انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

بهترین سیستم عامل شبکه چیه از  نظر نرم افزار و پشتیبانی همراه با قدرت

گنو/لینوکس
13 (65%)
unix
2 (10%)
bsd groups(freebsd,netbsd,openbsd)
4 (20%)
هایکو
0 (0%)
ویندوز سرور
1 (5%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: بهترین سیستم عامل شبکه چیه(از نظر نرم افزار و پشتیبانی و ....)  (دفعات بازدید: 3051 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
توجه کنین منظورم سیستم عاملی که قدرتمند تر از سایر سیستم عامل ها باشه اما پشتیبانی و نرم افزار هاش کم باشه ، نیست!
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین miruy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • مرجع خدمات رسانی لینوکس آپ
شوخی نیست بسیاری از ابر شرکت ها مثل آی بی ام و گوگل و اوراکل و... از لینوکس به عنوان سرورشون استفاده می کنن همچنین تقریبا سیستم عامل همه ابر رایانه ها  لینوکس است !

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
نه اینطوری هم که شما میگین هم نیست ابر بعضی از همین شرکت‌ها bsd‌ یا نسخه ای از یونیکس است فقط چون برنامه‌های این دو سیستم عامل تقریبا با هم کار میکنه فکر میکنیم یکین .
این ظرسنجی در فروم اوبنتو ایجاد شده چه نتیجه ای می خوای ازش بگیری؟ بری فروم bsd‌میشه bsd تو فروم ویندوز هم میشه ویندوز.
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یونیکس یعنی چی دقیقاً؟ سیستم‌عاملی به اسم یونیکس داریم مگه؟ می‌شه سایتش رو بهم نشون بدی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین miruy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • مرجع خدمات رسانی لینوکس آپ
نه اینطوری هم که شما میگین هم نیست ابر بعضی از همین شرکت‌ها bsd‌ یا نسخه ای از یونیکس است فقط چون برنامه‌های این دو سیستم عامل تقریبا با هم کار میکنه فکر میکنیم یکین .
این ظرسنجی در فروم اوبنتو ایجاد شده چه نتیجه ای می خوای ازش بگیری؟ بری فروم bsd‌میشه bsd تو فروم ویندوز هم میشه ویندوز.
بدون تعصب می گم ؛ لینوکس بهترین سیستم عامله؛ یادمه freebsd  رو دانلود کردم اما نه سخت افزار رو درست و حسابی شناخت نه کارت گرافیک رو ! حدود نیم ساعت برای بالا آوردنش صبر کردم اونم با چه زحمتی !!! بعد نصب باگ های متعدد احتمالا محیطش سازگار نبود !!برای نصب نرم‌افزار احتمالا باید از روی سورسش نصب می کردی! من نتونستم نرم افزار سورسش رو نصب کنم ! تقریبا از نظر نرم افزاری خیلی عقبه !!! شما تو لینوکس کدوم نرم افزاری رو با سورس نصب می کنین!!! ببین نصب نرم افزار از روی سورس ۴۰ درصد امکان داره نصب شه!/نگید که فری بی اس دی تمام نرم افزار های لینوکس رو پشتیانی می کنه که این مسئله کلا8 اشتباه است!/شما لینوکس رو با چی دارین مقایسه می کنین؟/حالا مجوز فری بی اس دی آزادتر از گنو باشه این باعث نمیشه که از اون طرفداری کنی!/من فری بی اس دو رو نتونستم تو لپ تاپم اجرا کنم!!!!ااما تو دسک تاپ فقط اجرا شد اونم ناقص که تو بالا ذکرش کردم
دغدغه گذاشتن نظر سنجی همین امر بوده!چون می دونستم عده ای میان فری بی اس دی رو به جای لینوکس ترجیح میدن!!توسعه دهندگان فری بی اس دی کم اند !!! که بیشترشون توسعه دهنده لینوکسن!!!!در مورد شرکت ها فکر کنم‌فقط یاهو از فری بی اس دی استفاده می کنه!!!!!که مقایسه گوگل با یاهو مثل مقایسه خودروی ژیان با فورد میشه !!!
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1393، 10:16 ب‌ظ توسط miruy »

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
اینطوری هم که شما میگین هم نیست ابر بعضی از همین شرکت‌ها bsd‌ یا نسخه ای از یونیکس است فقط چون برنامه‌های این دو سیستم عامل تقریبا با هم کار میکنه فکر میکنیم یکین .
دغدغه گذاشتن نظر سنجی همین امر  بوده!!
نخیر آقای miruy دغدغه اصلیم برای گذاشتن این نظرسنجی ر اصلا ایجاد اختلاف میان کاربران لینوکس و بی اس دی نیست ولی حرف های آقای miruy رو در مورد فری بی اس دی تایید می کنم!!! چون خودم تجربه تلخی استفاپه از اون رو داشتم
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1393، 11:37 ب‌ظ توسط linuxworld »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
یونیکس یعنی چی دقیقاً؟ سیستم‌عاملی به اسم یونیکس داریم مگه؟ می‌شه سایتش رو بهم نشون بدی؟
خب آقای بهزادی منظور از لینوکس چیه؟ مگه برای یک اسم خاص میشه چیزی تعریف کرد.
بعدش من گفتم نسخه ای از یونیکس ثانیا گفته حتی خود یونیکس هم به نظر نمیاد ایرادی داشته باشه.
سایت میخوای خود bsd بر پایه یونیکس مگه نیست (الان میگید سیستم عامل به نام یونیکش داریم
این گفته سایت ویکیپدیا درباره bsd
Historically, BSD has been considered a branch of UNIX
به نظرم ادامه دادنش ضروریتی نداره ولی باز میل میل شماست
این یه ftp که نسخه های متنوعی از یونیکس رو داره. من شخصا متوجه نمیشم چرا وقتی دو نفر Ken Thompson و Dennis Ritchie میان سیستم unics (بعدا unix) رو ایجاد میکنن شما به چه حقی میای میگی مگه وجود داره؟
http://ftp.fibranet.cat/UnixArchive/
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1393، 04:37 ب‌ظ توسط linuxesabz »
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون آرشیو یونیکسه! الآن چیزی به اسم یونیکس نداریم. هرچیزی از یونیکس مونده بود به BSD منتقل شد تا جایی که می‌دونم و خودش دراپ شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
آقا من یه سوال دارم شما یه سیستم عامل به من بگید که اسمش یونیکس باشه ، می گن شبه یونیکس - unix-like که البته BSD ، haiku و ... اون دسته هستن گزینه ، یونیکس اشتباهه و می تونه با گزینه بعدی ادغام بشه.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
اون آرشیو یونیکسه! الآن چیزی به اسم یونیکس نداریم. هرچیزی از یونیکس مونده بود به BSD منتقل شد تا جایی که می‌دونم و خودش دراپ شد
توی بعضی سایت ها که میرم ، سیستم عاملش رو یونیکس نشون میده ، جریان اونا چیه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
یعنی یکی از همون هاس یا BSD هست یا یه چیزی مثل Haiku و Minix
ویکیپدیا

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
البته هنوز سیستم‌عامل‌هایی مثل SCO OpenServer داریم که Unix هستند، اگر چه استفاده از اون‌ها هر روز کمتر می‌شه.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
البته هنوز سیستم‌عامل‌هایی مثل SCO OpenServer داریم که Unix هستند، اگر چه استفاده از اون‌ها هر روز کمتر می‌شه.
وقتی یه سیستم عامل برنامه نداشته باشه و هم قطارهاش بهتر باشن چه دلیلی واسه استفاده از unix باقی می مونه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
وقتی یه سیستم عامل برنامه نداشته باشه و هم قطارهاش بهتر باشن چه دلیلی واسه استفاده از unix باقی می مونه.
یک دلیلش (که ما اینجا داریم) این هست که یک سیستم نرم‌افزاری کامل روی اون سیستم‌عامل دارند و همه چیز کار می‌کنه و برای مهاجرت به یک سیستم‌عامل دیگه باید هزینه سنگینی پرداخت کنند. و البته بدون برنامه هم نیست، تعداد خیلی زیادی از نرم‌افزارهایی که توی Unix-likeها اجرا می‌شن، توی Unix هم اجرا می‌شن.

البته حرفم به معنای تایید استفاده از Unix نیستش، تنها دلیلی رو گفتم که هنوز از Unix در بعضی مکان‌ها استفاده می‌شه.
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1393، 04:08 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
نقل‌قول
من نفهمیدم.مگه سورس کد های یونیکس به شدت محافظت نمیشد؟
و هیچ ازادی در توسعه شخصی یونیکس به کاربر در لایسنسش داده نمیشه
پس چطور هنوز یونیکسه؟قاعدتا یا minix هست یا bsd .
یه چیزی این وسط هست که من نفهمیدم