سلام به دوستان این بخش ( آخه تا حالا پامو این قسمت نذاشته بودم
)
من اون اوایل که لینوکسی شدم اول با انتخاب میزکارها شروع کردم. یعنی تستشون کردم. ( همه رو از بیخ ). ولی اصلا با KDE راحت نبودم. نمی دونم چرا ولی یونیتی و xfce بیشتر به دلم میشینه. البته قدرت KDE رو انکار نکردم هیچ وقت، فقط نتونستم باهاش خوب ارتباط برقرار کنم.
حالا این هیچی..
KDE 5 رو که دیدم واقعا خوشم اومد. عالی عالی. محشر اصن.
فقط یه مشکل.
چه کوبونتو با KDE 4 چه پروژه ی نئون با KDE5 که بر پایه ی اوبونتو هم هست، روی سیستمم تست کردم ولی میزکار کلا میریزه بهم. ( قبلا KDE رو روی یه سیستم دیگه تست کرده بودم و مشکل نداشت )
هر دو توزیع رو هم درست دانلود کردم. چون توی ویرچوال باکس بدون مشکل اجرا میشن. ولی روی فلش که بوت می کنم موقع لود شدن کلا تو میزکار جلوه های گرافیکی و .... میریزه بهم. همه چیز پخش و پلا میشه. فقط سایه هایی از میزکار رو میبینم. مثلا روی اون آیکن KDE پایین صفحه که کلیک می کنم منوش باز میشه ولی توش هیچی نیست. و وقتی با موس بالا و پایینش می کنم گرافیکش بهم میریزه.
میخوام بدونم کلا سیستمم با KDE مشکل داره؟؟ ( آخه ضعیف هم هست مشخصاتش ). یا اینکه روی فلش اینجوریه. با CD امتحان نکردم. چون دم دست ندارم.
بعد اگه بخوام از طریق PPA اونو روی اوبونتو نصب کنم، بازم احتمال داره که به این مشکل بر بخورم؟؟
آخه خیلی خوشم اومده ازش. KDE4 سنگین بود یه جوریایی. ولی این 5 با اینکه گرافیکش قاطی بود ( 4 هم قاطی بود البته. کلا کی دی ای ). ولی روون بود.
مرسی