انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ۱۳.۴ میلیون دلار صرفه‌جویی بر اثر مهاجرت به لیبره‌آفیس  (دفعات بازدید: 1431 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی

در شهر فرانسوی تولوز کل سیستم‌های رومیزی از نرم‌افزارهای آفیس انحصاری به لیبره‌آفیس مهاجرت کرده‌اند و طی این فرآیند مبلغ یک میلیون یورو ( ۱.۳۴ میلیون دلار) در درآمدهای خود صرفه‌جویی کرده‌اند.
شهرهای اروپایی بسیاری برای صرفه‌جویی در هزینه‌های خود به راهکارهای متن‌باز روی می‌آورند و افراد را به استفاده از برنامه‌های آزاد و رایگان تشویق می‌کنند. شهرهایی از آلمان، ایتالیا و پرتغال انتخاب‌های مهمی در این حوزه انجام داده و راهکارهای متن‌باز متعددی را پذیرفته و استفاده می‌کنند.
رهایی از نرم‌افزارهای انحصاری و نصب نرم‌افزارهای آزاد/رایگان ممکن است در ظاهر ساده به نظر برسد اما در حقیقت هزینه‌هایی خاص خود را به دنبال دارد. با این وجود هزینه استفاده از نرم‌افزارهای انحصاری بسیار بیشتر است و به عنوان مثال اگر شهر تولوز از نرم‌افزارهای مایکروسافت آفیس استفاده می‌کرد علاوه بر هزینه خود برنامه باید برای دریافت به روز رسانی‌های جدید نیز هزینه‌هایی پرداخت می‌کردند که این به مراتب مبلغ قابل توجهی خواهد بود.
هنگامی که  یک نرم‌افزار جدید را می‌پذیرید تنها یک برنامه را ... متن کامل خبر در مرکز گنو/لینوکس سی‌تو ...

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
فکر کنم تو همین سایت خوندم که 'پایان پشتیبانی از xp میتونه بهترین فرصت برای گسترش نرم افزارهای ازاد باشه.'اگه این جور پیش بره (با وجود اندروید و توزیع های دلپذیر و کاربر پسند مثل ابونتو و هم خانواده هایش) فکر کنم چند سال دیگه ماکروسافت به سرنوشت نوکیا دچار بشه.

یه نکته خیلی مهم این خبر واسه مسولین ایران داره.نیازی نیست یه برنامه 6 ماهه برای کوچ به نرم افزارهای ازاد گذاشته بشه.بهتره علاوه بر اموزش مردم و گسترش خدمات نرم افزار های ازاد, برنامه 3 تا 5 ساله ای برای این هدف تبیین بشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
فکر کنم تو همین سایت خوندم که 'پایان پشتیبانی از xp میتونه بهترین فرصت برای گسترش نرم افزارهای ازاد باشه.'اگه این جور پیش بره (با وجود اندروید و توزیع های دلپذیر و کاربر پسند مثل ابونتو و هم خانواده هایش) فکر کنم چند سال دیگه ماکروسافت به سرنوشت نوکیا دچار بشه.

یه نکته خیلی مهم این خبر واسه مسولین ایران داره.نیازی نیست یه برنامه 6 ماهه برای کوچ به نرم افزارهای ازاد گذاشته بشه.بهتره علاوه بر اموزش مردم و گسترش خدمات نرم افزار های ازاد, برنامه 3 تا 5 ساله ای برای این هدف تبیین بشه.
اون برنامه شش ماه برای دادن طرحشون بود که چطور و به چه نحو کوچ کنن
اینجا ایرانه و نرم‌ازارها براحتی و قفل شکسته دسترس ماست همین مزید برعلت که کوچی نشه
 این متن باز و بقیه جالبیش که لینوکس داره برای ما که تعدادمون کمه و میدونیم چی لذت بخشه میفهمیم
 بنظرم همین خودمون برای لینوکس کافی هستیم نیاز به تبلیغ هم نداره
 خودم دیگه صداشو حتی در نمیارم اما یکی میزکارمو ببینه براش توضیح میدم و در نهایت میگم بهش مناسبت نیست (این خودش عامل تحریکه)