انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه وضعیت Thumbnail ها را در لینوکس بهبود ببخشیم.  (دفعات بازدید: 1298 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
دوستان در فایل منیجرهای لینوکسی (حداقل در Caja که من تجربه شو دارم) Thumbnail عکسها و ویدئوها برخلاف ویندوز ذخیره نمیشه و هردفه که شما پوشه ای حاوی فایلهای مولتی مدیا رو باز میکنید زمان نسبتا زیادی طول میکشه که thumnail ها ساخته بشه و شما بتونید عکس یا ویدئوی مورد نظر رو پیدا کنید که این اصلا خوب نیست.

سوال من دو بخشه:

۱- چرا این مورد در فایل منیجرهای لینوکسی هست؟ آیا علت فنی داره؟
۲- راه حلی برای ذخیرهء Thumbnail ها هست که دیگه هربار منتظر Generate شدنشون نباشیم؟ چون اینجوری واقعا سخته. فکر کنید وارد یه پوشه میشید که ۱۰۰۰ تا عکس در اون هست و شما یکی از عکسها رو لازم دارین باید چند دقیقه صبر کنید تا دونه دونه عکسها ظاهر بشن تا...

ممنون میشم اگر ترفندی یا تنظیمی یا هر راهنمایی برای این مشکل ارائه بدین.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
من که با dolphin کار می کنم هیچ مشکلی ندارم فقط دفعه اول یکم طول میکشه ولی برای دفعات بعد سیم ثانیه هم نمیکشه !!!
روی nautilus هم همچین مشکلی هم ندیدم!!!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
Thumbnail عکسها و ویدئوها برخلاف ویندوز ذخیره نمیشه
توی Nautilus ذخیره می‌شه، در مورد بقیه File Managerها اطلاعی ندارم.

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
Thumbnail عکسها و ویدئوها برخلاف ویندوز ذخیره نمیشه
توی Nautilus ذخیره می‌شه، در مورد بقیه File Managerها اطلاعی ندارم.

دوست من یعنی شما مشکل ذکر شده رو ندارین و هروقت وارد پوشه هاتون میشین thumbnail ها آماده هستن؟ Caja هم همون Nautilus هست تقریبا ولی من این مشکلو باهاش دارم  :(

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
من که با dolphin کار می کنم هیچ مشکلی ندارم فقط دفعه اول یکم طول میکشه ولی برای دفعات بعد سیم ثانیه هم نمیکشه !!!
روی nautilus هم همچین مشکلی هم ندیدم!!!

خیلی جالبه برام که چرا برای من اینجوریه؟ من از مینت استفاده میکنم و از ورژن ۹ تا الان که ۱۷ رو نصب کردم این مشکل رو دارم. حدسی نمیزنین که مشکل میتونه از کجا باشه دوستان؟

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
یک فولدر در home باید وجود داشته باشه به اسم thumbnails. و تمام thumbnail ها در اون ذخیره میشند، برخی توزیع ها در:

~/.cache/thumbnails

ببینید این پوشه ها وجود دارند، یا محتوی خاصی رو شامل میشند؟ اگر نبودند ایجادشون کنید ببینید تفاوتی رخ میده؟

در تنظیمات فایل منیجر ها میشه ذخیره سازی thumbnail ها رو فعال یا غیر فعال کرد، یا تا جایی که خاطرم هست تعریف کرد که فایل های محلی یا شبکه با حداکثر چه حجمی براشون thumbnail ایجاد بشه، این موارد در رو هم تنظیمات چک کنید.

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
یک فولدر در home باید وجود داشته باشه به اسم thumbnails. و تمام thumbnail ها در اون ذخیره میشند، برخی توزیع ها در:

~/.cache/thumbnails

ببینید این پوشه ها وجود دارند، یا محتوی خاصی رو شامل میشند؟ اگر نبودند ایجادشون کنید ببینید تفاوتی رخ میده؟

در تنظیمات فایل منیجر ها میشه ذخیره سازی thumbnail ها رو فعال یا غیر فعال کرد، یا تا جایی که خاطرم هست تعریف کرد که فایل های محلی یا شبکه با حداکثر چه حجمی براشون thumbnail ایجاد بشه، این موارد در رو هم تنظیمات چک کنید.

دوست من مرسی از پاسخت. در هر دو دایرکتوری که نام بردی پوشه .thumbnail موجوده. در پوشه ای که در home هست حدود 300 تا thumbnail بود که زیاد و کم نمیشد که من این پوشه رو تصادفی پاک کردم و بعد که دستی ساختمش هیچ فایلی در اون ذخیره نمیشه. در پوشه cash هم thumnail ذخیره میشه ولی با هر بار ریست شدن سیستم این فایلها هم پاک میشن. به تنظیمات هم ربطی نداره چون من برای فایل منیجر تنظیم کردم که برای تمامی فایلها تا حجم 4 گیگ هم thumbnail بسازه. واقعا نیاز دارم به این قضیه. اگر باز هم کمکی بود ممنون میشم.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
اتفاقا مشکل من در Nautilus اینه که خیلی وقت ها Thumbnail هام Refresh نمی شه!
Void Linux + XFCE