انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: قفل گذاشتن برای پکیج ها (حل شد!)  (دفعات بازدید: 1688 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
قفل گذاشتن برای پکیج ها (حل شد!)
« : 27 تیر 1393، 03:06 ب‌ظ »
سلام دوستان
من میخوام کاری کنم که بسته هایی که توی دستور آپگرید برای دانلود و نصب قرار میگیرن آپدیت نشن. یعنی قفلشون کنم. دستورش چیه؟؟ کسی میدونه؟؟
اومدم یه اوبونتو گنوم با حافظه بوتیبل کردم روی فلش. و میخوام گنوم رو به 3.12 ارتقاء بدم.
ولی وقتی آپگرید میزنم 288 بسته میخواد دانلود کنه که به کارم نمیاد. اوبونتو رو هم کلا دچار مشکل می کنه بعد از آپگرید. نمی دونم چرا. حالا یا مشکل از فلشه یا کلا اوبونتو گنوم مشکل داره
میخوام وقتی مخازن 3.12 رو اضافه کردم فقط همین آپدیت بشه دیگه اون 288 بسته اپدیت نشن.
راهی هست؟؟ نمیشه با نرم افزاری کاری کرد که نرم افزار های مخصوص اون مخزن رو فقط نصب کنه. دیگه کاری به بقیه نداشته باشه؟؟
مرسی  ;)

ویرایش: یه چیز دیگه. دستوری هست که بشه یه مخزن رو بهش داد و اون لیست نرم افرارهاش رو بده؟؟
شاید اینجوری مشخص بشه که مخزن Staging چه نرم افزار هایی رو شامل میشه و من موقع آپگرید فقط همون ها رو بزنم نصب کنه. میشه؟؟؟
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 01:31 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ : قفل گذاشتن برای پکیج ها
« پاسخ #1 : 27 تیر 1393، 03:48 ب‌ظ »
بخاطر شباهت سوالت به سوالی که توذهنم بود اونو اینجا مینویسم

وقتی ما میزنیم آپدیت ، سیستم میاد و برنامه های نصبی ما رو تو مخازن نیگاه میکنه و میبینه که کدوم جدید شده و نیاز به آپدیت داره و با دستور آپگرید هم میاد و بروز رسانی روانجام میده

حالا وقتی آپدیت میکنه باید این ک کی آپدیت داره و کی آپدیت نداره رو توی یه فایلی ذخیره کنه ، این فایل کجاست؟؟ + لیست برنامه ها هم باید توی یه فایلی باشه ، این فایل هم کجاس؟؟

پ ن‌: فکرکنم با دستکاری این دوتا فایل بشه به جواب سوال اصلی این تاپیک هم رسید
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 تیر 1393، 03:51 ب‌ظ »
تمام برنامه هایی که از طریق مدیریت بسته یapt دانلود میشن میرن توی پوشه ی var/cache/apt/archive/
یه دو تا فایل کش کنار پوشه ی آرشیو هست. یه فایل lock هم توی پوشه ی آرشیو. شاید اطلاعات هم اونجا باشه. تا حالا دقت نکردم.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #3 : 27 تیر 1393، 07:22 ب‌ظ »
به‌جای استفاده از:
apt-get upgradeاز:
apt-get install PackageNameاستفاده کنید.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 تیر 1393، 07:52 ب‌ظ »
 :o  ](*,)
ماتریکس جان. من اگه میدونستم برای مخازن گنوم 3.12 چه بسته هایی هست که خودمم بلد بودم  ;D
موضوع اینکه که وقتی یه مخزن رو اضافه می کنی بسته هاش میرن قاطی اون 288 بسته و نمیشه تشخیصشون داد. بیشترشون هم که اولش lib دارن و...
برای همین مشکله که بخوایی مثلا 6 تا بسته از فلان مخزن رو آپدیت کنی.
فعلا که بیخیالش شدم. خواستم گنوم 3.12 رو تست کنم صبر می کنم تا روی 14.10 به صورت پیشفرض بیاد یا میرم فدورایی چیزی تست می کنم.
ولی خواهشا اگه کسی راهی پیدا کرد برای قفل کردن بسته ها برای جلوگیری از آپدیت شدن، یه خبری بده. دمش گرم  ;)

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #5 : 27 تیر 1393، 08:00 ب‌ظ »
می‌تونی synaptic رو نصب کنی، همه بسته‌ها رو مارک کنی برای آپگرید، بعد اون‌هایی که نمی‌خوای آپگرید بشن رو آنمارک کنی.
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1393، 08:03 ب‌ظ توسط Ma3x »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 تیر 1393، 08:24 ب‌ظ »
Synaptic  نصب کردم. ولی اونجا خیلی گیج کننده هست. آدم حیرون میشه که کدوم بسته رو تیک بذاره کدوم رو برداره. بعدشم گنوم 3.12 کجای سیناپتیک هست؟؟ منظورت اینه که اول بیان هرچی تیک هست آنمارک کنم بعد بزن مخازن 3.12 بروز بشن و بعد نصب کنم؟؟ به مشکل بر نمی خوره اونوخ؟؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #7 : 27 تیر 1393، 08:26 ب‌ظ »
شما mark all upgrades رو بزن.
بعد یه سری رو که نمی‌خوای آپکرید بشه (مثلا کرنل) آنمارک کن.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 تیر 1393، 08:29 ب‌ظ »
خب من هیچ کدوم از اون 288 بسته رو نمیخوام آپدیت کنم. کلا نمیخوام آپدیت کنم. فقط بسته هایی که بعد از اضافه کردن مخزن گنوم میان رو میخوام آپدیت کنم. پس بیام تیک همه رو بردارم؟؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #9 : 28 تیر 1393، 03:45 ق‌ظ »
اگر مخزنش جداست، از تب origin بسته‌هایی که توی اون مخزن هست رو آپگرید کنید.
در غیر این‌صورت یا باید نام بسته‌هایی که مربوط به گنوم هست رو بدونید، یا نام بسته‌هایی که مربوط به گنوم نیست!

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #10 : 28 تیر 1393، 06:43 ب‌ظ »
تمام برنامه هایی که از طریق مدیریت بسته یapt دانلود میشن میرن توی پوشه ی var/cache/apt/archive/
OK,tanx,I know
یه دو تا فایل کش کنار پوشه ی آرشیو هست.
این دوتا pkgcache.bin , srcpkgcache.bin هستند که باینری هستند

یه فایل lock هم توی پوشه ی آرشیو.
نیست!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین قارتال

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #11 : 28 تیر 1393، 11:22 ب‌ظ »
سلام دوستان
من میخوام کاری کنم که بسته هایی که توی دستور آپگرید برای دانلود و نصب قرار میگیرن آپدیت نشن. یعنی قفلشون کنم. دستورش چیه؟؟ کسی میدونه؟؟
اومدم یه اوبونتو گنوم با حافظه بوتیبل کردم روی فلش. و میخوام گنوم رو به 3.12 ارتقاء بدم.
ولی وقتی آپگرید میزنم 288 بسته میخواد دانلود کنه که به کارم نمیاد. اوبونتو رو هم کلا دچار مشکل می کنه بعد از آپگرید. نمی دونم چرا. حالا یا مشکل از فلشه یا کلا اوبونتو گنوم مشکل داره
میخوام وقتی مخازن 3.12 رو اضافه کردم فقط همین آپدیت بشه دیگه اون 288 بسته اپدیت نشن.
راهی هست؟؟ نمیشه با نرم افزاری کاری کرد که نرم افزار های مخصوص اون مخزن رو فقط نصب کنه. دیگه کاری به بقیه نداشته باشه؟؟
مرسی  ;)

ویرایش: یه چیز دیگه. دستوری هست که بشه یه مخزن رو بهش داد و اون لیست نرم افرارهاش رو بده؟؟
شاید اینجوری مشخص بشه که مخزن Staging چه نرم افزار هایی رو شامل میشه و من موقع آپگرید فقط همون ها رو بزنم نصب کنه. میشه؟؟؟
اگر synaptic رو نصب کنی می تونی نرم افزاری که نمی خوای آپگرید بشه کافی بزنی lock  و دیگر آپدیت نخواهد شد.
البته اگر بسته ای رو انتخاب کنی و لاک کنی پیش نیاز هاش هم آپدیت نخواهن شد.(مطمعن نیستم.)