انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال ابتدایی  (دفعات بازدید: 3046 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
چند سوال ابتدایی
« : 17 خرداد 1386، 07:15 ب‌ظ »
سلام
من برای کار کردن با سیستم های مدیریت محتوا ( سی ام اس) روی سیستم شخصی خودم در ویندوز از زمپ استفاده میکنم . میخواستم اول از همه از دوستان بپرسم که توی ubuntu بهتره برای این کار از نگارش سرور استفاده کنم یا نگارش دسکتاب رو نصب کنم و بعد زمپ تحت لینوکس رو روش نصب کنم ؟
راستی نگارش سرور ubuntu رایگانه؟
 سوال دیگه اینه که من میتونم فارسی تایپ کنم تو این سیستم عامل؟ من نیاز دارم توی فایل های php و html  موقع ویرایش فارسی تابپ کنم و سوال آخر اگه ممکنه یه ادیتور قوی برای ویرایش فایل های اچ تی ام ال و پی اچ پی و سی اس اس و ... به من معرفی کنید

ببخشید که توی فروم سرچ نکردم اول  :(

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
پاسخ به: چند سوال ابتدایی
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1386، 08:14 ب‌ظ »
دوست عزیز ویرایش سرور برای کسی هست که می خواد سرور راه اندازی کنه نه شما که چند تا سی ام اس و php .
فارسی کاملا ساپورت میشه البته چند تا فونت ویندوزی هم نصب کنید بد نیست  در رابطه با ویرایشگر ها هم ویرایشگر bluefish کاملا فارسی رو ساپورت می کنه . چون از wamp توی ویندوز استفاده می کردی اینجا از lamp استفاده کن . در مورد ادیتور هم که حرف و حدیث زیاد هست ولی شما از nvu و bluefish و qaunta استفاده کن ببین با کدومشون بیشتر حال می کنی .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 18 خرداد 1386، 12:24 ب‌ظ »
همونطور که محمد عزیز گفتن به نظر من هم بهتره از همون نسخه Desktop استفاده کنید چون نسخه سرور هیج میزکار گرافیکی نداره و برای دیدن و آزمایش کارهاتون شما باید از یه سیستم دیگه ببینیدش... نسخه سرور برای استفاده روی سرورهای عملیاتی خوبه...
لطفا حتما یه جستجو هم تو سایت بکنید. تو اوبونتو انواع ویرایشگرهای WYSIWYG و غیر WYSIWYG داریم که میتونه بهتون کمک کنه... این لینک رو ببینید...
http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=354.0
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #3 : 20 خرداد 1386، 09:50 ق‌ظ »
مرسی از راهنماییتون  اوبونتو رو نصب کردم  دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
اول از همه چه فنتی رو برای دیدن صفحه ها توی فایر فاکس پیشنهاد میکنید . و یه مشکل هم دارم به هیچ وجه نمیتونم وارد  اکانت  root   بشم باید قبلش چیزی رو تنظیم کنم؟

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1386، 09:57 ق‌ظ »
برای اجرای دستورات به عنوان کاربر ریشه (روت) کافیه از sudo استفاده کنید. شما نمی تونید با روت لاگین کنید. مگر اینکه قبلش یه تنظیماتی انجام بدید.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 20 خرداد 1386، 11:06 ق‌ظ »
اول از همه چه فنتی رو برای دیدن صفحه ها توی فایر فاکس پیشنهاد میکنید .
همون فونتهایی که تا به حال استفاده میکردید :)

و یه تذکر!
نقل‌قول
۱۷. برای سوالات خود عناوین مناسب با متن سوال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
« پاسخ #6 : 20 خرداد 1386، 11:31 ق‌ظ »
سلام
من برای کار کردن با سیستم های مدیریت محتوا ( سی ام اس) روی سیستم شخصی خودم در ویندوز از زمپ استفاده میکنم . میخواستم اول از همه از دوستان بپرسم که توی ubuntu بهتره برای این کار از نگارش سرور استفاده کنم یا نگارش دسکتاب رو نصب کنم و بعد زمپ تحت لینوکس رو روش نصب کنم ؟
راستی نگارش سرور ubuntu رایگانه؟
 سوال دیگه اینه که من میتونم فارسی تایپ کنم تو این سیستم عامل؟ من نیاز دارم توی فایل های php و html  موقع ویرایش فارسی تابپ کنم و سوال آخر اگه ممکنه یه ادیتور قوی برای ویرایش فایل های اچ تی ام ال و پی اچ پی و سی اس اس و ... به من معرفی کنید

ببخشید که توی فروم سرچ نکردم اول  :(
برای ویرایش که به نظر من nvu خیلی خوبه تازه سورسی که تولید میکنه بهتره.
همینطور quantaplus هم عالیه.
تا اونجایی که میدونم تمام انواع ابونتو رایگانه و نسخه سرور رو راحت میتونید دانلود کنید.
فارسی که مثل آب خوردنه. :))