انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رشته مناسب لینوکس برای تغیر رشته چی هست ؟  (دفعات بازدید: 1495 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iranianavacs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • انجمن آواکس لایو چت
با سلام
نمیدونم از متن موضوع منظورمو گرفید یا نه :(
رشته من در حال حاظر گرافیک کامپیوتره و اصلا نمیخوام با این رشته وارد دانشگاه بشم چون هیچ علاقه ای به طراحی و نقاشی ندارم و یه اشتباهی کردم این رشته رو رفتم حالا میخوام تغیر رشته بدم و نمیدونم چه رشته هایی با لینوکس و برنامه نویسی لینوکس هست ](*,) از اساتید و دوستان عزیز میخوام یه راهنمایی بهم کنن :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : رشته مناسب لینوکس برای تغیر رشته چی هست ؟
« پاسخ #1 : 19 امرداد 1393، 03:42 ب‌ظ »
هیچ رشته ای روی یک سیستم عامل خاص تمرکز نمی کنه. شما هرچیزی که بخونید خودتون باید روشهای کارکردنش با گنو/لینوکس رو پیدا کنید. ولی اگه دنبال رشته ای هستید که برنامه هاش برای گنو/لینوکس زیاد باشه، فیزیک، کامپیوتر و برق مناسب هستن. اگه منظورتون اینه که بتونید باهاش به توسعه ی گنو/لینوکس کمک کنید هم نرم افزار میتونه شروع خوبی باشه. ولی در هرحال خودتون هستید که باید تلاش کنید برای این کار و خود رشته هیچ الزامی براتون نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین iranianavacs

• Newbie
  • *
    • انجمن آواکس لایو چت
« پاسخ #2 : 19 امرداد 1393، 04:22 ب‌ظ »
هیچ رشته ای روی یک سیستم عامل خاص تمرکز نمی کنه. شما هرچیزی که بخونید خودتون باید روشهای کارکردنش با گنو/لینوکس رو پیدا کنید. ولی اگه دنبال رشته ای هستید که برنامه هاش برای گنو/لینوکس زیاد باشه، فیزیک، کامپیوتر و برق مناسب هستن. اگه منظورتون اینه که بتونید باهاش به توسعه ی گنو/لینوکس کمک کنید هم نرم افزار میتونه شروع خوبی باشه. ولی در هرحال خودتون هستید که باید تلاش کنید برای این کار و خود رشته هیچ الزامی براتون نداره
مرسی از توضیحاتت دوست عزیز ببین الان گیر کردم که چه رشته ای برم که از طریق این رشته بیشتر گنو/لینوکس رو یاد بگیرم وه به دردم بخوره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 امرداد 1393، 04:32 ب‌ظ »
گفتم که، تو هیچ رشته ای نمیان به شما گنو/لینوکس رو یاد بدن. نهایتش اینه که یه فرایند رو به شما میگن؛ این برعهده ی خودته که اون فرایند رو با ابزارهای گنو/لینوکسی انجام بدی، با ابزارهای ویندوزی، اندرویدی یا هرچیز دیگه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین iranianavacs

• Newbie
  • *
    • انجمن آواکس لایو چت
« پاسخ #4 : 19 امرداد 1393، 04:44 ب‌ظ »
گفتم که، تو هیچ رشته ای نمیان به شما گنو/لینوکس رو یاد بدن. نهایتش اینه که یه فرایند رو به شما میگن؛ این برعهده ی خودته که اون فرایند رو با ابزارهای گنو/لینوکسی انجام بدی، با ابزارهای ویندوزی، اندرویدی یا هرچیز دیگه.
اها اوکی مرسی  8)
الان شما چه رشته ای رو پیشنهاد میدی تا من بدونم دنبال چی بگردم و بیشتر اطلاعات راجبش جمع کنم؟
نا گفته نماند من به برنامه نویسی علاقه دارم و دوست دارم یاد بگیرم ولی چیزی هم ازش نمیدونم آماتورم  ](*,) و کل وقتم رو با کامپیوتر میگذرونم و این که در بعضی مباحث دوستان که خوندم حرف از کار و درامد بود, نمیدونم واسه برنامه نویسی و نرافزار و یا ای تی پیدا کردن کار سخته یا نه اما من مدرک فوق دیپلم به بالا داشته باشم پدرم میتونه برام هر کاری تو شرکت نفت پیدا کنه چون فقط مدرک واسشون مهمه با همین مدرک دیپلم گرافیک یه کار نظارت رو کارگرا تو پالایشگاه واسم جور کرد(نمیخوام بحث رو زیاد طولانی کنم این حرفا رو زدم که بگم مدرک گرافیک چیش به نظارت ربط داره ؟ ](*,) )
در کل میخوام یاد بگیرم برای خودم و علاقه ای بهش دارم و مشکل کارش هم خدا کریمه مهم یاد گرفتنه اما چه رشته ای رو برم نمیدونم

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #5 : 19 امرداد 1393، 08:48 ب‌ظ »
اگر برنامه نویسی کامپیوتر های شخصی و یا موبایل می خواهی کار کنی کارشناسی برو کامپیوتر گرایش نرم افزار اگر خواستی ادامه بدی چند تا گرایش خوب دارد

اگر برنامه نویسی توکار (نظیر خانه های دیجیتال ، ترازو ، ساعت) می خواهی یادبگیری ، کارشناسی برو برق گرایش دیجیتال.

اگر برنامه نویسی با دبد خودکارسازی علاقه داری (نظیر پی ال سی ، دی اس سی) برو رشته مکاترونیک

اگر به ربات علاقه مندی و می خواهی برای ربات ها برنامه بنویسی (مثلا ربات انسان نمای NAO) کارشناسی برو رشته مستقل مهندسی رباتیک

حرف های دانیال بهزادی در مورد آموزش لینوکس تایید می شود

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #6 : 20 امرداد 1393، 12:03 ق‌ظ »
 - چند تا موضوع و تجربه شخصی رو عرض میکنم خدمتتون که شاید درست هم نباشه.

- این که میگن در رشته ی کامپیوتر بازار کار نیست حرف درستی نیست، بهتره بگیم برای کسی که به اندازه کافی چیزی یاد نداره کاری نیست، یا یک همچین چیزی.
 - دانشگاه بستر خوبی برای رشد هست ولی عملا اونقدری که انتظار میره مطالب مفیدی ارائه نمیشه، باید خودت خارج از دانشگاه دنبال یادگیری مطالب مختلف باشی.
 - خوبی این رشته اینه که نیازی به سرمایه مادی نداری، از همون ترم های اول میتونی شروع به کاری متناسب با رشته تحصیلیت کنی.(منم از ترم دو شروع به کار کردم)
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1393، 12:07 ق‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین iranianavacs

• Newbie
  • *
    • انجمن آواکس لایو چت
« پاسخ #7 : 20 امرداد 1393، 01:46 ق‌ظ »
اها مرسی از راهنمایی تون دوستان  :oops: