انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی سرور اختصاصی  (دفعات بازدید: 5442 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • تیم نت
راه اندازی سرور اختصاصی
« : 19 خرداد 1388، 09:44 ق‌ظ »
با سلام به مدیران ...

ما یک خط dsl 1 mg داریم نامحدود .

ابونتو 9.04 رو هم نصب دارم همه چی رو هم راه اندازی کردم apache  , php , mysql  حالا میخوام وب سایتم رو از سرور خودم بالا بیارم راهنمایی کنین چکار باید بکنم ممنون میشم .

فکر می کنم ای پی ما هم ولید باشه چون تا حالا تغییر نکرده .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: راه اندازی سرور اختصاصی
« پاسخ #1 : 19 خرداد 1388، 05:11 ب‌ظ »
سوال خوب باید دقیق تر باشه (: الان دقیقا مشکل چیه؟ آپاچی رو نصب کردی؟ از بیرون آی پی ات رو توی براوزر می زنی چی می شه؟ صفحه ای می یاد؟ از بیرون می تونی به سرورت وصل بشی (مثلا اس اس اچ اگر روش نصبه)؟
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
« پاسخ #2 : 23 خرداد 1388، 10:02 ق‌ظ »
شاید این راهنما، خیلی از سوالاتت رو پاسخ بده.
یه راهنمای کامل از ابتدای نصب تا راه‌اندازی کامل یک سرور به همراه ispconfig3
من تا یه حدی پیش رفتم
هم اصولی هست و هم قدم به قدم

http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-9.04-ispconfig-3

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #3 : 28 خرداد 1388، 02:16 ب‌ظ »
مرسی دوست من ...

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #4 : 14 تیر 1388، 03:39 ب‌ظ »
سوال خوب باید دقیق تر باشه (: الان دقیقا مشکل چیه؟ آپاچی رو نصب کردی؟ از بیرون آی پی ات رو توی براوزر می زنی چی می شه؟ صفحه ای می یاد؟ از بیرون می تونی به سرورت وصل بشی (مثلا اس اس اچ اگر روش نصبه)؟

خوب وقتی ای پی رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی عین ماست وای میسه منو نیگاه می کنه . منظورم اینه که کار خاصی باید انجام بدم . ؟

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 14 تیر 1388، 05:09 ب‌ظ »
همونطور که گفتم متون باید دقیق باشن تا بشه دقیق نظر داد. «هعین ماست وای میسه منو نیگاه می کنه» غیر دقیق است. به هر حال یا یک اروری می ده یا می گه سایت رو پیدا نکرده یا صفحه سفید می شه. بالاخره وقتی تلاش براوزر تموم می شه چی می شه؟

۱)‌ از روی همون کامپیوتر بزنی 127.0.0.1 چی؟ این آدرس «همین کامپیوتر» است. اگر بیاد یعنی وب سرور درسته و باید بری سراغ مشکلات شبکه
۲)‌از روی همون کامپیوتر آی پی رو بزنی چی؟ (تقریبا مثل بالا، فقط مطمئنی که آی پی کامپیوتر هم درست داده شده)
۳) اگر دو مورد قبلی درست کار کرده ولی از یک کامپیوتر دیگه (توی همون لن) آی پی رو می زنی و نمی یاد یعنی مشکل شبکه ای داری. اگر آی پی ولید داری می تونی اینجا بدیش تا بقیه هم تست کنن (بحث ایمنی رو هم جدی بگیر).

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #6 : 18 تیر 1388، 04:52 ب‌ظ »
دوست عزیزم حق با شماست  وقتی ای پی رو میزنیم Failed to Connect میده خوب فهمیدم که ای پی داینامیک هستش اما تصمیم گرفتم برای این هفته درخواست ای پی استاتیک بدم  حالا شما هم برای اینکه من اطلاعاتم بیشتر شه و دوستان هم آمار داشته باشند راهنمایی کنید :

1 - من قصد دارم centos نصب کنم آیا به نظر شما Centos بهتر است یا ubuntu برای سرور . ؟
2 - با داشتن سرعت 1 مگابایت فکر می کنین تنیجه خوبی بده . ؟ البته حداقل برای چند سایت
3 - شما فرض کنین ما ای پی ثابت رو داریم از این مرحله به بعد راهنمایی کنید .

با تشکر از پیگیری شما

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 19 تیر 1388، 01:16 ق‌ظ »
۱- همونطور که می دونی، توزیع‌ها رو نمی شه به راحتی از هم «بهتر» یا «بدتر» گفت (: سنت او اس کاملا مشابه رد هت است و اوبونتو تا حدی شبیه به دبیان. من دبیان رو به ردهت ترجیح می دم و در نتیجه اگر خودم سرور داشته باشم، ترجیح می دم اوبونتو باشه تا سنت او اس (:
۲- آره نتیجه خوبی می ده. مشکل شما سرعت نیست. مشکل وقتی است که برق بره یا شبکه قطع بشه یا هارد این کامپیوتر مشکل پیدا کنه. یک سرور واقعی باید حداقل از دو جا به اینترنت وصل باشه، حداقل دو تا هارد میرور داشته باشه و حداقل دو تا ورودی مستقل برق (: اما به هرحال کار جذابی داری دمی کنید.
۳- خب آی پی رو که داشته باشید، باید اصولا امتحان کنید که از اینترنت می شه اون آی پی رو پینگ کرد یا نه. بعد باید تست کنید که آیا می شه با اون آی پی به سرور وصل شد یا نه. ممکنه اون آی پی رو مودم جواب بده. در این حالت باید یک  NAT تعریف کنی. به نظرم این قدم ها رو باید یکی یکی برداری. همین که اون آی پی به اون کامپیوتر رسید، کار ساده است (: نصب LAMP و همه چیز آماده است (:

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #8 : 21 تیر 1388، 07:53 ب‌ظ »
دوست عزیزم با سلام و تشکر متاسفانه مثل اینکه به ما ای پی استاتیک نمی دن پیشنهاد شما چیه برای این مرحله .. ؟

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
« پاسخ #9 : 22 تیر 1388، 06:33 ب‌ظ »
دوست عزیزم با سلام و تشکر متاسفانه مثل اینکه به ما ای پی استاتیک نمی دن پیشنهاد شما چیه برای این مرحله .. ؟
جواب خیلی کوتاه و مختصر
اگر IP شما valid باشد ،‌ میتوانید از سرویسی مثل no-ip یا dyndns استفاده کنید ،‌ در غیر اینصورت راحت ترین راه ، (اصلا راحت نیست) خرید یک vpn هستش که روش به شما IP ولید بدهند
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #10 : 23 تیر 1388، 09:43 ق‌ظ »
جواب خیلی کوتاه و مختصر
اگر IP شما valid باشد ،‌ میتوانید از سرویسی مثل no-ip یا dyndns استفاده کنید ،‌ در غیر اینصورت راحت ترین راه ، (اصلا راحت نیست) خرید یک vpn هستش که روش به شما IP ولید بدهند

دوست عزیزم با توجه به اینکه من خودم یک سرور اختصاصی دارم و دارای دو آی پی هست و اگه بخوام باز هم می تونم ای پی بخرم چطوری می تونم از ایپی برای اتصال به سروری که خودم در اینجا دارم استفاده کنم  نمی دونم متوجه منظورم شدید ...

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
« پاسخ #11 : 24 تیر 1388، 07:57 ق‌ظ »
با استفاده از bind9 می‌شه
همه اینا تو همون منبعی که گفتم موجود هست
http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-9.04-ispconfig-3
بهتره اول رو اوبنتو دسکتاپ تست کنی