انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن Home /  (دفعات بازدید: 4017 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
پارتیشن Home /
« : 27 امرداد 1393، 02:44 ب‌ظ »
پارتیشن Home/ چیه و شامل چه چیزایی میشه دقیقا؟ آیا Primary باشه بهتره چون تو این آدرس زیر اینجوری گفته
http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1005054
−−−−−−−−−−−−−
رم دو گیگ دارم Swap چقدر باشه؟

نرم افزار ها و آپدیت ها تو پارتیشن / نصب میشه یا تو Home ؟

برای این مقدار رم ۳۲ یا ۶۴ را دانلود کنم؟

اگه اوبونتو را پاک کنم Home پاک میشه؟  خلاصا اینکه چون ویندوز هم دارم و بایستی یک پارتیشن دیتا داشته باشم میخواستم ببینم چقد ر لازمه از این برای Home بزارم کنار؟

« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1393، 05:36 ب‌ظ توسط Amir695 »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : پارتیشن Home /
« پاسخ #1 : 27 امرداد 1393، 02:58 ب‌ظ »
سلام
مقدار رم شما کاری به معماری سی پی یو نداره،اگر سیستمت ۶۴ بیتی هست همون ۶۴ رو دانلود کن
برای رم دو گیگ توصیه میکنم سراغ اوبونتو نری و زوبونتو نصب کنی
www.xubuntu.org
درباره میزکارها و توزیع ها هم این مقاله کمکت میکنه
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/12
اگه پارتیشن home رو جدا بگیری بعد از پاک شدن اوبونتو اون پارتیشن پاک نمیشه ولی میتونی هم یکی بگیری و جداش هم نکنی(ولی خب پاک میشه)
اون مقاله هم که لینک دادی قدیمی هست این رو بخون
http://howtoubuntu.org/how-to-install-ubuntu-14-04-trusty-tahr
یا این مقاله فارسی مربوط به ۱۳.۱۰ هست ولی خیلی فرقی نکرده
http://www.sito.ir/saucy-installation/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 27 امرداد 1393، 03:45 ب‌ظ »
رم دو گیگ دارم Swap چقدر باشه؟
۴ گیگ خوبه

نرم افزار ها و آپدیت ها تو پارتیشن / نصب میشه یا تو Home ؟
تو پارتیشن ریشه (/)

برای این مقدار رم ۳۲ یا ۶۴ را دانلود کنم؟
۶۴بیت همیشه بهتره

اگه اوبونتو را پاک کنم Home پاک میشه؟
اگه موقع نصب پارتیشن home رو جدا کنی و اون رو به عنوان home بشناسونی به اوبونتو، با پاک کردن پارتیشن ریشه‌ی اوبونتو، اون پاک نمی‌شه.

خلاصا اینکه چون ویندوز هم دارم و بایستی یک پارتیشن دیتا داشته باشم میخواستم ببینم چقد ر لازمه از این برای Home بزارم کنار؟
هر چی بیش‌تر بهتر
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1393، 04:58 ب‌ظ »
خوب بالاخره این پارتیشن Home شامل چه چیزایی میشه؟

فرمتش هم نمیتونه NTFS باشه درسته؟

یک پارتیشن برای ویندوز تعداد پارتیشنهای لازم برای اوبونتو یک پارتیشن هم برای دیتا (فیلم فایلهای شخصی و ... بزرگ انتخاب کردم تا سرعت بهتر
بشه)
 پس شد   یک پارتیشن ویندوز سه تا پارتیشن برای اوبونتو یک پارتیشن دیتا  حالا بهترین حالت برای ایجاد و حرفه ای ترین حالت چیه؟

کلا بهترین حالت و حرفه ای ترین حالت برای پارتیشن بندی لینوکس بخصوص اوبونتو بهمراه ویندوز چیه؟

;)

در ضمن هاردم آکبنده  \\:D/      =D>

« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1393، 05:37 ب‌ظ توسط Amir695 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 27 امرداد 1393، 11:21 ب‌ظ »
پارتیشن دیتا برای چی می‌خوای؟ home برای همین کاره دیگه  (فیلم فایلهای شخصی و ...)
نگران دسترسی از درون ویندزد هم نباش، یه هفته با اوبونتو کار کنی دیگه اصلاً سمت ویندزد هم نمی‌ری که بخوای از اون تو به چیزی دست‌رسی داشته باشی. تازه اگه لازم شد هم برنامه‌هایی وجود دارن که تو ویندزد نصب می‌کنی و می‌تونن از پارتیشن‌هایی با قالب ext پرونده‌ها رو بخونن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 امرداد 1393، 04:12 ب‌ظ »
پارتیشن دیتا برای چی می‌خوای؟ home برای همین کاره دیگه  (فیلم فایلهای شخصی و ...)
نگران دسترسی از درون ویندزد هم نباش، یه هفته با اوبونتو کار کنی دیگه اصلاً سمت ویندزد هم نمی‌ری که بخوای از اون تو به چیزی دست‌رسی داشته باشی. تازه اگه لازم شد هم برنامه‌هایی وجود دارن که تو ویندزد نصب می‌کنی و می‌تونن از پارتیشن‌هایی با قالب ext پرونده‌ها رو بخونن.

OK پس فایلهایی که دانلود میشه یاتوی Downloads Documents ریخته میشه در واقه توی همین home هست درسته؟

اگه ریشه را از نوع primary باشه و  home Swap از نوع لوجیکال باشه بهتره یا همه لوجیکال باشند؟ کدوم حالت برتری داره؟
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1393، 04:55 ب‌ظ توسط Amir695 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 30 امرداد 1393، 06:46 ب‌ظ »
OK پس فایلهایی که دانلود میشه یاتوی Downloads Documents ریخته میشه در واقه توی همین home هست درسته؟
بله

اگه ریشه را از نوع primary باشه و  home Swap از نوع لوجیکال باشه بهتره یا همه لوجیکال باشند؟ کدوم حالت برتری داره؟
فرقی نمی‌کنه

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 امرداد 1393، 07:52 ب‌ظ »

فرقی نمی‌کنه
اگه ریشه/ را از نوع primary باشه و  home Swap از نوع لوجیکال باشه  اگه بخوام بیشتر به ریشه فضابدم باید چیکار کنم؟

در حالت دوم که همه پارتیشنهای اوبونتو لوجیکالند چطور؟

از این بابت خواستم بدونم کدوم بهتره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 31 امرداد 1393، 01:44 ب‌ظ »
فرقی نداره! در ره دو حالت می‌تونی از پارتیشن خانگی جدا کنی و به ریشه اضافه کنی. البته بگن اگه ۲۰ گیگ برای ریشه کنار بذاری، احتمالاً تا سال‌ها به مشکل کمبود جا برای ریشه برنمی‌خوری

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 شهریور 1393، 11:28 ق‌ظ »
۲۰ گیگ ؟ من ۵۰ گیگ میخوام بزارم کنار پس زیاده روی کردم کمش کنم  #-o

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #10 : 02 شهریور 1393، 01:56 ب‌ظ »
برای ریشه (بدون home) بین ۳۰ تا ۴۰ گیگابایت بزار. ریشهٔ من الان ۲۴ گیگابایته. home بستگی به سایز چیزهایی داره که می‌خواهید کاملن خصوصی باشند (مثل عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی)، ۲۰ گیگا بایت به نظرم خوبه. یک پارتیشن هم برای چیزهای عمومی بزارید (مثل موزیک، فیلم و ...) که هر چی بزرگتر باشه بهتره. بعد از توی home پوشه‌های music  و movies رو به پوشه‌های مناسب در این پارتیشن عمومی ارجاع بدید (symbolic link). در اینصورت اگر نیاز بود کسی با کامپیوتر شما کار کند (با یوزری دیگر)، برای دسترسی به موزیک‌ها و فیلم‌ها و چیزهای عمومی نیاز ندارید دسترسی یوزر مربوطه را به خانهٔ خود فعال کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 02 شهریور 1393، 03:54 ب‌ظ »
برای ریشه (بدون home) بین ۳۰ تا ۴۰ گیگابایت بزار. ریشهٔ من الان ۲۴ گیگابایته. home بستگی به سایز چیزهایی داره که می‌خواهید کاملن خصوصی باشند (مثل عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی)، ۲۰ گیگا بایت به نظرم خوبه. یک پارتیشن هم برای چیزهای عمومی بزارید (مثل موزیک، فیلم و ...) که هر چی بزرگتر باشه بهتره. بعد از توی home پوشه‌های music  و movies رو به پوشه‌های مناسب در این پارتیشن عمومی ارجاع بدید (symbolic link). در اینصورت اگر نیاز بود کسی با کامپیوتر شما کار کند (با یوزری دیگر)، برای دسترسی به موزیک‌ها و فیلم‌ها و چیزهای عمومی نیاز ندارید دسترسی یوزر مربوطه را به خانهٔ خود فعال کنید.
این هم ایده‌ی خوبیه. ولی کاربردش در موارد خاصه بیش‌تر. برای کسی که تازه می‌خواد شروع به کار کنه و احتمالاً یه کاربر هم بیش‌تر نداره رو رایانه، همون مدل همه‌چیز در پارتیشن خانه بهتره به نظرم

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 شهریور 1393، 07:22 ب‌ظ »
نظر دوستمون هم جالبه فقط نفهمیدم اگه قرار باشه یه پارتیشن جدا برای موزیک و فیلم و.. بزارم چرا باید از تو Home برای پوشه هایی که فرمودید لینک بدم؟
اگه قرار باشه اطلاعات یا فیلم های خصوصی تو Home باشه دلیلی به لینک دادن نیست که. خوب  موزیک ها که عمومی هستند را که اصلا تو Home نمیریزم تا نیاز باشه لینک بدم.

−−−−−−−−−−−−
پس ۴۰ گیگمیزارم برای ریشه (نرمافزارها و آپدیتها هم اینجا نصب میشند؟) ۲۰ گیگ هم بسته به نیازم میزارم برای Home .

یک نکته درباره Home هست که ببینید درست میگم:

اینکه مثلا اگه قرار باشه یه دی وی دی حجم بالا را رایت کنم باندازه اون دی وی دی بایستی تو Home فضای خالی داشته باشم درسسته؟ چون با لایو که میومدم بالا و رمم ۲ گیگ بود نمیتونستم ۴ گیگ رایت کنم٫

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 02 شهریور 1393، 08:36 ب‌ظ »
۴۰ گیگ برای ریشه خیییلی زیاده. امید هم که مي‌گه ۲۴ گیگ از ریشه‌اش پر شده فکر کنم تک‌لایو رو هم توی ریشه نصب کرده، وگرنه برای کارهای عادی ۲۰ گیگ هم برای ریشه زیاده!
از اون طرف به نظر من ۲۰ گیگ برای پارتیشن خانگی خیلی کمه. ۱۰-۱۲ تا فیلم با کیفیت روش بریزی تموم می‌شه سریع!
اون نگته‌ای هم که در مورد دی‌وی‌دی اشاره کردی درسته (:

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 شهریور 1393، 12:58 ب‌ظ »
اگه پارتیشن ریشه را Primary کنم بعد بخوام به اون فضا اضافه کنم یا حتی کم کنم چیکار باید کرد مثلا از یک لوجیکال
برای سیتم ۶۴ بیتی فضا  ریشه اوبنتو چقدر فرق داره با ۳۲ بیتی؟

;)