انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تغییر نور صفحه ناگهانی asus x550dp در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین qt_plus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام به همه

من تازه اوبونتو رو لپ تاپم نصب کردم بعضی موقع ها که کار میکنم نور صفحه لپ تاپم خودش کم یا زیاد میشه قبلا رو ویندوز اینطوری نبود .راستی کدوم توزیع رو برای لپ تاپ من مناسب می دونید؟ باطریم انگاری رو اوبونتو سریع تموم میشه ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام خسته نباشی

شاید از گرافیک باشه ! به احتمال زیاد دستگاهت دو گرافیک هست ... گرافیک رو نصب کردی ؟ کانفیگ amd یا intel رو گرفتی ؟ یه برنامه‌ای هست که نور رو با توجه به زمان و ساعت کم‌وزیاد میکنه ... احیانا اونو نصب نکردی ؟ کانفیگ دستگاههای جدید نسبتا قوی هست و اوبونتو جوابگو هست ولی میتونی از زوبونتو هم فیض ببری که استادش جناب علیرضا امیرصمیمی هست البته فکر کنم سهامدارش هم باشه و صد البته بقول خودش حافظ منافع زوبونتو ;D ;D ;Dدر انجمن بگرد و پیداش کن یا به وبلاگش نگاهی بنداز...

موفق باشی

دستگاه خیلی شیکی هست مبارکت باشه

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین qt_plus

• Newbie
  • *
ممنون نظر لطفتونه قابل شما رو نداره . ببین دادش من بعد نصب به مشکل بر خوردم که با این حلش کردم http://askubuntu.com/questions/141606/how-to-fix-the-system-is-running-in-low-graphics-mode-error
خب الانم اینطوری شده نمیدونم چی کار کنم . کانفیگ amd از کجا بگیرم , رو سایت خوده ایسوس که اصلا درایور های لینوکس نیست واقعا اینو دیدم ناراحت شدم در ضمن من تازه وارد هستم بعد نصب دیگه چه کار هایی باید انجام بدم؟
راستی رم من ۶gb هست ولی الان میزنه ۵gb برا چی ؟
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1393، 08:30 ب‌ظ توسط hossein_ »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه

درود

اگه مراحل نصبت مطمئن هست بعد از نصب باید سیستم رو آپدیت و آپگرید کنی که با اینکار خیلی از درایورها شناخته میشه اگه اینکارو نکرده بودی برو ببینم چیکار میکنی ;D ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین qt_plus

• Newbie
  • *
بیخیال اوبونتو شدم رفتم linux mint نصب کردم با کلی دردسر مگه میومد بالا یه صفحه سیاه میومد که با استفاده از grup.cfg ادیت کردم حالا درست شد گرافیک که نصب نیست اومدم با استفاده از driver manger آبدیت کردم دوباره صفحه بعضی موقع ها نور کم و زیاد میشه دکمه های fn نور صفحه کا نمی کنه الان چی کا کنم سیستم داغ میکنه باطریمم زود تموم میشه تورو خدا کمکم کنید که مجبور نشم دوباره برگردم به ویندوز گرافیکم هم amd ati RADEON 8670M dual هست ممنون

آفلاین qt_plus

• Newbie
  • *
الان مشکل گرافیکم حل شد حالا با مرورگرم کار میکنم نمی دونم چرا نور صفحه لپ تاپ چرا کم و زیاد میشه؟
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1393، 12:18 ق‌ظ توسط hossein_ »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام برای nvidia برنامهٔ بامبلبی و پرایم هست که گرافیک رو خاموش میکنه تا گرمای سیستم کم بشه و باطری دوام بیشتری داشته باشه ولی برای amd یه برنامهٔ دیگه بود که فکرکنم dpm خلاصه‌اش میشد و مدیریت پویای انرژی هست بگرد ببین چیا پیدا میکنی در ضمن لینکهای زیر رو هم ببین ایشالا که مشکل حل میشه :

نصب گرافیک AMD Radeon HD 5470M لپتاپ DELL 5010

من چه ورژنی نصب کنم که کارت گرافیک منا پشتیبانی کنه؟

موفق باشی

لینوکس‌ ویندوز نیست