انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP  (دفعات بازدید: 17423 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP
« پاسخ #15 : 01 امرداد 1393، 12:11 ب‌ظ »
من تجربه شخصیم رو میگم امیدوارم به دردت بخوره  ;)
من قبلا همه کارام رو مایکروسافت بود (که ای کاش وقتم رو پاش تلف نکرده بودم) ولی الان حاضر نیستم برم سمتش برای توسع برنامه ای!
asp از حالت برنامه نویسی اومده بیرون همه چیز مثل پازل از قبل تولید شده است که شما فقط اونارو میچینید کنار هم وخیلی از مسائل پشت پرده و نحوه تعامل کلاینت و وب سرور رو یاد نمیگیرید ولی تو php شما براحتی با heder ها و انواع سرویس ها می تونید کار کنید (مثلا بسته curl)
توی میحط کد نویسی واقعا visual studio خیلی قویه و بنا به تجربه ای که تو کد نویسی روش داشتم از netbeans و eclipse حداقل تو زبانهای مربوط به وب قویتر عمل کرده البته zend framework رو تست نکردم ولی میگن خیلی خوبه !
jsp رو هم که nixoeen دقیقا درست به ضعف هاش اشاره کرد
به لحاظ سرعت و تعداد کاربرا هم اینجور که منابع مختلف گزارش میده php بهتره
از طرف دیگه php اوپن سورس هست و cross platform
و ی نکته دیگه اینکه مایکروسافت با تغییر تکنولوژی های دم به دقییقه اش واقعا اعصاب خورد کنه مثلا در بانک از ADO.NEt به ADO.NET Entity Framework نمیدونم silver light و wpf و ...
بهت توصیه می کنم به هیچ عنوان جفتش رو وقت نذار یاد بگیری یکی رو انتخاب کن تا ته برو
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #16 : 01 امرداد 1393، 02:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
از اونجا که مایکروسافت سلیقه ای نداشته اومده از تلفیق ویژگی های شی گرایی جاوا و گرامر سی پلاس پلاس استفاده کرده.هر چند جاوا هم از نظر گرامری وام دار زبان سی و سی پلاس پلاس است.واین کپی برداری مایکروسافت از جاوا رو کمی توجیه میکنه

چیشده؟؟ ??? ??? ???
ماکروسافت سی++ رو ساخته که حالابا کپی برداریش از جاوا(بقول شما) بیحساب شده؟؟!!

یعنی  :
ماکروسافت مالک سی++ و جاوا مالک شی گرایی!! + سی# از شی گرایی استفاده کرده و جاوا ازگرامر سی++
=> ماکروسافت و جاوا بیحساب!
میدونم اصلا به موضوع ربطی نداره.ولی برای اینکه یادی از دانشمندهای بزرگ کامپیوتر که طراح زبان بودند این متن را نوشتم.
زبان سی رو مرحوم Dennis MacAlistair Ritchie نوشته.(پرفسور دنیس ریچی دانشمند علوم کامپیوتر آمریکایی که سیستم عامل یونیکس رو با همین زبان نوشت) و شی گرا نیست ولی بسیار سریع و قدرتمنده و یک زبان سطح پایین و Structural برای سیستم عامل نویسی است
من نگفتم زبان سی پلاس پلاس رو مایکروسافت ساخته.زبان های برنامه نویسی رو دانشمند های کامپیوتر که دستی در ریاضیات و نظریه زبان ها و ماشین ها و کامپایلر و ... دارند میسازند.شما میگید سی پلاس پلاس رو مایکروسافت ساخته! مایکروسافت زبان سی پلاس پلاس رو نساخته.مایکروسافت فقط یه IDE به اسم ++Visual C ساخت که کدنویسی و Debuging و ... برای این زبان ها ساده تر بشه.قبلش Borland برای زبان سی IDE میساخت.ولی این زبان ها که خیلی هم قدرتمند بودند و همه زبان های دیگه مدیون اینها هستند آزمایشگاهی هستند و در دانشگاه ها ساخته شدند
زبان ++C توسط دکتر بی‌یارنه استراس‌تروپ (Bjarne Stroustrup) ریاضیدان دانمارکی در سال  ۱۹۷۹ به عنوان تز دکتری در آزمایشگاه‌های بل (Bell Labs)، برای بهبود زبان سی و بر مبنای آن ساخته شد و آن را "C با کلاس" (C With Classes) نام‌گذاری نمودند. در سال ۱۹۸۳ به ++c تغییر نام داد.
زبان جاوا بعدها مشکلات شی گرایی زبان سی پلاس پلاس را حل کرد(زبان جاوا شبیه به ++C است اما مدل شیءگرایی آسان‌تری دارد)و اشاره گرها رو حذف کرد.و و از قابلیت‌های سطح پایین کمتری پشتیبانی کرد.(جاوا سطح بالا شد و مثل سی سطح پایین و مثل سی پلاس پلاس سطح میانی نیست ولی گرامرش از زبان سی پلاس پلاس مشتق شده). یکی از قابلیت‌های اصلی جاوا این است که مدیریت حافظه را بطور خودکار انجام می‌دهد.
یکی از مشکلات زبان سی پلاس پلاس دورگه بودن اون بود.یعنی هم  Structural و هم Object oriented بود- آقای استراس‌تروپ قصدش این بوده که زبان سی پلاس پلاس مکمل زبان سی باشه و جدش سی رو نقض نکنه و هم سی باشه و هم با کلاس(شی گرا)-.
ولی جاوا فقط شی گرا است و نخواست زبانش دورگه بشه.
تفاوت دیگه جاوا و سی پلاس پلاس قابلیت حمل اونهاست.که سی پلاس پلاس به دلیل کامپایلرهای زیادی که داره Portability خوبی داره.ولی جاوا زبانی است مفسری که به دلیل ماشین مجازی که داره Portability عالی داره و میتوان به آن Cross platform گفت.البته با همت نوکیا و digia محیط Qt هم زبان سی پلاس پلاس رو Cross platform کرده!
خیلی ها زبان جاوا رو هم به شرکت Sun MicroSystems نسبت میدند.ولی به نظر من شرکت ها فقط بودجه تولید زبان رو تامیین میکنند.و مهره اصلی دانشمندی است که زبان رو طراحی و پیاده سازی میکنه.دکتر جیمز گاسلینگ (Dr. James A. Gosling) از دانشمندان کامپیوتر و زاده کانادا است. او به عنوان پدر زبان برنامه نویسی جاوا شناخته می شود.الان هم که سان و اوراکل ادغام شدند و جاوا رو به اوراکل نسبت میدهند!!!
در سال ۱۹۹۹، شرکت سان اجازه استفاده از زبان برنامه‌نویسی جاوا را در اختیار ماکروسافت قرار داد تا در سیستم‌عامل خود از آن استفاده کند. جاوا در اصل به هیچ پلت فرم یا سیستم‌عاملی وابسته نبود، ولی ماکروسافت برخی از مفاد قرار داد را زیر پا گذاشت و قابلیت مستقل از سیستم‌عامل بودن جاوا را از آن برداشت.(چه قدر این مایکروسافت انحصار طلبه!!!!!!!) شرکت سان پرونده‌ای علیه ماکروسافت درست کرد و ماکروسافت مجبور شد تا زبان شیءگرای جدیدی با کامپایل جدید که متعلق به خودش باشد  را درست کند.
زبان سی شارپ هم مثل جاوا شی گرا و سطح بالاست.و هدف مایکروسافت از ایجاد این زبان وابسته نبودن به جاوا و شرکت سان/اوراکل بود.به همین خاطر مایکروسافت با استخدام Anders Hejlsberg این زبان را طراحی کرد.
آندرس هجلزبرگ،مهندس نرم افزار برجسته دانمارکی ! طراح زبان برنامه‌نویسی پاسکال و دلفی، سرپرستی تیم طراحان زبان سی شارپ را بر عهده داشت. این زبان دارای دستوری شیءگرا مشابه ++C است و به شدت از زبان‌های جاوا و دلفی تاثیر پذیرفته‌است. در ابتدا نام این زبان COOL بود که مخفف C like Object Oriented Language بود، هر چند در ژوئیه ۲۰۰۰، زمانی که مایکروسافت پروژه را عمومی اعلام کرد، اسم آن به سی شارپ تغییر پیدا کرد.

نتیجه گیری : نسبت دادن یک زبان به یک شرکت کار اشتباهی است
و این که گفتم چون مایکروسافت سلیقه ای نداشته فقط یه شوخی بود! هرچند اگر مایکروسافت جرأت رقابت با جاوای سان رو داشت. در تقابل جاوا زبانی رو طراحی میکرد.
و مایکروسافت ریسک نکرده و از طراح های زبان یک زبان شبیه به جاوا خواسته که وابسته به ویندوز باشه.و گرنه طراح زبان سی شارپ.طراح زبان پاسکال و دلفی بوده.و اگه میخواست میتونست خیلی شبیه به دلفی طراحی اش کنه و یا زبان جدیدی طراحی کنه.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 03:14 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #17 : 01 امرداد 1393، 03:06 ب‌ظ »
سوال اصلی این بود که میخوای پول درآری پس یخورده بحث تکنیکی زبان ها و فریم ورکها رو بزاریم کنارم.

قراره دقیقا پلن درآمدیت چطوری باشه؟ پروژه شخصی؟ فریلنس؟ کار تو شرکتا؟ تاسیس شرکت؟

چه جور پروژه ای؟

انتخاب زبان و فریم ورک و ابزار بر اساس کار و پروژه ی مورد نظر باشه.تنها به این دلیل که فلان زبان این امکان یا کتابخونه یا ویژگی رو داره دلیل نمیشه همه جا ازش استفاده بشه و منابع سازمانها و تیم ها مهمه.
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #18 : 01 امرداد 1393، 03:11 ب‌ظ »
جاوا سطح بالا شد و مثل سی سطح پایین و مثل سی پلاس پلاس سطح میانی نیست
سی یک زبان سطح میانیه و سی پلاس پلاس یک زبان سطح بالا!
این ها قابلیت خودشون رو دارند و بهتره در موردشون بحث نشه چون مخصوصا این انجمن سی پلاس پلاس زامبی زیاد داره! سی پلاس پلاس سخته چون مدیریت منابع رو در اختیار برنامه نویس قرار میده و همین باعث سرعت بالای اجراش میشه پس نباید به این چیز هایی که گفتید به چشم ضعف نگاه کرد، چون اگر همین ها دست برنامه نویس های خوب بیافته میتونه نرم افزار هایی با کارایی فوق العاده بسازه( مثل فتوشاپ )ولی خوب برعکسش هم صادقه :)

کلا از موضوع بحث خارج شدید! سی پلاس پلاس کجا، وب کجا، مفسر کجا، کلا این انجمن کجا!

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #19 : 01 امرداد 1393، 03:25 ب‌ظ »
سوال اصلی این بود که میخوای پول درآری پس یخورده بحث تکنیکی زبان ها و فریم ورکها رو بزاریم کنارم.

قراره دقیقا پلن درآمدیت چطوری باشه؟ پروژه شخصی؟ فریلنس؟ کار تو شرکتا؟ تاسیس شرکت؟

چه جور پروژه ای؟

انتخاب زبان و فریم ورک و ابزار بر اساس کار و پروژه ی مورد نظر باشه.تنها به این دلیل که فلان زبان این امکان یا کتابخونه یا ویژگی رو داره دلیل نمیشه همه جا ازش استفاده بشه و منابع سازمانها و تیم ها مهمه.
آقا گل گفتی.
من اولویت هام به همون ترتیبی هستش که شما گفتید.
ترجیح میدم روی پروژه شخصی کار کنم.و اگر ایده ای نداشته باشم آزادکار(فریلنس) باشم.
فعلا ایده ای برای پروژه ای رو نداره.میخوام یه تخصصی داشته باشم که در بازار کار تقاضای بالا داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 03:50 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین Hostile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • زنده باد زندگی
« پاسخ #20 : 01 امرداد 1393، 03:30 ب‌ظ »
نقل‌قول
البته باید که نه، چون پروژه ی مونو میتونه ای اس پی دات نت رو ران کنه اما تمام ای پی آی هاش رو ساپورت نمی کنه.

من توصیه می کنم پی اچ پی کار کن،‌دلایلش هم توسط دوستان مطرح شد، از طرفی تو پی اچ پی دستت خیلی باز تره تا ای اس پی.

نکته:نباید سوالت رو تو این انجمن می پرسیدی، اینجا اکثرا با مایکروسافت مشکل دارند و اگرم کسی طرف ای اس پی رو بگیره همه میریزن سرش :D بهترین کار اینه که تو اینگونه سوالات تو هیچ انجمنی سوال نپرسی چون همه با تعصب بهت جواب میدن، تحقیق کن. بنظرم در مورد پی اچ پی خوب تحقیق نکردی

مونو اگرم کامل باشه بازم هیچ لینوکس کاری نمیره سمتش چون وابسته به یه شرکت تجاریه و پولی :|

در ضمن درحالی که میشه از C++ + Qt و C + Gtk و PHP استفاده کرد چرا بریم سمت ASP و C# !!!!
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 03:33 ب‌ظ توسط Hostile »
باشه باشه تماس میگیرم

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #21 : 01 امرداد 1393، 03:33 ب‌ظ »
درست حدس زدید.من تصمیم رو گرفتم.ولی از نظر خودم آدم منعطف ای هستم.برای مثال از JSP خیلی خوشم میومد(کلا از جاوا خوشم میاد و به همین خاطر از JSP هم خوشم اومد).ولی با حرفای nixoeen و تردیدی که خودم هم در مورد کندی و ماشین مجازی جاوا داشتم.از یادگیری این تکنولوژی منصرف شدم.و این گزینه به خاطر مشکل سرعتش حذف میشه

ولی نمیدونم چرا باید ASP.net رو حذف کنم.به خاطر کدوم مشکلش؟؟؟؟
اینکه زود به زود آپدیت میشه که مشکل نیست.تازه مزیته.دنیای IT نیاز به حرکت رو به جلو داره(البته قبول دارم بعضی از حرکت های روبه جلو مایکروسافت هم غلطه.مثلا Silverlight رو ساخت و بعدش از HTML5 برای مترو استفاده کرد!) ولی خیلی جاها هم پیشرفت خوبی داشته.مثل ASP.net که خیلی بهتر از ASP کلاسیک هستش
اینکه مایکروسافت در Visual studio برنامه نویسی رو مثل پازل کرده.به نظرمن این که خوبه و به کارت سرعت بیشتری میده.خیلی از برنامه نویس ها هستند که خودشون میتونند کد طراحی َUI Design و ... رو بنویسند ولی حاظر نیستند وقتشون رو تلف کنند و به قول خارجی ها دستشون رو به کدها و تگ ها کثیف کنند.(مثلا برای اندروید زامارین میگه No need to get your hands dirty with XML)
بعضی ها هم دوست دارند درگیر جزییات بشن و همه قسمت ها رو بدون استفاده از موس بنویسند.(این ایراد بزرگ محسوب نمیشه.و ضعف به حساب نمیاد)

همچنین یک نکته قابل توجه در PHP وجود هزاران خط کد و اسکریپت آماده به زبان PHP است که تقریبا در هر زمینه ای وجود دارند (از کارهای ساده با بانک اطلاعاتی تا کار با تصاویر،سوکتها، وب سرویسها، XML و ...) این قضیه باعث شده بسیاری از برنامه نویسان PHP به جای نوشتن کدها بسیاری اوقات اسکرپیتهای آماده موجود در اینترنت را سر هم کنند و به هدف خود برسند و یا شیوه کار را فرا بگیرند.(این پازل نیست.چرخ رو نباید از اول تولید کرد)

(اینکه چون رایگان نیست بازهم مشکل نیست.این که مایکروسافت انحصارطلب پشتشه بازم مشکل نیست)

شما دلیل ات رو بگو که ASP.net‌این مشکل رو داره(مثل کندی JSP)
من قبول میکنم که PHP بهتره چون این ضعف بزرگ(کندی JSP) رو نداره
ولی ASP.net چه ضعف بزرگی رو داره که PHP نداره!؟
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 05:11 ب‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #22 : 01 امرداد 1393، 03:46 ب‌ظ »
اکثریت سرورها از ASP پشتیبانی نمی‌کنند، سرورهاش به دلیل هزینه لایسنس و نیاز به منابع زیاد سیستمی که ویندوز سرور نیاز داره، هزینه بیشتری دارند، Frameworkهای بیشتری براش موجوده، کدهای آماده بیشتری براش هست، منابع یادگیری بیشتری توی اینترنت داره، توی پروژه‌های بزرگ انعطاف بیشتری داره، ...

همونطور که خودت گفتی، تصمیمت رو گرفتی و ما اینجا هر چیزی بگیم، تاثیری نداره. خوب چرا وقتت رو تلف می‌کنی؟! شروع به کار بکن!

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #23 : 01 امرداد 1393، 04:16 ب‌ظ »
اگه می خواید در ایران برای $$$ کار کنید یا باید برای خودتون کار کنید و پروژه تون رو خودتون تعریف کنید و از زبان مورد علاقه تون استفاده کنید ... یا این که دیگه برای کارفرما نمی تونید کلاس تخصصی در مورد مزایا و معایب زبان ها راه بیندازید و باید جو Microsoft گرایانه ی جامعه (نگفتم Microsoft دوستانه چون پولش تو جیب Microsoft نمی ره!) رو تحمل کنید...  (اگرچه همین الان هم عده ای هم از PHP استفاده می کنن و ضمنا معلوم نیست در آینده چی می خواد بشه...)
یا... راه دیگه ای هم هست؟!
Void Linux + XFCE

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #24 : 01 امرداد 1393، 04:22 ب‌ظ »
اکثریت سرورها از ASP پشتیبانی نمی‌کنند، سرورهاش به دلیل هزینه لایسنس و نیاز به منابع زیاد سیستمی که ویندوز سرور نیاز داره، هزینه بیشتری دارند، Frameworkهای بیشتری براش موجوده، کدهای آماده بیشتری براش هست، منابع یادگیری بیشتری توی اینترنت داره، توی پروژه‌های بزرگ انعطاف بیشتری داره، ...

همونطور که خودت گفتی، تصمیمت رو گرفتی و ما اینجا هر چیزی بگیم، تاثیری نداره. خوب چرا وقتت رو تلف می‌کنی؟! شروع به کار بکن!
آقا تاثییر داره.(نرود میخ آهنین در سنگ  ;D حکایت حرف لقمان حکیم و دزدی یونانی ها از کاروان ایرانی شده ولی دل ما انقدرها هم سنگ نشده شاید از خدا ترسیدیم و از مایکروسافت دزدی نکردیم.دل ما اونقدرها هم دیگه سنگ نشده )

من راستش از پنل و سرور و ... سر درنمیارم.ولی فکر میکنم مشکلات سرور و هاستینگ مشکل برنامه نویس نیست.مشکل کارفرماست.توی ایران هم کارفرما ها روی این موضوع(هزینه بیشتر سرورهای ویندوزی) حساس هستند؟ اگرم باشند پس چرا انقدر برنامه نویس ASP.net‌ آمار استخدامی اش بالاست؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #25 : 01 امرداد 1393، 04:35 ب‌ظ »
از لحاظ هزینه شما مشکلی در asp نداری چون قرار نیست خودت بری هاست بگیری(مگر اینکه freelancer باشی!) وگرنه جدا از مزایا و معایب گفته شده تو ایران بازار کار برای asp.net واقعا زیاده! بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی کافیه بری تو سایت های کاربانک و رهنما ببینی بیشتر دنبال asp کار هستند تا php !!!
اینی هم که گفتی پازلی بودن asp عیب نیست درسته حق با شماست شاید ی عده ای دوست نداشته باشند در گیر جزئیات شن  ;)
امیدوارم از هر کدوم که استفاده می کنی موفق باشی  8)
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #26 : 01 امرداد 1393، 05:31 ب‌ظ »
این حرف های من نیست.این حرف های mohamad.zakery در سایت barnamenevis.org است.و باور کنید این حرف های من نیست.و من خیلی جسارت کردم اینها رو در انجمن نرم افزارهای آزاد و Open Source نوشتم.
ولی بزارید از این آزادی استفاده کنم و نگاه دیگران رو نسبت به FOSS بنویسم
متن باز بودن چه حسني داره؟؟؟
آيا شما به شخصه امكان توسعه يك محصول متن باز مثل php رو دارين؟؟؟
كافيه يكم فكر كنين اونجا متوجه ميشين چه كلاهي سرمون رفته با اين متن بازي؟؟!!!!!

در توسعه اين محصولات معمولا شركت هاي بزرگ سود ميكنن!!! باور نمي كنين:
شركت zend از طريق توسعه php توانسته محصولات جانبي خودش مثل زند استوديو را در تيراژ بالا بفروشه!!!
شركت گوگل براي توسعه سيستم عامل آندرويد از كرنل لينوكس استفاده كرده!!!
اين ها را اگر بررسي كنيم مي بينيم كه متن باز بودن يك حسن براي شركت هاي بزرگ هست كه بدون پرداخت هزينه اي سودهاي كلاني مي كنند!!!

php متن باز بودنش به كنار ديگه چيزي براي رقابت با .net نداره!!! بيايم قبول كنيم!!! متن باز بودن براي ما حسن نيست چون ما توان توسعه يك محصول متن باز را نداريم اما شركتهاي بزرگ چرا!!!!

حرف های من:
اما دیگه این آقا خیلی توی سر PHP زده.ولی من تا حدی با حرف هاش موافقم.مزیت PHP به ASP.net به غیر از OpenSource بودن رایگان بودن Linux Apache MySQL PHP هستش.ولی رایگان بودن مزیت فنی نیست.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 05:33 ب‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #27 : 01 امرداد 1393، 05:43 ب‌ظ »
این حرف های من نیست.این حرف های mohamad.zakery در سایت barnamenevis.org است.و باور کنید این حرف های من نیست.و من خیلی جسارت کردم اینها رو در انجمن نرم افزارهای آزاد و Open Source نوشتم.
ولی بزارید از این آزادی استفاده کنم و نگاه دیگران رو نسبت به FOSS بنویسم
متن باز بودن چه حسني داره؟؟؟
آيا شما به شخصه امكان توسعه يك محصول متن باز مثل php رو دارين؟؟؟
كافيه يكم فكر كنين اونجا متوجه ميشين چه كلاهي سرمون رفته با اين متن بازي؟؟!!!!!

در توسعه اين محصولات معمولا شركت هاي بزرگ سود ميكنن!!! باور نمي كنين:
شركت zend از طريق توسعه php توانسته محصولات جانبي خودش مثل زند استوديو را در تيراژ بالا بفروشه!!!
شركت گوگل براي توسعه سيستم عامل آندرويد از كرنل لينوكس استفاده كرده!!!
اين ها را اگر بررسي كنيم مي بينيم كه متن باز بودن يك حسن براي شركت هاي بزرگ هست كه بدون پرداخت هزينه اي سودهاي كلاني مي كنند!!!

php متن باز بودنش به كنار ديگه چيزي براي رقابت با .net نداره!!! بيايم قبول كنيم!!! متن باز بودن براي ما حسن نيست چون ما توان توسعه يك محصول متن باز را نداريم اما شركتهاي بزرگ چرا!!!!

حرف های من:
اما دیگه این آقا خیلی توی سر PHP زده.ولی من تا حدی با حرف هاش موافقم.مزیت PHP به ASP.net به غیر از OpenSource بودن رایگان بودن Linux Apache MySQL PHP هستش.ولی رایگان بودن مزیت فنی نیست.

نمی دونم این حرف ها رو کی زده ولی هر کی زده، لابد توانایی توسعه ی چیزی رو نداشته از جمله محصولات متن باز!
بعدشم شما وقتی یه رغیب متن باز داشته باشی مجبور می شی دست به کار شی و مواظب باشی بازار فروشت رو از دست ندی! این یعنی پیشرفت!
بعدشم کی گفته محصولات متن باز واسه شرکت های بزرگه؟!... الان این همه برنامه نویس که به صورت خودجوش در کنار کارای دیگه شون چند تا کار متن باز هم انجام می دن، برنامه نویس نیستن؟!
...

نمی دونم... واقعا طرف خیلی چیز ها رو هم در نظر نگرفته...
Void Linux + XFCE

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #28 : 01 امرداد 1393، 05:58 ب‌ظ »
@میلاد فشی
سلام داداش.
شاید بهتر باشه اول توی این قسمت حرفتون را تفهیم و تثبیت کنید بعد اینجا متن‌باز را زیر سؤال ببرید.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 06:15 ب‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #29 : 01 امرداد 1393، 06:12 ب‌ظ »
با پست هایی که در سایت  barnamenevis.org خوندم.برآیند حرف های قشنگ برنامه نویس های دیگه رو در اینجا به اسم خودم نوشتم(کپی رایت کیلو چند :-) ) :

در دفاع از PHP :

هک شدن نشان از عیب PHP نیست.
مثلا میگن استفاده از آرایه ها و pointer ها تو C++‎ احتیاط داره چرا که اگر ایندکس اشتباه به آرایه بدید cpp اروری به شما نمیده اما برنامه شما درست کار نمیکنه و ممکنه 1 بخش از رم رو اشتباها 1 عملیات روش انجام بدید... (1 نفر میگفت میخوام محتوای رم رو sort کنم :دی )
خوب بله بعضی مواقع وقتی شما توی 1 زمینه دستت بازتر هست احتیاط بیشتری رو هم میطلبه و این عیب نیست.
این کاملا امری طبیعی هست که وقتی دست شما برای بعضی کارها بازتره احتمال خطا برای افراد نابلد هم بیشتره.
شما 1 پیکان رو هرچقدر انگلکش کنی (:دی) خراب نمیشه ولی بنز رو دستکاری کنی ممکنه هزارجاش بهم بریزه! آیا این برای بنز 1 عیب هست؟
البته توی این مثال منظورم این نیست که امکانات PHP از ASP بیشتره بلکه منظورم اینه که توی PHP دست شما بازتر هست و در نتیجه اشتباهات برنامه نویس ممکنه مشکل امنیتی در سایت ایجاد کنه که صدالبته این عیب PHP بشمار نمیاد. آیا شما خطای برنامه نویس رو جزء معایب زبان بحساب میارید؟
پس این صحبت ها که امنیت PHP کم هست پشتش اصول و منطق وجود نداره.

تقابل PHP و ASP.net‌ لازمه همون طور که تقابل متن باز و انحصاری ضروری است:
بنابراین بودن هردوی بازمتن و غیربازمتن در کنار هم میتونه برای دنیا بهینه ترین حالت باشه و این دو طرف هر دو کمبودهای هم رو جبران کنن و از زیاده روی ها و انحراف همدیگر جلوگیری بکنن. یک تعادل قوا! بنظر شما جهانی تک قطبی خوبه یا چند قطبی؟
و بنا به نیازها و شرایط و خصوصیات افراد و هدفشون، کفهء ترازو میتونه بین این دوتا نوسان کنه.
بنظر بنده اگر بازمتن نبود، همین افرادی هم که دنبال محصولات امثال میکروسافت هستن، شاید امروز با محدودیت ها و مشکلات و قیمت های به مراتب بیشتری مواجه بودن؛ چون اون کسی که رقیب جدی و آلترناتیوی برای خودش نمیبینه و انحصار و ریش مردم رو دست میگیره، بعد طبیعتا از قدرت خودش سوء استفاده میکنه بخاطر منافع خودش، مطابق خوشایند و نظر خودش، و حداقلش اینه که خطا میکنه و فیدبک مناسبی نداره و نه چیزی برای مقایسه با خودش و حالتها و راههای دیگر.
بازمتن باعث شده که شرکتهای تجاری هم بیشتر مواظب اعمال خودشون و افکار عمومی باشن و امتیازات بیشتری بدن.
و این مثل همون رقابت در تجارت و بازار آزاده، که بوسیلهء بازمتن کلی هم تقویت شده.
رقابت چیز مفیدیه.انحصار خوب نیست.انحصار خطرناکه.

الان بین PHP و ASP.NET رقابت هست.
ممکنه یه زمانی دیر یا زود یکی از اینها شکست بخوره.
بازم مهم نیست.
میگذره.
دوباره بعد از مدتی ممکنه یک محصول از هر شرکتی بجای اون دربیاد.
شاید هم دیگه محصولات بعدی در یکی از این دنیاها باشن فقط. کسی چه میدونه؟
خلاصه همینطور مثل طبیعت میمونه که درش فصول، بلایا، حوادث و دوران های زمین شناسی و غیره رخ میدن. بزرگ و کوچک. تکرارشونده و غیر تکرارشونده (البته اکثرا تکرار شونده هستن یا حداقل احتمال تکرار دارن). با فواصل زمانی مختلف. کسی اینا رو کنترل نمیکنه و نمیتونه دقیقا پیشبینی کنه، ولی در نهایت طبیعت به تعادل کلی خودش ادامه میده و بقای کرهء زمین و زندگی میلیون ها سال ادامه یافته و درکل رو به تکامل و پیشرفت رفته.
نیازی نیست ما به اینا زیاد فکر کنیم و سعی در پیشبینی و کنترل کامل و دقیق اونا داشته باشیم. اصلا تاحد زیادی نشدنی است.
بلکه ما باید دینامیک و منعطف باشیم و همیشه خودمون رو بصورت Real time با شرایط طبیعت و محیط تطبیق بدیم.
البته در این بین سهم و تلاش خودمون رو هم ادا میکنیم.
بهرحال بازمتن رو هم همین آدمها با تفکر و همت خودشون بوجود آوردن.
پس انسان میتونه در سرنوشت خودش دخالت زیادی داشته باشه.
اما نه اینکه از تغییر و چیزهای ناشناخته و تعدد و تنوع بترسه و بخواد بر این اساس عمل کنه.
سکون و محدودیت و ترس اغلب نمیتونه در درازمدت خوب باشه.
این منجر به عقب ماندگی و هزینه ها و خطرات بیشتری خواهد شد.

دایناسورها منقرض شدن ولی پستانداران کوچک باقی موندن.
چرا؟
میکروسافت مثل دایناسور میمونه.
بازمتن حقیقتا از اجزای کوچک و پراکنده و مستقلی تشکیل شده.
فقط موضوع اینه که مطمئن نیستیم چه عاملی باعث انقراض دایناسورها شد

ضمنا این بحث ها ده ها و صدها بار در اینترنت مطرح شده و هیــــــــــچ نتیجه ای هم نداشته.
پس شما هم بیخیالش شید(منظورش منم!).
اصولا مقایسه های اینچنینی خیلی صحیح نیست.
مثلا اینجا کسانی صحبت از زمان اجرا میکنن که عملا واسه هیچ کدوم چند دهم/صدم ثانیه سرعت اجرا تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه.
پس بیشتر این بحث ها عملا بیخود هست.
چون همه ما میدونیم که هر دوی این زبان ها حداقل نیاز های من و شما رو براورده میکنن.

توصیه شخصی من اینه که کسی که یکی از این دو زبان رو بلده راه خودش رو ادامه بده. اگر هم فرصتی داشت نگاهی هم به زبان دیگر داشته باشه. البته بدور از تعصب و با نگاهی باز.

و توصیه من به اشخاصی که میخوان تازه یکی از این دو زبان رو برای یادگیری انتخاب کنن:
این انتخاب دقیقا به زمینه فرد داره. این که از قبل چه زبان هایی رو بلده و دیدگاهش نسبت به برنامه نویسی چیه و بعدا چجوری میخواد از این زبان استفاده کنه... (مثلا استخدام یا استفاده شخصی یا...)