سلام
متاسفانه به دلایل نامعلومی! یک Hard drive من مشکل پیدا کرده! (من ۲تا هارد دارم)
البته فکر میکنم بخاطر این بود که وقتی سی دی ویندوز xp رو توی درایو میزاشتم تا توی VirtualBox نصبش کنم. اوبونتو هنگ میکرد!!
و مجبور میشدم که دکمه ریستارت رو بزنم! و این کار چندبار اتفاق افتاد.
خلاصه اینکه توی اوبونتو یا با partition magic هیچ پارتیشنی از هاردی که اوبونتو توش نصب بود رو نمیشناسه و تنها گزینه اینه که دوباره پارتیشن بندی کنم!... ولی وقتی ویندوز نصب کردم پارتیشن ها و اطلاعات سر جاشه!!!
چیکار کنم این فاجعه رو؟!
سلام
به نظرم اول بایستی مشکل رو پیدا کنی . اینکه سی دی ویندوز رو میزاشتید و هنگ میکرده نبایستی باعث یه همچین مشکلی شده باشه ( البته اگر باز این کار رو خواستید انجام بدین بهتره یه ایزو روی هاردتون بگیرید از این سی دی و از روی اون vb رو راه اندازی کنید )
متاسفانه هاردهای جدید یکم نازک نارنجی شدن که امیدوارم هاردهاتون زیاد جدید نباشه
تقریبا این مشکل رو داشتم البته سیستمم یه جای بخصوص هنگ نمیکرد ( هر موقع دلش میخواست هنگ میکرد
) که بعدها وقتی کار از کار گذشت و دیگه سیستم بالا نیومد متوجه شدم که این مشکل از هارد بوده ( که مفصلا توی 2 تا تاپیک در موردش پر حرفی کردم )
بعضی مواقع هم تعویض مد بایوس باعث بروز یک همچین مشکلاتی میشه ( تغییر مود ahci و ide در بایوس )
اگر امکان داره یکم بیشتر در مورد مدل هاردتون توضیح بدین و بفرمائید چه کاری میخواهید انجام بدین ؟ میخواهید پارتیشنها رو بر گردونید ؟ یا سیستم رو فرمت کنید و یا این فاجعه رو به سوگ بنشینید ؟
( در مورد برگردوندن ابزارهای ریکاوری رو سرچ کنید توی همین فروم هم قبلا صحبت شده روش )
موفق باشید