انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => کافه اوبونتو => نویسنده: Vahid_PC در 28 شهریور 1395، 12:33 ب‌ظ

عنوان: چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 28 شهریور 1395، 12:33 ب‌ظ
دوس دارم نظرات و بدونم ، درباره اینکه مثلا مایکروسافت با معرفی مترو و تخت کردن همه چیز ، زد کل هنر و تعامل بین انسان و ماشین رو هم تخت کرد!.
یادمه بعد از معرفی ویندوز هشت خیلی از وب سایت ها و برنامه ها ، رابط کاربریشون و به سمت تخت بردن ، حتی بعضی بازی ها مثل PES اساسینزکرید و... ، حتی محصولات اپل هم اینجوری شد ، اما اتفاق جالب این بود که این مد جدید و مثلا به روز بیشتر شبیه راحت شدن طراحای گرافیکی تنبل بود نه یه پیشرفت ، آخه تنها کاری که میکردن رسم دو بعدی شکل و رنگ کردن داخلش بود! مثلا آیکن کره زمین توی همه سیستم ها تا قبل این جریان یه کره قشنگ سه بعدی سبز و آبی و با برآمدگی و فرورفتگی و... از اون به بعد فقط یه دایره سفید کشیدن با دوتا خط که مثلا این قارست! خوب این چیه؟ یعنی چی ؟ چرا حالا که سخت افزار ها به حدی رسیدن که میشه دسکتاپ های رانتایم سه بعدی روشون اجرا کرد باید پسرفت کنیم به ساده انگاری؟ بنظر من کار کردن با رابط های کاربری تختی که همه دنیا رو به شکل تخت و دوبعدی نشون میدن ممکنه باعث اختلال در عملکرد مغز بشه.  تو متن باز هم ، این بلا سر KDE اومد! آخه حیف نبود تو رو خدا ؟! هیچوقت دستکاپی به زیبایی کا دی ای پلاسما ندیدم ، چرا باید توی پلاسما پنج اون بلا سرش بیاد!؟ توی تمهای تخت پیدا کردن حاشه ها و حد و مرز ها خیلی سخته ، آدم و کند میکنن توی کار ، همین الانش هم عکسایی از ویندوز هفت میبینم حس خوبی پیدا میکنم میگم اههههه این چقد خوبه اما وقتی با ویندوز ده کار میکنی مغزت باید صدتا پروسه اضافه انجام بده تا بفهمه این صفحه کاملا یه شکل بی روح چیش به چیه ، باز مک او اس و بگی حرفی داره برا گفتن با اینکه تختش کرد اما اونقدی قشنگ هست که آدم خوشش بیاد باهاش کار کنه ، اما KDE و ویندوز خیلی عجیبن دیگه ، این وسط فقط گنوم موند رو اصول خودش ، امیدوارم یونیتی توی نسخه جدیدش این بلا سرش نیاد.

http://debex.exton.net/debex-kde-desktop-160102.jpg
http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/KDE-Plasma-Desktop-Massive-Update-with-New-Login-Manager-and-Theming-for-GNOME-Apps-469977-5.jpg
http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2009/02/windows7build7022desktopgadgetgallery1.jpg
https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/xw68yMxmzret66x1Eb2h4YpnvRw=/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3913062/Screenshot__40_.0.png
http://justindaigle.com/files/scr/Skitch-20130611-221733.png
https://i.ytimg.com/vi/LOaK_kXW158/maxresdefault.jpg
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: رسول سعیدنژاد در 28 شهریور 1395، 01:27 ب‌ظ
از نظر من که کلا باید GUI حذف بشه! طبق تجربه، میتونم بگم کاملا ناکارآمده!
وقتی قرار باشه پای سیستم به صورت فشرده فعالیت کنی، متوجه میشی که اصلا این رابط های کاربری کارایی ندارن و فقط برای زمانی‌ان که میخوای با اون رابط بازی بازی کنی  ;D
البته رابط تخت با رابط زشت، خیلی تفاوت داره هاااا
یکی مثل KDE که تخت شده ولی زیباس هنوز
یکی هم مثل اون پنجره سوراخ سوراخ شده که تختیش، زشته!
اصولا با پیشرفت کامپیوترها قرار نیست ما بهینگی مصرف منابعمون رو از دست بدیم! نمیشه گفت حالا چون سیستم ۱۰ تا هسته داره و ۱۰۰ گیگ رم داره و ... پس یه محیط خفن بزنیم که روش کار کنه! نه اینجوری نمیشه! اون همه سخت افزار جدید و قوی تولید شده برای خروجی گرفتن سریع‌تر و بهتر تسک ها و پردازش ها. نساختنش که باهاش چیزای سنگین ران کنی که بازم نتیجه‌ی نهایی بشه مثل همون سیستم ۱۰ سال پیش!
اگه قرار باشه روی یه سیستم ضعیف میزکاری نصب کنی سبک باشه و بعد روی یه سیستم قوی میزکاری نصب کنی که سنگین باشه، آیا به نظرت به حالش تفاوتی کرده؟ خب اصلا چرا سخت افزار جدید پس؟
طرف ۵۱۲ مگ رم داشته، یه LXDE ران میکنه و ۳۰۰ مگم خالی داره! اونوخ بره سیستم جدید بخره با رم مثلا ۸ گیگ بعد ۶ گیگش رو همون محیط گرافیکی اشغال کنه، چه فایده‌ای داره؟
خوبه روی اون سخت افزار قوی هم شما همون LXDE رو نصب کنی تا تجربه‌ی سریع‌تر شدن کارهات رو به چشم ببینی. یا پردازش های بیشتری رو بتونی در آن واحد انجام بدی و حتی برنامه های بیشتری بتونی توی رمت نگه داری، تا اینکه بخوای دوباره تمام منابع سیستم قدرتمندت رو بدی به محیطهای سنگین!
اصولا پیشروی به سمت رابط تخت یا همون 2D به نظر من دلیلش رسیدن به بهینگی بیشتره هرچند الان دیگه نباشه هم برام اهمیت نداره!  8)
به عنوان کاربری که ۴ ساله گنولینوکس استفاده میکنه، دنبال رابطی‌ام که کارهام رو سریع‌تر انجام بده. یعنی مهم خروجی کاره که باید باب دلم باشه، بین راه و اول راه و ... اصلا مهم نیست چی باشه. و خب بازم طبق تجربه، رابط های کاربری مرسوم و گرافیکی (GUI) اول راه و وسط راهشون خوبه، ولی نتیجه‌ی نهایی باب دل آدم نیست. چرا؟ چون کُند پیش میره!
همه خوب میدونیم که اصلا تو بحث گنولینوکس هیچ وخ دسکتاپ اولویت اول نبوده که قرار باشه تمرکز زیاد بذارن روی این قضیه! ولی خب دیدیم که موج عظیمی از مردم برای مهاجرت به گنولینوکس نیاز به پیش‌درآمدی داشتن که بتونن قبل از درک واقعی گنولینوکس، با یه سری رابط به حساب کاربرپسند! کارشون رو جلو ببرن تا در نهایت به درک واقعی گنولینوکس برسن و دیگه خودشون گلیمشون رو از آب بکشن بیرون.
شاید اگه فرهنگی جا می افتاد که آدما برای کار کردن با گنولینوکس همون اول راه، درک کاملی ازش پیدا می کردن، ما این همه وقت و عمر روی توسعه‌ی رابط کاربری نمیذاشتیم و تمرکز توسعه دهنده ها روی ابزارهای مورد نیاز بشر بود!
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 28 شهریور 1395، 01:43 ب‌ظ
دوست عزیز این نیاز شماست از سیستم ، شما به این چیزا نیزا نداری اما همه اینطورین؟ .الان بیشتر مردم فقط آهنگ گوش میدن و وب گردی میکنن و فیلم میبینن ، معلومه برای اونها رابط گرافیکی پیشرفته تر و زیبا تر بهتره ، حتما یادتون میاد زمانی که ویندوز ویستا عرضه شد ، پیشرفت رابط کاربری چه تاثیری داشت ، اون پیشرفت توی ویندوز هفت کامل شد ، و هنوزم که هنوزه خیلی از آدم هایی که استفاده عادی دارن از سیستم از ویندوز 7 استفاده می کنن ، اینکه شما ، یا فلان کامپیوتر سرور ، به رابط کاربری نیاز نداره بحثی جداست ، منم هم این چیز ها رو دوست دارم ، وقتی دسکتاپ awesome نصب کردم خیلی باحال بود ، اما برای یک ساعت ، چون من هم بازی میکنم هم فیلم میبینم هم اینترنت میگردم هم توسعه ... بجاش وقتی با KDE کار کردم همه نیاز هام رو برطرف میکرد ، درسته اگه یه کار ثابت داشته باشی که به رابط گرافیکی نیازی نباشه درست اما همه که اینجوری نیستن ، رابط گرافیکی توی مردم خیلی چیز مهم و تاثیر گزاری هست ، من سالهاست اطرافیانم رو به گنولینوکس تشویق میکنم ، تجربه ای که داشتم توی این مدت این بوده که از نظر آدم های معمولی ویندوز 7 بهترین سیستم عامله ، چون بقول خودشون یوزر فریندلیه و همه میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن ، و با اینکه من بهشون ثابت میکردم که ویندوز 10 همه چیش بهتره از ویندوز 7 اما قبول نمیکردن که به ویندوز 10 برن چون میگفتن خشکه یجوریه سفیده همش چیزاش معلوم نیست نمیخایم همون هفت و نصب کن!. من بحثم روی کلیت رابط گرافیکی و توسعش بود به شکل عمومی ، نه استفاده های خصوصی و خاص.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: علیرضاامیرصمیمی در 28 شهریور 1395، 01:51 ب‌ظ
من نظر متفاوتی دارم
به نظر من flat زیباست! بحث سلیقست . توی بسیاری از میزکارهای آزاد شما آزادی که تم و آیکن رو جوری انتخاب کنی که تخت باشه یا نباشه
بستگی داره کاربر چی دوست داره
دوستان قدیمیتر فروم میدونن من از xfce استفاده میکنم
شخصا به زیبایی جزئی ترین قسمت میزکارم هم اهمیت میدم (حتی زیبایی اسپلش موقع بوت) و حتی شده تم و آیکنی مشکل داشته و رفتم سورس رو ادیت کردم و برای توسعه دهنده روی گیت هاب اصلاحیه فرستادم که اصلاح بشه
جمله بالا رو برای این گفتم که بگم همه کاربرها فقط ترمینال براشون مهم نیست! (شاید هم بعضی اصلا محیط گرافیکی دوست نداشته باشند) من میزکارم خیلی برام مهمه و اصلا به نظرم عیبی نداره که یه کاربر منابع سخت افزاری بیشتری تهیه کنه (رم قوی تر و سی پی یوی قویتر و ...)تا محیط دلخواهش رو روی سیستمش داشته باشه . در دنیای نرم افزار آزاد ، حق کاربر هست که آزاد باشه و  محیط زیباتر رو تجربه کنه. بیشتر مردم استفاده کامپایل و ... رو از سیستم ندارند و هیچ عیبی نداره که دوست داشته باشند از نرم افزار آزاد استفاده کنند و زیبایی و راحتی استفاده رو هم تجربه کنند . البته میبینیم که بعضی توزیع ها و میزکار ها (مثل اوبونتو و یونیتی) دارند به این سمت میرن که هم حرفه ای ها و هم مبتدی ها و هم کاربرهای عادی بتونن تجربه روانی از کار با نرم افزارهای آزاد رو داشته باشند

در مجموع نظر من این هست که این جور چیزها بحث سلیقست! دنیا هم پر از کاربر کامپیوتر با سلیقه های متفاوته و هر کس بر طبق سلیقه و نیازش حق داره انتخاب کنه
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: yahya.musavi در 28 شهریور 1395، 01:59 ب‌ظ
خیلیا هستن که هزارتا فیلم و عکس آرشیو کردن، و می کنن.
مثلا من می خواهم از ۳۰۰۰ عکس ۱۰۰ عکس رو انتخاب کنم،عکس رو هم باید دید تا انتخاب بشه.
با ترمینال هم نمی تونید هزار تا عکس رو با کیفیت ببینید تا انتخاب کنید.
من خودم کارهام رو با ترمینال و کد انجام می دهم اما زمانی که میرم به وبگردی و مالتی مدیا ، دیگه اونجا باید یک رابط باشه.
ضمن اینکه من با tty احساس خوبی ندارم و با ترمینال راحترم.
من الان که نشستم کنار سیستم کاربر دسکتاپ هستم و کاربر سرور نیستم.
در سرور ،بله، فلسفه متفاوت است،
اما کاربر دسکتاپ بودن ، بدون اینکه فیلم و عکس و موسیقی و وبگردی داشته باشه رو من نمی دونم فلسفه اون چطوریه.

البته لازم بذکر هست ، اینایی که گفتم نظر ، عقید و تجربه خودم هست.
من هم مثل علیرضا جان xfce رو خیلی دوست دارم و از اموزش های خوبش در هر زمینه استفاده کردم
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 28 شهریور 1395، 02:11 ب‌ظ
من خودم طرفدار سرسخت و بسیار سخت‌گیر محیط گرافیکی هستم. به همین دلیل هم بود که همون اوایل (سال ۲۰۱۰) به تیم توسعهٔ اوبونتو پیوتم تا رابط کاربری جدیدی که داشت شکل می‌گرفت، یعنی یونیتی رو اون‌جوری که خودم دوست دارم درستش کنم.

به عنوان یک طرّاح سخت‌گیر و سخت‌پسند، موافقم که استفادهٔ افراطی و حساب‌نشده از طرّاحی تخت، اکثر چیزهای اطرافمون رو خیلی زشت کرده. از ویندوز گرفته تا کی‌دی‌ای! البته سیستم‌عامل مک ۱۰ که اون دوستمون مثال زد، از رابط تخت استفاده نمی‌کنه.

از طر دیگه هم، استفادهٔ خیلی زیاد از حجم رو برای طرّاحی رابط کاربری قدیمی می‌دونم و نمی‌پسندم. چیز بهتری که من به‌جای طرّاحی تخت طرفدارشم توی گرافیک نوین، طرّاحی مینیماله. مثلاً یکی از کارهایی که این اواخر روش کار کردم اینه:
(https://gitlab.com/xphnx/twelf_cm12_theme/uploads/b0ef81d60e8f4470e41cfec54c4a85b0/Screenshot_2015-05-23-21-03-30.png)
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: رسول سعیدنژاد در 28 شهریور 1395، 02:17 ب‌ظ
دوست عزیز این نیاز شماست از سیستم ، شما به این چیزا نیزا نداری اما همه اینطورین؟ .الان بیشتر مردم فقط آهنگ گوش میدن و وب گردی میکنن و فیلم میبینن ، معلومه برای اونها رابط گرافیکی پیشرفته تر و زیبا تر بهتره ، حتما یادتون میاد زمانی که ویندوز ویستا عرضه شد ، پیشرفت رابط کاربری چه تاثیری داشت ، اون پیشرفت توی ویندوز هفت کامل شد ، و هنوزم که هنوزه خیلی از آدم هایی که استفاده عادی دارن از سیستم از ویندوز 7 استفاده می کنن ، اینکه شما ، یا فلان کامپیوتر سرور ، به رابط کاربری نیاز نداره بحثی جداست ، منم هم این چیز ها رو دوست دارم ، وقتی دسکتاپ awesome نصب کردم خیلی باحال بود ، اما برای یک ساعت ، چون من هم بازی میکنم هم فیلم میبینم هم اینترنت میگردم هم توسعه ... بجاش وقتی با KDE کار کردم همه نیاز هام رو برطرف میکرد ، درسته اگه یه کار ثابت داشته باشی که به رابط گرافیکی نیازی نباشه درست اما همه که اینجوری نیستن ، رابط گرافیکی توی مردم خیلی چیز مهم و تاثیر گزاری هست ، من سالهاست اطرافیانم رو به گنولینوکس تشویق میکنم ، تجربه ای که داشتم توی این مدت این بوده که از نظر آدم های معمولی ویندوز 7 بهترین سیستم عامله ، چون بقول خودشون یوزر فریندلیه و همه میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن ، و با اینکه من بهشون ثابت میکردم که ویندوز 10 همه چیش بهتره از ویندوز 7 اما قبول نمیکردن که به ویندوز 10 برن چون میگفتن خشکه یجوریه سفیده همش چیزاش معلوم نیست نمیخایم همون هفت و نصب کن!. من بحثم روی کلیت رابط گرافیکی و توسعش بود به شکل عمومی ، نه استفاده های خصوصی و خاص.

اگه دو جمله‌ی اخرم رو خونده بودی، این‌همه جمله تایپ نمی کردی!
اولا که نظرم رو گفتم
دوما که قرار نیست حرفی بزنم که شما حتما دوست داشته باشی! این حق رو دارم که خلافش رو هم حرف بزنم.
سوما که منم تمام کارهای یه آدم معمولی رو در کنار برنامه نویسی و یادگیری شبکه و ... انجام میدم!
اون دو جمله آخرم دقیقا معضل جامعه و تفکراتی که وجود داره رو نشون میده.
چهارما برای یه کاربر واقعی، کاربرپسند بودن به کاریه که انجام میشه نه چیزی که اون کارو انجام میده!
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Oxygen در 28 شهریور 1395، 06:32 ب‌ظ
قبل از اینکه مایکروسافت و بقیه برن سمت طراحی فلت، قبل از اینکه گوگل طراحی فلت کنه، یا به قولی همون طراحی متریال، من توی بعضی از نرم افزارهام از این طراحی استفاده میکردم!  8) بعد دیدم گوگل هم استفاده کرد، و حتی بقیه...

بگذریم،
همون جوری که رسول اشاره کرد، اصل سیستم چیز دیگست، و این GUI نیاز شماست.
اگر شما بخوایین استفاده میکنین، پس طبیعیه که سلیقه ای هم باشه. مثلا شما خوشتون نمیاد، ولی من خوشم میاد. البته فلت هم تا فلت داریم. مثلا من از طراحی ویندوز10 زیاد خوشم نمیاد، چون یه جورایی سردرگم میشی؛ ولی بعضی طراحی های فلت زیبا هستن... آدم همینجوری دوست داره توشون بچرخه  ;D
به هر حال، اگر یه طراحی فلت خوب نبوده، دلیل نمیشه همه طرح های فلت رو دور بریزیم! و درضمن، دلیلی هم نداره همه برن به اون سمت! ::)
پس با این جمله که "پیشرفت رابط های کاربری به پسرفت تبدیل شده" مخالفم.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: ارباب! در 28 شهریور 1395، 10:17 ب‌ظ
سلام : )
من از طراحی ویندوز ۱۰ بدم نمی آد.. اتفاقا خوشم هم می آد.. بیش تر خوشم می آد.. مهم اینه که ایده خوب پیاده بشه.. به نظرم ویندوز ایده ی فلت رو باز به نسبت بهتر پیاده سازی کرده.. اون نوار آبی رنگ دور پنجره ها و سایه خیلی کمک می کنه.. سعی کرده واضح باشه.. و به نظر من موفق هم بوده تو این زمینه.. گوگل هم تا جایی که می دونم توی طراحی متریال از سایه ها استفاده کرده و سعی کرده با کمکشون واضح تر جلوه بده.. طراحی تخت تخت به نظرم غیر عملی و نا مناسب هست.. یا طراحی با کنتراست پایین به درد هر نمایشگری نمی خوره.. مثلا یه علتی که فکر می کنم مایکروسافت خوب طراحی کرده همین کنتراست بالای طراحی اش هست..
حالا سادگی در کل به نظر من خوب هست ولی به قولی [مث این که از زبان اینشتین هست..]:
“Make things as simple as possible, but not simpler.”
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 29 شهریور 1395، 12:11 ق‌ظ
احتمالا سوتفاهمی شده و بعضی از دوستان منظور من رو جور دیگه ای متوجه شدن و یکی از دوستان هم ناراحت شد ، این عکس ها رو ببینید :

(http://elmajdal.net/Win7/Changing_Desktop_Icons_Size/largest.png)
(http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/150220164423-windows-10-files-780x439.png)

اگه از ویندوز 98 تا حالا رو برسی کنید ، متوجه پیشرفت در رابط کاربری این سیستم عامل و تاثیرش روی دنیا میشید ، حالا این مسیر پیشرفت موقع رسیدن به تم فلت یهویی برگشت! ببینید آیکن های ویندوز 7 و با 10 مقایسه کنید ، چه از لحاظ ظاهری و چه طراحی خیلی کمتر و پایینتر هست برای ویندوز 10 ، و همچنین بقیه رابط های تخت ، خودتون یه مقایسه بین پلاسما 5 و 4 بکنید ، چیزیه که همه باهاش کار کردیم ، نه اینکه بگم تخت زشته مثلا پلاسما 5 حال به هم زنه نه! اتفاقا خیلی رون هست اما پیشرفت حساب نمیشه نسبت به نسخه قبل! به جایی اینکه کامل تر بشه و مثلا به جای آیکن کامپیوتر رندر شده از یه عکس طبیعی استفاده بشه ، یا مثلا فلان افکت بهش اضافه بشه ، کلا شده دوتا خط تو پر رنگی! ، درضمن دوستانی که نظر خیلی محترمشون اینه که سیستم باید بهینه و سریع باشه بجای زیبا ، پس کامپیز چرا توسعه داده شده ، در رابط های زیبایی مثل پلاسما 4 و آکوآ و آرو ، چرا از ترنسپرنت و بلور و .... استفاده شده ، ضمن تایید نظر کسانی که این مسایل رو سلیقه ای میدونن باید بگم که بحث اینجا فقط تغیر خارج از قاعده و رو به سادگی رفته ی رابط گرافیکی در زمانی که انتظار میرفت جزییات خیلی بیشتر بشن هستش ، و نه اینکه کسانی طبق سلیقه شخصی رابط کاربر رو استفاده کنن یا نکن ، به علاوه اینکه این امکان در گنولینوکس موجوده و کاربر مک و ویندوز انتخاب دیگه ای بجز پیشفرض ها ندارن .
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: ®️ Mostafa Asadi در 29 شهریور 1395، 01:23 ق‌ظ
نظر من به نظر آقای امیرصمیمی نزدیکتره !
واقعا بعضی جاها محیط متنی نیازه و بعضی جاها هم محیط گرافیکی ، من ترجیح میدم هر دو را با سلیقه خودم در کنار هم داشته باشم
اضافه کنم با حذف محیط گرافیکی و نظر رسول مخالفم !
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Oxygen در 29 شهریور 1395، 11:54 ق‌ظ
پسرفت نیست، میشه گفت مده اینجوری! و با توجه به اینکه همیشه مد زیبا نیست (از دید افراد مختلف) این مورد شما هم صدق میکنه.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: alireza.crs در 29 شهریور 1395، 12:20 ب‌ظ
احتمالا سوتفاهمی شده و بعضی از دوستان منظور من رو جور دیگه ای متوجه شدن و یکی از دوستان هم ناراحت شد ، این عکس ها رو ببینید :

اگه از ویندوز 98 تا حالا رو برسی کنید ، متوجه پیشرفت در رابط کاربری این سیستم عامل و تاثیرش روی دنیا میشید ، حالا این مسیر پیشرفت موقع رسیدن به تم فلت یهویی برگشت! ببینید آیکن های ویندوز 7 و با 10 مقایسه کنید ، چه از لحاظ ظاهری و چه طراحی خیلی کمتر و پایینتر هست برای ویندوز 10 ، و همچنین بقیه رابط های تخت ، خودتون یه مقایسه بین پلاسما 5 و 4 بکنید ، چیزیه که همه باهاش کار کردیم ، نه اینکه بگم تخت زشته مثلا پلاسما 5 حال به هم زنه نه! اتفاقا خیلی رون هست اما پیشرفت حساب نمیشه نسبت به نسخه قبل! به جایی اینکه کامل تر بشه و مثلا به جای آیکن کامپیوتر رندر شده از یه عکس طبیعی استفاده بشه ، یا مثلا فلان افکت بهش اضافه بشه ، کلا شده دوتا خط تو پر رنگی! ، درضمن دوستانی که نظر خیلی محترمشون اینه که سیستم باید بهینه و سریع باشه بجای زیبا ، پس کامپیز چرا توسعه داده شده ، در رابط های زیبایی مثل پلاسما 4 و آکوآ و آرو ، چرا از ترنسپرنت و بلور و .... استفاده شده ، ضمن تایید نظر کسانی که این مسایل رو سلیقه ای میدونن باید بگم که بحث اینجا فقط تغیر خارج از قاعده و رو به سادگی رفته ی رابط گرافیکی در زمانی که انتظار میرفت جزییات خیلی بیشتر بشن هستش ، و نه اینکه کسانی طبق سلیقه شخصی رابط کاربر رو استفاده کنن یا نکن ، به علاوه اینکه این امکان در گنولینوکس موجوده و کاربر مک و ویندوز انتخاب دیگه ای بجز پیشفرض ها ندارن .

کل مشکل شما توی plasma 5 مربوط به تم پیشفرضه
تم پیشفرض هم به خاطر محبوبیت انتخاب میشه.در هنگام عرضه plasma5 تم فلت محبوب بود پس پیشفرض قرارداده شد
شما از تم  یا oxygen استفاده کن که توی plasma5 هست(با ویندوز کلا کاری ندارم)


چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به flat تبدیل شد؟چون پرطرفدار و ساده اس
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: ارباب! در 29 شهریور 1395، 02:03 ب‌ظ
احتمالا سوتفاهمی شده و بعضی از دوستان منظور من رو جور دیگه ای متوجه شدن و یکی از دوستان هم ناراحت شد ، این عکس ها رو ببینید :

(http://elmajdal.net/Win7/Changing_Desktop_Icons_Size/largest.png)
(http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/150220164423-windows-10-files-780x439.png)

اگه از ویندوز 98 تا حالا رو برسی کنید ، متوجه پیشرفت در رابط کاربری این سیستم عامل و تاثیرش روی دنیا میشید ، حالا این مسیر پیشرفت موقع رسیدن به تم فلت یهویی برگشت! ببینید آیکن های ویندوز 7 و با 10 مقایسه کنید ، چه از لحاظ ظاهری و چه طراحی خیلی کمتر و پایینتر هست برای ویندوز 10 ، و همچنین بقیه رابط های تخت ، خودتون یه مقایسه بین پلاسما 5 و 4 بکنید ، چیزیه که همه باهاش کار کردیم ، نه اینکه بگم تخت زشته مثلا پلاسما 5 حال به هم زنه نه! اتفاقا خیلی رون هست اما پیشرفت حساب نمیشه نسبت به نسخه قبل! به جایی اینکه کامل تر بشه و مثلا به جای آیکن کامپیوتر رندر شده از یه عکس طبیعی استفاده بشه ، یا مثلا فلان افکت بهش اضافه بشه ، کلا شده دوتا خط تو پر رنگی! ، درضمن دوستانی که نظر خیلی محترمشون اینه که سیستم باید بهینه و سریع باشه بجای زیبا ، پس کامپیز چرا توسعه داده شده ، در رابط های زیبایی مثل پلاسما 4 و آکوآ و آرو ، چرا از ترنسپرنت و بلور و .... استفاده شده ، ضمن تایید نظر کسانی که این مسایل رو سلیقه ای میدونن باید بگم که بحث اینجا فقط تغیر خارج از قاعده و رو به سادگی رفته ی رابط گرافیکی در زمانی که انتظار میرفت جزییات خیلی بیشتر بشن هستش ، و نه اینکه کسانی طبق سلیقه شخصی رابط کاربر رو استفاده کنن یا نکن ، به علاوه اینکه این امکان در گنولینوکس موجوده و کاربر مک و ویندوز انتخاب دیگه ای بجز پیشفرض ها ندارن .

در این مورد واقعا با شما موافقم.. اصن اون آیکون ها کجا.. اون یکی ها کجا.. چش آدم باید زور بزنه عمق رو تشخیص بده..  ;D
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Oxygen در 29 شهریور 1395، 02:28 ب‌ظ
شما از تم  یا oxygen استفاده کن که توی plasma5 هست(با ویندوز کلا کاری ندارم)
از Oxygen؟  :o از من؟؟  :o :o ;D
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: alireza.crs در 29 شهریور 1395، 03:18 ب‌ظ
شما از تم  یا oxygen استفاده کن که توی plasma5 هست(با ویندوز کلا کاری ندارم)
از Oxygen؟  :o از من؟؟  :o :o ;D
تم oxygen نه شما  ;D
شما تو plasma5 تشریف دارین؟
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Mmjafari در 29 شهریور 1395، 03:38 ب‌ظ
Material design
خوبه که.
قشنگه.
ولی مجبور نیستی
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 29 شهریور 1395، 04:21 ب‌ظ
از نظر من این از همه قشنگ‌تر بود. نه مثل ویندوز ۷ کثیف بود، نه مثل مک مصنوعی بود،‌ نه مثل طرّاحی‌های تخت الآن تیز و خشنه، نه مثل طرّاحی فعلی اوبونتو، بی‌روحه.
(http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=dlattach;topic=140266.0;attach=44876;image)
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Mmjafari در 29 شهریور 1395، 04:41 ب‌ظ
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Twm.PNG)
این که از همه قشنگ تره. روح مند، چشم نواز و پر اپشن
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 29 شهریور 1395، 11:01 ب‌ظ
احتمالا سوتفاهمی شده و بعضی از دوستان منظور من رو جور دیگه ای متوجه شدن و یکی از دوستان هم ناراحت شد ، این عکس ها رو ببینید :

(http://elmajdal.net/Win7/Changing_Desktop_Icons_Size/largest.png)
(http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/150220164423-windows-10-files-780x439.png)

اگه از ویندوز 98 تا حالا رو برسی کنید ، متوجه پیشرفت در رابط کاربری این سیستم عامل و تاثیرش روی دنیا میشید ، حالا این مسیر پیشرفت موقع رسیدن به تم فلت یهویی برگشت! ببینید آیکن های ویندوز 7 و با 10 مقایسه کنید ، چه از لحاظ ظاهری و چه طراحی خیلی کمتر و پایینتر هست برای ویندوز 10 ، و همچنین بقیه رابط های تخت ، خودتون یه مقایسه بین پلاسما 5 و 4 بکنید ، چیزیه که همه باهاش کار کردیم ، نه اینکه بگم تخت زشته مثلا پلاسما 5 حال به هم زنه نه! اتفاقا خیلی رون هست اما پیشرفت حساب نمیشه نسبت به نسخه قبل! به جایی اینکه کامل تر بشه و مثلا به جای آیکن کامپیوتر رندر شده از یه عکس طبیعی استفاده بشه ، یا مثلا فلان افکت بهش اضافه بشه ، کلا شده دوتا خط تو پر رنگی! ، درضمن دوستانی که نظر خیلی محترمشون اینه که سیستم باید بهینه و سریع باشه بجای زیبا ، پس کامپیز چرا توسعه داده شده ، در رابط های زیبایی مثل پلاسما 4 و آکوآ و آرو ، چرا از ترنسپرنت و بلور و .... استفاده شده ، ضمن تایید نظر کسانی که این مسایل رو سلیقه ای میدونن باید بگم که بحث اینجا فقط تغیر خارج از قاعده و رو به سادگی رفته ی رابط گرافیکی در زمانی که انتظار میرفت جزییات خیلی بیشتر بشن هستش ، و نه اینکه کسانی طبق سلیقه شخصی رابط کاربر رو استفاده کنن یا نکن ، به علاوه اینکه این امکان در گنولینوکس موجوده و کاربر مک و ویندوز انتخاب دیگه ای بجز پیشفرض ها ندارن .

در این مورد واقعا با شما موافقم.. اصن اون آیکون ها کجا.. اون یکی ها کجا.. چش آدم باید زور بزنه عمق رو تشخیص بده..  ;D

دقییییییییییییییییییییییییییییییقا منم همین و میگم ! احسنت!
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 29 شهریور 1395، 11:05 ب‌ظ
از نظر من این از همه قشنگ‌تر بود. نه مثل ویندوز ۷ کثیف بود، نه مثل مک مصنوعی بود،‌ نه مثل طرّاحی‌های تخت الآن تیز و خشنه، نه مثل طرّاحی فعلی اوبونتو، بی‌روحه.
(http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=dlattach;topic=140266.0;attach=44876;image)
اتفاقا من هنوز ایزوی اوبونتو 8.10 و 10.10 رو دارم ، چند وقت پیش 10.10 رو نصب کردم و به سه سرور های old وصلش کردم و استفادش کردم ، کار با 10.10 هیچوقت از یادم نمیره فوق العاده بود. همین مسایل و بحث ها روی تغیرات عجیب گنوم 2 به 3 هم بود که نهایتا Mate مشکل و تقریبا حل کرد ، اما ظاهرا KDE اونجور طرفدارایی نداره که بخوان....
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 29 شهریور 1395، 11:06 ب‌ظ
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Twm.PNG)
این که از همه قشنگ تره. روح مند، چشم نواز و پر اپشن
دقیقا آخر عاقبت این مد رو به تخت همین میشه حالا ببین!
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: رسول سعیدنژاد در 30 شهریور 1395، 08:39 ق‌ظ
دقیقا آخر عاقبت این مد رو به تخت همین میشه حالا ببین!

خب اصلشم همینه! در نهایت باید همین شکلی بشه همه چیز!
یه مدت همه تمرکز کردن روی یه سری چیزای دیگه و دور شدن از فلسفه و واقعیت ها و ... ذره ذره برمیگرده سر جاش!
دیدی بعضیا میگن: بازگشت همه به سوی اوبونتوس؟  ;D
اینم همین جوریه. بازگشت همه به سوی همین عکسیه که الان می بینی! حالا اگه لینوکس کار کرده باشی، میفهمی من چی میگم  :D
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Oxygen در 30 شهریور 1395، 12:30 ب‌ظ
شما از تم  یا oxygen استفاده کن که توی plasma5 هست(با ویندوز کلا کاری ندارم)
از Oxygen؟  :o از من؟؟  :o :o ;D
تم oxygen نه شما  ;D
شما تو plasma5 تشریف دارین؟
خخخ
والا من از پیشفرض اوبونتو استفاده میکنم، دیگه ایناشو نمیدونم (زیاد وارد نیستم محیط ها رو)
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Mmjafari در 30 شهریور 1395، 01:52 ب‌ظ
دقیقا آخر عاقبت این مد رو به تخت همین میشه حالا ببین!

خب اصلشم همینه! در نهایت باید همین شکلی بشه همه چیز!
یه مدت همه تمرکز کردن روی یه سری چیزای دیگه و دور شدن از فلسفه و واقعیت ها و ... ذره ذره برمیگرده سر جاش!
دیدی بعضیا میگن: بازگشت همه به سوی اوبونتوس؟  ;D
اینم همین جوریه. بازگشت همه به سوی همین عکسیه که الان می بینی! حالا اگه لینوکس کار کرده باشی، میفهمی من چی میگم  :D
ما ز دبیانیم و اسلک می رویم.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: liniolon در 30 شهریور 1395، 02:05 ب‌ظ
نظر منم شبیه به نظر آقای امیرصمیمی هست  :D

برای زیبایی میزکارم وقت میزارم و تا اونجا که امکان داره برای خودم دلپذیرش میکنم :P

با نظر رسول هم موافقم  ;D ;D

هم رابط گرافیکی رو سعی میکنم داشته باشم هم با ترمینال کارامو انجام بدم \\:D/
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Mmjafari در 30 شهریور 1395، 02:06 ب‌ظ
انسان های اولیه شکل می کشیدن، بعد خط اختراع شد، بعد آروم دوباره داریم می ریم سمت ایموجی ها.
اوایل هر چیزی رو هرکس میتونست یاد بگیره ، بعد انحصار بوجود اومد، بعد دوباره در هر مورد جنبش آزادی طلب بوجود اومده.
تو یه سیر دایره ای گیر افتادیم.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: bestos در 02 مهر 1395، 12:18 ب‌ظ
به نظر من اینترفیس فلت خیلی خوبه. هم قشنگه هم بسیاری از افکتهای اضافه رو حذف کرده.

یه نکته رو هم یادآوری کنم؛
اگه قراره آیکنها رو بصورت سه بعدی طراحی کنیم، خب تکلیف مشخصه، تصویر آیکن ما سه بعد خواهد داشت (x y z). اما وقتی قرار شد فلت طراحی کنیم، باید به همون دو بعد x و y وفادار بمونیم و نبایستی تصویر آیکن ما یواشکی یه محور z توی خودش داشته باشه! به تصویری که دوستمون از ویندوز گذاشته دقت کنید...  توی وین 7 تکلیف آیکنها مشخصه، سه بعدی طراحی شدن و ادعای فلت بودن ندارن. ولی تو ویندوز 10 آیکنها مثلاً تخت طراحی شدن ولی اگه دقت کنید یه تیکه از تصویر تو محور z افتاده و طراحی رو کلاً زیر سوال برده و زشت کرده.

در مورد طراحی مینیمال که آقای بهزادی تو پست اولش یه تصویر ازش گذاشت کاملاً موافقم و معتقدم طراحی مینیمال با حالت تخت (که خودش نوعی طراحی مینیماله) هماهنگی بیشتری داره تا طراحی سه بعدی. در ضمن اون تصویری که آقای بهزادی گذاشته، برای آیکنها نمادهای درستی انتخاب نشده؛ آیکنها گنگه، گویا نیست. مثلاً آیکنی که برای مدیا پلیر انتخاب شده میتونست یه مثلث rotate شده که برای همه نماد پلیر هست باشه. یا مثلاً آیکن نرم افزار پخش موسیقی میتونست همون علامت معروف نوت موسیقی که نماد آهنگ هست باشه. البته این تصاویری که ایشان گذاشته نوعی کانسپت پیش نمایش هست و هنوز تکمیل نشده. ولی عکسی که از اوبونتوی قدیمی گزاشت رو نمیپستدم، درسته که مینیماله ولی طراحی آیکنها ایراد داره! طراحیشون تخته ولی افکتهای سه بعدی دارن که به نظر من خرابش کرده.

ضمناً برخلاف حرف آقای رسول، سنگینترین محیط کاربری (مثل kde)  با سبکترین محیط کاربری (مثل i3)  تفاوتش جمعا 100 mhz از cpu و 300 مگابایت از حافظه گرافیکیه! پس روی پرفورمنس سیستمای امروزی که مثلاً کارت گرافیکش 4 گیگ یا بیشتر مموری داره هیچ تاثیری نداره. سیستمای قدیمی و ضعیف بحثشون جداست.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Reza Banivakil در 02 مهر 1395، 09:13 ب‌ظ
اما ظاهرا KDE اونجور طرفدارایی نداره که بخوان....

مطمئن هستید؟ من اولین بار طبق آموزش علیرضاامیرصمیمی عزیز kwin رو روی xfce امتحان کردم و واقعا لذت بخش بود! الان هم که اومدم روی اوپن‌سوزه واقعا میزکار KDE خیلی میزکار ردیفی هست! هم زیباست و هم کارآمد!! کلی برنامه هم وجود داره که برای این میزکار طراحی شدند، هر چند که روی هر میزکار دیگه ای هم میشه ازشون استفاده کرد، مثلا krita .
توی شبیه ساز ترمینال konsole که به راحتی میشه توش فارسی نوشت!


البته قصد ندارم جنگ بین توزیعی یا جنگ بین میزکاری یا ... رو روشن کنم، ولی لازم دونستم که بگم میزکار kde طرفداران خیلی زیادی داره. ;)

در مورد موضوع تاپیک هم باید بگم که بنظر من پسرفت نیست، آیکن های فلت زیبا هم وجود دارند.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 02 مهر 1395، 10:02 ب‌ظ
اما ظاهرا KDE اونجور طرفدارایی نداره که بخوان....

مطمئن هستید؟ من اولین بار طبق آموزش علیرضاامیرصمیمی عزیز kwin رو روی xfce امتحان کردم و واقعا لذت بخش بود! الان هم که اومدم روی اوپن‌سوزه واقعا میزکار KDE خیلی میزکار ردیفی هست! هم زیباست و هم کارآمد!! کلی برنامه هم وجود داره که برای این میزکار طراحی شدند، هر چند که روی هر میزکار دیگه ای هم میشه ازشون استفاده کرد، مثلا krita .
توی شبیه ساز ترمینال konsole که به راحتی میشه توش فارسی نوشت!


البته قصد ندارم جنگ بین توزیعی یا جنگ بین میزکاری یا ... رو روشن کنم، ولی لازم دونستم که بگم میزکار kde طرفداران خیلی زیادی داره. ;)

در مورد موضوع تاپیک هم باید بگم که بنظر من پسرفت نیست، آیکن های فلت زیبا هم وجود دارند.
منظور من رو اشتباه متوجه شدید ، منظورم این بود که ظاهرا KDE طرفدارهایی مثل طرفدارای گنوم نداره که بعد از اومدن گنوم سه ، گنوم دو رو با پروژه Mate زنده نگه داشتن ، اگه داشته باشه Plasma 4 هم بعد از اومدن نسخه 5 باز فعال باقی میمونه.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: Vahid_PC در 02 مهر 1395، 10:07 ب‌ظ
منظور از تیتر تاپیک این نیست که مثلا آیا فلت بهتر است یا .... ، یا اینکه فلت عقب موندست ... ، منظور اینه که اگه مسیر تکامل گرافیک رو از چپ به راست ردیف کنیم رابط فلت پشت سر رابط های سه بعدی و افکت دار میوفته ، این چییزیه که فکر میکنم همه موافقش باشن ، حالا که توی این مسیر مثلا شماره جایگاه فلت 7 و شماره جایگاه گرافیک واقع نمای افکت دار 10 و مثلا شماره گرافیک های پیشرفته تر بیشتر ، چرا بعد از این همه سال توسعه و پیشرفت و حرکت رو به جلو ، باید از شماره بالاتر به شماره پایینتر بره! این نکته ایه که لازم دیدم بگم چون دیدم خیلی از دوستانی که لطف کردن نظرشون و گفتن بیشتر باب مقایسه و انتخاب و سلیقه گفتن ! ممنون.
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: علیرضاامیرصمیمی در 02 مهر 1395، 10:16 ب‌ظ
حالا که توی این مسیر مثلا شماره جایگاه فلت 7 و شماره جایگاه گرافیک واقع نمای افکت دار 10 و مثلا شماره گرافیک های پیشرفته تر بیشتر ، چرا بعد از این همه سال توسعه و پیشرفت و حرکت رو به جلو ، باید از شماره بالاتر به شماره پایینتر بره!
این مسئله گاهی در دنیای مد هم دیده میشه
مثلا یه نوع خاص شلوار که ۳۰ سال پیش محبوب بوده دوباره مد میشه ولی با کمی ظاهر مدرن تر
به نظر من این هم همونه! طراح ها و هنرمندان و مهندسانی که الهام گرفته از گذشته از یک تم و آیکن قدیمی یه طراحی نو انجام میدن که کمی طعم مدرنتر از گذشته داره . کاربر هایی هم که از تکرار خسته شدند بنا به سلیقشون ممکن هست این طراحی رو انتخاب کنند و وقتی تعداد زیادی کاربر این کار رو میکنند قضیه مد میشه . همین اتفاق هم ممکنه درباره طراحی های تخت بیفته و چند سال دیگه طراحی تخت از مد بیفته!
عنوان: پاسخ : چرا پیشرفت رابط های کاربری ، به پسرفت تبدیل شد؟
ارسال شده توسط: alireza hashemi در 03 مهر 1395، 01:34 ق‌ظ
سلام دوستان.
راستش من در اکثر مواقع، زیاد علاقه ای به جواب دادن به این مدل موضوعات نشون نمیدم.
اما احساس میکنم ی موضوعی از قلم افتاده. اون هم اینه که درسته که سخت افزار کامپیوتر های خونگی قوی شده اما دستگاه هایی مانند موبایل و تبلت با سخت افزارهایی مشابه کامپیوترهای خونگی، خیلی کم و گرون قیمت هستن و اکثرا سخت افزارهای ضعیفتری نسبت به کامپیوتر های خونگی دارند. از طرفی اکثر شرکتها به دنبال یکپارچه سازی بین سیستم عامل های کامپیوتر های خونگی و موبایل و تبلت هستند. نکته ی مهم دیگه هم این که مسئله ی cloud computing و استفاده از سخت افزارهای ضعیفتر در دستگاه های خانگی رو هم باید توجه کنیم.
در کل رابط های کاربری جدید با طراحی دو بعدی (اگر حساب شده باشه و شرکتها بتونن در حالت دوبعدی هم رابط با کیفیتی ارائه بدن) میتونه ایده ی خوبی برای نسل جدید کامپیوترها (چه کامپیوتر برای رایانش ابری و چه تبلت و موبایل)باشه.
تا ببینیم آینده ی این نسل از کامپیوترها به کجا میرسه.