انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم نسخه اوبونتو برای open foam؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 5875 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
کدوم نسخه اوبونتو برای open foam؟ (حل شد)
« : 04 امرداد 1393، 07:59 ب‌ظ »
با سلام خدمت شما دوستان
من میخوام با open foam سیستم عامل لینوکس اوبونتو ورژن 14.04.1 کار کنم ولی نمی دونم بهترین نسخه کدومه برای این نرم افزار؟ یعنی نسخه desktop یا server و تازه هر کدوم دوباره ورژن خاص خودش رو داره! ???
حالا به نظر شما کدوم رو دانلود کنم؟ فقط اگه لطف کنید دقیق بگین چون سرعت اینترنتم داغونه نمی تونم مجدد دانلود کنم.
راستی یه سوال دیگه من ویندوز 8.1 نصب دارم، مشکلی با نصب همزمان که نداره؟ و اینکه درایور خاصی رو هم بعد نصبش باید رو لبتابم نصب کنم یا نیازی نداره؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1393، 08:20 ق‌ظ توسط amirhnp »

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
پاسخ : کدوم نسخه اوبونتو؟
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1393، 09:20 ب‌ظ »
شما نسخه desktop رو دانلود کنید !!!! سرور محیط گرافیکی نداره و فقط خط فرمانه !!!  البته میتونی بعدا روش یه میزکار دلخواه نصب کنی!!!  ولی شما desktop رو دانلود کنی بهتره !!!
و احتیاجی هم به نصب درایور نداره  \\:D/ خودش همرو میشناسه  \\:D/  !!! و میتونی راحت در کنار ویندوز 8.1 نصبش کنی !! ;D

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 امرداد 1393، 10:08 ق‌ظ »
شما نسخه desktop رو دانلود کنید !!!! سرور محیط گرافیکی نداره و فقط خط فرمانه !!!  البته میتونی بعدا روش یه میزکار دلخواه نصب کنی!!!  ولی شما desktop رو دانلود کنی بهتره !!!
و احتیاجی هم به نصب درایور نداره  \\:D/ خودش همرو میشناسه  \\:D/  !!! و میتونی راحت در کنار ویندوز 8.1 نصبش کنی !! ;D

خیلی ممنون
پس من این نسخه رو ubuntu-14.04.1-desktop-amd64 دانلود می کنم، openfoam هم داره دیگه نه؟  :-k
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1393، 10:10 ق‌ظ توسط amirhnp »

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 امرداد 1393، 10:38 ق‌ظ »

خیلی ممنون
پس من این نسخه رو ubuntu-14.04.1-desktop-amd64 دانلود می کنم، openfoam هم داره دیگه نه؟  :-k
بله ! درسته !  ;D

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 05 امرداد 1393، 01:23 ب‌ظ »

خیلی ممنون
بله ! درسته !  ;D

بسیار متشکرم ;D

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 08 امرداد 1393، 02:06 ق‌ظ »

خیلی ممنون
بله ! درسته !  ;D

سلام دوباره
جناب این اوبونتو 14.04 که گفتین رو با هزار زحمت دانلود کردم، ولی openfoam  رو که ساپورت نمیکنه :(
مثل اینکه رو نسخه 12 جواب میده ، من چیکار کنم  [-(

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 امرداد 1393، 09:07 ق‌ظ »

خیلی ممنون
بله ! درسته !  ;D

سلام دوباره
جناب این اوبونتو 14.04 که گفتین رو با هزار زحمت دانلود کردم، ولی openfoam  رو که ساپورت نمیکنه :(
مگه میشه نسخه 12.04 چیزی رو ساپورت کنه ولی نسخه 14.04 ساپورت نکنه ؟  ;)

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 08 امرداد 1393، 10:38 ق‌ظ »

خیلی ممنون
بله ! درسته !  ;D

سلام دوباره
مگه میشه نسخه 12.04 چیزی رو ساپورت کنه ولی نسخه 14.04 ساپورت نکنه ؟  ;)

همین دیگه ???
اینو نگاه کن:
http://www.openfoam.org/download/ubuntu.php
حالا به نظرت چکار کنم؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1393، 11:35 ق‌ظ »
هنوز مخزنی برای 14.04 نزده.

پایین تر لینک مستقیم داده.فایل deb 12.04 رو دانلود کن ببین رو 14.04 نصب میشه؟

تو قسمت contact هم میتونی بهشون بگی ببینی کی آماده میشه :)

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 08 امرداد 1393، 04:04 ب‌ظ »
هنوز مخزنی برای 14.04 نزده.

پایین تر لینک مستقیم داده.فایل deb 12.04 رو دانلود کن ببین رو 14.04 نصب میشه؟

تو قسمت contact هم میتونی بهشون بگی ببینی کی آماده میشه :)

دانلود کردم ولی اینکه چجوری نصبش کنم، بلد نیستم. راستش تازه وارد این سیستم عامل شدم.  یه راه نصب هم تو سایتای خارجی پیدا کردم ولی از شماره 7 به بعدش سر درنیاوردم.
http://www.openfoamwiki.net/index.php/Installation/Linux/OpenFOAM-2.3.0/Ubuntu#Ubuntu_14.04
 اگه لطف کنید راهنمایی کنید.

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 08 امرداد 1393، 07:49 ب‌ظ »
بالاخره با هزار زحمت تونستم openfoam 2.3.0 رو روی اوبونتو 14.04 نصب کنم \\:D/
از دوستان که راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم ;D
فقط یه نکته برام مبهم مونده، شماره 7 توضیح نصب تو این لینک :
http://openfoamwiki.net/index.php/Installation/Linux/OpenFOAM-2.3.0/Ubuntu#Ubuntu_14.04
اگه لطف کنین این رو برا یه توضیح بدین:

Save an alias in the personal .bashrc file:

echo "alias of230='source \$HOME/OpenFOAM/OpenFOAM-2.3.0/etc/bashrc $FOAM_SETTINGS'" >> $HOME/.bashrc

Note: This last line means that whenever you start a new terminal window or tab, you should run the alias command associated to the OpenFOAM 2.3.0 shell environment. In other words, whenever you start a new terminal, you should run:

of230

For more information on this topic, read section Using aliases to help manage multiple OpenFOAM versions in the page Installation/Working with the Shell.

من اینکار رو انجام دادم، ولی این قسمت note رو متوجه نشدم.اینو راهنمایی کنید.

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 10 امرداد 1393، 08:11 ب‌ظ »
بالاخره با هزار زحمت تونستم openfoam 2.3.0 رو روی اوبونتو 14.04 نصب کنم \\:D/
از دوستان که راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم ;D
فقط یه نکته برام مبهم مونده، شماره 7 توضیح نصب تو این لینک :
http://openfoamwiki.net/index.php/Installation/Linux/OpenFOAM-2.3.0/Ubuntu#Ubuntu_14.04
اگه لطف کنین این رو برا یه توضیح بدین:

Save an alias in the personal .bashrc file:

echo "alias of230='source \$HOME/OpenFOAM/OpenFOAM-2.3.0/etc/bashrc $FOAM_SETTINGS'" >> $HOME/.bashrc

Note: This last line means that whenever you start a new terminal window or tab, you should run the alias command associated to the OpenFOAM 2.3.0 shell environment. In other words, whenever you start a new terminal, you should run:

of230

For more information on this topic, read section Using aliases to help manage multiple OpenFOAM versions in the page Installation/Working with the Shell.

من اینکار رو انجام دادم، ولی این قسمت note رو متوجه نشدم.اینو راهنمایی کنید.

با اینکه دوستان خیلی لطف دارن و جواب سوال منو ندادن ;) ولی خواستن توانستن است و خودم متوجه شدم
و برای دوستانی که شاید به مساله مشابه برخورد کردن باید بگم که نکته شماره 7 نصب openFoam2.3.0 روی ubunu 14.04 طبق راهنمای نصبی که قرار دادم لینکش رو میگه که هر وقت خواستی بعداز نصب Open Foam از اون استفاده کنی، ابتدا با باز شدن terminal باید نام نسخه openFoam یعنی : دستور of230 رو باید تایپ و اینتر کنی و بعد استفاده از نرم افزار رو شروع کنی 8)
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1393، 08:13 ب‌ظ توسط amirhnp »

آفلاین nesam gostar pasargad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : کدوم نسخه اوبونتو برای open foam؟ (حل شد)
« پاسخ #12 : 25 تیر 1394، 12:01 ق‌ظ »
سلام.میخام با نرم افزار اپن فوم کارکنم برای شروع نصب باید چیکار کنم