انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در اجرای برنامه xdman بعد از حذف کاربر روت و ساخت کاربر روت جدید  (دفعات بازدید: 1137 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین libronjem

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام .
اول اجازه بدید یه انقادی از این سایت داشته باشم واقعا واقعا ثبت نام تو این سایت سخته و رو اعصابه مخصوصا قسمت کپچاش . یه لحظه فکر کردن شاید دوست ندارند ما ثبت نام کنیم. دی

اما در مورد مشکلم . من هر بار یه توزیع لینوکس رو نصب می کنم و بعد پشیمون می شم و حذف می کنم. بعد اگه خبر در مورد لینوکس شنیدم دوباره جوگیر می شوم و دوباره نصب می کنم. الان مشکلی که من دارم مربوط به xdman هستش . بعد از این که اوبونتو خود به خود با یکم دستکاری خراب شد و به هیچ صراطی درست نشد تصمیم گرفتم کاربر روت رو حذف کنم و یک کاربر روت جدید بسازم. از اونجایی که  میز کار kde  رو نصب کرده بودم  الان با kde می تونم لاگین بشم و همه برنامه ها به جز xdman کار می کنه  اما از طریق میز کار یونتی اصلا نمی تونم وارد شم. کل سایت های رو هم گشتم اما چیز به درد بخوری پیدا نکردم. واقعا نمی دونم چیکار کنم نه مثل ویندوز ریستور داره که ریستور کرد و نه برنامه ای که بشه انداخت جون سیستم تا اشکالاتش رو برطرف کنه. هر کدی هم که در اینترنت در این باره بود ر امتحان کردم اما نشد که نشد. بالای شونصد بار xdman رو از طرق مختلف حذف و نصب کردم اما انگار نه انگار. تصمیم گرفتم اگه اینبار درست نشد دیگه برای همیشه دورش خط بکشم و بچسبم به ویندوز. همه ایراداتش از جمله نیاز شدید به اینترنت، نداشتن برنامه خوب، نداشتن یه ریستور ساده رو می تونم تحمل کنم اما این جور چیزها رو که با یه دستکاری ساده کل سیستم خراب شه و باید چند روز دنبال راه حل بالای کوه قاف باشم و به جایی نرسم واقعا رو اعصابه. لااقل از اوبونتو معرف انتظار نداشتم با یه عطسه خراب شه و یونیتیش بپره.
در ضمن اینم بگم به نظر من بزرگترین مشکل لینوکس فرزند آوری زیادشه. هر کی از ننش قهر می کنه یه برنامه چند کیلو بایتی با یه میز کار قرضی نصب می کنه بعد اسم عمش رو میزاره روش.کاش این لشکر پراکنده یه روز بشینن و یه یه چیز مثل ویندوز اما اوپن سورس بنویسند و بعد هر چقدر خواستند ارتقاش بدند. بین اینها البته اوبونتو خوب داره برنامه ریزی می کنه اما مگه این مشتقات از مشتقات از مشتقات می زارن ببینیم کی به کیه. 

سوالم یادتون نره. ممنون

آفلاین libronjem

• Newbie
  • *
چرا کسی جواب نمی ده یعنی اینجا اینقدر خلوته . یا افتخار نمی دید :o

البته اگه خوب توضیح ندادم بگید دوباره توضیح بدم.

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
چرا کسی جواب نمی ده یعنی اینجا اینقدر خلوته . یا افتخار نمی دید :o

البته اگه خوب توضیح ندادم بگید دوباره توضیح بدم.

- داستان تعریف کردید دوست عزیز، خلاصه تر زودتر به جواب میرسید.
 - منظورت از این که کاربر روت رو حذف کردی چیه؟ ??? فکر میکنم منظورت اینه که کاربر خودت رو که sudoer بوده رو پاک کردی و یکی دیگه درست کردی؟

- شاید بهترین جواب به انتقاد های شما به لینوکس این جمله مشهور باشه که میگه "لینوکس ویندوز نیست" ،لینوکس در برخورد اول مثل زندگی در یک شهر جدیده، هیچ کسی رو نمیشناسی ، فروشگاه های مناسبی سراغ نداری و یا حتی ممکنه گاهی هم گم بشی، ولی بعد از مدتی ممکنه به این نتیجه برسی که از محل زندگی قبلیت هم راحت تری.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین libronjem

• Newbie
  • *
بله یوزر اصلی رو حذف کردم. یونیتی و برنامه xdman کار نمی کنه . چیکار می شه کرد؟

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
بله یوزر اصلی رو حذف کردم. یونیتی و برنامه xdman کار نمی کنه . چیکار می شه کرد؟
- یوزر اصلی در لینوکس root هست که تا جایی که من میدونم نمیشه پاکش کرد، و شما احتمالا یوزر خودتون رو پاک کردید، باید توجه کنید که نصب نرم افزار ها ربطی به یوزر ها نداره و در سیستم میمونن، ولی احتمالا شما xdman رو در پوشه home همون کاربر نصب کرده بودید یا به صورتی بوده که فایل های مورد نیازش در اون جا بوده که چنین اتفاقی افتاده. فکر میکنم اگه دوباره سعی در نصبش کنید به نتیجه برسید.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
راستش حوصل نکردم این طوماری که نوشتی رو بخونم، ولی چشمم به این تیکه خورد یهو:
هر کدی هم که در اینترنت در این باره بود ر امتحان کردم

خب این یعنی چی؟ کدی که نمی‌دونستی چی کار می‌کنه رو از رو اینترنت دیدی و وارد کردی؟ :O خب همین کارها رو می‌کنی که خراب می‌شه دیگه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
من که حوصله نکردم بخونم اما xdman رو چطور نصب کرده بودی ؟
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها