دومی که لینک دادم رو آزمایش کردی ؟ ( من با همین aria2 + crontab تمام نیازهام رو برطرف میکنم ، خیلی تنظیم کردنش زمانبره ولی خوب عمل میکنه ، تا حالا یه فایل ناقص هم نگرفته )
ممنون باید راش بندازم ... برای دانلود شبانه نیاز میشه ... ولی الان دنبال یه دانلود منیجر گرافیکی خوب میگردم که بدرد دیگرانی هم بخوره که مبتدی هستند مثله من..
استارتر من یکجا خوندم xdman سرعت دانلود رو درست نشون نمیده، البته ممکنه این ماله نسخه های قبل باشه. uget به خودی خود سرعت بالایی نداره، بلکه باید با aria2 استفاده بشه.
بفرض سرعت رو درست نشون نده آیا وقتی من با دوتا سیستم همزمان یه فایل رو دانلود کردم وبه عینه دیدم سرعت دانلودش توی یه لینک کاملا یکسان بیشتره چی؟؟میشه گف اینم اشتباهه؟؟
همیشه یوگت رو هم با آریا2 استفاده میکنم ولی همین دیشب هم با این سرعت و کارایی بالاش اعصابم رو خورد کرده بود! دیشب از صف دانلود من فقط تونسته 35 مگ دانلود کنه ! در حالیکه ایکس دی من هرشب برای من تا 3 گیگ دانلود میکنه و کل اینترنت خونه رو هم میکشه طرف من!! (برادرم هر شب دادهواست که بهش اینترنت نمیرسه و با سرعت نهایتا50دانلود میکنه (با آی دی ام) ولی من همون موقع (با ایکس دی من) سرعت 150-250 !!)