انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داغ کردن فن و کار کردن بیش از حد فن موقع اجرای اوبونتو 12.04  (دفعات بازدید: 1339 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 0xSherlock

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • شرلوک هلمز
سلام
من از اوبونتو 12.04 استفاده میکنم و همینطور سیستمم لب تاب hp 4530s هست .
موقعی که توی ویندوزم در حالت عادی فن خیلی اروم کار میکنه و سیستم هم بسیار خنکه و بعضی وقت ها میشه با باتری یک ساعت و نیم یا دوساعت کار میکنم و هنوز شارژ داره اما زمانی که سوییچ میکنم تو اوبونتو همه چی عوض میشه حتی در شرایطی که سیستم در حالت خیلی عادی هست فن خیلی به شدت کار میکنه  و سیستم خیلی داغ میشه همچنین من قبلا اوبونتو 14.04 داشتم بعد از یه مدت که کلا توی ویندوز نمیومدم و فقط من تو اوبونتو بودم موقع بالا اومدن سیستم ارور میداد که باتری شما قدرت ذخیره برقشو از دست داده و باید تعویض بشه ولی بعد اوبونتو رو یه مدت پاک کردم و دو سه هفته ای فقط با ویندوز بودم قدرت باتری دوباره برگشت و دو سه ساعت باهاش کار میکردم فن اروم بود و سیستم خنک ولی الان یه مدته دارم اوبونتو 12.04 استفاده میکنم . دوباره مشکلاتی که گفتم همه اشون برگشتن

ایا من نباید از اوبونتو استفاده کنم ؟؟
سیستمم اسیب میبینه ؟
چرا اوبونتو اینجوریه ؟؟؟؟
خیلی ممنون

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
مشکل شما برمیگرده به نصب نبودن کارت گرافیک
یه جست و جو بزنید توی همین انجمن ، درباره اش خیلی خیلی بحث شده
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین 0xSherlock

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • شرلوک هلمز
خیلی ممنون دستتون درد نکنه ولی من گرافیکم Inter HD Graphics هست و اینتل ها اکثرا تو اوبونتو نصب هستن فک کنم.
چطور بفهمم نصب هست یا نیست یا اگه نیست چطور نصب کنم خیلی سرچ کردم چیز به درد بخوری دست گیرم نشد .

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - اگر کار گرافیکی سنگین در لینوکس نمیکنید، خاموش کردنش از بایوس هم میتونه گزینه خوبی باشه. توی مصرف باتری هم تاثیر خیلی خوبی داره.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از اوبونتو ۱۴.۰۴ با آخرین به‌روز رسانی‌ها استفاده کنید و اگه باز هم مشکل داشتید بگید که ببینیم از کجاست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن