انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کالی و رزبری پای !!!  (دفعات بازدید: 9347 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
کالی و رزبری پای !!!
« : 13 امرداد 1393، 05:09 ب‌ظ »
سلام

اقا کالی رو میشه روی رزبری پای نصب کرد؟

یک سیستم جمع جور واسه مسابقات CTF میخوام اگه رو روی رزبری میشه هچین کارایی کرد یا شما کردین بگین مثلا کریپتو گرافی که عکس و رمز سوالات رو تو عکس مخفی میکنن و .. ای رزبری میتونه از اینکارا بکنه یا کم میاره !؟

یه همچین سیستمی میخوام لب تاب خودم مک هست با مک راحت تر هستم میخوام یک سیستم دمه دستی داشته باشم واسه ابزار های نصب شده روی کالی اگه ابزار های پایتون و رو مک نصب کنم خیلی شلوغ پلوغ میشه واسه همین میخوام ببینم رزربری جوابگو هست ؟

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : کالی و رزبری پای !!!
« پاسخ #1 : 13 امرداد 1393، 05:53 ب‌ظ »
سلام

اقا کالی رو میشه روی رزبری پای نصب کرد؟

یک سیستم جمع جور واسه مسابقات CTF میخوام اگه رو روی رزبری میشه هچین کارایی کرد یا شما کردین بگین مثلا کریپتو گرافی که عکس و رمز سوالات رو تو عکس مخفی میکنن و .. ای رزبری میتونه از اینکارا بکنه یا کم میاره !؟

یه همچین سیستمی میخوام لب تاب خودم مک هست با مک راحت تر هستم میخوام یک سیستم دمه دستی داشته باشم واسه ابزار های نصب شده روی کالی اگه ابزار های پایتون و رو مک نصب کنم خیلی شلوغ پلوغ میشه واسه همین میخوام ببینم رزربری جوابگو هست ؟

خوب تا اونجا که من میدونم از یه ویرایش تغییر یافته فدرا استفاده میکنه و همینطور میشه روش اوبنتو تغییر یافته و اپتیمایز شده نصب کرد.
با پردازنده 700 مگاهرتزی ARM وحدود 512 مگابایت رم و درگاه ها تا 4 عدد USBو HDMI و خروجی های صدا و توانایی رمز گشایی بلو-ری فکر کنم نیازتونو جوابگو باشه در واقع این یه PC کوچیکه قیمتشم بسته به مدلش از 120 هزار تا 180 تومن هست.
تغریبا کاری نیست که شما نتونید باهاش بکنید از شبیه سازی کنسول های قدیمی مثل اتاری گرفته تا ساخت ربات و دوربین مخفی و غیره.
این کار شما حد اقل چه مشخصات سخت افزاری میخواد؟

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1393، 05:56 ب‌ظ »

Minimum Hardware

2 GHz+ processor
    2 GB RAM available (4 GB recommended)
    1 GB available disk space (50 GB recommended)
    10/100 Mbps network interface card

Browsers

Mozilla Firefox 18.0+
    Microsoft Internet Explorer 9 and 10
    Google Chrome 10+
    Iceweasel 18+

Operating Systems

Vista, 7, 8, Server 2003, Server 2008 and Server 2012 (64 bit recommended)
    Red Hat Enterprise Linux 5.x, 6.x - x86 and x86_64
    Ubuntu Linux 10.04, 12.04, 14.04 - x86 and x86_64
    Kali Linux 1.0 (Metasploit pre-installed; supported on i386 and AMD64 only)

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 امرداد 1393، 06:04 ب‌ظ »

Minimum Hardware

2 GHz+ processor   این موردو شرمندست(700 MHz)
    2 GB RAM available (4 GB recommended ) رم هم 512 بیشتر نداره تازه اینم بهترین مدلشه وگرنه مدل پایینترش 256 داره
    1 GB available disk space (50 GB recommended) این مورد رو با قدرت ساپورت میکنه میشه چند ترابایت هارد 2.5 اینچی بهش متصل کرد در ضمن خودشم از کارت های میکرو اس دی و اس دی ساپورت میکنه.
    10/100 Mbps network interface card  این مورد رو هم تو مدل قویتر داره.

Browsers این هم که فکر کنم حله.

Mozilla Firefox 18.0+
    Google Chrome 10+
    Iceweasel 18+

Operating Systems  خانواده ویندوز مایکروسافتو نمیدونم ولی لینوکس ها رو میتونه تا حدودی ساپورت کنه.

اگه یادم اومد کجا بود و تونستم پیداش کنم لیست سیستم عامل های قابل اجرای روشو برات میذارم.
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1393، 06:06 ب‌ظ توسط Риал Краесис »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 امرداد 1393، 06:12 ب‌ظ »

Minimum Hardware

2 GB RAM available (4 GB recommended ) رم هم 512 بیشتر نداره تازه اینم بهترین مدلشه وگرنه مدل پایینترش 256 داره
    1 GB available disk space (50 GB recommended) این مورد رو با قدرت ساپورت میکنه میشه چند ترابایت هارد 2.5 اینچی بهش متصل کرد در ضمن خودشم از کارت های میکرو اس دی و اس دی ساپورت میکنه.

Mozilla Firefox 18.0+
    Google Chrome 10+
    Iceweasel 18+

Operating Systems  خانواده ویندوز مایکروسافتو نمیدونم ولی لینوکس ها رو میتونه تا حدودی ساپورت کنه.

اگه یادم اومد کجا بود و تونستم پیداش کنم لیست سیستم عامل های قابل اجرای روشو برات میذارم.

اینم مشخصات سخت افزاری مدلهای مختلفش

Specifications[edit] Model A Model B Model B+
Target price:[6] US$25 US$35[33][34]
SoC:[6] Broadcom BCM2835 (CPU, GPU, DSP, SDRAM, and single USB port)[2]
CPU: 700 MHz ARM1176JZF-S core (ARM11 family, ARMv6 instruction set)[2]
GPU: Broadcom VideoCore IV @ 250 MHz[35][36]
OpenGL ES 2.0 (24 GFLOPS)
MPEG-2 and VC-1 (with license[37]), 1080p30 h.264/MPEG-4 AVC high-profile decoder and encoder[2]
Memory (SDRAM): 256 MB (shared with GPU) 512 MB (shared with GPU) as of 15 October 2012
USB 2.0 ports:[13] 1 (direct from BCM2835 chip) 2 (via the on-board 3-port USB hub)[38] 4 (via the on-board 5-port USB hub)[33][39]
Video input: 15-pin MIPI camera interface (CSI) connector, used with the Raspberry Pi Camera Addon.[40]
Video outputs:[6] Composite RCA (PAL and NTSC) –in model B+ via 4-pole 3.5 mm jack, HDMI (rev 1.3 & 1.4),[41] raw LCD Panels via DSI[42][43]

14 HDMI resolutions from 640×350 to 1920×1200 plus various PAL and NTSC standards.[31]
Audio outputs:[6] 3.5 mm jack, HDMI, and, as of revision 2 boards, I²S audio[44] (also potentially for audio input)
Onboard storage:[13] SD / MMC / SDIO card slot (3.3 V card power support only) MicroSD[33]
Onboard network:[6][13] None 10/100 Mbit/s Ethernet (8P8C) USB adapter on the third/fifth port of the USB hub[38]
Low-level peripherals: 8× GPIO,[45] UART, I²C bus, SPI bus with two chip selects, I²S audio[46] +3.3 V, +5 V, ground[35][47] 17× GPIO
Power ratings: 300 mA (1.5 W)[48] 700 mA (3.5 W) 600 mA (3.0 W)[33]
Power source:[6] 5 V via MicroUSB or GPIO header
Size: 85.60 mm × 56 mm (3.370 in × 2.205 in)[49] – not including protruding connectors
Weight: 45 g (1.6 oz)[50]

اینم لیست سیستم عامل های
Archlinux ARM
OpenELEC[58]
Pidora (Fedora Remix)
Raspbmc[59] and the XBMC open source digital media center[60]
RISC OS[61] – The operating system of the first ARM-based computer
Raspbian (recommended)[62] – Maintained independently of the Foundation;[63] based on ARM hard-float (armhf)-Debian 7 'Wheezy' architecture port, that was designed for a newer ARMv7 processor (or one with Jazelle RCT/ThumbEE, VFPv3 and NEON SIMD extensions built-in) whose binaries would not work on the Rapberry Pi, but Raspian is compiled for the ARMv6 instruction set of the Raspberry Pi making it work but with slower performance. It provides some available deb software packages, pre-compiled software bundles.[63] A minimum size of 2 GB SD card is required, but a 4 GB SD card or above is recommended. There is a Pi Store for exchanging programs.[64][65] The 'Raspbian Server Edition (RSEv2.4)',[66] is a stripped version with other software packages bundled as compared to the usual desktop computer oriented Raspbian.[67] The Wayland display server protocol enable the efficient use of the GPU for hardware accelerated GUI drawing functions.[68] on 16 April 2014 a GUI shell for Weston called Maynard (software) was released. PiBang Linux is derived from Raspbian.[69]
Other OSs
openSUSE[70]
Raspberry Pi Fedora Remix[71]
Slackware ARM – Version 13.37 and later runs on the Raspberry Pi without modification.[72][73][74][75] The 128–496 MB of available memory on the Raspberry Pi is at least twice the minimum requirement of 64 MB needed to run Slackware Linux on an ARM or i386 system.[76] (Whereas the majority of Linux systems boot into a graphical user interface, Slackware's default user environment is the textual shell / command line interface.[77]) The Fluxbox window manager running under the X Window System requires an additional 48 MB of RAM.[78]
FreeBSD[79] and NetBSD[80][81]
Plan 9 from Bell Labs[82][83] and Inferno[84] (in beta)
Moebius – A light ARM HF distribution based on Debian. It uses Raspbian repository, but it fits in a 1 GB SD card. It has just minimal services and its memory usage is optimized to keep a small footprint.
OpenWrt – Primarily used on embedded devices to route network traffic.
Kali Linux – A Debian-derived distro designed for digital forensics and penetration testing.
Instant WebKiosk – An operating system for digital signage purposes (web and media views)
Ark OS – Website and email self-hosting
Minepion – Dedicated operating system for mining cryptocurrency

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #5 : 13 امرداد 1393، 06:16 ب‌ظ »
چه جوری می شه کارهای روباتیک رو با یه رزبری پای که روش لینوکس نصبه انجام داد ؟!‌
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #6 : 13 امرداد 1393، 06:24 ب‌ظ »

Minimum Hardware

Mozilla Firefox 18.0+
    Google Chrome 10+
    Iceweasel 18+

یک چیزی به اندازه رزبری هست من اینکارارو باهاش بکنم ؟! مثل مینی مک ولی نه به اون قیمت یه چیز ارزون میخوام

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 امرداد 1393، 06:30 ب‌ظ »
دوست عزیز ویندوز و مک واسه این معماری ها وجود نداره ! شما فقط باید به فکر لینوکس باشی ! البته هست یه بردی (برای ویندوز) ولی اینقدر گرونه که نمی صرفه خریدش  ، با سیاست انحصار طلبانه مک هم که آشنا هستید ؟!
حالا من سوالم رو دوباره می پرسم چه طور می شه روی رباتی که لینوکس روش نصبه کنترل ورودی خروجی و سنسور ها و غیره داشت ؟!

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #8 : 13 امرداد 1393، 06:41 ب‌ظ »
دوست عزیز ویندوز و مک واسه این معماری ها وجود نداره ! شما فقط باید به فکر لینوکس باشی ! البته هست یه بردی (برای ویندوز) ولی اینقدر گرونه که نمی صرفه خریدش  ، با سیاست انحصار طلبانه مک هم که آشنا هستید ؟!
حالا من سوالم رو دوباره می پرسم چه طور می شه روی رباتی که لینوکس روش نصبه کنترل ورودی خروجی و سنسور ها و غیره داشت ؟!

عزیزم نرم افزار های من لینوکس کالی هست دیگه ویندوز مک نمیخوام مثال زدم قدرتی برابر مک مینی منظورم بود
سوال شما هم :

خب استارترپک رزبری پای رو بخر یه خرده چراغ و سیم و اینا داره دیگه

مثلا قبلا که رزبری نبود برد های avr بود با سی ++ ارمیچر و چراغ ها کنترل میکردند حالا تو رزبری با هرزبونی که بخوای میتونی مثلا با پایتون میگی چراغ چشمک بزنه هر 10 ثانیه اینجوری

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #9 : 13 امرداد 1393، 06:44 ب‌ظ »
خب با برنامه نویسی دیگه!
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 13 امرداد 1393، 06:48 ب‌ظ »
فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم توی لینوکس ! چه جوری می شه با پورت های برد ربات ارتباط برقرار کرد چه کتابخونه هایی وجود داره ! کسی تا حالا اینکارو کرده راه و چاه هم به بنده یاد بده ؟!

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #11 : 13 امرداد 1393، 06:57 ب‌ظ »
فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم توی لینوکس ! چه جوری می شه با پورت های برد ربات ارتباط برقرار کرد چه کتابخونه هایی وجود داره ! کسی تا حالا اینکارو کرده راه و چاه هم به بنده یاد بده ؟!

خب فهمیدم یعنی شما رباط داری میخوای برنامه ریزی کنیش درسته ؟! یک کابل هست وصل میشه به ای سی ربات مثلا تعقیب کننده خط بعد یه برنامه هست به نام کدویزیون با اون وصل میشی به ایسی بعد کد میزنی دیگه مثلا به این شکل

light2.opacity(20%) :d  مثال زدم ها همچین کدی نیست مثلا میگی چراغ یک 20 درصد روشنایی بده

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 13 امرداد 1393، 07:16 ب‌ظ »
من الان یه میکروی ARMv7 دارم و برنامه ریزیش هم کردم ! با این چیزاش ندارم ! می خوام روی این میکرو مثلا لینوکس نصب کنم ! بعد توی این لینوکسی که روی میکرو نصب کردم بیام پورت هاش رو مثلا روشن خاموش کنم ! مثلا یه پنجره باز کنم از  و بعد بگم فلان پورت روشن فلان پورت خاموش ! یا مثلا خروجی واحد ADC رو بگیر نمایشش بده و اینجور حرفها !

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #13 : 13 امرداد 1393، 07:24 ب‌ظ »
من الان یه میکروی ARMv7 دارم و برنامه ریزیش هم کردم ! با این چیزاش ندارم ! می خوام روی این میکرو مثلا لینوکس نصب کنم ! بعد توی این لینوکسی که روی میکرو نصب کردم بیام پورت هاش رو مثلا روشن خاموش کنم ! مثلا یه پنجره باز کنم از  و بعد بگم فلان پورت روشن فلان پورت خاموش ! یا مثلا خروجی واحد ADC رو بگیر نمایشش بده و اینجور حرفها !

مدل دقیق بورد چیه ؟!

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #14 : 13 امرداد 1393، 07:29 ب‌ظ »
نمیشه عزیز!
شما با چند کیلو بایت حافظه چجوری میخوای لینوکس بالا بیاری.وقتی میگیم رزپری میتونه توزیعای اختصاصی لینوکس رو بالا بیاره بخاطر اینه که یه پردازنده ی قوی با مقدار مکفی رم در اختیار داره.اما شما با پردازنده ی کوچیک و کم توان یک میکروی آرم نتمیتونین حتی چند ماژول لینوکسم اجرا کنید.
البته اگه از برد قوی تری استفاده میکنید که لطفا بگید
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!