انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل unusable در نصب  (دفعات بازدید: 1990 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین raminlich

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل unusable در نصب
« : 15 امرداد 1393، 12:46 ب‌ظ »
سلام به همگی
در هنگام نصب اوبونتو
free space موجوده ولی وقتی یه پارتیشن پیرامری میسازم دیگه نمی تونم چیزی بسازم free space تبدیل میشه به  unusable
 ](*,)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
پاسخ : مشکل unusable در نصب
« پاسخ #1 : 15 امرداد 1393، 12:56 ب‌ظ »
اطلاعات بیشتر بدید راهنمایی بهتری میگیرید، چندتا پارتیشن دارید، از چه مدلی؟

اما به طور کل، تعداد پارتیشن های پرایمری محدود هستش و نمیتونید تعداد زیادی پارتیشن بسازید
راه حلش هم اینه که از پارتیشن logical بسازید، این توضیحات رو ذخیره کرده بودم قبلا، بخونید احتملا متوجه میشید :

نقل‌قول
این مستطیل‌های افقی که می‌بینید(یازده تا) که از هم جدا هستن، هر کدوم یه هارد هستن، در واقع چند مثال از حالت‌های مختلف پارتیشن‌بندی هستن.
پارتیشن Extended ظرفی برای پارتیشن‌های Logical هست. در واقع Extended یه پارتیشن مجازی هست یعنی ما نمی‌تونیم ازش مستقیماً برای ذخیره‌سازی دیتا استفاده کنیم. در واقع ما فقط از پارتیشن‌های Primary و Logical برای ذخیره‌سازی دیتا استفاده می‌کنیم.
هر هارد حداکثر یک پارتیشن Extended میتونه داشته باشه(یعنی یا یدونه یا هیچی). و حداکثر 3 پارتیشن Primary میتونه داشته باشه(و حداقل هم یکی). البته اگه Extended (و در نتیجه Logical) نداشته باشید می‌تونید 4 تا Primary هم داشته باشید. اما هر تعداد Logical ها محدودیت نداره، به شرطی که یدونه Extended داشته باشیم، اونوقت هر تعداد که خواستیم می‌تونیم داخلش Logical بذاریم.
اگه هارد رو به یه اداره یا شرکت تجاری تشبیه کنیم، پارتیشن(های) Primary مثل مدیر(های) شرکت هستن، و پارتیشن Extended رو میشه به محل کار کل کارمندان شرکت تشبیه کرد که هر پارتیشن Logical مثل یکی از کارمندان شرکت هستن.
فرمت‌های مختلف پارتیشن مثل fat و fat32 و ntfs و ext2 و ext3 و reiserfs و... ربطی به نوع پارتیشن(Primary و Logical و Extended) نداره، یعنی یه پارتیشن چه Logical باشه چه Primary میتونه هر فرمتی(مثل ext3 و ext4 و fat32) داشته باشه. این فرمت‌ها نحوهٔ ذخیره‌سازی دیتا روی پارتیشن رو مشخص می‌کنن(پارتیشن Extended هم که گفتم مجازی هست و مستقیماً برای ذخیره‌سازی دیتا استفاده نمیشه پس براش فرمت تعریف نمیشه)
به قول فلاسفه نوع پارتیشن، خاصیت ذاتی پارتیشن هست(نمی‌تونه تغییر پیدا کنه). اما فرمت پارتیشن خاصیت عرضی هست(می‌تونه تغییر کنه).
یه پارتیشن رو میشه به راحتی فرمت کرد و فرمتش رو تغییر داد، ولی یه پارتیشن Logical رو نمیشه به Primary تبدیل کرد! یا بالعکس!
نکتهٔ آخر اینکه در روش اسم‌گذاری لینوکس، اسامی sda1 و sda2 و sda3 برای پارتیشن‌های Primary رزرو شده، یعنی اگه یدونه Primary هم داشته باشید، پارتیشن بعدی(که باید Extended باشه) اسمش sda4 هست و Logical های داخلش اسامی sda5 و sda6 و... دارن.
دیگه بیشتر از این فکر نمی‌کنم نیاز به توضیح داشته باشه. ولی باز اگه جای مبهمی بود بگید.
موفق باشید
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین raminlich

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 15 امرداد 1393، 01:44 ب‌ظ »
1: Unlabled Partition is Windows 7 Loader (primary)
2: C:/ Is Windows Partition (primary)
3: D:/(Logical)
4: E:/(Logical)
5: 25 GB Unllocated Free Space For Ubuntu
type هاردم هم basic هست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 امرداد 1393، 02:13 ق‌ظ »
می‌شه یک عکس از برنامه‌ی Gparted وقتی داره اون دیسک رو نشون می‌ده بذاری؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن