انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پریدن صفحه و رنگ قاطی کردن هنگام فعالیت ubuntu {حل شد}  (دفعات بازدید: 959 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین .:Symphony:.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان
دو روزی میشه که اوبونتو رو نصب کردم. برای اولین بار!
مشکلی که هست اینه که به شدت کنده و وقتی موسو تو صفحه تکون میدم صفحه می\ره و رنگ قاطی میکنه مخصوصا وقتی که داشبوردو باز میکنم.
حدس خودم کارت گرافیکه چون تو دیتیلز هم گرافیکس رو زده آننون .Ubuntu ۳۲ بیتی نصب کردم .
مدل کارت گرافیکمم اینه:
Nvidia GeForce 6150SE nForce 430
ازین دستورایی هم که تو فروم بود استفاده کردم مشکل حل نشد. sudo apt-get install nvidia-current و ...

مشکل بعدی اینه که کلا هیچ نرم افزاری نصب نمیشه از سافتویر سنتر هرچی میخوام نصب کنم ارر میده .
کلا نمیدونم چه کنم این دوروزه همش تو نت در حال گردش بودم!
کمکم کنید ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1393، 02:27 ق‌ظ توسط .:Symphony:. »

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
سلام دوست عزیز!
خیلی خوبه که وقتی سوالی می پرسید خطایی که دریافت می کنید رو هم بنویسید... ما که علم غیب نداریم...  :)
اگه همون خطاهای متداول هست، در رابطه اشون صحبت شده و جست و جو کنید احتمالا پیدا می کنید...
Void Linux + XFCE

• Newbie
  • *
سلام دوست عزیز!
خیلی خوبه که وقتی سوالی می پرسید خطایی که دریافت می کنید رو هم بنویسید... ما که علم غیب نداریم...  :)
اگه همون خطاهای متداول هست، در رابطه اشون صحبت شده و جست و جو کنید احتمالا پیدا می کنید...
ممنون
در مورد نصب نرم افزار که از سافتویر سنتر هرچی برای دانلود و نصب گذاشته میشه میره تو پروگرس بعد یه مدت ارر میده که اینترنتت قطعه ولی وصله!
در مورد پریدن صفحه و کندی هم طبیعتا پیغام خطایی داده نمیشه!

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

درود

پس از نصب اوبونتو سیستم رو آپدیت آپگرید کردی ؟ معمولا پس از آپدیت و آپگرید تعدادی از درایورهای معمول در قسمت additional drivers لیست

میشن و میتونی از بینشون انتخاب کنی ؟!؟!؟!
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پرش موس مشکله گرافیکه تو همین انجمن بگردی روش نصب گرافیک انویدیا رو پیدا میکنی البته بد قلقه و باید حوصله داشته باشی... برای من وقتی رو یه سیستم باید گرافیک نصب میکردم چندبار مجبور شدم سیستم رو از اول نصب کنم! بگرد پیدا میکنی.... اینجا بگرد و پیدا نشد همونجا سوال بزار تا بقیه کمک کنن
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
آخرین سری درایور Nvidia که از گرافیکت پشتیبانی میکنه  ۳۰۴ هست  پس nvidia-current به دردت نمیخوره +
اگر سیستمت PC ـه (که به احتمال زیاد هست) یه کارت گرافیک ارزون قیمت AMD بخر. هم پشتیبانی لینوکس ازش بهتره و هم از گرافیک فعلیت خیلی قوی‌تره.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

• Newbie
  • *
دوستان همگی ممنون نسخه ای که دستم بود یه نمه قدیمی بود یه نسخه جدید تر \یدا کردم از اوبونتو نصب کردم additional driver مشکلمو حل کرد.
یک دنیا ممنون
شرمنده وقتتونم گرفتم