0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان اصلا نظرتون چیه که kali رو روی virtual box تو خود ubuntu نصب کنم؟؟؟؟؟اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
نقلقول از: GamEEK در 26 تیر 1393، 09:16 بظدوستان اصلا نظرتون چیه که kali رو روی virtual box تو خود ubuntu نصب کنم؟؟؟؟؟اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟هر چی مجازی نصب کنی هیچ مشکلی نداره اون کار که گفتم انجام دادی؟
نقلقول از: Ghost Shadow در 26 تیر 1393، 09:20 بظنقلقول از: GamEEK در 26 تیر 1393، 09:16 بظدوستان اصلا نظرتون چیه که kali رو روی virtual box تو خود ubuntu نصب کنم؟؟؟؟؟اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟هر چی مجازی نصب کنی هیچ مشکلی نداره اون کار که گفتم انجام دادی؟مرسی swap درست شد و hibernate هم خود به خود درست شد !!!!
نقلقول از: GamEEK در 26 تیر 1393، 09:52 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 26 تیر 1393، 09:20 بظنقلقول از: GamEEK در 26 تیر 1393، 09:16 بظدوستان اصلا نظرتون چیه که kali رو روی virtual box تو خود ubuntu نصب کنم؟؟؟؟؟اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟هر چی مجازی نصب کنی هیچ مشکلی نداره اون کار که گفتم انجام دادی؟مرسی swap درست شد و hibernate هم خود به خود درست شد !!!! خواهش میکنم.hibernate نیاز به swap داره دیگه
مرسی از دوستان که راهنمایی کردن !!! من kali رو تقریبا بدون هیچ مشکلی در کنار ubuntu نصب کردم!! فقط یه مشکلی داره . اونم اینکه وقتی وارد kali میشم swapبه طور خودکار فعال میشه ولی بعد از نصب kali وقتی وارد اوبونتو میشم swap فعال نیست و باید به صورت دستی از gparted فعالش کنم !!! چجوری درست میشه و به طور خودکار دوباره میافته؟؟؟؟؟؟ حالا تازه فهمیدم که hibernate هم غیرفعال شده!!!! فعلا دیگه نمیدونم چه بلاهایه دیگه ای سر اوبونتو اومده!!!!