انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جستجو در google را بهتر بشناسیم  (دفعات بازدید: 8790 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
جستجو در google را بهتر بشناسیم
« : 09 خرداد 1388، 06:21 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام

نکته مهم: اگر دوستان عکسهای مربوطه رو نمی بینند به خاطر فیلتر شدن فلیکر می باشد که در این چند روز اتفاق افتاده اگه تا چند روز دیگه درست نشه هاست عکسها رو عوض می کنم.

شاید شما هم مثل من پرسشهای زیادی در ذهنتان باشد و بخواهید جواب تمام آنها را بیابید. و یکی از این راهها جستجو در اینترنت است که صد در صد از گوگل استفاده می کنید.
من خودم تا قبل از این گوگل را باز می کردم و یک عنوان را در آن می زدم  قروقاتی کلی چیز پیدا می کرد که یا من ناامید می شدم یا اصلا از ماجرا پرت می شدم می رفتم به سمت سوی دیگری.
تا اینکه چند روز پیش یک کتاب به دستم رسید به نام اینترنت در دستان شما از آقای وحید صالحی http://www.salehifarid.com/internet-book  همینطور که داشتم نگاهش می کردم در یکی از فصل ها مطالب بسیار جالبی در مورد گوگل نوشته بودند که حداقل من دیدم نسبت به گوگل و کلا جستجو عوض شد.
برای همین می خواهم یک سری از آن مطالب را برای شما دوستان در اینجا بگذارم و مطمئن هستم که کارایی شما را بالاتر می برد.

1- استفاده از کش گوگل
اگر یادتان باشد چند وقت پیش انجمن غیر فعال شد و دیگر دسترسی به آن نبود. پس باید چه کار می کردیم دست رودست گذاشته یا اینکه از سرویس کش گوگل استفاده می کردیم. گوگل یک سری از سایتها و صفحات که زیاد جستجو می شوند را در کش خود ذخیره دارد.

2- عملگر site
اگر شما بخواهید در یک سایت بخصوص دنبال مطلبی باشید از این دستور استفاده کنید. در اینجا هر چی مطلب در مورد نصب مودم است در انجمن برای ما می آورد.

همچنین اگر بخواهید بدانید گوگل چه صفحاتی از انجمن را درون خود ذخیره دارد فقط کافی است دستور را اینطور بزنید
Site:forum.ubuntu.ir
4- عملگر " "
اگر خواستید در زمان جستجو عین عبارت شما جستجو شود کافی است آن را درون " " بگذارید.

5- عملگر -
این عملگر خیلی کمک شما می کنه. مثلا شما می خواهید دنبال تمام مطالب در مورد وب سرور بگردی ولی نمی خواهی درون یافته هات چیزی در مورد ویندوز باشه.

نکته: عملگر - حتما چسبیده به کلمه مورد حذف باشه.

6- عملگر link
اگه بخواهید بدونید چه وب سایتهایی به سایتتون لینک داده اند می تونید از این عملگر استفاده کنید.

7-عملگر intitle
این دستور کلمه مورد جستجو را فقط در عنوان صفحات وب بررسی می کند.

و اگر بخواهید چند کلمه با هم در عنوان صفحات باشد از دستور allintitle

و اگر بخواهیم به دنبال صفحاتی باشیم که در عنوان آن ubuntu  و در متن آن وب سرور باشد

8- عملگر inurl
عموما در موقع جستجو داخل صفحات جستجو می شود. اگر بخواهیم فقط لینکها مورد جستجو قرار گیرند. مثلا به دنبال صفحه ای بگرد که در آدرس  url آن کلمه compize باشه

9- عملگر filetype
این عملگر جستجو را به فایلها محدود می کند. و یکی از مهمترین عملگرها برای پیدا کردن مقالات است.
برای مثال دنبال تمام مقالات pdf برای اوبونتو بگرد

پسوندهای قابل استفاده دیگر در عملگر filetype

pdf
doc
xls
power point (ppt)
txt
swf
و ...

و در آخر

اللهم صلي على محمد وال محمد و عجل فرجهم
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1388، 11:22 ق‌ظ توسط netsaba »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: جستجو در google را بهتر بشناسیم
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1388، 07:15 ب‌ظ »
خیلی ممنون. اگه دوستان کار با گوگل و بهتر یاد بگیرند شاید ۹۹ درصد مشکلاتشون حل بشه.
تاپیک چسبناک شد.
ممنون  ;)

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #2 : 14 خرداد 1388، 12:19 ب‌ظ »
سلام به همه ی عزیزان

ضمن تشکر از دوست گرامی به خاطر اطلاعات ارزشمندشون

عملگرهای دیگه ای که  استفاده زیادی می تونن داشته باشن رو معرفی می کنم:

AND دوستان برنامه نویس و کامپیوتری با این عملگر آشنایی کامل دارند. این عملگر کارش پیوند زدن بین دو رشته و دو عملگر هست.

LINUX -REDHAT AND APACHe
LINUX AND UBUNTU

OR این عملگر کارش اینه که یکی از عبارات رو جستجو می کنه . یعنی صفحاتی رو پیدا می کنه که حاوی  یکی از کلمات ما باشه.

LINUX OR UBUNTU

+ کار این عملگر اینه که صفحاتی رو پیدا کنه که حتما حاوی کلمات دارای این عملگر باشند.

UBUNTU+SERVER+GUI

* این عملگر کار کردن باهاش مثل کار کردن در سرچ های سیستم عامل ها برای پسوند هست. این عملگر به عنوان پسوند به کار میره و به این مفهوم هست که هر پسوندی. وقتی این عملگر کاربرد داره که اسم فایل برامون اهمیت داره و هر پسوندی باشه مهم نیست.

SHAHNAMEH.*

() به کمک این عملگر می تونیم عبارت های پیچیده و تشکیل شده از عملگر های مختلف رو نوشت.

(+LINUX -SERVER) AND ("UBUNTU SERVICE")

این دو عملگر آخر به دلیل یونیکد انجمن برعکس و قاطی نوشته شده اگر در گوگل کپی کنید طرز صحیح نوشتاریش مشاهده میشه.

این عملگر ها در اکثر سرچ انجین ها کاربرد دارند و اکثر اونها از این الگوریتم پیروی می کنند.
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین mahdiubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1388، 05:06 ب‌ظ »
البته شکی نیست که گوگل در حال حاضر قوی ترین موتور جستجو در اینترنت است ولی اگر با تمام این عملگر ها باز هم به نتیجه نرسیدید پیشنهاد می کنم این موتور رو هم امتحان کنید:
www.cuil.com
این موتور رو تعدادی از کارمندان جدا شده گوگل راه اندازی کرده اند و ویژگی که داره اینه که روش جستجو در صفحات کمی با گوگل و سایر موتور های جستجو مثل Yahoo, Ask.com, AV.com و غیره فرق می کنه و اصطلاح جستجوی conceptual یا محتوایی رو روش گذاشتن و به ادعای خودشون خیلی بهتر و ایمن تر از گوگل و بقیه است.
البته در مورد سرچ به زبان های غیر از انگلیسی فعلا خیلی قوی نیست ولی سرچ انگلیسیش ارزش امتحان کردن داره و نتایج بسیار جالب و مرتبطی بهتون میده.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1388، 11:24 ق‌ظ »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #5 : 09 تیر 1388، 03:23 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام

نکته مهم: اگر دوستان عکسهای مربوطه رو نمی بینند به خاطر فیلتر شدن فلیکر می باشد که در این چند روز اتفاق افتاده اگه تا چند روز دیگه درست نشه هاست عکسها رو عوض می کنم.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
جستجو در google را بهتر بشناسیم
« پاسخ #6 : 16 تیر 1388، 04:33 ب‌ظ »
الان فکر کنم هرکی که با اینترنت کار داشته باشه این چیزا رو هم می دونه.الا
ن این ترفند ها همه جا پر شده جالب ولی تکراری
iranfoss.com

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #7 : 21 تیر 1388، 01:45 ب‌ظ »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین rezashirazi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • برنامه نویس!
    • طراحی سایت در 24ساعت
« پاسخ #8 : 14 امرداد 1388، 03:18 ب‌ظ »
سلام

من تازه عضو انجمن شدم. کارم در زمینه طراحی وب هست.  تاپیک جالبی بود. موفق باشید.
طراح، تحلیلگر و برنامه نويس وب
www.webdesign24.ir
www.seo24.ir
www.far30web.com
www.parsentekhab.com

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #9 : 14 امرداد 1388، 03:23 ب‌ظ »
سلام

من تازه عضو انجمن شدم. کارم در زمینه طراحی وب هست.  تاپیک جالبی بود. موفق باشید.

سلام
خوش آمدید.  ;)

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #10 : 22 امرداد 1388، 03:42 ق‌ظ »

سایت www.myup.ir  چیز جالبیه واقعا

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #11 : 22 امرداد 1388، 03:49 ق‌ظ »

در مورد سرچ کردن در گوگل انجمن کلاه سیاهان یک کتاب رو چاپ کردن به نام google hacking  که کتاب مفصلیه درمورد الگو ها و روش های  سرچ کردن و مسایل مخلتفش
 اگر در سایت خود گوگل سرچ کنید میتونید پی دی افی از همین متود ها پیدا کنید که به زبان ساده توضیح و مثال زده
چند وقت پیش در مجله شبکه بود که اولین مقاله با این عنوان را دیدم که باعث شد به کتاب گوگل هکینگ بربخورم تازه اونجا فهمیدم که چقدر اهمیت داره و سرچ ما چقدر میتونه ما رو در پیدا کردن مشکلاتمون یاری کنه

آفلاین mehdi gol

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
« پاسخ #12 : 01 مهر 1388، 10:53 ب‌ظ »
عالی بود دوست من
البته من بیشتر این فرمان ها را می دانستم اما تکرار انها خالی از لطف نیست برای دوستانی که بلد نیستنند و خیلی وقت ها در گوگل ساعت ها وقت می زارن تا ...رو پیدا کنند و در اخر با کلی از صفحات نا مرتبط روبرو می شونند

من در اینجا این فرمان رو کامل کنم برای جستجوی مرتبط تر و سریع تر

فرمان site

از این فرمان می توان برای پیدا کردن تمامی صفحات ایندکس شده یک سایت یا انجمن استفاده کرد
یعنی تمامی صفحات ایندکس شده را نمایش می دهد که این برای انجمن ها یا سایت های بزرگ به ده ها هزار صفحه از یک ادرس منتهی می شود

فرمان اینگونه نوشته می شود

site:ubuntu.ir

حال با زدن دکمه ای سرچ صفحات ایندکس شده را خواهید دید

اما در اینجا شما با انبوه صفحات یک سایت روبرو می شوید که این برای پیدا کردن یک موضوع خاص کمی سخت هست
حال برای اینکه برای پیدا کردن یک مطلب خاص در این صفحات باید اینگونه عمل کنید

site:ubuntu.ir suse

یعنی ببین ادرس و کلمه مورد نظر خود کافیست یک فاصله قرار دهید
حال فقط صفحاتی را خواهید دید که عنوان مورد نظر شما در انهاست

حال یک راه ساده دیگر
حتما دیده اید که وقتی یک عنوان را سرچ می کنید در گوگل ابزاری را به شما می دهید که در ببین انها عنوان مورد نظر خود را جستجو کنید یعنی جستجو را بهینه کنید

که شما نیاز به کلیک بر روی تنظیمات گوگل ندارید فقط کافیست که
قبل از سرچ هر عنوانی

اینگونه عمل کنید
ابتدا عنوان مورد نظر خود را تایپ کنید
و یک فاصله به ان بدهید و بعد از فاصله عنوان مورد نظر خود را تایپ کنید

اینگونه

ubuntu grap

در فرصت بعدی راه های ساده دیگری را به شما خواهم گفت
البته منظورم دوستانی هستند که بلد نیستنند چون اعضای اینجا همه استاد هستنند

موفق باشید
یا حق

آفلاین mahdisama