انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کلید میانبر فاصلهٔ نشکن در اوبونتو چیه؟  (دفعات بازدید: 2611 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
سلام
من میخام توی اوبونتو در ادیتور tex مثلا تک‌میکر کاراکتری بزنم که دو قسمت یک کلمه یا عبارت رو به هم می‌چسبونه. ولی فاصله بین‌شون رو نمیخوره.
یعنی word joiner یا nonbreaking space
http://en.wikipedia.org/wiki/Non-breaking_space

دکمه‌های میانبرش اصلاً برام کار نمی‌کنه.
دکمه میانبرش در ubuntu x64 چیه؟
من میانبرش رو توی رایتر و ... نمیخام. میانبرش توی خود سیستم عامل رو میخام.
با تشکر

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
در رایتر از چی استفاده می کنید تا ما اون رو پیشنهاد ندیم!

shift+space

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
در رایتر از چی استفاده می کنید تا ما اون رو پیشنهاد ندیم!

shift+space
ممنون برا جواب ولی این برای نیم‌فاصله هست. من اینو نمیخام. نیم‌فاصله، فاصله بین دو کلمه رو از بین میبره.

مثلاً:

می شود
می‌شود

من میخام فاصله نشکن رو پیدا کنم. یعنی اگه کلمه‌ای مثل « از آنجا» در آخر خطی بیافته، «از» از «آنجا» جدا نشه. یعنی به هم بچشبن.
راهشو ویکی نوشته بود اینطوری بنویسم:
از~آنجا
ولی برای زدن ~ باید زبان رو لاتین کنم و بزنم و بعد پارسی کنم. :(
من میانبرشو میخام.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
برای ~ نیازی نیست صفحه کلید رو فارسی کنید. همون کلیدی رو بزنید که برچسب ~ داره ولی با شیفت. در بیتا چون تشخیص دادم این کاراکتر ~ از ÷ مهمتره، حتی می‌تونید ~ رو بدون شیفت تایپ کنید.
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1393، 02:52 ب‌ظ توسط امید توانا »

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
پاسخی رو خودتون دادید که کافیه به لینک ویکی پدیا که دادید مراجعه کنید و قسمت Keyboard entry methods رو نگاه کنید
مثلا برای لیبرافیس گفته کلیدهای Ctrl+Shift+Space میانبرش هستن ;D
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
برای ~ نیازی نیست صفحه کلید رو فارسی کنید. همون کلیدی رو بزنید که برچسب ~ داره ولی با شیفت. در بیتا چون تشخیص دادم این کاراکتر ~ از ÷ مهمتره، حتی می‌تونید ~ رو بدون شیفت تایپ کنید.
دوستم؟ عزیزم؟ برای جواب ممنون. ولی اصلا به پست من دقت نکردین.  ](*,)  :'(
من گفتم که برای زدن ~ باید کیبورد رو لاتین کنم. پس نتیجه میشه کیبورد شما با من فرق داره.
من وقتی پارسی هستم و خود اون دکمه رو میزنم، فاصله چسبان میزنه. یعنی:
تـ
البته بدون اون خط تیره. یعنی میشه joiner
وقتی با شیفت میزنم میشه:
÷
باز ممنون

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
پاسخی رو خودتون دادید که کافیه به لینک ویکی پدیا که دادید مراجعه کنید و قسمت Keyboard entry methods رو نگاه کنید
مثلا برای لیبرافیس گفته کلیدهای Ctrl+Shift+Space میانبرش هستن ;D
من برای آفیس میخام؟  ](*,)
اینجا چرا هر کسی میاد و هر چی به فکرش میاد جواب میده؟ ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
من گفتم که برای زدن ~ باید کیبورد رو لاتین کنم. پس نتیجه میشه کیبورد شما با من فرق داره.
تـ
وقتی با شیفت میزنم میشه:
÷
باز ممنون
همون کلید رو با Right Alt بزنید.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
تـ
وقتی با شیفت میزنم میشه:
÷
باز ممنون
همون کلید رو با Right Alt بزنید.
ممنون. این جواب داد.
امّا من دنبال میانبر برای non-breaking space هستم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
right_alt+space اینجا جواب داد ولی توی لیبره یک علامت مستطیل خاکستری شبیه روشن بودن insert می‌گذاره، نه فاصله نشکن.

قبل. یک دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

بعد. یک دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
:) :)

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
right_alt+space اینجا جواب داد ولی توی لیبره یک علامت مستطیل خاکستری شبیه روشن بودن insert می‌گذاره، نه فاصله نشکن.

قبل. یک دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

بعد. یک دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خیلی خیلی ممنون. :) =D>

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
هادی جان چرا توی نقل قول شما، این کار اعمال نشده.
فکر کنم موقع نقل قول کردن این right_alt+space کاراکترش جواب نمیده.
پس این هم شد یک اشکال انجمن.
مسئولین رسیدگی کنند.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
پاسخ : کلید میانبر فاصلهٔ نشکن در اوبونتو چیه؟
« پاسخ #12 : 22 امرداد 1393، 05:26 ب‌ظ »

بعد. یک دوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
اون مستطیل خالی برای اینه که این کاراکتر فاصله نشکن توش تعریف نشده. یعنی فونت استاندارد و خوبی نیست.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 22 امرداد 1393، 05:28 ب‌ظ »
هادی جان چرا توی نقل قول شما، این کار اعمال نشده.
فکر کنم موقع نقل قول کردن این right_alt+space کاراکترش جواب نمیده.
پس این هم شد یک اشکال انجمن.
مسئولین رسیدگی کنند.
من متوجه منظور شما نشدم. کدوم نقل قولم؟

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 22 امرداد 1393، 05:50 ب‌ظ »
@هادی
در پاسخ ۱۰ اون قسمت که نوشته «بعد. » فاصله‌ی نشکن داره و اعمال شده.
در پاسخ ۱۱ و ۱۳ قسمت نقل قول‌ها بعد از «بعد. » فاصله شکسته و رفته خط بعد.

این یعنی کاراکتر فاصله‌ی نشکن در نقل قول اعمال نمی‌شه. یا اصلا نمیاد.