انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب؟؟؟  (دفعات بازدید: 8085 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
  • take it easy
سلام خدمت دوستان
من میخوام برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم
به نظر شما کدوم زبان بهتره؟
من فیلم های آموزشی و کتاب های زیادی در مورد زبان هایی  مثل  c/c++  python  java و... دانلود کردم
به نظر شما با کدوم زبان شروع کنم بهتره؟؟؟
البته اینم بگم که میخوام بعد ازاین بیشتر روی برنامه های امنیتی کار کنم و برنامه های امنیتی بسازم
اگر هم سایتی و کتابی و فیلم های آموزشی و یا هرچیز مرتبط رو هم معرفی کنین ممنون میشم
دم همتون گرم
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
پاسخ : بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب؟؟؟
« پاسخ #1 : 15 امرداد 1393، 12:31 ق‌ظ »
من اطلاعات دقیقی ندارم، اما جاوااسکریپت و node.js دامنگیر وب شده!
پایتون و روبی فریمورکهای قوی دارند: روبی ان ریلز و جانگو.
php یادگرفتنش ساده است همینطور که من یاد گرفتم اما یک php کار که بتونه یک اپلیکیشن رو ساختار درستی براش بریزه و کد بزنه، باید زحمت زیادی بکشه (از خودم نمی گم روی وب خوندم)

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
« پاسخ #2 : 15 امرداد 1393، 01:02 ق‌ظ »
php و اگه دوستداری یک زبونی یادبگیری همه کارباهاش بشه کرد ازجمله برنامه نویسی - اندروید ربات و ... پایتون رو کارکن + جنگو چیز جالبی هست

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1393، 09:37 ق‌ظ »
 - من یک مدت خیلی کمی هست که کار با node.js و express رو شروع کردم، فکر میکنم میتونه جای خودش رو در این عرصه پیدا کنه(با توجه به جامعه برنامه نویس هایی که دارن روش کار میکنن و ماژول های خوبی که داره براش ارائه میشه)، شما هم در این مورد جستجو بکنی، چیز های جالبی پیدا میکنی. شاید نظرت جلب شد.

- همون طور که دوستان گفتن گزینه هایی که بیشتر از بقیه خود نمایی میکنن.
 ۱-PHP
 ۲-node.js
 ۳-python-django
 هستند.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1393، 10:54 ق‌ظ »
پی اچ پی برای مسیر استاندارد و نود برای مسیر مدرن (که البته لازمه اش داشتن دید خوب به برنامه نویسی کلاسیکه) و به شکل مفصلتر خوندن این مطلب: http://jadi.net/2013/12/kodoom-zaboone-barname-nevisi-behtare/ (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • take it easy
« پاسخ #5 : 15 امرداد 1393، 04:03 ب‌ظ »
دم همتون گرم
فقط با کدوم شروع کنم؟؟
من اول یه زبان رو یاد میگیرم بعد زبان دیگه
بهترین زبان بین اینا کدوم هست؟؟
من خودم بیشتر از پایتون خوشم میاد
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #6 : 15 امرداد 1393، 04:37 ب‌ظ »
اگر فقط میخواید در تحت وب بنویسید فقط PHP
ولی Python برای محیط وب به اندازه PHP محبوب و رایج نیست.به همین خاطر برای محیط وب php بهتره.چپن python اگرچه زبان اسکریپتی قدرتمندی است و محبوب هم هست.اما یک زبان همه منظوره است.ولی php یه زبان اسکریپتی خاص منظوره (تحت وب) است
زبان های جاوا( JSP ) و Python و Ruby on rails اگرچه در محیط وب استفاده میشوند.ولی محبوبیت php را در محیط وب ندارند.(مثلا jsp سرعت خوبی نداره/پایتون برای وب مثل Php کامل و گسترده نیست.و نمیدونم چرا از ruby on rails استقبال نشده!)
در دنیای IT همیشه راهی رو برو که راهرو زیاد داره(مثل php)
اخیرا هم در دنیای نرم افزارهای آزاد nodejs داره به کمک سینتکس آشنای  java script این زبان با سابقه و سمت کلاینت رو به یک زبان سمت سرور تبدیل میکنه و روند روبه رشدی در سمت سرور داره.خیلی ها میگن جای Php رو نمیتونه بگیره.و باز خیلی ها میگن اصلا برای این ساخته نشده جای php رو بگیره.برای این ساخته شده که در دنیای وب جایی برای خودش پیدا کنه و در جاهای خاصی استفاده از اون بهترین انتخاب باشه.(مثلا تلفیق استفاده از زبان های سمت سرور.مثلا تلفیق phpو nodejs. همان کاری که شرکت های بزرگ برای اهداف خاصشون انجام میدن)
تهولات به اینجا ختم نمیشه.اخیرا وب سروری به اسم nginx داره با سرعت بالا در کنار آپاچی قدرت نمایی میکنه.و سرعتش رو به رخ آپاچی قدرتمند میکشه.و نمیدونم این وب سرور آینده رو تغییر میده.و جای آپاچی میشینه.ویا میخواد در کنار آپاچی باشه!
همچنین Database غیر رابطه ای به اسم Cassandra که این هم قدرت بالایی داره
ولی نمیدونم LAMP با وجود این رقبا چه تغییراتی خواهد داشت و چه آینده ای در انتظارش هست!
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #7 : 15 امرداد 1393، 07:29 ب‌ظ »
اگر برنامه نویسی بلدی و می خوای کوچ کنی سمت وب، طوری که شروع کنی به نوشتن برنامه: پایتون یا روبی
اگر هدفت همین الان نیست و چیزی می خوای برای سال های آینده: نود و اسکالا
اگر می خوای کلا برنامه نویسی رو شروع کنی: یادگیری مفاهیم و تمرین با زبانی مثل پایتون
منظورت از برنامه های امنیتی چیه؟

آفلاین häMǝd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #8 : 15 امرداد 1393، 09:26 ب‌ظ »
از اونجایی که قیمت vps و ... در کشور بالاست, بنظر من باید زبانی انتخاب بشه که مصرف رمش کم باشه, بیشنهاد من زبان Go هست چون مصرف سخت افزارش نسبت به بقیه که نام بردید بسیار کمتره و راحت میشه چندتا web application با بازدید معمولی رو یه vps با رم 1Gig اورد بالا. کافیه سرچ کنید چه کسانی از Go استفاده میکنند.

همچنین Go یک زبان همه منظوره هست و زمان یادگیری بسیار کمی داره و دارای syntaxی شیوا تر از python است.
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1393، 09:31 ب‌ظ توسط h4M3d »

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • take it easy
« پاسخ #9 : 16 امرداد 1393، 01:21 ب‌ظ »
اگر برنامه نویسی بلدی و می خوای کوچ کنی سمت وب، طوری که شروع کنی به نوشتن برنامه: پایتون یا روبی
اگر هدفت همین الان نیست و چیزی می خوای برای سال های آینده: نود و اسکالا
اگر می خوای کلا برنامه نویسی رو شروع کنی: یادگیری مفاهیم و تمرین با زبانی مثل پایتون
منظورت از برنامه های امنیتی چیه؟
برنامه نویسی رو در حد ابتدایی بلدم ولی میخوام با برنامه تحت وب به طور جدی شروع کنم
منظور از برنامه های امنیتی برنامه های امنیتی برای سرور ها که از هک و نفوز غیر مجاز جلوگیری میکنه
خودم هم دارم هک رو یاد میگیرم
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • take it easy
« پاسخ #10 : 16 امرداد 1393، 01:24 ب‌ظ »
ولی Python برای محیط وب به اندازه PHP محبوب و رایج نیست.به همین خاطر برای محیط وب php بهتره.چپن python اگرچه زبان اسکریپتی قدرتمندی است و محبوب هم هست.اما یک زبان همه منظوره است.ولی php یه زبان اسکریپتی خاص منظوره (تحت وب) است
زبان های جاوا( JSP ) و Python و Ruby on rails اگرچه در محیط وب استفاده میشوند.ولی محبوبیت php را در محیط وب ندارند.(مثلا jsp سرعت خوبی نداره/پایتون برای وب مثل Php کامل و گسترده نیست.و نمیدونم چرا از ruby on rails استقبال نشده!)
اخیرا هم در دنیای نرم افزارهای آزاد nodejs داره به کمک سینتکس آشنای  java script این زبان با سابقه و سمت کلاینت رو به یک زبان سمت سرور تبدیل میکنه و روند روبه رشدی در سمت سرور داره.خیلی ها میگن جای Php رو نمیتونه بگیره.و باز خیلی ها میگن اصلا برای این ساخته نشده جای php رو بگیره.برای این ساخته شده که در دنیای وب جایی برای خودش پیدا کنه و در جاهای خاصی استفاده از اون بهترین انتخاب باشه.(مثلا تلفیق استفاده از زبان های سمت سرور.مثلا تلفیق phpو nodejs. همان کاری که شرکت های بزرگ برای اهداف خاصشون انجام میدن)
تهولات به اینجا ختم نمیشه.اخیرا وب سروری به اسم nginx داره با سرعت بالا در کنار آپاچی قدرت نمایی میکنه.و سرعتش رو به رخ آپاچی قدرتمند میکشه.و نمیدونم این وب سرور آینده رو تغییر میده.و جای آپاچی میشینه.ویا میخواد در کنار آپاچی باشه!
ولی نمیدونم LAMP با وجود این رقبا چه تغییراتی خواهد داشت و چه آینده ای در انتظارش هست!

آقا دمت گرم
پس من باید دنباله آموزش php بگردم
اگه سایت آموزشی یا کتابی یا فیلم آموزشی میشناسید معرفی کنین ممنوم میشم
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • take it easy
« پاسخ #11 : 16 امرداد 1393، 01:26 ب‌ظ »
از اونجایی که قیمت vps و ... در کشور بالاست, بنظر من باید زبانی انتخاب بشه که مصرف رمش کم باشه, بیشنهاد من زبان Go هست چون مصرف سخت افزارش نسبت به بقیه که نام بردید بسیار کمتره و راحت میشه چندتا web application با بازدید معمولی رو یه vps با رم 1Gig اورد بالا. کافیه سرچ کنید چه کسانی از Go استفاده میکنند.

همچنین Go یک زبان همه منظوره هست و زمان یادگیری بسیار کمی داره و دارای syntaxی شیوا تر از python است.
زبان Go رو نشنیم تا حالا
در موردش تحقیق میکنم
دمت گرم
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #12 : 16 امرداد 1393، 11:35 ب‌ظ »

آقا دمت گرم
من خودم هم میخوام تازه php‌یاد بگیرم.و بنابراین منابع رو نمیشناسم که معرفی کنم.ولی تحقیق کردم برای وب گزینه خوبیه و فریم ورک laravel هم یکی از بهترینهاست
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
« پاسخ #13 : 17 امرداد 1393، 12:09 ق‌ظ »
سلام
سایت ازاد دانلود سایت خوبی هست که آموزش های برنامه نویسی میزاره که اکسرا تا قسمت هشتمش رایگانه و هر فیلمش هم 1 ساعت هست .
خیلی خوب درس میدن و من نا حالا از منابع فارسی چیزی شبیه به این رو ندیدم.امیدوارم موفق باشید .اینم لینکش
azad-dl.com
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین Hadi11

• Jr. Member
  • *
  • take it easy
« پاسخ #14 : 18 امرداد 1393، 08:49 ب‌ظ »

آقا دمت گرم
من خودم هم میخوام تازه php‌یاد بگیرم.و بنابراین منابع رو نمیشناسم که معرفی کنم.ولی تحقیق کردم برای وب گزینه خوبیه و فریم ورک laravel هم یکی از بهترینهاست
سایت ehsanavr هم سایت خوبیه
من بیشتر فیلم های آموزشی رو از این سایت دانلود میکنم
یه سر بهش بزن من که تمام آموزش های php رو دانلود میکنم
اینم آدرسش
www.ehsanavr.com
asus k53s
Ubuntu 14.4
Kali 1.6