انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طریقه انتقال نرم افزار نصب شده در اوبونتو به رایانه دیگه (حل شد)  (دفعات بازدید: 1224 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
سلام/من می خوام اوبونتو تو لپ تاپ قدیمیم رو حذف کنم و بر روی لپ تاپ جدید اوبونتو نصب کنم می خوام نرم افزار های نصب شده تو لپ تاپ قدیمیم رو بیارم تو لپ تاپ جدید ، این رو هم بگم نرم افزار های اوبونتو (لپ تاپ قدیمی) خیلی بیشتر است به طوری که حوصله زیادی برای شمردنش لازمه! برای همین نمی خوام نرم افزار ها رو به صورت تک به تک از اپ سنتر یا سایت ها پیدا کنم و یکی یکی نصبش کنم! اگر نرم افزاری غیر از نرم افزار APTonCD است و شما می دونین بهم تو این تاپیک بهم بگین!
نرم افزار aptoncd رو بار ها و بار ها امتحان کردم deb نرم افزار رو ناقص میسازه
با دستور dpkg تو ترمینال همه شون رواز aptoncd  قبلا امتحان کردم نرم افزار رو درست و حسابی نصب نمی کنه! ](*,) ](*,) ](*,) :oops: :oops: :oops: :oops: >:( >:( >:( >:(
اگه نرم افزاری غیر از نرم افزار aptoncd می شناسین بهم بگین واقعا نمی دونم چیکار کنم ! :frown:
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1393، 01:33 ق‌ظ توسط linuxworld »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو در رایانه‌ی قدیمی وارد شو. بعد وارد مرکز نرم‌افزاری رایانه‌ی جدید شو و از زیرفهرست پرونده، گزینه‌ی هم‌گام‌سازی میان رایانه‌ها رو بزن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو در رایانه‌ی قدیمی وارد شو. بعد وارد مرکز نرم‌افزاری رایانه‌ی جدید شو و از زیرفهرست پرونده، گزینه‌ی هم‌گام‌سازی میان رایانه‌ها رو بزن
ممنون برادر عزیز آقا دانیال ، حل شد
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)