به نام خدا
سلام
نکته مهم: اگر دوستان عکسهای مربوطه رو نمی بینند به خاطر فیلتر شدن فلیکر می باشد که در این چند روز اتفاق افتاده اگه تا چند روز دیگه درست نشه هاست عکسها رو عوض می کنم.
شاید شما هم مثل من پرسشهای زیادی در ذهنتان باشد و بخواهید جواب تمام آنها را بیابید. و یکی از این راهها جستجو در اینترنت است که صد در صد از گوگل استفاده می کنید.
من خودم تا قبل از این گوگل را باز می کردم و یک عنوان را در آن می زدم قروقاتی کلی چیز پیدا می کرد که یا من ناامید می شدم یا اصلا از ماجرا پرت می شدم می رفتم به سمت سوی دیگری.
تا اینکه چند روز پیش یک کتاب به دستم رسید به نام اینترنت در دستان شما از آقای وحید صالحی
http://www.salehifarid.com/internet-book همینطور که داشتم نگاهش می کردم در یکی از فصل ها مطالب بسیار جالبی در مورد گوگل نوشته بودند که حداقل من دیدم نسبت به گوگل و کلا جستجو عوض شد.
برای همین می خواهم یک سری از آن مطالب را برای شما دوستان در اینجا بگذارم و مطمئن هستم که کارایی شما را بالاتر می برد.
1- استفاده از کش گوگل
اگر یادتان باشد چند وقت پیش انجمن غیر فعال شد و دیگر دسترسی به آن نبود. پس باید چه کار می کردیم دست رودست گذاشته یا اینکه از سرویس کش گوگل استفاده می کردیم. گوگل یک سری از سایتها و صفحات که زیاد جستجو می شوند را در کش خود ذخیره دارد.
2- عملگر site
اگر شما بخواهید در یک سایت بخصوص دنبال مطلبی باشید از این دستور استفاده کنید. در اینجا هر چی مطلب در مورد نصب مودم است در انجمن برای ما می آورد.
همچنین اگر بخواهید بدانید گوگل چه صفحاتی از انجمن را درون خود ذخیره دارد فقط کافی است دستور را اینطور بزنید
Site:forum.ubuntu.ir
4- عملگر " "
اگر خواستید در زمان جستجو عین عبارت شما جستجو شود کافی است آن را درون " " بگذارید.
5- عملگر -
این عملگر خیلی کمک شما می کنه. مثلا شما می خواهید دنبال تمام مطالب در مورد وب سرور بگردی ولی نمی خواهی درون یافته هات چیزی در مورد ویندوز باشه.
نکته: عملگر - حتما چسبیده به کلمه مورد حذف باشه.
6- عملگر link
اگه بخواهید بدونید چه وب سایتهایی به سایتتون لینک داده اند می تونید از این عملگر استفاده کنید.
7-عملگر intitle
این دستور کلمه مورد جستجو را فقط در عنوان صفحات وب بررسی می کند.
و اگر بخواهید چند کلمه با هم در عنوان صفحات باشد از دستور allintitle
و اگر بخواهیم به دنبال صفحاتی باشیم که در عنوان آن ubuntu و در متن آن وب سرور باشد
8- عملگر inurl
عموما در موقع جستجو داخل صفحات جستجو می شود. اگر بخواهیم فقط لینکها مورد جستجو قرار گیرند. مثلا به دنبال صفحه ای بگرد که در آدرس url آن کلمه compize باشه
9- عملگر filetype
این عملگر جستجو را به فایلها محدود می کند. و یکی از مهمترین عملگرها برای پیدا کردن مقالات است.
برای مثال دنبال تمام مقالات pdf برای اوبونتو بگرد
پسوندهای قابل استفاده دیگر در عملگر filetype
pdf
doc
xls
power point (ppt)
txt
swf
و ...
و در آخر
اللهم صلي على محمد وال محمد و عجل فرجهم