انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات من با kubuntu حل شد!  (دفعات بازدید: 1622 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکلات من با kubuntu حل شد!
« : 09 امرداد 1393، 11:31 ب‌ظ »
سلام دوستان.
من توی کوبونتو ( که تازه دو سه روزه نصب کردم ) مشکلاتی دارم.
01 - فونت های کوبونتو واقعا مشکل دارن. یعنی هم ریزن هم کیفیت بدی دارن. توی زوبونتو که بودم فونت سیستم Droid Sans 10 بود. اینجا اولا دروید ندیدم. ولی DejaVu Sans هست. که تقریبا میشه گفت 99 درصد شبیه به همن. ولی مشکل اینجاس که با انتخاب فونت، دقیقا همون فونت ست نمیشه. یعنی اگه DejaVu‌ Sans رو دیده باشین، چند حالت داره که اولین حالتش Book‌هست. اون حالتی که من مورد پسندمه چند حالت پایین ترش هست که وقتی انتخاب می کنم و اوکی می کنم. باز همون Book ست میشه و کلا فونت ها بدشکل نشون داده میشن. خیلی هم جالبه. چون وقتی فونت رو انتخاب می کنم توی Preview درست نشون میده. اوکی هم که می کنم توی اون فیلدها هم درسته. ولی فونت توی کل سیستم هنوز مشکل داره. اینم بگم که اون فونت رو برای همه ی جای سیستم ست می کنم.گزینه ی Adjust all fonts رو میزنم.
میدونید که. فونت خیلی تاثیر داره توی میزکار. باید کیفیت خوبی داشته باشه. هر فونتی که زدم یه مشکل داشت. بعد هم اون سایز مثلا 10 کوبونتو با سایز 10 زوبونتو یه اندازه نیست. کلا توی کوبونتو همه چیز ریز تر نشون داده میشه. راهی هست که من این مشکل رو درست کنم؟؟
اگه خواستید بگید تا اسکرین شات بذارم. هم از زوبونتو هم از کوبونتو
02 - کوبونتو با نشون دادن نوتیفیشکن ها مشکل داره. یعنی هر دفعه نوتیفیکشن از یه جای دسکتاپ خودش رو نشون میده. یبار پایین یه بار بالا. یبار وسط صفحه. خیلی رو اعصابه. توی تنظیمات هم هر سه گزینه ی مربوط به نوتیف رو میزنم ولی اصلا عمل نمی کنه. یعنی مثلا وقتی گزینه ی Notif system try only رو هم میزنم بازم پاپ آپ باز میشه. پاپ آپ خالی رو میزنم باز نوتیف توی system try میاد. اون یکی هم که مشخصه. نوشته هر دو با هم. ولی من می خوام دیگه پاپ آپ نوتیفی نباشه. هر کدوم خواستم روی منوی نوتیف توی System Try کلیک کنم و بازش کنم. برای این مشکل چه راه حلی دارین؟
03 - کوبونتو واقعا رم خورش ملسه. اینقدر پروسه هست که به نظر من استفاده نمیشن ولی بازن و دارن رم رو مصرف می کنن. توی استارت آپ هم نیستن که بشه از اونجا غیرفعالشون کرد. البته خیلی با این موضوع مشکل ندارم ولی جوریه که مثلا توزی زوبونتو کلی بهش فشار می آوردم میشد 800 مگ. الآن هیچ کاری نکردم 600 مگ پر شده. فایرفاکس که باز می کنم میاد رو 900. راهی هست که بشه اولا فهمید پروسه ها چی ان اصلا و به چه دردی می خورن. بعد جوری که بشه غیرفعالشون کرد.
04 - این به نظر خیلی آزاردهنده تره. اینکه هر چی نرم افزار از ترمینال و اوبونتو سافت ویر سنتر و اون یکی سنتر مخصوص KDE که دانلود می کنم. بعد از دانلود و نصب حتما باید ریستارت کنم تا نرم افزار ها بیان و تنظیم بشن. البته نه همه ی نرم افزار ها ولی بیشترشون. مخصوصا اونایی که توی اوبونتو سافت ویر سنتر نصب میکنم.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. البته نگید که برو از میزکار دیگه استفاده کن. چون من با همه ی میزکارها کار کردم. تا اینجا هیچ کدوم به حرفه ای بودن KDE نرسیدن.
مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 03:42 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت