سلام من یک سیستم دارم که یکی ویندوز ۷ نصب هست و یک لپ تاپ دارم که مینت۱۷ روی اون نصبه میخوام از طریق کابل این دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنم
بتونم از طریق مینت به فایلهای ویندوز و از طریق ویندوز با فایلهای مینت دسترسی داشته باشم
از تمام دوستان خواهش میکنم بصورت قدم به قدم و ساده توضیح دهند چون بنده جستجو کردم مطالب زیاد بود ولی نمیشد از اونها نتیجه درستی گرفت
منظورم این نیست آموزشهای ناقص بودن منظورم اینه برای یک مبتدی کمی مشکل بود
همتون بزگوار هستید اگر سریعتر جواب بدین
----------------------------------
حالا جواب برای دوستانی که مشکل من رو دارند
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب فقط تذکر میدم برای این آموزش یک روز وقت گذاشتم
اول در ویندوز روی آرم کامیپیوتر راست کلیک کنید و گزینه network and sharing center را انتخاب میکنیم
روی گزینه change adapter settings کلیک میکنیم
روی گزینه local area connection راست کلیک کنید
گزینه properties را انتخاب کنید
از پنجره باز شده گزینه internet protocol version 4(tcp/ipv4 را انتخاب کنید
در بخش use the following ip address آی پی روبرو را وارد کنید۱۹۸.۱۶۸.۱.۱ در گزینه subnet mask خودکار بزارید پر شود و به بقیه گزینه ها کاری نداشته باشید و بر روی تایید کلیک کنید
دوباره در صفحه network and sharing center از سمت چپ گزینه change advanced sharing settings را انتخاب کنید
گزینه روبرو را فعال کنید Turn on file and printer sharing
گزینه روبرو را انتخاب کنید یا به قولی غیرفعال کنید turn off password protected sharing
پوشه ای که مدنظرتون هست برای اشتراک گذاری را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کنید و گزینه properties را انتخاب کنید
تب sharing را انتخاب کنید
از بخش فوق گزینه share را انتخاب کنید
در پنجره باز شده گزینه everyone را تایپ کنید و گزینه add را انتخاب کنید
در بخش permission level گزینه read/write را برای everyone انتخاب کنید
خوب تبریک میگم بخش ویندوز بطور کامل تمام شد حالا نوبت به بخش لینوکس هست من از مینت ۱۷ استفاده میکنم و تقریبا تمام نسخه ها شبیه هم هستند
منو را باز کنید و از بخش preferences گزینه network را انتخاب کنید
از پنجره باز شده گزینه wired را انتخاب کنید
بر روی options کلیک کنید
روی تب ipv4 settings کلیک کنید
بخش method روی گزینه manual تنظیم کنید
در بخش addresses گزینه add را انتخاب و به ترتیب موارد روبرو را وارد نمایید 192.168.1.2 و در بخش netmask بزنید ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰ و بر روی save کلیک کنید
اگر فایر وال در لینوکس یا ویندوز دارید غیرفعال کنید
در بخش فایل منیچر اگر میخواهید به ویندوز متصل بشید گزینه روبرو را بنویسید smb://192.168.1.1
اگر میخواهید از ویندوز به لینوکس متصل بشید در بخش ویندوز اکسپلورر 192.168.1.2// را تایپ کنید
بهتون تبریک میگم شما تونستید یک شبکه ساده بین ۲ سیستم با ۲ سیستم عامل متفاوت ایجاد کنید
هر جاش ایراد داره بزرگان بگویند تا تغییر بدم ببکه بنده با همین روش نتیجه گرفتم