انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP  (دفعات بازدید: 17428 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hostile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • زنده باد زندگی
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP
« پاسخ #30 : 01 امرداد 1393، 06:45 ب‌ظ »
اخوی اگر تا الان جای بحث میرفتی یادگیری نصف ASP یا PHP رو یاد گرفته بودی! :دی
بیکیشونو انتخاب کن شروع کن دیگه :|
استخاره نمیخواد که:|
باشه باشه تماس میگیرم

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #31 : 01 امرداد 1393، 07:15 ب‌ظ »
http://www.asp.net/mvc/open-source
در آدرس بالا مایکروسافت از کلمه Open Source استفاده کرده.منظورش از Open source چیه؟ منظورش اینه ما سورس کدهای برنامه هایی رو که نوشتیم رو برای دیگران بزاریم! یا خودش اجازه تغییر در ASP.net MVC‌ رو به ما میده؟
شنیدم میگن ASP.net MVC متن باز هستش.ولی باورش سخته.مایکروسافت و متن باز!؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #32 : 01 امرداد 1393، 08:13 ب‌ظ »
شما شروع بحثتون با موضوع پول درآوردن از نرم افزار بود بعد خودتون بحث رو منحرف کردین و در مورد همه چی صحبت شد غیر از موضوع اصلی یعنی پول!
چیزی که مشخصه اینه که زبان،دیتابیس،سیستم عامل و ... به خودی خود نمی تونن تضمین کنن شما چقدر پول درمیارین.من در مورد افراد مختلفی اطلاع دارم که مثلا با هفته ای 4 روز کار با زبان پایتون 4 میلیون تومن در ماه درآمد داشتن یا افراد دیگه ای که همین الان دارن مبلغ مشابهی از سی شارپ یا جاوا درمیارن یا حتی php که حداقل 3 تومن در ماه درآمد دارن.البته اینا کسایی هستن که دارن تو یه شرکتی برای دیگران کار می کنن و در کار خودشون هم به اندازه کافی تخصص دارن.
مورد بعدی اینه که مقایسه های اینطوری بین فریمورکها و نرم افزارها خیلی معنی و نتیجه ی خاصی نداره و مهم تر اینه که یه سری مواردی رو یاد بگیریم و از اونا درست استفاده کنیم مثلا اگه این لیست رو نگاه کنین
 http://en.wikipedia.org/wiki/Programming_languages_used_in_most_popular_websites
می بینین که غیر از سایتهای live, msn و bing که همه متعلق به مایکروسافت هستن هیچ سایت مهم دیگه ای در این لیست از تکنولوژیهای دات نتی استفاده نکرده و جالب اینجاست که هر سایتی ترکیب متفاوتی از نرم افزارها رو استفاده کرده و موفق هم بوده که در مجموع نتیجه ای که من به شخصه ازش می گیرم اینه که مهم نحوه استفاده از تکنولوژیهای مختلفه نه خود تکنولوژی یا شرکت تولید کننده اون.
اگه بخوام برگردم به بحث اصلی یعنی کسب درآمد از تولید نرم افزار در مرحله اول باید ببینیم چه رقمی مد نظر شماست چون این رقم تا حدی مشخص می کنه که چه مسیری رو باید طی کنیم.من یه سری چیزهایی رو فرض می کنم حالا درست یا غلط تا ببینیم چه نتیجه ای حاصل می شه! فرض کنیم یه نفر می خواد از نرم افزار اینقدر درآمد داشته باشه که بتونه یه زندگی در این حدود رو ساپورت کنه: یه خونه در میان شهر تهران(نه بالاشهر نه پایین شهر!) که در این صورت باید ماهی 2 میلیون تومن اجاره بده.از اونجایی که طبق یه آمار حدود 30 درصد هزینه یه خانوار اجاره هست پس این آدم باید دست کم 6 میلیون تومن در ماه درآمد داشته باشه.حالا اگه بخوام به واقعیت برگردم می تونم بگم که من خودم تا حالا کسی رو ندیدم که درآمدی در این حدود از نرم افزار داشته باشه به خصوص کسی که بخواد برای دیگران کار کنه.خب نتیجه ای که من می گیرم اینه که به دلایل عدیده ای که بخش عمده ایش رو هممون می دونیم از راه تولید نرم افزار در ایران نمی شه درآمدی متناسب با سختیهای این کار داشت و نهایت درآمدی که با کار برای دیگران بدست میارین اونم با حداقل 5 سال سابقه در بهترین حالتش 2 تا 4 میلیون تومن در ماهه و با این درآمد یا باید توقعاتتون رو کاهش بدین مثلا شیفت پیدا کنین به سمت پایین شهر،خونه با متراژ کمتر و کلا همه چی کمتر! یا کلا قید نرم افزار رو بزنین که خربزه آبه! و دنبال یه کار دیگه ای برین.اگه بخواین برای خودتون هم کار کنین رسیدن به درآمدی که گفتم هم باز چالشهای زیادی داره که به توجه به تجربیات ناقص خودم در 95 درصد مواقع شدنی نیست(هر جای دیگه ای بود شاید اصل 80، 20 جواب می داد ولی تو ایران این اصل هم درست جواب نمیده و میشه 95، 5 !!)
به هر حال همیشه پول مشخص کننده همه چیز نیست و مثلا من خودم دنبال این کار رفتم چون با روحیاتم بیشتر سازگاره چون حاضرم ساعتها با یه کامپیوتر زبان نفهم با منطق صفر-یک سر و کله بزنم تا اینکه کل روز رو با یه سری آدم به اصطلاح زبان فهم با منطق فازی که بعضیاشون دست هر چی ماشین احمق رو از پشت بستن درگیر باشم!!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #33 : 01 امرداد 1393، 08:15 ب‌ظ »
دوست من، شما حتی هنوز شروع به یادگیری این زبان‌ها نکردید، بعد دارید از مزیات و مشکلات PHP و ASP صحبت می‌کنید و به تازه‌کارها توصیه می‌کنید؟!

خیلی خوبه که شما تصمیمتون رو برای استفاده از هر زبانی که بخواید گرفتید، امیدواریم در کارتون موفق باشید، ولی همینطور که چند بار گفتم، اینجا جای مناسبی برای بحث در مورد سیستم‌های بسته مثل ASP نیست. سایت‌های بسیاری هستند که می‌تونید این موضوعات رو اونجا دنبال کنید.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #34 : 01 امرداد 1393، 08:41 ب‌ظ »
من در تهران زندگی نمیکنم.و خدا رو شکر مشکل مسکن رو ندارم.من توقع ۶ میلیون در ماه ندارم.من به عنوان شغل دوم به برنامه نویسی نگاه میکنم(ولی اگر مجبور بشم و پول لازم هم باشم میتونم صبح تا شب هم با این کامپیوتر زبون نفهم صفر و یک حرف بزنم)
با در آمد های کم هم برای شروع راضیم
موضوع برای من خیلی روشن شده
انتخاب میان ASP.net‌ و PHP کاملا سلیقه ای هستش.و بهتره به خود شخص واگذار بشه.چون تقریبا در یک حد و اندازه هستند و با هر دوتاشون میشه طراحی های خوبی داشت. مزیت PHP رایگان بودن و Open Source بودنش که خیلی به چشم (من) نمیاد.به همین خاطر میگم سلیقه ای.ممکنه Open Source بودنش باعث شده باشه که در  در سایت  Facebook ازش استفاده بشه.حتی سرعتش رو با Hip hop ارتقا بدن
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #35 : 01 امرداد 1393، 09:20 ب‌ظ »
چون تقریبا در یک حد و اندازه هستند
خوب این نظر شخصی شماست و با توجه به این که هنوز حتی یادگیری این زبان‌ها رو شروع نکردید دارید می‌گید. پیشنهاد می‌کنم که شروع به برنامه‌نویسی بکنید و بعد از اینکه حداقل کمی تجربه در اون پیدا کردید، در انجمن‌های مربوطه در این مورد نظر بدید :)

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #36 : 02 امرداد 1393، 04:53 ب‌ظ »
بنظرم بحث مثله تفاوت سی شارپ و سی++ ـه : اگه دنبال برنامه نویسی با درگ&دراپ وراحتی هستید برو دات نت
اگه با کد نوشتن حال میکنید برو پی اچ پی
اینجا هم همه پی اچ پی رو ترجیح میدن وقتتون رو تلف نکنید
بنظرمن تحقیقاتتون روهم کردین دیگه مابقیش به سلیقه و راحت بودن خودتون برمیگرده
موفق باشین
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #37 : 03 امرداد 1393، 01:59 ق‌ظ »
ممنونم شما هم موفق باشید
من هم تصمیم گرفتم دیگه ساز مخالف نزنم و دیگه چیزی ننویسم
چون اینجا نباید در تقابل متن باز حرف زد  :-X
به همین خاطر من نمیخوام(چون نمیتونم) در مورد رقیب متن باز یعنی نرم افزارهای تجاری حرفی بزنم!!!
اگر شما به متن باز و لینوکس ایمان(ایمان =! تعصب) دارید.پس واقع بین باشید و حرف های مخالف رو هم بشنوید.
مخالفین حق دارند آزادانه عقاید خود را ابراز کنند و البته دیگران هم حق دارند که به این عقاید آزادانه پاسخ بدهند و با آن‌ها وارد مباحثه و مناظره شوند

این جهان همچون درخت است ای کرام/ما برو چون میــــوه هـــای نیم خام

سخت گیرد خامــــها مــر شـــــاخ را/زانکه در خامی نشــــایــد کاخرا

چون بپخت و گشت شیرین لب گزان/سست گــیرد شـاخ ها را بعد ازآن

چون از آن اقبال شیـرین شد دهـــان/سرد شد بر آدمی مــــلک جـــهان

سخت گیری وتعـــصب خامی است/تاجنین کار خـــــون آشـــامی است

(حضرت مولانا)
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1393، 02:19 ق‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 03 امرداد 1393، 06:13 ب‌ظ »
چون اینجا نباید در تقابل متن باز حرف زد  :-X
به همین خاطر من نمیخوام(چون نمیتونم) در مورد رقیب متن باز یعنی نرم افزارهای تجاری حرفی بزنم!!!
اگر شما به متن باز و لینوکس ایمان(ایمان =! تعصب) دارید.پس واقع بین باشید و حرف های مخالف رو هم بشنوید.
مخالفین حق دارند آزادانه عقاید خود را ابراز کنند و البته دیگران هم حق دارند که به این عقاید آزادانه پاسخ بدهند و با آن‌ها وارد مباحثه و مناظره شوند

من هم با تعصب مخالفم و میگم ببین با چی راحت تری
چون هدفتون پول در اوردنه این رو میگم
منم خودم بین انتخاب این دوتا بودم ولی پی اچ پی رو بهتر دونستم و کماکان درحال یادگیریش هستم

لطفا خودتون هم پیچ تعصب رو کم کنید (براساس احساسی که از نوشته هات داشتم گفتم، بدل نگیر ;))

براساس هدف نهایی و زمان و بقیه ی فاکتورهایی ک براتون مهمه تصمیم گیری کن
خوش  باشید

آفلاین JAP

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • japdeveloper
    • japdeveloper
« پاسخ #39 : 05 امرداد 1393، 04:50 ب‌ظ »
خوب پسر خوب آخه یه کم فکر کن
بیش از 84%  طراحی های وب با php نوشته میشن
کد سالم در بدن سالم ** کد سالم در سیستم عامل سالم

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #40 : 05 امرداد 1393، 08:17 ب‌ظ »
سلام
من تصمیم گرفتم.هر دوتا رو کار کنم.گرچه خیلی ها میگن این کار اشتباه هستش.و باید یکی رو خوب یاد گرفت(ایرانی ها همه جور تخصصی دارند ولی در واقع هیچ تخصصی ندارند!).ولی من تا اونجا که میتونم هر دو رو پارالل یاد میگیرم.و وقتی خودم درک کردم کدوم بهتره بیشتر اون یکی رو یاد میگیرم و ادامه میدم.
هم PHP و هم ASP.net.این طوری میتونم بدون تعصب و با دقت بالا خودم درک کنم کدوم بهتره و کدوم رو بیشتر دوست دارم.و به نظرمن لزوما چیزی رو هم که بیشتر دوست داریم بهتر نیست.ولی به هرحال بهش علاقه داریم.
در ضمن اینکه میگید درصد زیادی از سایت ها به زبان PHP هست.اصلا این نمیتونه سندی باشه که بگه php بهتره.من اصلا نمیتونم بگم php بده یا خوبه چون من توانایی بررسی این زبون رو ندارم چون خودم رو در این حد و اندازه نمیدونم.وهر حرفی زدم حرف خودم نبوده.و حرف ها و تجربیات دیگران رو نوشتم.اما به نظر من هزینه های کم php نسبت به asp.net علت رایج و popular بودن اون در محیط نت است(البته قدرت و سرعت سرورهای لینوکسی و سرعت بالای سیستم فایل ext4 به نسبت ntfs هم خیلی تاثییر گذار است. ولی دلیل اصلی مسایل مالی است)
همچنین دلیل اینکه از Asp.net‌استفاده نمیشه بدی اون نیست.بلکه دلایل عدم استفاده از ASP.net به ترتیب موارد زیر است که اصلا ربطی به بدی اون نداره.ذات تکنولوژی بد نیست.دلایل استفاده نکردن از ASP.net در مقابل php موارد زیر است:

۱-توسط مایکروسافت تولید شده(ذهنیت برنامه نویس ها نسبت به شرکت های بزرگ مثل مایکروسافت و گوگل خوب نیست و اونها رو دیوی میدونند که فقط دنبال سود بیشتر هستند)

۲-استفاده از مایکروسافت برای تولید محصولات نرم افزاری گران است(هزینه های لایسنس ویندوز+هزینه بیشتر برای هاست های ویندوزی+هزینه های خرید Microsoft visual studio)البته میتوان از Mono-project استفاده کرد.و ویندوز را نخرید.ولی مانو کامل نیست و بدیهی است به روزترین تکنولوژی مایکروسافت رو در سیستم عامل های غیرمایکروسافتی مثل لینوکس و مک نمیتوان داشت.پس مجبورید لایسنس ویندوز را بخرید.ولی حداقل برای برنامه نویس های خانگی و مبتدی که مثل شرکت های نرم افزاری توان خرید Microsoft visual studio نسخه ultimate ندارند میتوانند از نسخه های express استفاده کنند.که ظاهرا این نسخه ها اغلب قابلیت های نسخه پولی/ultimate رو دارند و برای مبتدی ها کار راه انداز هستند ولی به هرحال محدود تر هستند و برای مثال نمیشود از افزونه ها استفاده کرد.ولی به هر حال میتوان گفت در خارج از کشور نمیتوان با مایکروسافت کار کرد ولی پول نداد!!! پس هزینه های خرید لایسنس های مایکروسافت یکی از دلایل ذینفع ها و شرکتها برای عدم استفاده از این تکنولوژی است.سایت هایی مثل Facebook هم روز اول که توان مالی نداشته.همون اول این سایت انقدر محبوب نبوده.بعدها هم که محبوب شده سعی کرده که تکنولوژی سایت رو تغییر نده و فقط اون رو ارتقا بده.(استفاده از hip hop).ولی وقتی که در ایران هزینه های تولید نرم افزار وجود ندارد و ما بدون دادن یک ریال به مایکروسافت و با کرک سیستم عامل و visual studio و ... میتونیم وب سایت/نرم افزار تولید کنیم چه انگیزه ای برای استفاده از نرم افزارهای FOSS باقی میمونه؟؟؟شاید یکی از دلایلی که بیشترین وب سایت های asp.net ایرانی است و ایرانی ها عاشق asp.net و ویندوز شده اند و بازار ما تک قطبی شده و بازار open-source در ایران مظلوم واقع شده همین مورد است.و اغلب شرکتها متاسفانه/خوشبختانه رایگان با فریم ورک ویندوز کار میکنند و انگیزه ای برای کار کردن با LAMP رایگان ندارند.و هزینه های هاست(سرورهای ویندوزی) هم اخیرا کمتر شده و این موضوع باز انگیزه رو برای استفاده از هاست های لینوکسی و php کمتر میکنه.

۳-لزومی نداره برای سایت های کوچک شخصی از قوانین سخت شی گرایی زبان سی شارپ استفاده کرد.و یا برای یک وب سایت شخصی هزینه های سرسام آور ویندوز و ویژوال استدیو رو متقبل شد.

۴-یادگیری زبان php از زبان سی شارپ ساده تر است.(سادگی اون هم به خاطر اینه که PHP برای وب ساخته شده اما #C نه و باید کدهای اضافه ای نوشت که شاید ارتباطی با وب اصلا ندارند. مثل برنامه نویسی اندروید با جاوا که بسیاری از کدهای نوشته شده واقعا اضافی و تکرار شوندست. از تکرار نوشته ی android در طراحی XML ها خسته نشدید؟)

۵-استفاده از زبان های کامپایلری مثل سی شارپ زمان تولید رو افزایش میدهد.منظور اینه که زبان های مفسری چون JIT هستند و با اعمال هر تغییری بدون کامپایل و فقط با رفرش سایت درلحظه اجرا میشوند و سرعت تست رو افزایش میدهند.ولی زبان های کامپایلری باید با هر تغییر کوچکی باید صبر کنید کل سایت دوباره کامپایل بشه و بعد نتیجه رو ببینید.(البته زبان های استاتیک و کامپایلری مثل سی شارپ به شما کمک میکنه که خطاها رو بهتر و سریعتر پیدا کنید.ولی زبان های داینامیک و مفسری مثل php اگر برنامه نویس مبتدی باشد برنامه هایی پر از باگ مینویسد.)

۶-خیلی ها چون فکر میکنند مایکروسافت بسته است و محصولات اون Open Source نیست از ASP.net کمتر از استفاده میشه.خیلی ها (مثل من) فکر میکنند چون مایکروسافت شرکتی است که دنبال سود و درآمد بیشتر است پس بدیهی است همه محصولات اون بسته هستند.ولی مایکروسافت کدهای Net Framework . رو باز گذاشته و به طور رایگان میتوان کدهای اون رو دید.و حتی میتونید نسخه شخصی (personal version) اون رو برای خودتون بسازید.و شما حتی میتونید به سورس کدهای ASP.net MVC و ASP.net WebForms دسترسی داشته باشید ولی تغییر نمیتونید بدهید ولی میتوانیید انتقادات و پیشنهادات خود رو به مایکروسافت ارجاع بدید.

۷-ASP.net فقط بر روی سرور ویندوز اجرا میشه.ولی مانو باعث شد روی سرورهای غیر ویندوزی هم اجرا بشه.هر چند این پروژه تا وقتی توسط شرکت Novell پیشرفت خوبی داشت ولی الان این پروژه رشد کندی داره و با قطعیت نمیتوان گفت سایت های ویندوزی Cross-platform هستند

اما در مقابل چرا php محبوب شده است؟

۱-علت این امر این است که PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز بوده و برای نصب آن روی سیستم نیازی به خرید لایسنس و  یا کپی کردن ندارید.

۲-زبان PHP جامعه ی کاربری وسیعی داشته و در نتیجه برای حل هر مشکل می توانید پاسخ های مختلفی را در انجمن ها و بلاگ های مختلف بیابید.علت اصلی محبوبیت PHP راهنمای آنلاین آن است. از آنجا که این زبان برنامه نویسی متن باز است شما می توانید تمام مسائل و مشکلات خود را با راهنمایی و کمک کارشناسان،انجمن ها و بلاگ های موجود در این زمینه حل کنید.

۳-و نیز PHP.net در حال ایجاد نسخه ها و آپدیت های جدیدی به منظور افزایش ایمنی و رفع نواقص موجود است.

۴-تعداد زیادی CMS مانند WordPress، drupal، Joomla و سیستم های فروشگاهی CMS مانند magneto، zen cart و xCart برپایه ی PHP ساخته و رایج شده اند. شما می توانید با استفاده از PHP وب سایت مورد نظر خود را طراحی کرده و همچنین پلاگین های مختلف را نصب نمایید تا پاسخگوی تمام نیازهای شما باشند.

۵-محبوبیت PHP فقط به زمان حال منحصر نمی شود بلکه آینده ای درخشان در انتظار این زبان برنامه نویسی است و به همین علت است که عده ی زیادی ترجیح می دهند از  PHP برای طراحی وب سایت خود استفاده نمایند.

۶-طبق بررسی های فراوان و تست های زیاد طبق انتظاری که می رفت سرعت ارتباط ها و گسترش پذیری ای که میان PHP و MySQL وجود دارد نسبت به این ارتباط بین ASP.NET و MSSQL برتر است که البته این برتری خیلی قابل توجه نیست.(البته  ASP.net قابلیت اتصال و کار با MySQL و تمامی دیتا بیس های شناخته شده رو دارد)

۷-طبق بررسی های انجام شده و مقایسه های یافت شده، سیستم عامل لینوکس با فایل سیستم ext4 برتری قابل توجهی نسبت به سیستم عامل ویندوز با فایل سیستم NTFS دارد.

۸-در حالیکه بسیاری از سرور های لینوکس و یونیکس بدون نیاز به استفاده از رابط کاربری پیچیده و استفاده از منابع سخت افزاری سرعت مناسبی را به کاربر ارائه می دهند، سرور های ویندوز با مصرف بالای رم و پردازنده ی بی مورد و رابط کاربری سنگین از ضعف بالایی برخوردار هستند.

۹-به علت متن باز بودن LAMP تعداد بسیار زیادی توسعه دهنده ی تجاری و آزاد وجود دارند که ارتقاء ها و آپدیت های بسیاری را مرتبا ارائه می دهند. علاوه براین موضوع منابع و توسعه دهنده های بیشتری برای PHP و ترکیب LAMP وجود دارد.( شرکت های مطرح به دنبال اسقلال و عدم وابستگی به شرکته دیگه ایی هستن به همین دلیل همه به طرف open Source بودن php میرن)

۱۰-برای سایت های کوچک و شخصی مدت زمان بیشتری برای تکمیل کدهای پیچیده و توابع ASP.NET در مقایسه با PHP صرف خواهد شد تا کدهای نوشته شده به مرحله ی تکمیل و بهره برداری برسند، به این زمان باید زمان توسعه را نیز اضافه کرد. ASP.NET باید هر بار بعد از هر تغییری کامپایل شود.

۱۱-نکته ی دیگر این است که در ترکیب با مواردی همچون JavaScript و Ajax و JQuery و… که متن باز هستند، PHP که خود نیز متن باز است توانایی بالاتری ارائه می دهد.

۱۲- یک زبان مستقل از بستر اجراییست بدین معنی که بر روی تمامی سیستم عامل ها اعم از لینوکس، ویندوز، مک و… به سادگی نصب و اجرا می شود که در نقطه ی مقابل ASP.NET طراحی شده تا فقط بر روی ویندوز اجرا و نصب شود.

« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1393، 09:03 ب‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #41 : 05 امرداد 1393، 08:32 ب‌ظ »

لطفا خودتون هم پیچ تعصب رو کم کنید (براساس احساسی که از نوشته هات داشتم گفتم، بدل نگیر ;))

خیلی از آدم ها تعصب دارند.ولی خودشون نمیدونند.گاهی تعصب در اعماق وجود انسان رسوخ میکنه
من متن بالا رو بدون تعصب و کاملا بی طرف نوشتم.(حالا پیچ تعصب پایین اومده!؟  :D)
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1393، 09:05 ب‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #42 : 05 امرداد 1393، 11:51 ب‌ظ »
خیلی از آدم ها تعصب دارند.ولی خودشون نمیدونند.گاهی تعصب در اعماق وجود انسان رسوخ میکنه
من متن بالا رو بدون تعصب و کاملا بی طرف نوشتم.(حالا پیچ تعصب پایین اومده!؟  :D)

حرکت مثبتی بود.معلومه دست ب پیچش زدید و تغییر کرده ;)
مقاله نویسیتون هم خوبه. ;D

نقل‌قول
ذات تکنولوژی بد نیست
این جمله منو یاد کتاب یه بنده خدایی میندازه - (کتاب:گزینش....ازدریچه...) ;)

آفلاین Jaeger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • اندیشه هاست که به یک چیز,جامعه خوب و بد می پوشاند.
« پاسخ #43 : 06 امرداد 1393، 02:01 ق‌ظ »
من تجربه شخصیم رو میگم امیدوارم به دردت بخوره  ;)
من قبلا همه کارام رو مایکروسافت بود (که ای کاش وقتم رو پاش تلف نکرده بودم) ولی الان حاضر نیستم برم سمتش برای توسع برنامه ای!
asp از حالت برنامه نویسی اومده بیرون همه چیز مثل پازل از قبل تولید شده است که شما فقط اونارو میچینید کنار هم وخیلی از مسائل پشت پرده و نحوه تعامل کلاینت و وب سرور رو یاد نمیگیرید ولی تو php شما براحتی با heder ها و انواع سرویس ها می تونید کار کنید (مثلا بسته curl)
توی میحط کد نویسی واقعا visual studio خیلی قویه و بنا به تجربه ای که تو کد نویسی روش داشتم از netbeans و eclipse حداقل تو زبانهای مربوط به وب قویتر عمل کرده البته zend framework رو تست نکردم ولی میگن خیلی خوبه !
jsp رو هم که nixoeen دقیقا درست به ضعف هاش اشاره کرد
به لحاظ سرعت و تعداد کاربرا هم اینجور که منابع مختلف گزارش میده php بهتره
از طرف دیگه php اوپن سورس هست و cross platform
و ی نکته دیگه اینکه مایکروسافت با تغییر تکنولوژی های دم به دقییقه اش واقعا اعصاب خورد کنه مثلا در بانک از ADO.NEt به ADO.NET Entity Framework نمیدونم silver light و wpf و ...
بهت توصیه می کنم به هیچ عنوان جفتش رو وقت نذار یاد بگیری یکی رو انتخاب کن تا ته برو

دقیقا منم با دوستمون موافقم . به نظر منم ویندوز جلوی خلاقیت رو گرفته و اینکه تمام برنامه هایی هم که داده مثل پازل هستش و دم دست .
J@eGeR

آفلاین Jaeger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • اندیشه هاست که به یک چیز,جامعه خوب و بد می پوشاند.
« پاسخ #44 : 06 امرداد 1393، 02:26 ق‌ظ »
با پست هایی که در سایت  barnamenevis.org خوندم.برآیند حرف های قشنگ برنامه نویس های دیگه رو در اینجا به اسم خودم نوشتم(کپی رایت کیلو چند :-) ) :

در دفاع از PHP :

هک شدن نشان از عیب PHP نیست.
مثلا میگن استفاده از آرایه ها و pointer ها تو C++‎ احتیاط داره چرا که اگر ایندکس اشتباه به آرایه بدید cpp اروری به شما نمیده اما برنامه شما درست کار نمیکنه و ممکنه 1 بخش از رم رو اشتباها 1 عملیات روش انجام بدید... (1 نفر میگفت میخوام محتوای رم رو sort کنم :دی )
خوب بله بعضی مواقع وقتی شما توی 1 زمینه دستت بازتر هست احتیاط بیشتری رو هم میطلبه و این عیب نیست.
این کاملا امری طبیعی هست که وقتی دست شما برای بعضی کارها بازتره احتمال خطا برای افراد نابلد هم بیشتره.
شما 1 پیکان رو هرچقدر انگلکش کنی (:دی) خراب نمیشه ولی بنز رو دستکاری کنی ممکنه هزارجاش بهم بریزه! آیا این برای بنز 1 عیب هست؟
البته توی این مثال منظورم این نیست که امکانات PHP از ASP بیشتره بلکه منظورم اینه که توی PHP دست شما بازتر هست و در نتیجه اشتباهات برنامه نویس ممکنه مشکل امنیتی در سایت ایجاد کنه که صدالبته این عیب PHP بشمار نمیاد. آیا شما خطای برنامه نویس رو جزء معایب زبان بحساب میارید؟
پس این صحبت ها که امنیت PHP کم هست پشتش اصول و منطق وجود نداره.

تقابل PHP و ASP.net‌ لازمه همون طور که تقابل متن باز و انحصاری ضروری است:
بنابراین بودن هردوی بازمتن و غیربازمتن در کنار هم میتونه برای دنیا بهینه ترین حالت باشه و این دو طرف هر دو کمبودهای هم رو جبران کنن و از زیاده روی ها و انحراف همدیگر جلوگیری بکنن. یک تعادل قوا! بنظر شما جهانی تک قطبی خوبه یا چند قطبی؟
و بنا به نیازها و شرایط و خصوصیات افراد و هدفشون، کفهء ترازو میتونه بین این دوتا نوسان کنه.
بنظر بنده اگر بازمتن نبود، همین افرادی هم که دنبال محصولات امثال میکروسافت هستن، شاید امروز با محدودیت ها و مشکلات و قیمت های به مراتب بیشتری مواجه بودن؛ چون اون کسی که رقیب جدی و آلترناتیوی برای خودش نمیبینه و انحصار و ریش مردم رو دست میگیره، بعد طبیعتا از قدرت خودش سوء استفاده میکنه بخاطر منافع خودش، مطابق خوشایند و نظر خودش، و حداقلش اینه که خطا میکنه و فیدبک مناسبی نداره و نه چیزی برای مقایسه با خودش و حالتها و راههای دیگر.
بازمتن باعث شده که شرکتهای تجاری هم بیشتر مواظب اعمال خودشون و افکار عمومی باشن و امتیازات بیشتری بدن.
و این مثل همون رقابت در تجارت و بازار آزاده، که بوسیلهء بازمتن کلی هم تقویت شده.
رقابت چیز مفیدیه.انحصار خوب نیست.انحصار خطرناکه.

الان بین PHP و ASP.NET رقابت هست.
ممکنه یه زمانی دیر یا زود یکی از اینها شکست بخوره.
بازم مهم نیست.
میگذره.
دوباره بعد از مدتی ممکنه یک محصول از هر شرکتی بجای اون دربیاد.
شاید هم دیگه محصولات بعدی در یکی از این دنیاها باشن فقط. کسی چه میدونه؟
خلاصه همینطور مثل طبیعت میمونه که درش فصول، بلایا، حوادث و دوران های زمین شناسی و غیره رخ میدن. بزرگ و کوچک. تکرارشونده و غیر تکرارشونده (البته اکثرا تکرار شونده هستن یا حداقل احتمال تکرار دارن). با فواصل زمانی مختلف. کسی اینا رو کنترل نمیکنه و نمیتونه دقیقا پیشبینی کنه، ولی در نهایت طبیعت به تعادل کلی خودش ادامه میده و بقای کرهء زمین و زندگی میلیون ها سال ادامه یافته و درکل رو به تکامل و پیشرفت رفته.
نیازی نیست ما به اینا زیاد فکر کنیم و سعی در پیشبینی و کنترل کامل و دقیق اونا داشته باشیم. اصلا تاحد زیادی نشدنی است.
بلکه ما باید دینامیک و منعطف باشیم و همیشه خودمون رو بصورت Real time با شرایط طبیعت و محیط تطبیق بدیم.
البته در این بین سهم و تلاش خودمون رو هم ادا میکنیم.
بهرحال بازمتن رو هم همین آدمها با تفکر و همت خودشون بوجود آوردن.
پس انسان میتونه در سرنوشت خودش دخالت زیادی داشته باشه.
اما نه اینکه از تغییر و چیزهای ناشناخته و تعدد و تنوع بترسه و بخواد بر این اساس عمل کنه.
سکون و محدودیت و ترس اغلب نمیتونه در درازمدت خوب باشه.
این منجر به عقب ماندگی و هزینه ها و خطرات بیشتری خواهد شد.

دایناسورها منقرض شدن ولی پستانداران کوچک باقی موندن.
چرا؟
میکروسافت مثل دایناسور میمونه.
بازمتن حقیقتا از اجزای کوچک و پراکنده و مستقلی تشکیل شده.
فقط موضوع اینه که مطمئن نیستیم چه عاملی باعث انقراض دایناسورها شد

ضمنا این بحث ها ده ها و صدها بار در اینترنت مطرح شده و هیــــــــــچ نتیجه ای هم نداشته.
پس شما هم بیخیالش شید(منظورش منم!).
اصولا مقایسه های اینچنینی خیلی صحیح نیست.
مثلا اینجا کسانی صحبت از زمان اجرا میکنن که عملا واسه هیچ کدوم چند دهم/صدم ثانیه سرعت اجرا تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه.
پس بیشتر این بحث ها عملا بیخود هست.
چون همه ما میدونیم که هر دوی این زبان ها حداقل نیاز های من و شما رو براورده میکنن.

توصیه شخصی من اینه که کسی که یکی از این دو زبان رو بلده راه خودش رو ادامه بده. اگر هم فرصتی داشت نگاهی هم به زبان دیگر داشته باشه. البته بدور از تعصب و با نگاهی باز.

و توصیه من به اشخاصی که میخوان تازه یکی از این دو زبان رو برای یادگیری انتخاب کنن:
این انتخاب دقیقا به زمینه فرد داره. این که از قبل چه زبان هایی رو بلده و دیدگاهش نسبت به برنامه نویسی چیه و بعدا چجوری میخواد از این زبان استفاده کنه... (مثلا استخدام یا استفاده شخصی یا...)

موافقم . دوستمون درست میفرمایند . روی هر زبانی که تمرکز دارید همونو ادامه بدید و ارتقا بدید .
دنیا فقط به یک چیز خاص و منحصر به فرد نیاز نداره .
استفاده زیاد از چیزی باعث میشه که مدیریت و نگهداری و ارتقا و .... بیشتری رو داشته باشه .
پس ما برای اینکه سختی زیادی تو ایجاد یک چیزی نبینیم و نداشته باشیم هزینه ی اونو می پردازیم . الان ویندوز داره تو ایران کرک میشه اگه تو بازار جهانی بود چه میشد .
خدا میدونه .
J@eGeR