طه ی عزیز، من اصلاً قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. عادت دارم بخوام چند تا مطلب رو بگم، دستهبندی کنم و اینطوری شماره بذارم. ظاهراً شما فکر کردید که عصبانی هستم. به هر حال اگه لحنم بد بود ببخشید.
راستش این مشکلاتی که میگید برام عجیبه. و نمیدونم چه جور مشکلاتی هستن پس نمیتونم درک کنم. ولی سعی میکنم باهاتون همدردی کنم.
اگه خواستید روز جشن(17 ام) سیستمتون رو بیارید شاید تونستیم با هم ردیفش کنیم(خودم حاضرم یک روز تمام حضوراً روش وقت بذارم). اگه بتونید به پیشنهاد حسین عزیز، نسخهٔ 8.04.2 رو نصب کنید و مشکلاتش رو حل کنید(حل کنیم)، اونقوقت تا چند سال راحتید.
شاید حق با شما باشه. قاعدتاً نباید توی ورژنهای جدید، باگهای جدیدی که مهم باشن پیدا بشه(حداقل باگی که مانع از نصبش توسط افرادی مثل شما بشه). نمیدونم این اشکالاتی که شما در موردش حرف میزنید مربوط به کدوم قسمت اوبونتو هستن، و اینکه تقصیر کانونیکال هست یا توسعهدهندههای دیگه.
ولی باز فکر میکنم شما زود تسلیم شدید. اگه بدونید من چه بلاها که به سر سیستمم آوردم (حتی گاهاً بدون اینکه مشکل خیلی بزرگی داشته باشم محض کنجکاوی و یادگیری چه کارا که باهاش نمیکردم.)
مثلاً پکیجهای سیدی هما و dvd اوبونتو رو بصورت دستهجمعی(اوتوماتیک) به rpm تبدیل میکردم و به مخازن اوپنسوزه اضافه میکردم، در نتیجه میتونستم اکثر اون نرمافزارها رو توی اوپنسوزه نصب کنم(فکر کنم اولین کسی بودم که موفق شدم xFarDic رو توی اوپنسوزه اجرا کنم!)
یا مثلاً بازیهای Ubuntu Gamers DVD رو (با اینکه پکیج deb شون نبود) توی نسخهٔ جدید خود اوبونتو نصب میکردم(نصب که چه عرض کنم...).
یا خیلی کارهای عجیب و غریب دیگه... همین مونده بود که اوبونتو و اوپنسوزه رو با هم قاتی کنم یه چیزی دربیارم!
قبلاً خیلی با سیستمعامل کلنجار میرفتم(اون چند ماه یا یه سال اول) و کار مفید انجام نمیدادم. اما عوضش کلی چیز یاد گرفتم که باعث شده الأن مشکل خاصی باهاش نداشته باشم و بتونم کار مفید انجام بدم و در ضمن هر جاش رو که خواستم مطابق میلم تغییر بدم... الأن معنای آزادی رو میفهمم...
بازم من پیشنهاد میکنم اوبونتو 8.04 رو نصب کنید(اگه 8.04.2 رو گیر آوردید که بهتر) هم نسبتا جدید هست. هم پایدار هست و پشتیبانی بلند مدت داره. هم 6 تا dvd مخازنش توی فروشگاهها هست.
بعد از اینکه نصب کردید سعی کنید مشکلاتش رو برطرف کنید. توی فروم هم بپرسید. اگه خواستید توی جشن هم بیاید با هم باهاش کلنجار بریم شاید تونستیم حلش کنیم...
بازم اگه بد صحبت کردم معذرت میخوام
موفق باشید