انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای انتخاب زبان  (دفعات بازدید: 1350 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rmb.ghs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
راهنمایی برای انتخاب زبان
« : 08 شهریور 1393، 02:30 ب‌ظ »
سلام خدمت عزیزان من در ویندوز با c# و جاوا برنامه نویسی میکردم اما حالا که اومدم در اوبونتو دیگه خبری از c# نیست میخواستم من رو یک راهنمایی کنید
میخوام برای اوبونتو برنامه بنویسم مثلا برنامه های تحت شبکه و یا برنامه ای که ترمینال رو باز کنه و کد خاصی رو واردش کنه و همچنین برنامم gui داشته باشه
چند جا گقته شده که بهتره با c++ و qt نوشته شه ولی با توجه به اینکه تجربه ی زیادی در c++ ندارم و زبان جذابی نیست برای من میخواستم با یک زبان دیگر برنامه نویسی کنم اما نمیدونم چه زبانی
با توجه به گقته های من چه زبانی رو انتخاب کنم؟  :oops:

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : راهنمایی برای انتخاب زبان
« پاسخ #1 : 08 شهریور 1393، 02:35 ب‌ظ »
خبری از سی شارپ هست ولی تو لینوکس پشتیبانی خوبی نداره، اگر جاوا بلدید. جاوا کد بزنید نیاز به مهاجرت نیست ;)

آفلاین rmb.ghs

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1393، 02:39 ب‌ظ »
خبری از سی شارپ هست ولی تو لینوکس پشتیبانی خوبی نداره، اگر جاوا بلدید. جاوا کد بزنید نیاز به مهاجرت نیست ;)
خودمم زیاد با سی شارپ خال نمیکنم جاوا رو ترجیح میدم
بعد برای اینکه برنامه های جاوا رو بشه اجرا کرد و پکیج کرد از همون روش packaging اوبونتو میشه استفاده کرد؟

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #3 : 08 شهریور 1393، 03:44 ب‌ظ »
معادل سی شارپ مونو هستش.خیلی ها مونو رو به خاطر گم نام بودنش سرزنش میکنن و میگن خوب نیست اما مونو الان توی گیم انجین یونیتی(دسکتاپ نه ها)استفاده میشه.
زبان جاوا خیلی نزدیک به سی شارپ هست
زبان پایتون و پاسکال(لازاروس)سینتکس کاملا متفاوتی دارن اما هردوشون راحت تر و قدرتمند تر از سی شارپ هستند و قابلیت Rad دارند(توسعه سریع اپلیکیشن)
موفق باشین

آفلاین rmb.ghs

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 08 شهریور 1393، 03:56 ب‌ظ »
معادل سی شارپ مونو هستش.خیلی ها مونو رو به خاطر گم نام بودنش سرزنش میکنن و میگن خوب نیست اما مونو الان توی گیم انجین یونیتی(دسکتاپ نه ها)استفاده میشه.
زبان جاوا خیلی نزدیک به سی شارپ هست
زبان پایتون و پاسکال(لازاروس)سینتکس کاملا متفاوتی دارن اما هردوشون راحت تر و قدرتمند تر از سی شارپ هستند و قابلیت Rad دارند(توسعه سریع اپلیکیشن)
موفق باشین
ٔدر زمینه ی شبکه میشه روی پاینتون حساب باز کرد؟
من مونو هم مینوشتم اما اگه مشکلی بر میخوردی باید انقدر کد میزدی تا خودت مشکلتو حل کنی که کلا گذاشتم کنار

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 08 شهریور 1393، 04:09 ب‌ظ »
برای جاوا مشکلی نیست. پایتون هم از نظر من برای کارهای شبکه‌ای (حداقل کارهای شبکه‌ای که من تا حالا داشتم) بهترین گزینه‌است!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rmb.ghs

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 08 شهریور 1393، 04:38 ب‌ظ »
الان بخوام برنامه با gui با پایتون بنویسم کدوم ide رو توصیه میکنید لینکی هست که از اول آموزش داده باشه؟

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
« پاسخ #7 : 08 شهریور 1393، 06:04 ب‌ظ »
الان بخوام برنامه با gui با پایتون بنویسم کدوم ide رو توصیه میکنید لینکی هست که از اول آموزش داده باشه؟

برای برنامه نویسی گرافیکی در پایتون میتونید از Tkinter که همراه خود پایتون هست استفاده کنید اینم آموزش لیندا :
http://www.lynda.com/Tkinter-tutorials/Python-GUI-Development-Tkinter/163607-2.html
برای نوشتن با qt از PyQT استفاده کنید.

یک gtk هم هست که من بلد نیستم و نمیدونم چطوریه.
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین rmb.ghs

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 08 شهریور 1393، 07:49 ب‌ظ »
با تشکر از همه عزیزان راستش با اینکه اصلا با C++ حال نمیکنم اما چون نمیشه ویژگی های qt رو نادیده گرفت شروع به یادگیری c++/qt کردم
ممنون از همه
امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم