بسم الله
سلام
اینایی که میگم از روی احساس وعلاقه ای که نسبت به شما و دوستان دارم گفتم و گرنه میدونم که اینجور رفتارا در خیلی از اعضای فهیم سایت خللی ایجاد نمیکنه! اما حیفه این فکر زیبای من و دوستان و شما مدیران محترم در مورد هدفمون ، تو این مسائل پیش وپا افتاده گیر بکنه واز اصل دور بمونیم وخودمون رو مشغول هیچی کنیم.
من به عنوان یک کاربر نسبت به نقض قوانین اولیه سایت توسط خود سایت اعتراض دارم در اولین بند توافقنامه عضویت نوشته شده:
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچگونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل، منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشتبه نظرشما قرار دادن عکس بازیگران و یا موزیسینهای خارجی به عنوان پیش فرض انتخاب اعضای محترم توهین به علائق وطرز تفکر یک عده جوان با شعور وطالب دانش نیست!؟
من جوان چطور میتونم عکس بازیگر و یا خواننده نیمه برهنه رو به عنوان آواترم و نماد تفکرم انتخاب کنم(پس لطفا" به شعور ما توهین نکنید)
نمیشد به جای عکسهای .....G......P..... & B..... S که در عکسهایی که شمابرای آواتر ازشون گذاشتی هم ابتذالشون مشخصه و بر خلاف قوانین خداست و نه البته سایت شما!!!!!مثلا" از نمادهای لینوکس استفاده کنید!!؟
بر فرض تمایل عده ی کمی از کاربران به این شکل از تصاویر چطور میتونید نظر عده ی کمی ... را بر اکثریت طالب دانش و ارتباط علمی و فنی با دیگران ترجیح دهید.
آیا عکس "اجتماع کاربران" در صفحه اصلی هم نشان دهنده طرز تفکر شما نسبت به ماست!!!؟واقعادیدتون نسبت به ما این قدر پایینه!
امیدوارم که دوستان محترم هم پیشنهادات و نظرشون رو در این مورد بدهند.
اصلا میتونیم یه نظرسنجی راه بیندازیم
من ابتدا قصد داشتم این نامه رو برای مدیر سایت ارسال کنم اما چون آدرس و اسم دقیقی از ایشان نداشتم اینجا ارسالش کردم امیدوارم قبل از اینکه اعضا این پست رو بخونن ایشان تغییرات لازم رو در سایت انجام دهند و اصلا خود این تاپیک رو هم حذف کنند!