انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دردسر های جدید با 9.04  (دفعات بازدید: 1688 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Herbert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • در آغاز هیچ نبود ، و آن کلمه خدا بود « تورات »
دردسر های جدید با 9.04
« : 04 خرداد 1388، 10:55 ب‌ظ »
سلام به همه
من با 9.04 یه سری مشکل دارم ، می خواستم بدونم میشه حلش کرد یا نه !

1- سرعت سیستم به شکل عجیبی نسبت به 8.10 پایین اومده  ، حتی سوییچ کردن بین دسکتاپ ها هم کند شده

2- من با اینکه دستورات اتصال به اینترنت رو درست استفاده کردم ولی با این حال یه خط در میون وصل میشه یا نمیشه  ](*,)
یعنی همیشه وصل نیست و حتی اگه بازهم سعی کنم از طریق sudo pppoeconf دوباره اتصال برقرار کنم میگه که اتصالات برقرار نیست و باید چک بشه  ](*,)

اگه کسی پیشنهادی داره ممنون میشم رفقا   ::)
همیشه همچون توپ پلاستیکی باشید که هر چه محکم تر به زمین میخورد بالاتر می رود !

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: دردسر های جدید با 9.04
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1388، 11:08 ب‌ظ »
من که سیستمم  قویه و طبیعیه که چیزی حس نکنم. اما اگه شما فکر می‌کنید سخت ازفزار نمی‌کشه( به حداقل اوبونتو هم توجه نکنید) پیشنهاد من زوبونتو .  یا برید سراغ یه توزیع دیگه! آخه اوبونتو سعی می کنه در هر نسخه طیف بیشتری از سخت‌افزارها رو شناسایی کنه و این یعنی کرنل جدید و یعنی ماژول‌های بیشتری که در هنگام بالا اومدن اوبونتو بارگذاری می‌شه. و خوب همه اینا یعنی سخت افزار قوی تر!‌ به خصوص حافظه بیشتر .  و البته یادتون باشه استفاده از نسخه قدیمی به معنی از دست دادن چیزی نیست. من مدت‌ها از پارسیکس استفاده می‌کردم و باید بگم کارش حرف نداشت. اما همین پارسیکس با سخت افزار جدید و به روز من مشکل داشت! و اصلا مانیتور ۲۲ اینچ رو شناسایی نمی‌کرد!

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1388، 12:38 ق‌ظ »
سلام به همه
من با 9.04 یه سری مشکل دارم ، می خواستم بدونم میشه حلش کرد یا نه !

1- سرعت سیستم به شکل عجیبی نسبت به 8.10 پایین اومده  ، حتی سوییچ کردن بین دسکتاپ ها هم کند شده

2- من با اینکه دستورات اتصال به اینترنت رو درست استفاده کردم ولی با این حال یه خط در میون وصل میشه یا نمیشه  ](*,)
یعنی همیشه وصل نیست و حتی اگه بازهم سعی کنم از طریق sudo pppoeconf دوباره اتصال برقرار کنم میگه که اتصالات برقرار نیست و باید چک بشه  ](*,)

اگه کسی پیشنهادی داره ممنون میشم رفقا   ::)

از فایل سیستم EXT4 استفاده می کنید ؟
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1388، 12:56 ق‌ظ »
اطلاعاتی که دادید خیلی ناقصه ! مثلا اگر از کارت گرافیک intel استفاده می کنید , در این نسخه مشکل کندی سرعت خواهید داشت !

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9566.0.html

آفلاین Herbert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • در آغاز هیچ نبود ، و آن کلمه خدا بود « تورات »
« پاسخ #4 : 05 خرداد 1388، 08:26 ق‌ظ »
از فایل سیستم EXT4 استفاده می کنید ؟

نه EXT3 هست

من که سیستمم  قویه و طبیعیه که چیزی حس نکنم. اما اگه شما فکر می‌کنید سخت ازفزار نمی‌کشه( به حداقل اوبونتو هم توجه نکنید) پیشنهاد من زوبونتو .  یا برید سراغ یه توزیع دیگه! آخه اوبونتو سعی می کنه در هر نسخه طیف بیشتری از سخت‌افزارها رو شناسایی کنه و این یعنی کرنل جدید و یعنی ماژول‌های بیشتری که در هنگام بالا اومدن اوبونتو بارگذاری می‌شه. و خوب همه اینا یعنی سخت افزار قوی تر!‌ به خصوص حافظه بیشتر .  و البته یادتون باشه استفاده از نسخه قدیمی به معنی از دست دادن چیزی نیست. من مدت‌ها از پارسیکس استفاده می‌کردم و باید بگم کارش حرف نداشت. اما همین پارسیکس با سخت افزار جدید و به روز من مشکل داشت! و اصلا مانیتور ۲۲ اینچ رو شناسایی نمی‌کرد!

این مسئله که میگین سخت افزار اوکی ، ولی در مورد اتصال به اینترنت چی ؟ اونم به سخت افزار مربوطه  :-k
همیشه همچون توپ پلاستیکی باشید که هر چه محکم تر به زمین میخورد بالاتر می رود !