انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت سیستم عامل های ubuntu , kubuntu , xubuntu , edubuntu  (دفعات بازدید: 2746 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dallas1387

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
با سلام
می خواستم بدونم با توجه به اینکه هسته 4 ادیشن Ubuntu , Kubuntu , Edubuntu , Xubuntu یکی هست تفاوت های اصلی این 4 ادیشن چی هست و کدام یک از این 4 تا رو پیشنهاد می کنید برای استفاده
اگه امکان داره توضیح کامل در مورد کارآیی و تفاوت های هر 4 تا ادیشن بدید ممنون می شم

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
من خودم اوبونتو رو پیشنهاد می‌کنم. به شرطی که سیستم نسبتا خوبی داشته باشید و به شرط اینکه سیستم شما ضعیف نباشه. کوبونتو هم دقیقا مث اوبونتو. فقط برخلاف اوبونتو از میز کار کی‌دی‌ای استفاده می‌کنه و خوب این به سلیقه شما بر می‌گرده که از کدوم دسکتاب استفاده کنید. اما باید بدونید که در کوبونتو مثلا شما فایرفاکس رو ندارید! و باید برید اون رو نصب کنید. یا مثلا شما چیزی به اسم سیناپتیک ندارید!
اما زوبونتو مخصوص اونایی هست که کامپیوترشون قدیمیه که این قدیمی بودن منظور پنتیوم وان نیست!‌منظور پنتیوم تری به بالاست و کارشم حرف نداره. بنابراین اگه کسی احساس کند بودن در اوبونتو بهش دست می‌ده می تونه زوبونتو رو تجربه کنه.
اون ادبونتو هم مخصوص آدمای مدرسه‌ای هست. برنامه‌های آموزشی داره و مثلا اگه شما مدیر یک مدرسه هستید، بهتره این توزیع رو نصب کنید:)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
تفاوت اصلی اینا در دسکتاپ ( میزکار ) ی هست که استفاده می کنند !

Ubuntu ==> دسکتاپ Gnome
Kubuntu ==> دسکتاپ KDE
Xubuntu ==> دسکتاپ XFCE

پیشنهاد می کنم اینجا رو با دقت بخونید !