
« پاسخ #22 : 30 تیر 1393، 12:47 ق‌ظ »
خب وقتی نمیشه ارتقاش داد مثلا شما یه فایل 2 گیگ میخوای دانلود کنی دانلود منیجر خودش موقع دانلود پارت پارت دانلود میکنه همینجوریش موقع چسبوندن کلی طول میکشه چه برسه به اینکه با این رم کم بخوای اینکارو بکنی یا یه فایل رو انزیپ کنی !
خب اگه هدف برای کسی که کارنرم افزار میکنه ین کارا باشه میره یه مک میخره ! ولی این رزبری بیشتر بدرد کارای الکتریکی میخوره ! واسه پردازنده روبات ! هرچند که avr هم عالیه ! ولی اینو بدون که این بورد به هیچ درد یک فرد نرم افزار کار نمیخوره ! حداقل باید توش یکمی تغییر بدن ! یا حداقل یک جعبه خوب داشته باشه بشه روی میز گراشت ! شما مک مینی اپل رو میخری یا این که جلوه خوبی نداره ؟! بیشتر گیک ها اینو میخرن ! اگه قرار باشه باهاش دانلود بکنی یا وب سرور بزاری یه سیستم میبنده طرف با 500 تومن ! کارش راه میوفته

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #23 : 30 تیر 1393، 12:51 ق‌ظ »

ساده میگم
اصلا هم دوست ندارید که از سیستمی که ازش استفاده میکنید ، برای دانلود شبانه روزی استفاده کنید
خوب کدوم عاقلانه تره ؟

خیلی کوچیکه و میتونید کنار مودم ، روی مودم ، زیر مودم ، روی دیوار و .... قرارش بدید

شما رو نمیدونم !  ;D

من روی گوشی اس 4 و نوت 3 تاحالا دانلود سنگین انجام دادم مثلا برای دانلود 2 گیگ روی اس 4 که حدود 2 ساعت میشد ! انقدر گوشی داغ شده بود که نمیشد بهش دست زد و جدی پوست دست رو میسوزند حتی بعد یکی دو دقیقه بعد گوشی چندبار ریست شد !

حالا شما فکرشو بکن بخوای 24/7 دانلود بزاری ! روی این کوچولو

نه واترکولری نه پاور مناسبی !

----------------

یه سوال چندروز پیش یک سری خبر بود راجع به اینکه سرور روم و دیتاسنتر ساختن با این کوچولو و کلاستر انجام دادند ایا راسته ؟

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 30 تیر 1393، 01:00 ق‌ظ »
فکر میکنید چند نفر از دوستانی که توی همین انجمن هستن با این وسیله کارهایی رو که شما نام بردید انجام میدن؟ بغیر از خودتون که میگید الکترونیک کار میکنید و دو سه نفر دیگه که خیلی گیک هستن دیگه فکر نمیکنم اینجا کسی باشه که با این دستگاه اینترنت اشیاء درست کنه و سیستم تهویه و سیستم نوردهی و اینجور چیزها درست کنه. تنها استفادش همون دانلود شبانه هست!  ;D که اونم عرض کردم چرا لپتاپ و پی سی خاک بخوره که بخوایی پول بدیم اینو بخریم یه مانیتور هم روش (یا لااقل 60-70 تومن پولِ یه سوئیچِ مانیتور)؟ میخوای شب دانلود کنی؟ کامپیوترت رو بزار رو حالت power saving، مانیتورت رو هم خاموش کن مصرفش کم میشه.
این دستگاه از نظر علمی خیلی دستگاه خوبیه برای اون مصارفی که ساخته شده و اون کسایی که واقعأ بهش نیاز دارن، خیلی هم جذابه حتی برای منی که بهش احتیاج ندارم، ولی کسی اینو احتیاج نداره دلیلی نداره که اینو بخره. البته همونطور که عرض کردم اگه کسی بخواد پول بابا رو یه جوری خرج کنه، یه توجیه الکی واسه خودش درست میکنه و چند روزی با این وسیله سرش گرمه، بعدشم خسته میشه و یه بهانه دیگه برای خرید یه چیز دیگه سرهم میکنه.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #26 : 30 تیر 1393، 01:03 ق‌ظ »
فکر میکنید چند نفر از دوستانی که توی همین انجمن هستن با این وسیله کارهایی رو که شما نام بردید انجام میدن؟ بغیر از خودتون که میگید الکترونیک کار میکنید و دو سه نفر دیگه که خیلی گیک هستن دیگه فکر نمیکنم اینجا کسی باشه که با این دستگاه اینترنت اشیاء درست کنه و سیستم تهویه و سیستم نوردهی و اینجور چیزها درست کنه. تنها استفادش همون دانلود شبانه هست!  ;D که اونم عرض کردم چرا لپتاپ و پی سی خاک بخوره که بخوایی پول بدیم اینو بخریم یه مانیتور هم روش (یا لااقل 60-70 تومن پولِ یه سوئیچِ مانیتور)؟ میخوای شب دانلود کنی؟ کامپیوترت رو بزار رو حالت power saving، مانیتورت رو هم خاموش کن مصرفش کم میشه.
این دستگاه از نظر علمی خیلی دستگاه خوبیه برای اون مصارفی که ساخته شده و اون کسایی که واقعأ بهش نیاز دارن، خیلی هم جذابه حتی برای منی که بهش احتیاج ندارم، ولی کسی اینو احتیاج نداره دلیلی نداره که اینو بخره. البته همونطور که عرض کردم اگه کسی بخواد پول بابا رو یه جوری خرج کنه، یه توجیه الکی واسه خودش درست میکنه و چند روزی با این وسیله سرش گرمه، بعدشم خسته میشه و یه بهانه دیگه برای خرید یه چیز دیگه سرهم میکنه.
میازی به مانیتور نیست با ssh میشه کار‌ها رو انجام داد :دی
به هرروی هرکسی مختاره برای خریدن یا نخریدنش
اما اگه کسی که خریده و ازش استفاده نمی‌کنه یا استفاده نادرست می‌کنه به خودش خیانت (!!!!) کرده

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #27 : 30 تیر 1393، 01:04 ق‌ظ »
خب وقتی نمیشه ارتقاش داد مثلا شما یه فایل 2 گیگ میخوای دانلود کنی دانلود منیجر خودش موقع دانلود پارت پارت دانلود میکنه همینجوریش موقع چسبوندن کلی طول میکشه چه برسه به اینکه با این رم کم بخوای اینکارو بکنی یا یه فایل رو انزیپ کنی !
خب اگه هدف برای کسی که کارنرم افزار میکنه ین کارا باشه میره یه مک میخره ! ولی این رزبری بیشتر بدرد کارای الکتریکی میخوره ! واسه پردازنده روبات ! هرچند که avr هم عالیه ! ولی اینو بدون که این بورد به هیچ درد یک فرد نرم افزار کار نمیخوره ! حداقل باید توش یکمی تغییر بدن ! یا حداقل یک جعبه خوب داشته باشه بشه روی میز گراشت ! شما مک مینی اپل رو میخری یا این که جلوه خوبی نداره ؟! بیشتر گیک ها اینو میخرن ! اگه قرار باشه باهاش دانلود بکنی یا وب سرور بزاری یه سیستم میبنده طرف با 500 تومن ! کارش راه میوفته

ساده میگم
خوب کدوم عاقلانه تره ؟

شما رو نمیدونم !  ;D

من روی گوشی اس 4 و نوت 3 تاحالا دانلود سنگین انجام دادم مثلا برای دانلود 2 گیگ روی اس 4 که حدود 2 ساعت میشد ! انقدر گوشی داغ شده بود که نمیشد بهش دست زد و جدی پوست دست رو میسوزند حتی بعد یکی دو دقیقه بعد گوشی چندبار ریست شد !

----------------

یه سوال چندروز پیش یک سری خبر بود راجع به اینکه سرور روم و دیتاسنتر ساختن با این کوچولو و کلاستر انجام دادند ایا راسته ؟
آف‌تاپیک :
یه نقد به شما
با خوندن پست‌های شما یاد پهلوون پنبه می‌افتم ! ادعا بسیار ! محتوا و دانش صفر !
امیدوارم که بپذیرید نقدم رُ

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #28 : 30 تیر 1393، 01:07 ق‌ظ »

ساده میگم
خوب کدوم عاقلانه تره ؟

شما رو نمیدونم !  ;D

----------------

آف‌تاپیک :
یه نقد به شما
با خوندن پست‌های شما یاد پهلوون پنبه می‌افتم ! ادعا بسیار ! محتوا و دانش صفر !
امیدوارم که بپذیرید نقدم رُ

اقا انگار مشکل از من هست !

یا علی خدانگهدار همگی خوبی بدی چیزی بود بپزیرین من چندبار اینجا فعالیت داشتم انگار کلا انرژی منفی میدم و کسی کلا از من خوشش نمیاد

خدانگهدار

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #29 : 30 تیر 1393، 01:09 ق‌ظ »

سلام دوست عزیز!
برای دانلود کردن مگه چه قدر RAM لازم هست... شما با 1GB RAM می تونی چند TB دانلود کنی...
بعدشم آدم پول بده بره Mac بخره که هر بلایی خواست سرش بیاره؟! مگه شما در محصولات Apple چه قدر آزادی داری؟ نه دوست عزیز تازه اگرم بشه آدم دلش نمی آد...
بعدشم شما باشی برای انجام یه پروژه ی خونگی می ری AVR بخری و تازه بشینی کلی زحمت بکشی تا امکانات سخت افزاری رو تهیه کنی و همه چی رو بزاری کنار هم و ... تا تازه برسی به بحث برنامه نویس اش یا می ری یه همچین دستگاه جمع و جور و آماده ای رو می خری که بعد هر بلایی که خواستی سرش بیاری؟
اتفاقا به نظرم این Board هست که به درد یه برنامه نویس می خوره، چون امکانات سخت افزاری مورد نیازش رو آماده کرده تا طرف بیش تر به بحث نرم افزاریش فکر بکنه...
بعدشم 200 دلار با 35 دلار خیلی فرق داره... حالا چه تو خارج چه تو ایران... اگر حالا این جای دنیا 35 دلار با 200 دلار یکی شد، این دیگه به مشکلات اقتصادی ما مربوطه...!
Void Linux + XFCE