0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.
مبارکتون باشهلطفا اگه تجربه ای بدست آوردید ، اون رو با بقیه به اشتراک بزارید تا بقیه هم استفاده کنند
نقلقول از: Minion در 23 بهمن 1393، 07:57 قظمبارکتون باشهلطفا اگه تجربه ای بدست آوردید ، اون رو با بقیه به اشتراک بزارید تا بقیه هم استفاده کنند لطفا اطلاعات مدل 2 رو که خودم خبر انتشارشو گذاشتم هم به پست اول اضافه کنید.
دوستان من یک raspberry pi2 خریدم، میخوام بدنم که آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟؟؟ اگر بله ، چجوری؟؟؟
سلامدوستان من یک raspberry pi2 خریدم، میخوام بدنم که آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟؟؟ اگر بله ، چجوری؟؟؟با تشکر
نقلقول از: mojimaleki در 26 فروردین 1394، 05:14 بظدوستان من یک raspberry pi2 خریدم، میخوام بدنم که آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟؟؟ اگر بله ، چجوری؟؟؟این رو باید توی انجمنهای ویندوزی بپرسی، نه اینجا
خب عزیز چرا مثلا به اندروید یا موضوع های دیگه گیر نمیدید اگه کلمه ماکرسافت یا ویندوز بیاد گیر میدید>؟
نقلقول از: mojimaleki در 26 فروردین 1394، 05:14 بظسلامدوستان من یک raspberry pi2 خریدم، میخوام بدنم که آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟؟؟ اگر بله ، چجوری؟؟؟با تشکرخیر! لااقل اون چیزی که وقتی میگی ویندوز بهش فکر میکنی نه! در بهترین حالت چیزی مثل ویندوز RT
خیلی ممنون که دارین اموزش میدینولی از کجا بخریم؟دوستی چیزی هم نداریم بهش بگیم برامون بیاره