دسته اول
چند نفر را میشناسید که در کامپیوتر خود فیلم و عکس شخصی نداشته باشند؟
دسته دوم
درسته که در ویندوز باگ وجود داره، اما در لینوکس هم وجود داره.
اگر شما از شبکه خوب حفاظت کنید، نیازی به نگران بودن برای باگ ها ندارید. ( خودم به شخصه بهم ثابت شده. )
در مورد سوال اول: خوب من هم عکس شخصی دارم.ولی هم در ویندوز و هم در لینوکس از نرم افزار True Crypt برای رمزنگاری استفاده میکنم.این نرم افزار بر روی هر دو OS به خوبی کار میکنه.و به نظر خودم برای امنیت اطلاعات شخصی من همین نرم افزار کافیه.و انقدر اطلاعات سری ندارم که بخوام کاری کنم که FBI و MI6 و ... نتونند اون رو رمزگشایی کنند.و یا مایکروسافت بخواد جاسوسی کنه و وقت خودشو تلف کنه و بشینه عکس های شخصی منو نگاه کن و واسه خودش پرینت بگیره!
به نظر شما چرا همه شرکت های دنیا مثل اوراکل و گوگل ایران رو تحریم میکنند ولی مایکروسافت داره به ایرانی ها هنوز سرویس میده و زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!؟
عاشق چشم و ابروی ما که نیست.که تحریم نکنه و ما هم کرک بکنیم!
بعضی ها میگن میخواد ایرانی ها به سمت جنبش نرم افزارهای آزاد نروند!
بعضی ها هم میگن افشاگری اسنودن در جاسوسی آمریکا از اتحادیه اروپا کلمات کلیدی این معما هستن.و شرکت
مایکروسافت هم یک شرکت آمریکایی است!
همیشه هم میگه به من اعتماد کنید!!! درسته من کدم بسته است ولی Back door ندارم! خوب ما هم ساده ایم دیگه باور میکنیم
استاد شما هم باور کرده که مایکروسافت صادق و درستکار وشریفه
ولی من در سیاست های مایکروسافت صداقت و درستکاری و شرافت ندیدم
سیاست مایکروسافت انحصار و تولید ثروت بیشتر به هر قیمتی است.به هر قیمتی!
مثلا این شرافته که مایکروسافت مردم رو مجبور به خرید ورژن های جدید Word میکنه؟ مثلا با تقلب در ورژن 2007 Word پسوند ها رو docx کرد که با Word 2003 باز نشه و همه مجبور بشن برن word 2007 رو بخرن! ما هم باور میکنیم شرافتمنده و راست میگه که به خاطر پول جاسوسی نمیکنه!این حرف من نیست.این نظر آقای استالمن هستش
http://www.gnu.org/philosophy/no-word-attachments.fa.htmlحدس میزنم در خارج از کشور چهار دسته از لینوکس استفاده میکنند:
1-شرکت هایی که میخواهند دستشون در توسعه نرم افزار های متن باز و سیستم عامل باز باشه و تغییرات زیادی در سورس کد سیستم عامل اعمال کنند(نمیخواهند زیر سلطه مایکروسافت هم باشند)
2-شرکت هایی که امنیت اطلاعات براشون هدف اول و اساسیه
3-اشخاصی که شیفته آزادی و تفکر متن باز هستند
4-کسانی که پول خرید لایسنس های گرون ویندوز و نرم افزارهای جانبی اون رو ندارند
در ایران حدس میزنم فقط کسانی طرفدار لینوکس هستند که شیفته آزادی و تفکر متن باز هستند.
جالبه من در سازمان هایی که امنیت اطلاعات مهمه ویندوز هم دیدم
مثلا به شخصه دیدم که 99 درصد ادارات برای کارهای اداری از ویندوز XP استفاده میکنند
حالا که اینجا هرکی به هر کیه.و نه شرکتی میخواد لینوکس رو توسعه بده و یا سورس کدهای اون رو به نفع خودش تغییر بده.و نه سازمان هامون به امنیت اطلاعات اهمیت میدن.و نه استاد دانشگاهمون دیدگاه درستی نسبت به متن باز داره.و نه پولی بابت لایسنس ویندوز میدیم.پس همه ی دوستان این انجمن باید عاشق باشن!!!
ولی به نظرمن در ایران برای سازمان هایی مثل سپاه و وزارت دفاع و اطلاعات و بانک مرکزی و امثالهم امنیت اطلاعات مهمه و باید به سمت متن باز و لینوکس برن.ولی برای شرکت های غیر از اینها و استفاده های شخصی و یا شرکت های دسته اول(مثل رستوران ها و فروشگاه ها و آژانس ها و ...) ویندوز میتونه امنیت اون ها رو تامیین کنه.و فقط برای مقاصد سیاسی نظامی و هسته ای و اقتصادی بهتره از لینوکس استفاده بشه چون نسبت به ویندوز از نظر متن بازی و ساختار امنیتی بهتره.وگرنه برای مواردی غیر از این تفاوتی بین لینوکس و ویندوز از نظر امنیت نیست و امنیت سیستم عامل به توانایی ها و مهارت کاربر در حفظ و حراست از اطلاعات بستگی دارد.اگرچه باز هم معتقدم مایکروسافت میتواند از کاربران دسته اول جاسوسی کند.ولی آنها اطلاعت به درد به خوری برای مایکروسفات ندارند(عکس شخصی ما و یا رمز عابربانک من که همش 10 هزارتومن توشه به چه درد مایکروسافت میخوره)
پس برای کاربران دسته اول فقط بحث آزادی و همون عاشقی باقی میمونه!
نظر شما چیه؟