انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خطاها-مشکلات احتمالی در ارتقا اوبونتو ۱۳.۱۰ به ۱۴.۰۴ (حل شد)  (دفعات بازدید: 2435 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
دوستان گرامی، سلام

از اونجایی که ظاهرا دیگه به روزرسانی جدیدی برای اوبونتوی ۱۳.۱۰انجام نمیشه قصد ارتقا به ۱۴.۰۴ رو دارم. از دوستان عزیزی که احتمالا قبلا این ارتقا رو انجام دادند، تقاضا دارم به مشکلات و عوارض جانبی (!) این عمل که با آن مواجه شده‌اند، اشاره بفرمایند که از قبل برای آنها برنامه ریزی داشته باشم. (اوبونتوی دسکتاپ بر روی لپ تاپ)

توضیح اینکه چون کاملا استفاده عملیاتی از لپ تاپ می‌کنم، از کار افتادن سیستم عامل یا هر یک از نرم‌افزارهای اصلی موجود در آن برای من مشکل آفرین است.

لطفا در هر کدام از نرم افزارهای کاربردی زیر، مشکلی (در پروسه ارتقا) دیده شده به اطلاع بنده برسانید.

- java jdk
- Itellij Idea
- Firefox/Chrome
- Anki 2.x
- Golden Dict
- MongoDB service / Robomongo
- LiberOfffice
- Kopete Messsenger
- Balsamiq Mockups/Adobe Air
- KeepassX
- Okular

نکته ۱) من ویندوز ۷ هم روی سیستم دارم، اما اگه ارتقا باعث میشه این ویندوز از بین بره اصلا اهمیتی نداره. اما نمی‌خوام به هیچ عنوان اوبونتو از کار بیفته
نکته ۲) ارتقا سیستم قابلیتی برای سیستم‌های عملیاتی است نه سیستم‌های تست. بنابراین اصلا علاقه به نصب کامل از ابتدا ندارم. (قابل توجه دوستانی که به راحتی پیشنهاد میدن از اول نصب کن! )
نکته ۳) وجود کامپیز چه مشکلی می‌تواند در پروسه ارتقا ایجاد کند؟
نکته ۴) با توجه به اینکه کم و بیش مشکلات سرعت و پهنای باند عمومی هست، امکان داونلود پکیج‌ها پیش از ارتقا وجود دارد؟

با سپاس فراوان از توجه و لطف شما  :)
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1393، 01:30 ب‌ظ توسط shahramen »

آفلاین amirkarimi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
من یکبار ارتقا از 12.04 به 13.10 رو تجربه کردم که بسیار زمان‌بر بود و نتیجه هم جالب نبود (که فکر می‌کنم بخاطر اینترنت داغونه ما مشکل به وجود اومد). تقریبا دوباره اکثر برنامه‌ها رو نصب کردم. فکر نمی‌کنم بتونی انتظار داشته باشی همه چیز بدون نصب مجددش کار کنه.

بهترین تجربه‌ای که داشتم موقعی اتفاق افتاد که مسیر home رو روی یه پارتیشن دیگه mount کرده بودم و لینوکس رو از اول روی پارتیشن خودش نصب کردم. سیستم قبلی 13.10 بود و جدیده 14.04. مسلما برنامه‌ها رو دوباره نصب کردم ولی یادم نمی‌یاد settingی مثل قبل باقی نمونده باشه و تجربه بسیار خوبی بود. زمان نصب و ارتقاء و ... در کل کمتر از ارتقاء قبلی (بدون نصب مجدد) بود. با این روش برنامه‌های زیر رو دارم روی 14.04 اجرا می کنم و نه تنها مشکلی ندارم بلکه برخی از مشکلات قدیمی نیز برطرف شده:

- Java JDK 6 & 7 / Scala
- (Scala IDE (Eclipse
- Andorid Develper Toolkit
- Aptana Studio 3
- IntelliJ IDEA
- PyCharm
- Brackets
- Firefox/Chrome/Thunderbird
- Starcal
- GoldenDict
- LibreOffice
- MongoDB / Robomongo
- GnuCash

و ...

آفلاین قارتال

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
سلام
من هم به شخصه علاقه زیادی دارم به این که ابونتوی خودم رو از 13.10 به 14.04 ارتقا بدم و اصلا نمیخوام نصب دوباره انجام بدم٬ چونکه بینهایت برنامه نصبی و شخصی سازی دارم که نمی خوام همشو از اول انجام بدم.

ولی مسئله همین گرافیک جلوم رو گرفته و دستم به ارتقا نمیره. چون که به نظرم bumblebee در سیستمی که آپدیت شده یا ارتقا یافته به درستی کار نمیکنه و باعث پریدن گرافیک میشه.(یه بار توی 13.10 تجربه کردم.) من در این مورد چند تا سایت اجنبی رو هم گشتم و هیچ کدوم توضیحی نداده بودن.

بقیه نرم افزار ها هم با یه upgrade مشکلشون حل میشه و نسخه های سازگار نصب میشن. فقط ترسم از گرافیک هستش!!!!! ??? ??? ??? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

منم خوشحال میشم که اگر کسی تجربه ارتقا داشته باشه٬ تجربشه بگه تا ما هم از این دوراهی خارج بشیم.

آفلاین behdad.222

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
یه سیستم دارم از ۱۲.۱۰ به ۱۳.۰۴ و بعد به ۱۳.۱۰ و بعد به ۱۴.۰۴ آپگرید کردم.
کلی برنامه هم روش نصبه و تغریبا هیچ مشکلی ندارم
تنها مشکلی که الان به ذهنم میرسه مربوط به apt-fast بود که تو ۱۴.۰۴ دیگه نبود.
از این‌هایی که گفتی java - adt - firefox- chrome - libreoffice - skype نصبه
به علاوه کلی برنامه دیگه که هیچ کدوم مشکلی نداره
در کل شما که انقدر حساسی همیشه lts نصب کن

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
من اوبونتوی خودم رو دارم از نسخه ی ۱۳.۰۴ مدام ارتقاع میدم و اصلا مشکلی تا حالا نداشتم.در واقع این دوباری که ارتقاع دادم سرعت اینترنت خوبی داشتم ولی این بار آخر دانلود کلی حدود ۲ ساعت طول کشید.
البته اینم بگم که لپ تاپ بنده گرافیک دوم نداره و bumblebee هم بلطبع نصب نیست.در ضمن از درایور آزاد هم استفاده میکنم و هیچ مشکلی(واقعا هیچ مشکلی)با ارتقاع نداشتم.
در مورد ارتقاع از ۱۳.۱۰ به ۱۴.۰۴ هم بگم که من همون روز اول که ۱۴.۰۴ اومد ارتقاع دادم و تنها مشکلم فقط ازکار افتادن یکی دو برنامه بود (مثل ktouch) که اونم ظرف یک هفته حل شد و دیگه اصلا مشکلی نیست.
برای برنامه های اساسی و خیلی پر استفاده اصلا و ابدا مشکلی نداشتم و حتی خیلی دیگه از نرم افزارهای تخصصی هم از همون لحظه ی اول به درستی و حتی خیلی بهتر از گذشته کار می کردند.
درکل تجربه ی استفاده ی سه ماهه ی من مجبورم میکنه که به شدت بهتون پیشنهاد بدم که حتما ۱۴.۰۴ رو از دست ندید :)
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین shahramen

• Newbie
  • *

ممنون که وقت گذاشتین و نظر دادین. با توجه به نظر دوستان، ارتقاء کار معقولی به نظر می‌رسه.

من لپ تاپم دو کارت گرافیک داره، یک آنبورد و یکی چیپ جداگانه که دومی برای بازی و اینچیزها فعال میشه.(Lenovo T400) ولی من هیچ گونه درایوری براش نصب نکردم چون اصلا اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستم، به قول دوستمون درایور خود اوبونتو روش نصبه. بنابراین می‌تونم نتیجه بگیرم با این مشکل گرافیکی که دوستان نگرانش هستند مواجه نمیشم؟

یکی از دوستان نوشته بود اگه ویندوز ۷ داری خطرناکه این کار (ارتقاء). اطلاع دارین چه مشکلی پیش میاد در این وضعیت؟

سپاس

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
در پروسه اپگریت هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد.پیشنهاد من به شما قبل از اپگریت, 1-از فایل هاتون پشتیبان تهیه کنید 2-اگه دوست ندارید که شخصی سازی هاتون دوباره انجام بدید از همه پوشه های مخفی home کپی بگیرید و در ابونتو جدید پیست کنید.
سیستم ابتدا بررسی می کند که ایا شما امکانات سخت افزاری مناسبی برای اپگریت دارید یا نه.اگر داشتید تو چند مرحله برنامه ها و فایل های جدید دانلود و نصب و برنامه های اضافی و یا قدیمی پاک میشه(تو چند مرحله اتفاق می افته و باید شما تایید کنید.)من تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر مشکلات بعد اپگریت نصب بودن کارت گرافیکی و کامبیز هستش.پیشنهاد یکی از دوستان پاک کردن این دو قبل اپگریت بود.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین shahramen

• Newbie
  • *
تشکر از دوستانی که راهنمایی فرمودند

ارتقاء انجام شد. بدون مشکل. حدود ۱.۲ گیگ اطلاعات در حدود یکساعت و ربع با اینترنت من داونلود و سپس بسته‌ها نصب شد. از تمام اطلاعاتم و پوشه‌های مخفی دایرکتوری home پشتیبان گرفته بودم که احتمالا لازم نیست چون ظاهرا همه چیز دست نخورده باقی مونده.

یک باگ شناخته شده که در رندر کردن متن در درایور لپ تاپم بود، ظاهرا رفع شده.

برنامه به نام iBus که فکر کنم ورودی‌ها رو کنترل می‌کنه آیکونش به tray اضافه شده که نمی‌دونم به دردم میخوره یا نه.

در کل زندگی خوب پیش میره در نسخه lts ، سپاس مجدد

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
خوشحالم که مشکل تون حل شد.یه توصیه دوستانه, برای اینکه پایداری رو تو سیستم عامل تجربه کنید و مشکلات احتمالی بعد از اپگرید به نسخه ای بعدی ابونتو براتون پیش نیاد, سعی کنید lts به lts اپگرید کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها