انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گرافیک و باطری و گرما در زوبونتو ۱۴.۰۴.۱  (دفعات بازدید: 3759 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود

با توجه به مشکلات کندی بوت اوبونتو مجبور شدم که زوبونتو رو نصب کنم که خیلی سریعتر و سبکتر هست ولی :

۱. اولین بار که با باطری کار کردم در بدو ورود دیدم که باطریی که فول‌شارژ بود با ظهور دسکتاپ به ۹۵٪ رسیده پس کلا مشکوک شدم و دستگاه رو رها کردم و در حالت خاموشی صفحه منتظر موندم که زمان کار رو اندازه بگیرم که دیدم در حالت بیکاری حدود دوونیم‌ ساعت کار میده ](*,)با این اوضاع اگه از دستگاه استفاده کنم فکر کنم فقط فایرفاکس رو باز کنم دستگاه خاموش میشه ;D

۲. با توجه به این‌صفحهٔ‌ویکی درایور گرافیک رو راه انداختم و پرایم هم نصب شده و اینتل فعال هست ولی چرا نسبت به اوبونتو گرمتر کار میکنه ](*,)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1393، 12:03 ق‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : گرافیک و باطری و گرما در زوبونتو ۱۴.۰۴.۱
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1393، 11:16 ب‌ظ »
بازم سلام

الان میخواستم که کارت گرافیک nvidia رو تست کنم پس پرایم رو باز و گزینهٔ nvidia رو فعال کردم و رمز هم وارد کردم ولی ارور زد مطابق عکس ضمیمه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1393، 12:03 ق‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : مصرف باطری و گرما در زوبونتو ۱۴.۰۴.۱
« پاسخ #2 : 29 امرداد 1393، 11:33 ب‌ظ »

بازم سلام

الان میخواستم که کارت گرافیک nvidia رو تست کنم پس پرایم رو باز و گزینهٔ nvidia رو فعال کردم و رمز هم وارد کردم ولی ارور زد مطابق عکس ضمیمه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
وقتی که من به پرایم میگم گرافیک رو خاموش کن ، اول رمز میخواد ، بعد هم یک پیغام مبنی بر لاگ اوت شدن میده
بعد از لاگ اوت ، گرافیک خاموش شده
مطمئن نیستم ولی شاید این کادر محاوره ای ، همون پیغام هست که گفتم
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 30 امرداد 1393، 11:14 ب‌ظ »

درود

درست میگی و من در اوبونتو همینطور استفاده میکردم ولی در زوبونتو نمیدونم چرا اینطوری شده و اصلا نمیشه غیر از اینتل چیز دیگه‌ای انتخاب کرد!!!!!!

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 30 امرداد 1393، 11:34 ب‌ظ »

درود

درست میگی و من در اوبونتو همینطور استفاده میکردم ولی در زوبونتو نمیدونم چرا اینطوری شده و اصلا نمیشه غیر از اینتل چیز دیگه‌ای انتخاب کرد!!!!!!
من رو چنتا سیستم توی خونه زوبونتو نصب کردم و مشکلی هم با prime نداشتند.قبلا توی اوبونتو هم همین درایور رو نصب میکردی؟دوباره درایور رو نصب کن یا یه درایور دیگه رو امتحان کن ببین درست میشه

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 31 امرداد 1393، 12:02 ق‌ظ »

درودی دوباره

از اون صفحهٔ ویکی برای اولین بار استفاده کردم که رابرا نگن : اقاجان همه چی در ویکی سایت هست چرا جستجو نمیکنید.......

حالا اینطوری گره خوردم که چیکار کنم : ساده و بی پیرایه‌اش اوبونتو بود اینطوری اذیت میکنه منو باش که دنبال چاکرا بودم :o ;D

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #6 : 31 امرداد 1393، 09:54 ق‌ظ »
بابا جان چرا اینقدر خودتو اذیت می‌کنی... ](*,)
یادمه یه تاپیک زده بودی که درمورد خرید لپ‌تاپ جدید و دردسرهایی که کشیدی گفته بودی...
من چندین بار می‌خواستم بهت تاکید کنم که، شما که فقط می‌خوای از اوبونتو استفاده کنی...چرا می‌خوای اینقدر خرج اضافی کنی و یه لپ‌تاپ با این کانفیگ بگیری و مهم‌تر از همه اینکه حالا که داری خرج می‌کنی یه چی بگیر که گرافیک AMD داشته باشه تا مشکلی با گرما و مصرف باتری نداشته باشی...اما متاسفانه من چیزی نگفتم (راستش حسش نبود!) و فکر کنم دوستان هم چیزی نگفتن...

حالا اگر این سیستم مشتری خوب داره ردش کن بره یه چی بگیر که سازگاری کامل داشته و اذیت نکنه و اون هزینه اضافی که می‌خواستی برای همچین کانفیگی بدی رو بده یه SSD 256 GB یا بالاتر یگیر....

البته این نظر من بود و فکر نکنم حالا هم بتونی به‌راحتی این کارو کنی....چون دیدم از وقتی که لپ‌تاپ جدید گرفتی همش داری اذیت می‌شی اعصابم بهم ریخت...

من جای شما بودم یه لپ‌تاپ با این مشخصات می‌گرفتم:
۱- صفحه نمایش ۱۴ اینچی مات
۲- رم ۴ گیگ که البته باز دست خودته...
۳- هارد SSD 256 or 512 که بازم دست خودته تعویضش
۴- گرافیک AMD یا اصلا فقط با گرافیک اینتل
۵- پردازنده core i3

البته جزئیات زیاد دیگه‌ای هم هست که شاید چندان مهم نباشن...مثل صفجه‌کلید جزیره‌ای، پورت USB 3 و... .

سری ProBook اچ‌پی لپ‌تاپ‌های خوبی با مشخصاتی که گفتم داره...به‌نظرم اگر می‌تونی خودتو از دست این خلاص کن!!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #7 : 31 امرداد 1393، 10:20 ق‌ظ »
سلام نارایانا
هر چیزی مربوط به گرافیک، بامبل بی، پرایم و ... نصب کردی پاک کن بعد:
sudo apt-get update
sudo apt-get install linux-headers-generic nvidia-331 nvidia-prime
sudo apt-get install nvidia-prime
کلا بهتره با بامبل بی کار کنی چون دستت باز تره نسبت به پرایم، اگه خواستی دستور زیر رو بزن(قبلش هم که پرایم رو پاک کردی :) ):
sudo apt-get install bumblebee bumblebee-nvidia primus nvidia-331

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1393، 07:36 ب‌ظ »
بابا جان چرا اینقدر خودتو اذیت می‌کنی... ](*,)
.
.
.

سری ProBook اچ‌پی لپ‌تاپ‌های خوبی با مشخصاتی که گفتم داره...به‌نظرم اگر می‌تونی خودتو از دست این خلاص کن!!

ممنون از لطفت ولی بدبختی اینه که اون دستگاه اولی که asus x550dp بود amd بود و تعطیل شد ... آخه لنوو رو بعد از اینهمه بدوبدو چیجوری ردش کنم ؟ با چه قیمتی ؟ چندبار باید ضرر بدم ... یواش یواش دارم شک میکنم که نکنه اون خرابیها مربوط به لینوکس و کم‌وکاستیهاش بوده :'(
نمیدونم چه ویروسی نسبت به لینوکس گرفتم که نمیتونم ولش کنم وگرنه یه لحظه معطل نمیموندم هی میشینیم از بدیهای ویندوز میگیم درحالیکه اون بدبخت اینقدر منو به چالش نکشوند یاد فیلم وکیل‌مدافع‌شیطان افتادم که میگفت شیطان فرقش با خدا اینه که انسان رو بخاطر ضعفهاش هیچوقت سرزنش نمیکنه ... حالا ویندوز و لینوکسه که ویندوز هم همونطوره لطفن نگید امنیت که برای من که در لپتاپم هیچی نگه نمیدارم پس امنیت گزینهٔ موثری نیست من از وقتی که اومدم سراغ لینوکس فقط دارم ایزو دانلود میکنم و نصب و آپدیت میکنم و به مشکلات اساسی برمیخورم که لاینحل می‌مونه و بازم دانلود و نصب و آپدیت وووووو یکی یه آنتی ویروس خوب به من معرفی کنه که از دست ویروس لینوکس نجات پیدا کنم : من فکر میکردم که لینوکس نقش منجی رو داره ولی در اینصورت هم متاسفانه بقول نیچه : کاش یکی اینان را از دست منجی‌شان نجات بخشد :'( :'( :'(

سلام نارایانا
هر چیزی ...
.
.
.

سالار مقدم عزیز ممنون و مچکر ((( البته بقول دانیال بهزادی که جاش خالیه ;Dممنان یا مم‌نان ))) میرم ببینم که چه میشود ؟ فکر کنم باید دوباره برگردم به اوبونتو و بیخیال زوبونتو بشم چون حتی بااینکه انویدیا خاموشه مصرف باطریش بطرز وحشتناکی کمه

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #9 : 02 شهریور 1393، 08:33 ب‌ظ »

بازم سلام

دستور lspci | grep VGA رو در ترمینال زدم و در نهایت عجبات جوابش اینه :

narayana@narayana-Z510:~$ lspci | grep VGA
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 4th Gen Core Processor Integrated Graphics Controller (rev 06)

من که دوگرافیکه هستم مگه نباید از هردوشون اطلاعات بده چرا پس فقط اینتل رو نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 02 شهریور 1393، 08:56 ب‌ظ »
این رو هم بزن: $ lspci | grep 3D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #11 : 02 شهریور 1393، 09:01 ب‌ظ »
این رو هم بزن: $ lspci | grep 3D

اینم از جواب این یکی که ظاهرا میشناسه :
narayana@narayana-Z510:~$ lspci | grep 3D
07:00.0 3D controller: NVIDIA Corporation GK208M [GeForce GT 740M] (rev a1)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #12 : 03 شهریور 1393، 09:21 ب‌ظ »

بازم دورود

چرا اون دستور  lspci | grep VGA برای بعضی از دوستان دوتا پیغام داشته ولی برای من یکی !؟!؟!؟!؟!؟

من الان میخوام بدونم که درایور نصب شدهٔ گرافیک لپتاپم چیه ... ۳۳۱ یا ۳۴۰ یایایایایا ؟

چجوریاس که در قسمت additional drivers گزینهٔ nouveau فعال هست و از اینطرف پرایم موجود هست که فقط گزینهٔ اینتل رو انتخاب میکنه مگه درایور nouveau هردو گرافیک رو روشن نگه نمیداره که منجر به گرم شدن دستگاه میشه ؟ چجوریاس که این‌یکی میگه هردو روشن هست و اون‌یکی میگه فقط اینتل روشنه ؟ ;D >:(اصولا چه خبره ;D >:(

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 03 شهریور 1393، 09:42 ب‌ظ »
در راه‌اندازهای اضافی، راه‌انداز خود انویدیا رو فعّال کن تا پرایم بتونه کار کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن