انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبنتو در لپتاپ  (دفعات بازدید: 6735 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin0256

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
نصب اوبنتو در لپتاپ
« : 24 امرداد 1393، 04:10 ب‌ظ »
سلام
من تا حالا روی کامپیوترم ubuntu 14.04 داشتم.
حالا لپ تاپ گرفتم(lenovo z510) و خیلی دوست دارم روی لپ تاپم هم اوبنتو داشته باشم.
چند تا سوال برام پیش اومده ممنون می شم که راهنمایی کنید.
 1- دوست از خراب شدن باتری لپ تاپ توسط لینوکس می نالیند و سرخود بودن باتری لپتاپم موقعیت رو بدتر می کنه.
ایا واقعیت داره و اگر داره راه حل چیه؟
 2- من الان ویندوز 8.1 دارم می خوام در کنار این اوبنتو نصب کنم می شه؟ پارتیشن بندی چطوری باید باشه؟
 3- من برنامه نویس php هستم و می خوام در اوبنتو localhost بسازم و در ویندوز ازش استفاده کنم ( دامنه مجازی ثبت کنم.) و با SSH بهش وصل شم.
 4- از تم اوبنتو در کامپیوتر خسته شدم و دیدم خیلی ها میز کارشون رو تغییر می دن روشش چطوریه؟
 5- درایور های لپ تاپ گیر می یاد یا نه؟

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
پاسخ : نصب اوبنتو در لپتاپ
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1393، 05:14 ب‌ظ »
سلام .

1 - اطلاعی ندارم ولی لپتاپ من خراب نشد باطریش . حداقل 10 ماهه که اوبونتو روشه .

2 - یکی از درایو هاتو ( ترجیحا C ) رو به اندازه ای که دوست داری { خود من 10 گیگ } شرینک کن بکنش سیستم فایل لینوکسی

3 - مشکلی نیست امکان پذیره این لینک واسه نصب جوملاس ولی پیش نیازهاش پی اچ پی هست دیگه

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=52127.0

4 - این لینک خیلی کامل توضیح میده بهت

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=54692.0

5 - با یه ذره جستجو پیدا میشه ، البته من خودم با درایور های پیشفرض خود اوبونتو راحت ترم ( هر زمان خواستم درایو نصب کنم به قلط کردن افتادم )

:)
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 امرداد 1393، 07:07 ب‌ظ »
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی

۱. خیر، واقعیت نداره
۲. بله. حداقل باید به اندازه‌ی یک پارتیشن فضای خالی جدا کنی و اون رو به صورت extended دربیاری و بعد روش سه تا پارتیشن منطقی به ترتیب برای ریشه (حدود ۲۰ گیگ)، خانه(هرچی بیش‌تر بهتر) و swap(به اندازه‌ی رمتون، حداکثر تا ۸ گیگ) بسازی و اوبونتو رو روش نصب کنی.
۳. خیلی راحت می‌تونی این کار رو انجام بدی
۴. فعلاً نصبش کن، بقیه‌اش رو با جست‌وجو می‌تونی پیدا کنی خودت (;
۵. راه‌اندازهای سخت‌افزاری معمولاً (بیش از ۹۹٪) در لینوکس خود اوبونتو هست و خودش می‌شناسه اون‌ها رو، لازم‌نیست از جای دیگه‌ای بگیری، اگه خودش شروع به کار نکرد هم قسمتی داره به اسم «راه‌اندازهای اضافی» که می‌تونی از اون‌جا راه‌اندازها رو بارگیری و نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #3 : 25 امرداد 1393، 12:16 ق‌ظ »
اگر گرافیک ATI دارید فعلا باید سماق بمکید ! خصوصا اگر دو گرافیکه باشه که در بیش از ۹۰ درصد مواقع اینطوره ! چون درایور های خوبی هنوز نداره درسته با SteamOs یه تحرک هایی شده ولی هنوز خبری نیست ، شاید یکی ، دو سال دیگه اوضاع بهتر بشه ، حالت های Power Saving معمولا توی لینوکس یا جواب نمی ده یا با خاموش کردن کامل کارت گرافیک انجام می شه ، می تونید از وضع گرافیک ATI از خود آقای بهزادی بیشتر بپرسید دمای لپ تاب ایشون به نقل خودشون حدود ۶۰ درجه هست ، دمای لپ تاب ها خیلی داغه و واقعا جون می کنن ! اگر گرافیک Nvidia دارید اوضاع بهتره ولی تضمینی هم نیست زیاد ، هر چند که Nvidia داره رابطه اش با لینوکس بهتر می شه ولی هنوز خیلی جا داره تا همکاریشون کامل بشه ، اگر گرافیک اینتل دارید برید کلاتون رو بفرستید هوا و تا می تونید هورا بکشید چون اینتل دمش خیلی گرمه !
اینو گفتم چون به نظرم نگفتن بخشی از واقعیت خودش یه نوع کتمان
یه سیستم عادی بگیرید با گرافیک اینتل و پردازنده اینتل یا از یه زبری پایی چیزی واسه کارهای سرور استفاده کنید که مصرف انرژی هم توشون بهینه تره ، لینوکس تا اونجا که من فهمیدم برای کاربرهای عام توصیه نمی شه و اگر هم کار سرور دارید همون زبری پای کارتون رو به خوبی راه می اندازه .
توی لینوکس اکثر مواقع داریور واسه سخت افزار ها داره ولی ممکنه بعضی هاش کار نکنه که در غیر اینصورت باید خودتون از شرکت تولید کننده (اگر درایور لینوکس داشته باشه ؟! ) برید و بگیرید و کامپایل کنید یا با نصب توی ترمینال کارتون رو راه بندازید ، شرکت ها کاربرهای لینوکس رو گیک حساب می کنن و اینکارها رو براشون پیش و پا افتاده می دونن (که راست هم می گن) ، اگر هم خدای نکرده شرکت شما درایورش رو تحت DKMS نده که کارتون زاره و باید منتظر باشید تا درایورتون رو بدن و یا اینکه خودتون درایور رو بنویسید
مثلی هست می گه به مرگ بگیرید تا به درد راضی بشه هر چند متنم یه طورایی اغراق آمیز بود ولی اگر حال و حوصله ور رفتن با کامپیوترتون رو ندارید برید همون ویندوز استفاده کنید.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین amin0256

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 25 امرداد 1393، 07:33 ق‌ظ »
خیلی خیلی ممنونم از دوستان عزیز.
آقای paracode راستش من هزینه ی اینکه بخوام سرور بگیرم ندارم و همین لپ تاپ رو تقریبا می شه گفت فقط برای کارای برنامه نویسیم گرفتم.
در مورد گرافیک adaptor type رو زده Intel(R) HD graphics 4600 پس اینتله.
یعنی الان نصب کنم مشکلی ندارم؟
تو سایت خود لنوو برای دانلود درایور برای این لپ تاپ متاسفانه حتی ویندوز xp داره(!) اما لینوکس نداره.
الان نظر شما چیه؟
نصب کنم به مشکل می خورم یا نه؟
پیشاپیش از کمک مفیدتون ممنونم.

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
« پاسخ #5 : 25 امرداد 1393، 12:44 ب‌ظ »
در مورد گرافیک adaptor type رو زده Intel(R) HD graphics 4600 پس اینتله.
خب پس مشکلی تو نصبش نداری

و اما واسه استفاده ،

آقای paracode راستش من هزینه ی اینکه بخوام سرور بگیرم ندارم و همین لپ تاپ رو تقریبا می شه گفت فقط برای کارای برنامه نویسیم گرفتم.

من خودم برنامه نویس دات نت بودم (ویژوال بیسیک) الان چند وقته دارم سوییچ میکنم رو جاوا . از همون اولشم تو اوبونتو شروع کردم با آی دی ای Eclipse اولش یه ذره گیج میزدم ولی الان دیگه اوکی شده .
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 25 امرداد 1393، 12:51 ب‌ظ »
اگه گرافیکت اینتله احتمالاً بدون هیچ مشکلی می‌تونی از اوبونتو روش لذّت ببری. سایت لنوو هم راه‌اندازهای گنو/لینوکسی نداره، چون همه‌ی راه‌اندازهاش داخل خود لینوکس هست و لازم نیست کار اضافی‌ای بکنی. با نصب اوبونتو خودش همه‌چیزت رو می‌شناسه. مگر این که کارت شبکه‌ی بی‌سیمت نوع خاصی از برودکام باشه که حتا در این صورت هم با زدن یک دستور ساده راه می‌افته و مشکلی نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin0256

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 25 امرداد 1393، 01:30 ب‌ظ »
سلام
الان نصب کردم.
با وای فای اولش کمی مشکل داشتم که الان حل شده.
بزرگترین مشکلی دارم اینه که اسکرول ۲انگشتی رو فعال کنم.
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون.

آفلاین amin0256

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 25 امرداد 1393، 03:42 ب‌ظ »
سلام
بعد از کلی پیگیری متوجه شدم که تاچ پد منو بعنوان موس شناخه.
الان هم دارم جستجو می کنم که مولتی تاچ رو فعال کنم.
کسی راه حلی سراغ نداره؟
بازهم از کمک های مفیدتون ممنونم.

آفلاین amin0256

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 26 امرداد 1393، 11:03 ب‌ظ »
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 27 امرداد 1393، 02:13 ق‌ظ »
مدل تاچ‌پد؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #11 : 27 امرداد 1393، 07:57 ب‌ظ »
سلام
بعد از کلی پیگیری متوجه شدم که تاچ پد منو بعنوان موس شناخه.
الان هم دارم جستجو می کنم که مولتی تاچ رو فعال کنم.
کسی راه حلی سراغ نداره؟
بازهم از کمک های مفیدتون ممنونم.
سلام
من z510 داشتم.
خیلی همخوانی داره.درایور انویدیا رو نصب نکنین چون به کارتون نمیادو
مولتی تاچ چیه؟ برین تو تنظیمات موس و تاچپد اسکرول دو انگشتی و کلیک با tap-ضربه؟- رو فعال کنین.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #12 : 24 شهریور 1393، 01:04 ب‌ظ »
سلام دوستان
منم مدل لب تاب لنوو زد 510 دارم
با گرافیک انویدیا 2 گیگ و رم 6 گیگ
قبلا رو لب تاب فوجیتسوم برا گرافیک از بامبلی استفاده میکردم.حال شما که این لب تاب رو دارین بدون نصب بامبلی داغ کردن خاصی مشاهده میکنین یا نه؟
منم می خوام نصب کنم اما شک دارم
ممنون
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 01:06 ب‌ظ توسط bahador72 »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #13 : 24 شهریور 1393، 08:15 ب‌ظ »
سلام دوستان
منم مدل لب تاب لنوو زد 510 دارم
با گرافیک انویدیا 2 گیگ و رم 6 گیگ
قبلا رو لب تاب فوجیتسوم برا گرافیک از بامبلی استفاده میکردم.حال شما که این لب تاب رو دارین بدون نصب بامبلی داغ کردن خاصی مشاهده میکنین یا نه؟
منم می خوام نصب کنم اما شک دارم
ممنون

سلام به عزیز دل برادر

کجایی نیستی خبری ازت نیست افتخار نمیدی

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,99867.msg818552.html#msg818552
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1393، 09:25 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
« پاسخ #14 : 27 شهریور 1393، 03:50 ق‌ظ »
ضمن عرض سلام به همه ی لینوکسی های عزیز  :)
اتفاقا منم برنامه نویس هستم و حدودا یه سالی میشه که این مدل لپتاپو خریدم ;)
لپتاپ خوبیه و به خاطر سخت افزار خوبش (به غیر از مانیتورش )انصافا تو ویندوز حرفی واسه گفتن داره  \\:D/
من حدود یک ماهه که لینوکس رو نصب کردم ولی متاسفانه بخاطر تحریم نتونستم اصلا باهاش کار کنم چون هم بحث آپدیتاش هست هم اضافه کردن مخازن و نرم افزار ها که بسیار به اینتر نت وابسته تر از ویندوزه و چون متاسفانه راهنمایی مفیدی جایی پیدا نکردم  نتونستم به این سیستم عامل خوب مهاجرت کنم قابل یادآوری هست که از وی پی ان هم استفاده کردم ولی متاسفانه نتیجه ای نداشت و همیشه پیغام عدم اتصال به سرور رو مشاهده کردم   ](*,)
تنها نکته ای که میتونم به دوستمون در این باره بگم این هست که من احساس میکنم درایو گرافیک خیلی سازگار نیست
اینو میتونین با حرکت دادن سریع پنجره ها با درگ کردن موس متوجه بشین
راستی یه مساله دیگه هم وجود داره اونم اینکه هنگام بالا اومدن سیستم صفحه مانیتور خاموشه و باید کلید افزایش نور صفحه رو بزنین تا تصویر قابل مشاهده بشه!  :oops:
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه