انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تمامی آنچه یک دانلود منیجر خوب نیاز دارد؟؟  (دفعات بازدید: 4886 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
دوستان عزیز

قصد دارم کم کم به کمک دوستان عزیز شروع به ساخت یه دانلود منیجری کنم بر پایه «کیوت» و اگه بشه به همراهی «بش»
بش رو هم میخام توش بزارم که هرکی رفت سراغش یه کم براش سوال شه که بش چیه و... البته شاید بعدا از بش منصرف شم چون زیاد روش فکر نکردم و بررسی هم انجام ندادم! و فقط در حد ایده ست

بهر حال

دوستان تو این تاپیک هر چیزی که برای یه دانلود منیجر لازمه و خوبه رو بیان کنید
از نقاط مثبت و منفی هر کدوم از چیزهایی که موجوده تا هر چیزی که بذهنتون خوب میاد و حتی طراحی ui ش روی کاغذ

فعلا منتظر پیشنهادات دوستان هستم ;)

لطفا پیشنهاداتون رو بدین که هرکسی خواست چنین چیزی بسازه بتونه تو این تاپیک نیازمندی های یه دانلود منیجر رو یکجا داشته باشه
ممنون
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
پاسخ : تمامی آنچه یک دانلود منیجر خوب نیاز دارد؟؟
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1393، 11:19 ب‌ظ »
من توی ابونتو و کلا لینوکس downthemall و axel رو میپسندم واسه همین با الهام گیری از عملکرد این دو تا این مواردو میگم :
از این بگذریم که از پروتکل های رایج مثل http , ftp ... باید باید پشتیبانی کنه و سایر بدیهیات !
قابلیت صف بندی و زمان بندی و ادامه دادن دانلود .
شناسایی ویدیو های داخل صفحات وب و دانلود اونها (کاری که flashgot میکنه).
بتونه برای یک فایل چند کانکشن بسازه تا سرعت دریافت بالا بره حالا هرچی تعداد کانکشن ها بیشتر بهتر (اینجاست که فرق بین دانلود منیجر ها مشخص میشه !!! تقریبا میشه گفت مهمترین عامل واسه انتخاب من این بوده )
بازم بقیه دوستان نظر بدن تا کامل بشه .  :D
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 11:21 ب‌ظ توسط heo »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 13 شهریور 1393، 11:28 ب‌ظ »

درود

نمیدونم که این تاپیک ادامه خواهد داشت یا نه ناظران اونو میبندند ولی این موضوع در انجمن خیلی صحبت داشته و مطمئنا در آینده هم سوال و بحث زیادی خواهد داشت با این حال پیشنهادام رو مطرح میکنم که بتونه مثمر ثمر باشه . امثال من که یه مدت مدیدی رو در ویندوز بودن idm و fdm و orbit رو میشناسن که گزینه‌های خوبی داره اگه ویندوزکار بودید یا الانم هستین اونارو مدنظر داشته باشید که اکثر انتطارات کاربرا از اونا نشات میگیره مثلا :

۱. تعیین ساعت شروع بکار و اختتام و تنظیمات خاموش شدن و هنگ‌آپ مودم و ...
۲. تعیین شروع به دانلود برنامه با اجرای برنامه
۳. تعیین روزهای هفته برای شروع دانلود و اختتام
۴. تعیین میزان کانکشن برای دانلودها
۵. تعیین و ثبت اطلاعات ورود سایتها
۶. تعیین دانلود فایلی خاص با پسوندی حاص
۷. هماهنگی با axel یا aria2 برای افزایش سرعت

فعلا اینا یادم بود البته ناگفته نماند که استاد علیرضا یه حرکات مثبت و قابل تقدیری انجام داده

موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 13 شهریور 1393، 11:38 ب‌ظ »

بازم درود

اینا هم اومد :

۱. ایجاد صف دانلود کل فایلها و یا ایجاد یه صف خاص با فایلهای منتخب
۲. تعیین اولویت در ترتیب فایلهای داخل صف
۳. تعیین تعداد دانلودها در یه زمان
۴. تنظیم مرورگرها که با کلیک بر لینکها اون دانلودمنیجر فعال بشه
۵. نمایش سگمنتها که معلوم بشه همهٔ فایل درست دانلود شده یا اون وسط‌مسطا چیزی جا مونده
۶. قابلیت لغو یا ادامه دانلود ( همون resume )
۷. قابلیت محدود کردن سرعت برای یه فایل خاص

بازم موفق باشی
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #4 : 13 شهریور 1393، 11:39 ب‌ظ »
بعضی چیزا که بدیهی هستش تو همه دانلود منیجر ها هستش مثل 16 یا 32 سگمنت ولی چیزی که دوتا دانلود منیجر رو از هم متفاوت میکنه اینه که کدوم یکی تو شرایط اینترنت بد میتونه بهترین سرعت رو اراعه بده مثلا برای من که موقع اینترنت شبانه به سختی میشه حدود 100 تا با aria2c سرعت گرفت با xdm به راحتی 250 میگیرم که میشه کل 2 مگابیت خطم
پشتیبانی از انواع پروکسی . پروکسی به تنهایی به هیچ دردی نمیخوره باید بتونه انواع اهرازهویت هارو انجام بده مثل basic digest و... برای ftp و لوگین های وی سایت ها هم همین طور
queue درست حسابی مثل idm داشته باشه
افزونه مرور گرش با پروکسی تداخل نداشته باشه مثل xdm
قابلیت انتقال دانلود های ناتموم به یک سیستم دیگه رو داشته باشه
قابلیت دانلود همزمان یک فایل از چندین ادرس , اینو aria2c داره
باهاش به صورت command line هم بشه همه کارهارو کرد مثل wget یا aria2c یعنی وابسته به پوسته گرافیکی نباشه
هزار بار پیش امده وقتی دانلود تموم شده دانلودمنیجره نتونسته سگمنت هارو به هم بجسبونه. اول و اخر سگمنت ها چیز عضافی ننویس یعنی جوری باشه خودمون دستی با دستور cat بتونیم تیکه هارو بچسبونیم

الان دیگه چیزی یادم نمیاد

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1393، 11:51 ب‌ظ »
آخ آخ آخ .. این قابلیت خیلی خاصه دمت گرم ali.abry  =D> و عالیه کسی میدونه در حال کدوم دانلود منیجر این قابلیتو داره ؟؟

این دو تا رو هم اضافه کنیم
دانلود از سایت های اشتراک فیلم مثل youtube .
گرافیک خوب چون تا اونجایی که من میدونم توی ابونتو دانلود منیجر گرافیکی خوب خیلی نیست .

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1393، 11:55 ب‌ظ »
درود

نقل‌قول

بسیار عالی و بجا بود که خودم در زمان استفاده از ویندوز به مشکل میخوردم مثلا یه فایل ناتموم رو کپی میکردم که در جایی دیگه بتونم اونو ادامه بدم ولی متاسفانه از صفر شروع میکرد

نقل‌قول
هزار بار پیش امده وقتی دانلود تموم شده دانلودمنیجره نتونسته سگمنت هارو به هم بجسبونه. اول و اخر سگمنت ها چیز عضافی ننویس یعنی جوری باشه خودمون دستی با دستور cat بتونیم تیکه هارو بچسبونیم

در idm یادمه که فایل در حالت موقت به چندین تیکه تقسیم میشد و پس از پایان دانلود اونارو بهم میچسبوند و فایل اصلی رو در محل اصلی پیش‌فرض ارائه میداد و اگر در زمان بهم چسباندن تیکه‌ها مشکلی پیش میومد کل زحمتها به باد میرفت ولی در orbit همون اول کار فایل رو با حجم اصلیش در محل پیش فرض ارائه میداد و هرچقدر که دانلود پیش میرفت میتونستیم مثلا از اون فیلم یا صوت ببینیم و بشنویم که در این حالت خود من هیچ وقت به مشکل برنخوردم
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 11:58 ب‌ظ توسط narayana »

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #7 : 14 شهریور 1393، 12:28 ق‌ظ »
سلام!
یه ایده ی رویایی تو ذهنم هست که خیلی دوست دارم پیاده سازیش کنم!  ;D
اما کو انرژی کافی...!  ;D به کار گروهی امیدوارم!
ایده خیلی ساده است!
برای هر فایلی که می خواد دانلود شه در صورت امکان، مثلا در لینک های مستقیم،
یه آدرس داریم با یه نوار! و توی اون نوار
مثلا از بایت n ـم تا بایت m ـم رو نشونه گذاری می کنیم
و برنامه یه connection برای دانلود اون قسمت باز می کنه...
مثلا فرض کنید، دانلودتون رو انجام دادید و فایلتون 1000000Byte حجمش بوده...
حالا متوجه می شید که اگه فایل رو ده قسمت کنید تکه ی یکی مونده به آخر خراب دانلود شده...
خیلی راحت اون تکه رو در اون نوار مشخص می کنید
و می گید اون تکه رو مثلا از یه لینک دیگه دوباره دانلود کن...
یا مثلا فرض کنید لینک مستقیم موقتی بوده...
و دانلود تا حدود %51 پیش رفته...
خیلی راحت نیمه ی دوم فایل رو مشخص می کنید و یه لینک دیگه بهش می دید که اون تکه رو دانلود کنه...
یا حتی مدیریت connection ها برای یه فایل کاملا حرفه ای و ساده می تونه انجام بشه!...
ضمنا باید فایلی که روی کامپیوترتون در حال دانلود هست،
فرمت عجیب و غریبی نداشته باشه
و قابل انتقال به یه سیستم دیگه باشه
و به راحتی در یه سیستم دیگه عمیات دانلود از قسمت دلخواه از سر گرفته بشه... همون طور که دوستان گفتن...
Void Linux + XFCE

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 14 شهریور 1393، 10:52 ق‌ظ »
ممنون از همگی
همه ی پیشنهادهای دوستان مثبت و مفیده
خود من هم یه چیز اضافه کنم:
من از ایده ای که توی xdman و flashget وجودداره هم خوشم میاد که یه پنجره کوچیک ازآرم برنامه روی صفحه وجودداره و با کشیدن لینک روی اون ، دانلود شروع میشه
+
هر صف هم تنظیمات خاص خودش رو داشته باشه(مثل آی دی ام)

دوستان توی دانلود منیجر های قبلی هم میشه دانلود رو منتقل کرد رو سیستم دیگه. برای همین برداشت من از حرفاتون اینه که گزینه ای داشته باشه که با اون یه مقصد بدین و فایل های در حال دانلود رو تیک بزنید و با اوکی کردن فایل های تمپی که برای دانلود اون فایل ها ایجاد شده به مقصد منتقل بشه. درسته؟؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #9 : 14 شهریور 1393، 12:10 ب‌ظ »

سلامی صبحگاهی

نقل‌قول
دوستان توی دانلود منیجر های قبلی هم میشه دانلود رو منتقل کرد رو سیستم دیگه. برای همین برداشت من از حرفاتون اینه که گزینه ای داشته باشه که با اون یه مقصد بدین و فایل های در حال دانلود رو تیک بزنید و با اوکی کردن فایل های تمپی که برای دانلود اون فایل ها ایجاد شده به مقصد منتقل بشه. درسته؟؟

من در idm این تجربهٔ تلخ رو داشتم که مثلا یه فیلم ۸۰۰mb رو میخواستم دانلود کنم برنامه اون فایل رو مثلا به ۱۰ تیکه تقسیم میکرد و در درایو c در پوشهٔ اصلی idm و بصورت temp و مخفی شروع به دانلود میکرد که اون تیکه‌ها پسوند عجیب‌غریبی داشتن یادم نیست چی بود ؟ وقتیکه دانلود ادامه داشت اون تیکه‌ها حجمشون افزایش داشت تا به آخر‌خط ;Dبرسن در اون لحظه idm اون فایلهای مخفی و موقت رو بهم میچسبوند و مثلا در درایو d اون فیلم رو تحویل میداد یکی‌دوبار من خواستم که اون لینک نصفه‌نیمه رو از یه دستگاه دیگه تداوم ;Dبدم پس اون فایلهای موقت رو کپی کردم و در همون آدرس در دستگاه دیگه گذاشتم و لینک رو در idm اون دستگاه اضافه کردم ولی فایلهای موقت و مخفی رو پاک کرد و از نو شروع بکار کرد مشکل این بود ... حالا نمیدونم تونستم درست تفهیم اتهام کنم یا نه ;D ;D ;D

موفق باشی

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #10 : 15 شهریور 1393، 12:01 ق‌ظ »
واسه اینکه دوباره کاری نشه با آقای علیرضاامیرصمیمی برنامه نویس persian-dm همکاری کنید و همون رو واسش رابط کاربری بسازید.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 15 شهریور 1393، 12:49 ق‌ظ »
واسه اینکه دوباره کاری نشه با آقای علیرضاامیرصمیمی برنامه نویس persian-dm همکاری کنید و همون رو واسش رابط کاربری بسازید.
ممنون از یادآوریتون
با ایشون قبلا در این رابطه صحبت هایی کردم و زدن این تاپیک رو هم همون موقع مطرح شد

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #12 : 15 شهریور 1393، 01:43 ق‌ظ »
ممنون از یادآوریتون
با ایشون قبلا در این رابطه صحبت هایی کردم و زدن این تاپیک رو هم همون موقع مطرح شد

سلام هرچی من تو ذهنم بود بگم دوستان لطف کردند گفتند فقط یه نکته من الان از vuzeاستفاده میکنم که قابلیت پشتیبانی از hashیا MD5 رو داره که میتونه در درست دانلود شدن فایل نسبت به مرجع خیلی کمک کنه اینو حتما مد نظر داشته باشید.
اگه بتونید امکان دانلود از تورنت هم بهش بدید فوق العاده میشه (خوب خیلی خوشایند نیست برا دانلود از تورنت یه نرم‌افزار و لینک های دیگه یه نرم‌افزار)
مهمترین قسمتشو کسی نگفت حتمی فارسی باشه دوست دارم از زبان زیبای فارسی تو نرم افزار ها استفاده کنم.
در مورد ای دی ام باید ابتدا یه اکسپورت بگیرید که نرم افزار بدونه چه فایلی تا کجا دانلود شده و اونو توسیستم دیگه وارد کنید(حتما فایل های تمپ رو قبل از اجرای دانلود تو مسیرش کپی کنید)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #13 : 15 شهریور 1393، 03:34 ق‌ظ »
ممنون از یادآوریتون
ممنون از شما ، به نظرم الگوریتم نویسی آقای صمیمی خوبه اگر شما رو رابط کار کنید شاید خوب باشه ولی حالا هر چی میل خودتون هست ، اگر هم خواستید یه پروژه ای شروع کنید توی پاز ، همون که اهدا می کنن برید بچه ها به پروژتون کمک کنن.
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1393، 07:40 ق‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #14 : 15 شهریور 1393، 11:11 ب‌ظ »
سلام دوست من.
۱. چقدر  امیدوار باشیم؟ قراره یه کار بزرگ و ادامه‌دار انجام بدی یا این قدری فقط ارزش داره که چند نسخه خوب بده و به حال خودش بذاری؟

۲. بهتره بتونه تا عمق مثلا ۵، پرونده (نه پوشه)، اون هم با قالب/های خاص (مثلا pdf یا exe/smt یا ...) دریافت کنه. مثلا دیدی توی ابرهایی مثل copy/dropbox میشه یه پوشه را به اشتراک گذاشت و کلش را دریافت کرد؟ ما بتونیم بهش بگیم از عمق ۰ تا ۳ را هرچی پرونده با قالب‌های قلان هست برامون بگیر

۳. قابلیت این را داشته باشه که پرونده‌های محدود به مرورگر را بگیره، دیدی روی بعضی از پیوندها فقط میشه یک کلیک کرد تا مرورگر خودش بگیره و نمیشه با مدیر دریافت دیگه‌ای این کار را کرد؟ حالا میگم باید بشه با یک کلیک مدیر دریافت خودمون اون را بگیره

۴. سرعتش حرف نداشته باشه. اگه این سرعت با برخی ویژگی‌های دیگه مثل آزمون md5 و ... مشکل داشته باشه بشه بهش گفت الآن برام سرعت مهمه، نه قابلیت دیگه

۵. قابلیت بی‌نهایت تلاش دوباره برای دریافت  را داشته باشه و قابلیت اینکه ببینه اصلا اتصال به اینترنت قطع شده یا نه، اگه قطع شده وصلش کن و بین این تلاش‌های دوباره چند ثانیه یا دقیقه صبر کنه

۶. فارسی سازی برنامه درست باشه، یعنی نوشته و جهت پنجره و ... هم. نه اینکه نوشته‌ها فارسی باشه ولی سمت چپ صفحه!

۷. متن‌باز و آزاد باشه !!

۸. سازنده و توسعه دهنده‌اش موفق باشه ان شاء الله !*!
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1393، 11:16 ب‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)