البته من هم update نکردم و مشکل کندی هم ندارم
روی چند تا از سیستم ها Beryl رو هم داریم... اینجور مشکلات میتونه دلایل خیلی زیادی داشته باشه و خوب معمولا اولین چیزی هم که توصیه میشه همین بروزآوریها است و جستجو برای پیدا کردن workaround
اصولا اوبونتو یک توزیع با وابستگی بالا به اینترنت سریع است (:
راستش نمیدونم چرا بین دوستان احساسی که جادی میگه وجود داره! من صحبت جادی رو تایید یا رد نمیکنم فقط چند تا نکته کوچولو عرض میکنم...
* اوبونتو مثل Debian یا OpenSuSE یا Fedora یا Redhat روی چند تا سیدی عرضه نمیشود. اوبونتو یک خانواده دارد که هر کدام از اعضاء به طور مستقل روی یک سیدی عرضه میشوند. امکان نصب بستههای هر کدام از اعضاء این خانواده روی عضو بعدی نیز از طریق سیدی نسخه Alternate وجود دارد.
* اوبونتو نسخه DVD رسمی دارد با مجموعه بسیار بسیار کاملی از بستههای نرمافزاری.
* همه توزیعهای ذکر شده در بالا بروز میشوند و برای دریافت بروزآوریها به اینترنت نیاز دارند.
* همه توزیعهایی که در بالا اسمشون ذکر شده برای دریافت راهاندازهای خصوصی و یا کدکهای چندرسانهای خصوصی به اینترنت نیاز دارند.
* نسخه LTS اوبونتو بسیار پایدار است. همه بروزآوریها روی آن انجام شده و مثل یک توزیع Enterprise بخوبی bug fix شده و قطعا از این به بعد حجم update بسیار کمی خواهد داشت.
با همه این احوال نمیدونم چرا میگن اوبونتو یک توزیع با وابستگی بالا به اینترنت است ولی Fedora یا OpenSuSE یا ... نیستند