انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بوت نشدن  (دفعات بازدید: 1213 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tekrare_royaha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
بوت نشدن
« : 29 امرداد 1393، 11:33 ق‌ظ »
سلام
من اوبونتو ۱۴ رو دانلود کردم و روی دی وی دی نصب کردم وقتی توی ویندوز دی وی دی میزارم اتوران بالا میاد و مشکلی نداره ولی وقتی میخوام بوتش کنم برا نصب بوت نمیشه و همینجوری صفحه سیاه میمونه منتظر بوت شدن بعد از داخل ویندوز وقتی اتوران بالا اومد گزینه آخر زدم یه چیزایی نصب شد بعد که ویندوز ریست کردم یه گزینه اضافه شد که نوشته بود ابونتو یه گزینه دیگه هم که ویندوز ۷ بود رو گزینه ابونتو زدم بعد درخواست دی وی دی کرد بعد از گزاشتنش ابونتو بالا اومد بعد از اونجا روی گزینه نصب ابونتو زدم و نصبش کردم موقع نصب هم زده بودم که جایگزین ویندوز بشه چون نمیخواستم ویندوز داشته باشم بعد از نصب کامل و بدون مشکل گزینه ریست اومد وقتی ریست کردم دوباره بوت نمیشد و همون صفحه سیاه فقط میمونه هر چقدر هم که صبر کردم نشد تمام گزینه های بوت هم درست انتخاب میکنم لطفا راهنمایی کنید تا از شر ویندوز خلاص بشم
ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بوت نشدن
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1393، 06:22 ب‌ظ »
دیسکت سالمه؟ md5 پرونده‌ی iso رو بررسی کن اوّل، بعد اون رو با universal usb installer روی فلش نصب کن و به وسیله‌ی فلش رایانه رو راه‌اندازی کن. بعد از اون‌جا نصبش کن.

دلیل این که بعد از نصب صفحه سیاه می‌شه احتمالاً اینه که اوبونتو به وسیله‌ی wubi داخل ویندوز نصب شده بود و با پاک کردن ویندوز، اوبونتوی داخلش هم پریده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن