انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو پشتیبانی خودش رو از گاستی قطع کرد ؟  (دفعات بازدید: 3544 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
این موضوع منو بی اندازه شگفت آور کرد . چند روز پیش برای دانلود یک برنامه برای 7.10 مجبور شده بودم  یک سری به package.ubuntu.com بزنم ولی هیچ پکیجی واسه GUSTY عزیز وجود نداره و تمام لینک ها بستست .در صورتی که نسخه قبل داره پشتیبانی میشه !  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *

اینم لینکش

package.ubuntu.com

http://packages.ubuntu.com/gutsy

در صورتی که نسخه قبلی پشتیبانی میشه .
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1388، 09:22 ب‌ظ توسط taha1983 »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نسخه های عادی اوبونتو که هر ۶ ماه منتشر میشن , تا ۱۸ ماه پشتیبانی میشن ( آپدیت های امنیتی , رفع ایرادات احتمالی و ... ) مانند نسخه های ۷.۱۰ , ۸.۱۰ , ۹.۰۴ و ... . نسخه های Long Term Support یا LTS که هر ۲ سال یکبار منتشر میشن تا سه سال پشتیبانی میشن ! مانند اوبونتو ۸.۰۴

پشتیبانی از اوبونتو ۷.۱۰ بعد از ۱۸ ماه از زمان انتشار , در تاریخ April 18th, 2009 به پایان رسید.
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1388، 10:19 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
خدایش بیامرزاد

باث کوچ کنین بالاتر پیش نسخ جوون  :)

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
من ویترینی از انواع توزیع ها و انواع ورژن های اوبونتو دارم از سوزه و فدورا و ماندریوا بگیر تا توزیع های ناشناخته ولی با این حال بیشترین سازگاری رو تو ورژن های اوبونتو گاستی با سیستممم داشت بنابراین لازم نمی بینم شماره اوبونتومو عوض کنم من 8.10 رو نصب کردم با کلی عیب و ایراد و دردسر و هنگ های مکرر !

با این حال اوبونتو گاستی نقطه عطف اوبونتو بود ! ولی من هنوز به عنوان توزیع اصلی دارم ازش استفاده میکنم .

یه پیشنهاد    : به جای اینکه بعضی از توزیع ها شماره ورژن رو عوض کنن که در برخی موارد تغییرات در همین عدد هست و در برخی موارد تغییرات بسیار اساسی است ( رشد نزولی دارد) و در برخی موارد( مثل اوپن سوزه و دبیان ) رشد صعودی رو نصیب این بروز آوری میکند لازم نیست به قول معروف هر 6 ماه ریلیز شود . بیان و نسخه رو حالا که دارن میدن درست و درمون بدن نه اینکه چپ و راست هنگ کنه !

اگه میومدن یه ورژن رو بسط میدادن و یا مثل .....  براش یه سرویس پک میزدن خیلی جالب تر میومد تا بیان کمپلت تغییر بدن که با وجود اینترنت بسیار پر سرعت ایران برنامه ها رو دوباره دانلود کنی و یا دیسک هما رو به صورت مجانی از دوستان عزیز بگیری و هی دوستان رو شرمنده کنی و اداره پست زحمت کش رو تو دردسر بذاری!

اینطوری شرکت های سخت افزاری باید برای دادن درایور های سخت افزاری توزیع های لینوکس که بعضیاشون هر 6 ماه ریلیز میشه باید  کلی پرسنل جمع و حور کنن تا برای انواع توزیع ها و کرنل ها بیان و درایور بنویسن. اگه نگاه کرده باشید چقدر برای ویندوز  درایور نوشته شد ؟! حالا شما فقط برید به سایت LINUXANT.com  و ببینید چقدر درایور  برای انواع توزیع های لینوکس وجود داره !
اینطور هم شرکت هایی مثل موتورولا نمیان دلسرد بشن و درایورشونو تا نسخه 2.4
 به لینوکس بازا بدن وبعدش قطع کنن تا ما بخوایم ترفند بریزیم یا حالا هر چیزی که اسمشو میذارین !

تا بخوای سیستمت رو با توزیع وفق بدی یه 6 ماه طول میکشه بعد میای یه ورژن دیگه رو نصب کنی انتظار میره که بهبودی صورت بگیره نه اینکه دوباره یه 6 ماه پست بزنی و بیای خودتو وفق بدی !

خواهشا بدون تعصب به قضیه نگاه کنید این فقط در حد یه پیشنهاد بود که بعضی توزیع ها مثل دبیان به نطرم میاد که این قضیه رو دارن رعایت میکنن !

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
جناب taha1983

1- نسخه‌های LTS برای همین هستن دیگه. و قاعدتاً باید نسبت به نسخه‌های دیگه پایدارتر باشن و پشتیبانی سخت‌افزاری‌شون بهتر باشه. اگه اینطور نباشه جای انتقاد داره...

2- برای من و شما که ADSL نداریم، زیاد فرقی نمی‌کنه که کانونیکال پشتیبانیش رو قطع کنه یا نکنه. به هر حال باید از مخازن محلی(مثل cd/dvd هما یا اون 6 تا dvd) استفاده کنیم و نمی‌تونیم از مخازن آنلاین استفاده کنیم.

3- اکثرا افراد با هیچ کدوم از ورژن‌های اوبونتو مشکل چندان بزرگی ندارن که مانع از نصب کردنش بشه. برای همین ترجیه میدن که نسخه‌های جدید رو نصب کنن تا از آپدیت نرم‌افزارها استفاده کنن. شما باید قبول کنید که در اقلیت هستید و کانونیکال نباید بخاطر یک عدهٔ کم، از آپدیت اوبونتو دست برداره(و دیر به دیر آپدیت کنه). از هر ورژنی هم بالاخره تا یه مدتی میتونه پشتبانی کنه(براش هزینه داره). حالا ورژن‌های LTS این مدتشون بیشتر هست. شما بهتره از آخرین نسخهٔ LTS اوبونتو استفاده کنید و اگه باهاش مشکل دارید، تسلیم نشید و سعی کنید علتش رو پیدا کنید و حلش کنید. مثلاً اگه لازم شد کرنلش رو دوباره کامپایل کنید یا...

4- با دادن پک نمیشه اوبونتو رو آپدیت کرد. چون سیستم dependency های پکیج‌های خیلی خیلی پیچیده هست و تعداد زیادی از پکیج‌ها(شایدم اکثرشون) از جمله پکیج‌های مهم مثل libraray ها همه آپدیت شدن. چطوری میخوان با دادن پک آپدیتش کنن؟!

5- گنو/لینوکس با ویندوز خیلی فرق داره. کلاً نرم‌افزارهای آزاد سیاست کلی‌شون اینه کهخ فاصلهٔ بین release ها کم باشه تا از همکاری جامعهٔ کاربران(و برنامه‌نویسان) بهره‌مند بشه و اشکالاتش زودتر برطرف بشه، از پیدا شدن باگ هم ترسی ندارن، هر کسی خواست می‌تونه فقط از نسخه‌های پایدار استفاده کنه(نه آخرین نسخه). اما نرم‌افزارهای غیرآزاد اینطور نیستن، اونا از پیدا شدن باگ در برنامه می‌ترسن و برای همین سعی می‌کنن بعد از پایدار شدنش منتشر کنن، برای همین فاصلهٔ ورژن‌ها معمولاً خیلی بیشتره، در نتیجه باگها هم دیرتر برطرف میشه و(از طرفی هم اوپن‌سورس نیستن) سرعت توسعهٔ برنامه معمولاً کمتر از نرم‌افزارهای آزاد خواهد بود.
در ضمن گنو/لینوکس یک برنامه نیست!! مجموعه‌ای از هزاران برنامه هست که توسط افراد مختلفی توسعه داده میشه. در یک آپدیت اوبونتو، برنامه‌های مختلف، قابلیت‌های جدیدی اضافه میکنن و باگهایی هم برطرف میشه. اما ممکنه تو بعضی‌هاشون هم باگهایی پیدا بشه. این همش به شرکت کانونیکال برنمی‌گرده، چون اون فقط این ابزارها رو دور هم جمع کرده. تنها کاری که میتونم پیشنهاد کنم اینه که کانونیکال حداقل در ورژن‌های LTS اوبونتو، از آخرین ورژن‌های پایدار برنامه‌های مختلف استفاده کنه، نه از آخرین ورژن‌های برنامه‌ها.

6- الآن هم کسایی هستن(از اون کاربرها و برنامه‌نویس‌های قدیم) که قبلاً خیلی تحت dos کار کردن و به برنامه‌نویسی تحت داس عادت کردن و نمیتونن با ویندوز کار کنن!!(حتی با محیط کامند) من خودم همچین کسی رو دیدم. بالاخره آدم هر چند وقت یه بار(حداقل دو سه سال یه بار) باید سعی کنه سیستم‌عاملش رو و دانشش رو آپدیت کنه تا از سیر تصاعدی تکنولوژی عقب نمونه!
البته منم تا حدی هم با شما موافقم. خیلی افراد هستن که حرفه‌ای هستن، اما دیرتر از بقیه توزیع لینوکسشون رو آپدیت میکنن، چون وابستگی بیشتری بهش دارن. اما همین افراد هم لااقل دو سه سال یه بار، این آپدیت رو انجام میدن.

7- خودم هم هنوز 9.04 رو نگرفتم و نصب نکردم. با 8.10 کار می‌کنم و مشکل خاصی هم باشه ندارم. اون 6 تا dvd مخازنش رو هم روی هاردم image گرفتم و کلی برنامه هم ازشون نصب کردم(خدا خیرشون بده کسایی که این 6 تا dvd رو درست کردن). برای همین خیال ندارم به این زودی‌ها 9.04 نصب کنم!

8- مگه شما چه مشکلی با اوبونتو 8.04 یا 8.10 یا 9.04 داشتید؟ (مخصوصاً 8.04 که LTS هست) اگه همینجا مطرح می‌کردید شاید حل میشد! الآن هم دیر نشده. نباید خودتون رو به یه ورژن خاص از یه توزیع خاص محدود کنید.

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
جناب taha1983

اگر پایداری براتون خیلی مهمه و فعلا قصد ندارید به 9.04 ارتقا بدید , پیشنهاد می کنم دومین نسخه ی بروز رسانی اوبونتو ۸.۰۴ LTS یعنی Ubuntu 8.04.2 رو نصب کنید که فوق العاده پایدار هست و آخرین آپدیت های مربوط به نسخه ی ۸.۰۴ رو هم داره !

جناب taha1983

1- نسخه‌های LTS برای همین هستن دیگه. و قاعدتاً باید نسبت به نسخه‌های دیگه پایدارتر باشن و پشتیبانی سخت‌افزاری‌شون بهتر باشه. اگه اینطور نباشه جای انتقاد داره...

2- برای من و شما که ADSL نداریم، زیاد فرقی نمی‌کنه که کانونیکال پشتیبانیش رو قطع کنه یا نکنه. به هر حال باید از مخازن محلی(مثل cd/dvd هما یا اون 6 تا dvd) استفاده کنیم و نمی‌تونیم از مخازن آنلاین استفاده کنیم.

3- اکثرا افراد با هیچ کدوم از ورژن‌های اوبونتو مشکل چندان بزرگی ندارن که مانع از نصب کردنش بشه. برای همین ترجیه میدن که نسخه‌های جدید رو نصب کنن تا از آپدیت نرم‌افزارها استفاده کنن. شما باید قبول کنید که در اقلیت هستید و کانونیکال نباید بخاطر یک عدهٔ کم، از آپدیت اوبونتو دست برداره(و دیر به دیر آپدیت کنه). از هر ورژنی هم بالاخره تا یه مدتی میتونه پشتبانی کنه(براش هزینه داره). حالا ورژن‌های LTS این مدتشون بیشتر هست. شما بهتره از آخرین نسخهٔ LTS اوبونتو استفاده کنید و اگه باهاش مشکل دارید، تسلیم نشید و سعی کنید علتش رو پیدا کنید و حلش کنید. مثلاً اگه لازم شد کرنلش رو دوباره کامپایل کنید یا...

4- با دادن پک نمیشه اوبونتو رو آپدیت کرد. چون سیستم dependency های پکیج‌های خیلی خیلی پیچیده هست و تعداد زیادی از پکیج‌ها(شایدم اکثرشون) از جمله پکیج‌های مهم مثل libraray ها همه آپدیت شدن. چطوری میخوان با دادن پک آپدیتش کنن؟!

5- گنو/لینوکس با ویندوز خیلی فرق داره. کلاً نرم‌افزارهای آزاد سیاست کلی‌شون اینه کهخ فاصلهٔ بین release ها کم باشه تا از همکاری جامعهٔ کاربران(و برنامه‌نویسان) بهره‌مند بشه و اشکالاتش زودتر برطرف بشه، از پیدا شدن باگ هم ترسی ندارن، هر کسی خواست می‌تونه فقط از نسخه‌های پایدار استفاده کنه(نه آخرین نسخه). اما نرم‌افزارهای غیرآزاد اینطور نیستن، اونا از پیدا شدن باگ در برنامه می‌ترسن و برای همین سعی می‌کنن بعد از پایدار شدنش منتشر کنن، برای همین فاصلهٔ ورژن‌ها معمولاً خیلی بیشتره، در نتیجه باگها هم دیرتر برطرف میشه و(از طرفی هم اوپن‌سورس نیستن) سرعت توسعهٔ برنامه معمولاً کمتر از نرم‌افزارهای آزاد خواهد بود.
در ضمن گنو/لینوکس یک برنامه نیست!! مجموعه‌ای از هزاران برنامه هست که توسط افراد مختلفی توسعه داده میشه. در یک آپدیت اوبونتو، برنامه‌های مختلف، قابلیت‌های جدیدی اضافه میکنن و باگهایی هم برطرف میشه. اما ممکنه تو بعضی‌هاشون هم باگهایی پیدا بشه. این همش به شرکت کانونیکال برنمی‌گرده، چون اون فقط این ابزارها رو دور هم جمع کرده. تنها کاری که میتونم پیشنهاد کنم اینه که کانونیکال حداقل در ورژن‌های LTS اوبونتو، از آخرین ورژن‌های پایدار برنامه‌های مختلف استفاده کنه، نه از آخرین ورژن‌های برنامه‌ها.

6- الآن هم کسایی هستن(از اون کاربرها و برنامه‌نویس‌های قدیم) که قبلاً خیلی تحت dos کار کردن و به برنامه‌نویسی تحت داس عادت کردن و نمیتونن با ویندوز کار کنن!!(حتی با محیط کامند) من خودم همچین کسی رو دیدم. بالاخره آدم هر چند وقت یه بار(حداقل دو سه سال یه بار) باید سعی کنه سیستم‌عاملش رو و دانشش رو آپدیت کنه تا از سیر تصاعدی تکنولوژی عقب نمونه!
البته منم تا حدی هم با شما موافقم. خیلی افراد هستن که حرفه‌ای هستن، اما دیرتر از بقیه توزیع لینوکسشون رو آپدیت میکنن، چون وابستگی بیشتری بهش دارن. اما همین افراد هم لااقل دو سه سال یه بار، این آپدیت رو انجام میدن.

7- خودم هم هنوز 9.04 رو نگرفتم و نصب نکردم. با 8.10 کار می‌کنم و مشکل خاصی هم باشه ندارم. اون 6 تا dvd مخازنش رو هم روی هاردم image گرفتم و کلی برنامه هم ازشون نصب کردم(خدا خیرشون بده کسایی که این 6 تا dvd رو درست کردن). برای همین خیال ندارم به این زودی‌ها 9.04 نصب کنم!

8- مگه شما چه مشکلی با اوبونتو 8.04 یا 8.10 یا 9.04 داشتید؟ (مخصوصاً 8.04 که LTS هست) اگه همینجا مطرح می‌کردید شاید حل میشد! الآن هم دیر نشده. نباید خودتون رو به یه ورژن خاص از یه توزیع خاص محدود کنید.

تایید میشه !
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1388، 02:25 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز از اطلاعاتی که دادید متشکرم

1. شما دوست عزیز بیشتر توصیف حال رو دادید تا اینکه در مورد پیشنهاد من نظر بدید بله من هم تا حدودی از این اطلاعاتی که دادید

2. چرا برای ما فرق نمی کنه که کونیکال پشتیبانی رو قطع کنه یا نکنه ؟ همونطوری که واسه من فرق کرد که علتش رو هم گفتم و خوب مگه همیشه از مخازن محلی باید استفاده کرد اینطور از صحبتاتون  پیش میاد اینه که شما لینوکس رو با اوبونتو و دیسک های هما شروع کردید منی که اولین لینوکسم سوزه بود دیسک محلی هم نداشتم و از اینترنت نفتی خودمون استفاده می کردم  مگه تو همه جای دنیا اینترنت پر سرعت و دیسک هما هست ؟! من قضیه رو به صورت کلی بیان کردم .

3. مشکل اگه بزرگ بود  که اوبونتو نصب نمی کردیم  چیزی که این وسط وجود داره اینه که من در اقلیت نیستم و برای همین هم دلیل دارم چرا راه دور میرید شما در اکثر پستهامون یه سری بزنید چقدر مشکل (‌حتی خیلی کوچک )‌با نصب یه ورژن جدید تر اتفاق میافته البته من قبول دارم که در ورژن های جدیدتر در خیلی از موارد ارتقا صورت نمی گیره ولی به مشکلات  جدیدتر برخورد کردن در صورتی که شما این مشکلات رو در بعضی ورژن قبلی نخواهی داشت مثل نصب گرافیک که من بعد از نصب 8.10  و هنگ های مکرر ترجیح دادم که 7.10 رو نصب کنم که تا حالا هنگ نکرد (‌یه نمونه )  ولی در خیلی توزیع ها این اتفاق واسه من کمتر افتاد مثل اوپن سوزه - ماندریوا و...

4.من قبول دارم که ما در برحه ای از زمان هستیم که  اوپن سورس در حال رشد هست و ما به گسترش اون باید کمک کنیم ولی یک سیستم عامل که بخوای باهاش کار کنی و یه سیستم بالفرض تجاری باهاش راهبندازی جای این نیست که تمام هم و غمت رو بذاری و بری اشکال یابی کنی و پی اشکال خودت بگردی که چی من نمی خوام تسلیم بشم .

5. و خوب همین جابه جایی های 6 ماهه باعث میشه که یه شرکت سخت افزاری بی انگیزه بشه در رابطه با دادن درایور مثلا  یه  مودم  باید یه اکیپ جمع کنه فقط و فقط واسه همین کار  که هر 6 ماه واسه 60 تا توزیع یعنی بر فرض مثال 60 تا درایور بده بیرون

دوستان عزیز من شاید نباید این مسایل رو مطرح میکردم  من عاشق لینوکس و متن بازم  و خواهم ماند ولی خوب لااقل گاستی رو قطع نمی کرد و این دلیلی شد که من این مسایل رو به میون بکشم  .

این نظرات من یه پیشنهاد بود و  باید دموکراسی رو در فروم رعایت کرد حالا اون برمی گرده به سیاست اوپن سورس ولی من مطمپن هستم که مواردی که گفتم در آینده انجام میشه همونطوری که الان دارن سعی میکنن که لینوکس رو برای همه توزیع ها یکپارچه سازی کنن .
به هر حال اگه مواردی بود که نباید میگفتم منو ببخشید .
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1388، 04:37 ب‌ظ توسط taha1983 »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
طه ی عزیز، من اصلاً قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. عادت دارم بخوام چند تا مطلب رو بگم، دسته‌بندی کنم و اینطوری شماره بذارم. ظاهراً شما فکر کردید که عصبانی هستم. به هر حال اگه لحنم بد بود ببخشید. :oops:

راستش این مشکلاتی که میگید برام عجیبه. و نمی‌دونم چه جور مشکلاتی هستن پس نمی‌تونم درک کنم. ولی سعی می‌کنم باهاتون همدردی کنم.

اگه خواستید روز جشن(17 ام) سیستمتون رو بیارید شاید تونستیم با هم ردیفش کنیم(خودم حاضرم یک روز تمام حضوراً روش وقت بذارم). اگه بتونید به پیشنهاد حسین عزیز، نسخهٔ 8.04.2 رو نصب کنید و مشکلاتش رو حل کنید(حل کنیم)، اونقوقت تا چند سال راحتید.

شاید حق با شما باشه. قاعدتاً نباید توی ورژن‌های جدید، باگهای جدیدی که مهم باشن پیدا بشه(حداقل باگی که مانع از نصبش توسط افرادی مثل شما بشه). نمی‌دونم این اشکالاتی که شما در موردش حرف می‌زنید مربوط به کدوم قسمت اوبونتو هستن، و اینکه تقصیر کانونیکال هست یا توسعه‌دهنده‌های دیگه.

ولی باز فکر می‌کنم شما زود تسلیم شدید. اگه بدونید من چه بلاها که به سر سیستمم آوردم (حتی گاهاً بدون اینکه مشکل خیلی بزرگی داشته باشم محض کنجکاوی و یادگیری چه کارا که باهاش نمی‌کردم.)
مثلاً پکیج‌های سیدی هما و dvd اوبونتو رو بصورت دسته‌جمعی(اوتوماتیک) به rpm تبدیل می‌کردم و به مخازن اوپن‌سوزه اضافه می‌کردم، در نتیجه می‌تونستم اکثر اون نرم‌افزارها رو توی اوپن‌سوزه نصب کنم(فکر کنم اولین کسی بودم که موفق شدم xFarDic رو توی اوپن‌سوزه اجرا کنم!)
یا مثلاً بازی‌های Ubuntu Gamers DVD رو (با اینکه پکیج deb شون نبود) توی نسخهٔ جدید خود اوبونتو نصب می‌کردم(نصب که چه عرض کنم...).
یا خیلی کارهای عجیب و غریب دیگه... همین مونده بود که اوبونتو و اوپن‌سوزه رو با هم قاتی کنم یه چیزی دربیارم!

قبلاً خیلی با سیستم‌عامل کلنجار می‌رفتم(اون چند ماه یا یه سال اول) و کار مفید انجام نمی‌دادم. اما عوضش کلی چیز یاد گرفتم که باعث شده الأن مشکل خاصی باهاش نداشته باشم و بتونم کار مفید انجام بدم و در ضمن هر جاش رو که خواستم مطابق میلم تغییر بدم... الأن معنای آزادی رو می‌فهمم...

بازم من پیشنهاد می‌کنم اوبونتو 8.04 رو نصب کنید(اگه 8.04.2 رو گیر آوردید که بهتر) هم نسبتا جدید هست. هم پایدار هست و پشتیبانی بلند مدت داره. هم 6 تا dvd مخازنش توی فروشگاه‌ها هست.
بعد از اینکه نصب کردید سعی کنید مشکلاتش رو برطرف کنید. توی فروم هم بپرسید. اگه خواستید توی جشن هم بیاید با هم باهاش کلنجار بریم شاید تونستیم حلش کنیم...

بازم اگه بد صحبت کردم معذرت می‌خوام
موفق باشید :)

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم و مشکلی از این بابت ندارم که تو ورژن های جدید تر بخوام مودم ُ گرافیک یا چیز دیگه ای رو نصب کنم . من به صورت کلی گفتم و اصلا خودم رو در نظر نگرفتم راستش رو بخوای من یه دفتر خدماتی (‌کامپیوتر )‌ دارم و دوستا و مشتریهایی رو که لینوکسی کردم ده ِ بیست تایی میشن واسه همین اونو رو با گاستی عادت دادم  و الان کافیه بهشون بگم که گاستی دیگه پشتیبانی نمیشه ! البته این تقصیر من بود که از اول بهشون عادت ندادم .
ولی خوب اینطور که شما کارهای خارق العاده ای  کردید پس  لازم شد حتما ببینمتون ولی قول نمیدم که تو جشن بتونم خودمو برسونم چون فکر میکنم با امتحان ارشد تداخل پیدا میکنه . :)

به هر حال خوشحالم من 9.04 رو سفارش دادم داره می آد و الان دارم تو دفترم واسه یکی از بچه ها   گاستی نصب میکنم ! واقعا از این توزیع خاطره های خوبی دارم و خیلی واسم سخته که از دوست عزیزم خداحافظی کنم !  ;) ;) ;)

به هر حال امیدوارم 9.04 کار مارو راه بندازه !  8) 8)

راستی این دیسک های محلی واسه این توزیع کی میاد ؟!
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1388، 09:55 ب‌ظ توسط taha1983 »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم و مشکلی از این بابت ندارم که تو ورژن های جدید تر بخوام مودم ُ گرافیک یا چیز دیگه ای رو نصب کنم . من به صورت کلی گفتم و اصلا خودم رو در نظر نگرفتم راستش رو بخوای من یه دفتر خدماتی (‌کامپیوتر )‌ دارم و دوستا و مشتریهایی رو که لینوکسی کردم ده ِ بیست تایی میشن واسه همین اونو رو با گاستی عادت دادم  و الان کافیه بهشون بگم که گاستی دیگه پشتیبانی نمیشه ! البته این تقصیر من بود که از اول بهشون عادت ندادم .
سلام
خب اون بحثش فرق میکنه! پس بهتره بهشون نگید که پشتیبانی‌ش قطع شده(که مثل شما دپرس نشن). فقط بگید که «بیا نسخهٔ جدیدش رو نصب کنیم!»... ;D
در ضمن الآن دیگه بهتره به 9.04 عادتشون بدید، چون مدت پشتبانیش فقط 6 ماه کمتر از 8.04 هست(9.04 تا 1.5 سال دیگه، 8.04 تا دو سال دیگه)

ولی خوب اینطور که شما کارهای خارق العاده ای  کردید پس  لازم شد حتما ببینمتون ولی قول نمیدم که تو جشن بتونم خودمو برسونم چون فکر میکنم با امتحان ارشد تداخل پیدا میکنه . :)
اوه! عجب بدشانسی‌ای! اگه امتحان ارشد هست، پس ممکنه خیلی‌های دیگه این مشکل رو داشته باشن! کاش یه روز دیگه می‌انداختن!

به هر حال خوشحالم من 9.04 رو سفارش دادم داره می آد و الان دارم تو دفترم واسه یکی از بچه ها   گاستی نصب میکنم ! واقعا از این توزیع خاطره های خوبی دارم و خیلی واسم سخته که از دوست عزیزم خداحافظی کنم !  ;) ;) ;)
روز وداع یاران...

به هر حال امیدوارم 9.04 کار مارو راه بندازه !  8) 8)
منم امیدوارم. تازه مگه دست خودشه، خرگوش مغرور(یا زرنگ؟) اگه خواست ناسازگاری کنه همچین ادبش کنیم که غرورش بشکنه... :D

راستی این دیسک های محلی واسه این توزیع کی میاد ؟!
نمی‌دونم هنوز که dvd هما هم نیومنده چه برسه به اون 6 تا dvd. امیدوارم هر چه زودتر بیاد.

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
خب انتخاب توزیع هم باید وابسته باشه به اینکه چقدر ساپورت می خوایم. مثلا اگر قراره پنج سال یک سیستم عامل رو آپگرید نکنیم (مثلا روی یک سرور تخصصی)، بهتره بریم سراغ اوبونتوی سرور ال.تی.اس. . برای دسکتاپ طولانی مدت، انتخابمون باید باشه اوبونتوی دسکتاپ ال.تی.اس.  و خب اگر کسی بخواد بیشتر از اینها روی یک نسخه بمونه، اصولا باید اوبونتو رو بذاره کنار و بره سراغ یک توزیع دیگه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
بعید میدونم توزیعهای غیرتجاری (رایگان) پشتیبانی طولانی‌تری داشته باشن... شما در صورت نیاز باید پشتیبانی بیشتر رو ازشون خریداری کنید!

CentOS نسخه ۴ تا ۲۰۰۸ فول آپدیت داشته و تا ۲۰۱۲ آپدیت نگهداری داره... http://www.centos.org/modules/smartfaq/faq.php?faqid=42
دبیان هم معمولا به محض انتشار نسخه Stable به کاربران نسخه Stable قبلی یکسال فرصت میده تا سیستمشون رو ارتقاء بدن...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom