خیر، اینطور نیست. تصاویر و ویدئو و صدا هیچ وقت قرار نیست بصورت فایل css و html ارائه بشن.
شنیدن این حرف از معین عزیز واقعا عحیبه!!
کاملا مشخصه که html5 میخواد وابستگی به تکنولوژی های بیگانه ی صوتی و تصویری نظیر فلش رو از بین ببره.
در واقع اون چیزی که html5 میخواد نصبت به نسخه های قبلی درستش کنه اینه :
۱- هسته ساختمان صفحه
۲- ارائه بصری
۳- ابزار گرافیکی
۴- پشتیبانی بیشتر از رسانه
۵- بهبود استفاده از جاواسکریپت
...
که البته تمرکز اصلی بر روی مفهوم هر کدام از این بخش ها بوده است.یعنی همه طرز استفاده از تگ footer رو بلدن اما مسئله اینه که از لحاظ مفهومی و منطقی این تگ باید کجای صفحه و در چه مواردی استفاده شود؟
و یا تگ دردسر ساز aside چه کاربرد منطقی و چه جایگاه مفهومی دارد؟
درکل منظور من اینه که html5 داره به صورت خاص بر روی بهترین ارائه ی بصری ممکن کار میکنه تا نیازی به خیلی از دردسرهای سابق نباشه و همچنین با پشتیبانی هرچه بهتر از مالتی مدیا دارن شب و روز داد میزنن که ایهل الناس بیایید و فلش رو بزارید کنار و از تگ های html5 برای نمایش مالتی مدیا استفاده کنین.حالا شما میفرمایید که برای ویدیو هیچ برنامه ای ندارن؟!
برای درک بهتر تمامی این مسائل همون لینک شما الحق که رفرنس مناسبی است.
اما اینم خاطر نشان کنم که بسیاری از قوانین html5 هنوز جزء استاندارد w3c نیست و این هم هیچ منافاتی با عرایض بنده نداره چون درمورد اون چیزا اصلا حرفی نزدم.
اینم اضافه کنم که شما با استفاده از فرم های مدرن html5 تا حدود زیادی میتوانید وابستگی به ajax رو از بین ببرید.
برطبق اون چیزی که من طی این چند ساله از طراحان بزرگ دنیا خوندم و توصیه های اونا رو مدنظر قرار دادم ، توصیه ی همگی بر این بوده که تا حد ممکن تنها و تنها از html5 و css3 استفاده کنین:
HTML5 & CSS3
مولفان : الکسیس گلدستین ، لویس لازاریس و استلا ویل
در واقع هرچی که من گفتن حرفای این سه نویسنده بوده
اما در مورد svg هم باید عرض کنم که وکتوری بودن اون کاملا درسته و بازم هیچ منافاتی با عرایض بنده نداره.مشکل اینجاست که شما اصلا به صورت کاربردی به مسئله نگاه نکردین
در واقع بخاطر اینکه بیشتر و بهتر با تقابل svg با png و تکنولوژی های قبلی آشنا بشید شما رو به وبلاگ استاد گرانقدرم راهنمایی میکنم که بیشک میتونه تخصصی ترین مرجع برای طراحان فارسی زبان باشه :
http://sallar.me/1392/03/16/svg-is-the-future/البته اگه بازم ابهام و شبهه ای هست بنده درخدمتم