انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار مشابه netlimiter برای اوبونتو  (دفعات بازدید: 2974 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
نرم افزار مشابه netlimiter برای اوبونتو
« : 18 خرداد 1386، 10:45 ق‌ظ »
سلام

برای ویندوز یک نرم افزار هست به نام netlimiter که بوسیله اون میشه پهنای باند مورد استفاده توسط برنامه های مختلف رو کنترل کرد.
مثلا فرض کنید من در حال دانلود یک فایل هستم. دانلود فایل، تمام پهنای باند اینترنت من رو مصرف می کنه و اگه بخوام یک صفحه اینترنت رو باز کنم، نمی تونه باز کنه.
با netlimiter می شه پهنای باند دانلود رو محدود کرد تا مقداری از پهنای باند برای وب گردی باقی بمونه.

متاسفانه netlimiter فقط برای ویندوز وجود داره و ضمنا آزاد هم نیست. سوال من اینه که آیا برنامه مشابهی برای اوبونتو وجو داره؟

با تشکر

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
پاسخ به: نرم افزار مشابه netlimiter برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 18 خرداد 1386، 11:24 ق‌ظ »
تقریبا تمام برنامه های مدیریت دنلود این امکان رو دارن  مثل d4x     

آفلاین milad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
« پاسخ #2 : 18 خرداد 1386، 12:52 ب‌ظ »
فکر کنم برنامه‌ی wireshark به دردتون بخوره! شاید EtherApe هم به کارت بیاد. منتها اینا جفتش از اون NetLimiter پیشرفته تر هستند

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #3 : 18 خرداد 1386، 01:04 ب‌ظ »
فکر کنم برنامه‌ی wireshark به دردتون بخوره! شاید EtherApe هم به کارت بیاد. منتها اینا جفتش از اون NetLimiter پیشرفته تر هستند

کدوم یک از این نرم افزارها دقیقا کاری که من می خوام رو انجام می دن؟ (من از طریق مودم adsl که به پورت lan متصل شده به اینترنت وصلم.)

اگر هر دو این کار رو انجام میدن، به نظر شما کدوم بهتره؟ آیا اینها محیط گرافیکی دارند؟

با تشکر

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1386، 09:51 ق‌ظ »
سلام

من با EtherApe کار نکردم و از wireshark استفاده می کنم. راضی هم هستم. لینکهای زیر شاید برات مفید باشن:

http://etherape.sourceforge.net

http://www.wireshark.org

موفق باشید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #5 : 20 خرداد 1386، 10:24 ق‌ظ »
 تا جایی که من می دانم  wireshark فقط یک  sniffer و آنالایزر شبکه  است. فکر نکنم بتواند مدیریت  بندویت  را انجام دهد. شاید من اشتباه می کنم. تا حالا که من فقط برای دی  باگ کردن شبکه از آن استفاده کردم.

برای مدیریت بند ویت   tc و  tcng  وجود دارد. ولی کار کردن با آنها خیلی سخت است. من تا به حال با آن ها کار نکردم. نمی دانم که آیا بک رابط گرافیکی برای آنها ساخته شده است یا نه. این چیزی است که من خودم بد جوری دنبال آن هستم. آخرش هم فکر کنم بشینم یک دفعه کامل این دو تا ابزار را کامل یاد بگیرم.