انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟  (دفعات بازدید: 19112 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
دوستان چرا اینهمه با یونیتی مشکل دارین؟؟ باور کنین تا حالا سازگارترین محیطی بوده برای من که با کیبورد راحت میشه باهاش کار کرد :)
کسی توزیعی کیبورد پسندتر(!) از یونیتی سراغ داره؟؟ :)

همون ویندوز هشتی که خیلی بهش میتپید هم من باهاش خیلی حال میکنم!! بخاطر کیبوردپسند بودنش :)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
مشکل بازی در لینوکس اساسی ترین مشکل برای کاربران آماتوره و به نظرم باید شرکت های لینوکس به هم کمک کنند و کاری کنن  که wine بتونه تمام بازیهای ویندوز رو اجرا کنه. اونوقت میشه آموزش کامل wine رو با زبان ساده در سایت های مختلف بزاریم تا کاربران آماتور با دغدغه کمتری به لینوکس مهاجرت کنن. با اینکار درصد کاربران لینوکس زیاد میشه و شرکت های بازی ساز ارائه نسخه لینوکس بازیهاشون صرفه اقتصادی خواهد داشت و نسخه لینوکس بازیهاشونو ارائه میدن. به نظرم تنها راه حل سریع و کم خرج برای پیشرفت لینوکس، پیشرفت wine میباشد که این زحمت روی دوش شرکت های لینوکس و کاربران حرفه ای است.
اتفاقا به نظرم بد ترین کار صرف کردن وقت و هزینه ی کمپانی های فعلی روی wine هستش!
باید به جای توسعه ی واین، نرم افزار های خودمون رو توسعه بدیم نه اینکه با واین نرم افزار های ویندوز رو با شبیه سازی و ... روی سیستم عامل خودمون اجرا کنیم
این رو هم بگم که هر کاری کنیم نمی تونیم کاری کنیم که واین تمام نرم افزار ها رو خوب و کامل و بدون مشکل اجرا کنه! این غیر ممکنه!
این اصلا منطقی نیست که کنونیکال یا ردهت یا هر شرکت توسعه دهنده ی دیگه ای بیاد و وقتش رو روی این جور چیزا بذاره (بازی و واین و ...) ،این شرکت ها پول و انرژی محدودی دارن و اصلا معقول نیست که روی مسائل فرعی صرفش کنن!
اگه قرار بازی ساخته بشه باید شرکت های جدید برای این کار بوجود بیان یا همین کمپانی هایی که الآن دارن کار گیم انجام می دن رو راضی کرد که بیان سمت گنولینوکس مثلا EA مثل اینکه خیلی بدش نمیاد کار کنه
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
اتفاقا به نظرم بد ترین کار صرف کردن وقت و هزینه ی کمپانی های فعلی روی wine هستش!
باید به جای توسعه ی واین، نرم افزار های خودمون رو توسعه بدیم نه اینکه با واین نرم افزار های ویندوز رو با شبیه سازی و ... روی سیستم عامل خودمون اجرا کنیم
این رو هم بگم که هر کاری کنیم نمی تونیم کاری کنیم که واین تمام نرم افزار ها رو خوب و کامل و بدون مشکل اجرا کنه! این غیر ممکنه!
این اصلا منطقی نیست که کنونیکال یا ردهت یا هر شرکت توسعه دهنده ی دیگه ای بیاد و وقتش رو روی این جور چیزا بذاره (بازی و واین و ...) ،این شرکت ها پول و انرژی محدودی دارن و اصلا معقول نیست که روی مسائل فرعی صرفش کنن!
اگه قرار بازی ساخته بشه باید شرکت های جدید برای این کار بوجود بیان یا همین کمپانی هایی که الآن دارن کار گیم انجام می دن رو راضی کرد که بیان سمت گنولینوکس مثلا EA مثل اینکه خیلی بدش نمیاد کار کنه

منم با  نظر آقا یاسر کاملا موافقم.... نکته ی ظریفی بود :)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
مگه این ابزارهای بازی سازی خروجی لینوکس نمی تونن بدن؟! آیا مشکلی از این نظر وجود داره؟! اگه این مشکل حل بشه...؟! یعنی واقعا با این همه پیشرفت و این همه ابزار جدید خروجی گرفتن برای لینوکس یه مشکل هست؟! شایدم مشکل توانایی اجرای بازی در لینوکس هست...؟
Void Linux + XFCE

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
مگه این ابزارهای بازی سازی خروجی لینوکس نمی تونن بدن؟! آیا مشکلی از این نظر وجود داره؟! اگه این مشکل حل بشه...؟! یعنی واقعا با این همه پیشرفت و این همه ابزار جدید خروجی گرفتن برای لینوکس یه مشکل هست؟! شایدم مشکل توانایی اجرای بازی در لینوکس هست...؟
بازی هایی که با دایرکست و بعضی چیز ها ساخته میشن رو نمیشه
بازی رو باید از اول به گونه ای ساخت مثلا با اوپن جی ال و ... و بعضی موتور های بازی که برای لینوکس هم خروجی میدن مثل یونیتی (البته من اینکاره نیستم و اطلاعاتم در حد صفر هست ولی در کل یه همچین مواردی هست) که باعث میشه بازی ها رو نشه برای لینوکس به این آسانی پورت کرد
البته هر بازی که برای لینوکس ساخته میشه چون لینوکس کتابخونه هاش آزاد و ... خیلی راحت به ویندوز هم پورت میکنن :)
در مورد نرم افزار ها هم صادق هست این موضوع
مثلا هر نرم افزار خوبی در لینوکس هست برای ویندوز هم هست همون نرم افزار ولی بلعکسش خیر
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
دوست عزیز من در مورد اینکه ابزارهای بازی ساز خروجی لینوکس میدن یا خیر زیاد چیزی نمیدونم و شاید شرکت های وابسته به مایکروسافت عمدا چنین کاری کردن. ولی فکر نکنم لینوکس مشکلی در توانایی اجرای بازی داشته باشه. لینوکس برای هر کاری از ویندوز قویتره و وجود نداشتن بازی برای لینوکس مشکل شرکتهای بازی سازه. لینوکس خیلی سبکتر و سریعتر از ویندوزه و میتونه روی یک سیستم مشابه بازی های قویتری اجرا کنه.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
نتیجه بحث های این تاپیک رو که همه دوستان کمک کردن میشه به صورت زیر خلاصه کرد:
1- لینوکس تمام نرم افزار های عمومی رو داره و مشکلی از این لحاظ نداره.
2- لینوکس خیلی از ویندوز زیباتره ولی میزکارهای متفاوتش ممکنه تاحدودی برای کاربران آماتور گیج کننده و خسته کننده باشه، که میشود با آموزش های کافی به کاربران این مشکل هم رفع کنیم تا همه بتونن میزکاری زیبا و شخصی بسازن. پس در کل لینوکس از این لحاظ هم مشکلی نداره.
3- یکی از مشکلات بزرگ لینوکس که باعث دوری کاربران عادی و غیرحرفه ای کامپیوتر از لینوکس میشه وجود نداشتن بازی های مشهور و زیبا برای لینوکسه چون یکی از بهترین سرگرمیهای کامپیوتر بازیه که لینوکس کمبود بازی داره. البته این مشکل به خود لینوکس برنمیگرده و مشکل شرکت های بازی سازه که نسخه لینوکس ارائه نمیدن و به قول دوستمون شاید هنوز صرفه اقتصادی نداشته باشه. توجه کنید که کاربران عادی که فقط دنبال سرگرمی هستن بیشترین درصد از کاربران کامپیوتر رو تشکیل میدن.
4- از دیگر مشکلات ویندوز که شامل درصد کمی از کاربران میشه وجود نداشتن نرم افزارهای تخصصی و مهندسیه. به این خاطر میگم درصد کمی از کاربران، چون مهندسین و متخصصین جامعه خیلی کوچکتری نسبت به کاربران عادی هستن ولی بازهم مهمه که به لینوکس جذب بشن. البته من خودم که مهندس مکانیک هستم نسخه لینوکس بعضی از نرم افزارهای مکانیک رو پیدا کردم ولی بازهم نسخه لینوکس خیلی از نرم افزارهای تخصصی و مهندسی وجود نداره و متاسفانه یا مشابهشون توی لینوکس وجود نداره یا اگه وجود داشته باشه قدرتش به اندازه مشابه ویندوزی نیست.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1393، 04:27 ب‌ظ توسط majidch »

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
پاسخ : میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟
« پاسخ #67 : 30 اردیبهشت 1394، 01:30 ب‌ظ »
نقل‌قول
http://www.aparat.com/v/d7bYI
یا للهول :o :o :o
سلام
این فتوشاپه؟؟
اگه واقعا همچین عظمتی داره، در اولین فرصت سیستم عامل اصلیم رو اوبونتو میکنم
میشه همچین چیزی رو برای اوبونتو  15.04 اجرا کرد؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
ارور و باگ نداره؟ زیاد سرعت رو پایین نمیاره؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #68 : 30 اردیبهشت 1394، 03:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
این فتوشاپه؟؟
سلام !
به نظرت خودتون فیلم فتوشاپ میشه یا عکس ؟؟؟؟ ??? و این که اینجا همه از گیمپ استفاده میکنن  ;D

باگ نداره اموزش نصبش هم تو وبلاگ علیرضا خان هست در ضمن اون اوبونتو بود ولی با میزکار xfce !!!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #69 : 30 اردیبهشت 1394، 06:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
این فتوشاپه؟؟
نه عزیزم فتوشاپ کجا بوده  :D گنو/لینوکس رو دست کم گرفتی؟ :)
میزکار من بود وقتی جوون تر بودم ;)
همین کارها رو روی ۱۵.۰۴ هم میتونی انجام بدی
این xfce بود(میزکار پیش فرض زوبونتو) نه unity (میزکار پیش فرض اوبونتو )
برای اینکه شخصی سازی xfce رو یاد بگیری این لینک رو ببین
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/tag/%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C
برای اینکه با میزکارهای مختلف آشنا بشی ، این لینک رو ببین
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/12
برای اینکه شیوه نصب KWIN روی XFCE رو یاد بگیری،این لینک رو ببین
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/1

در مورد سرعت
یه کم سرعت لاگین میات پایین
ولی اگه مشخصات سیستمت معمولی باشه مشکلی پیدا نمیکنی
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1394، 06:39 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #70 : 31 اردیبهشت 1394، 01:25 ق‌ظ »
فیلم رو هم میشه فتوشاپ کرد و اتفاقا فوق العاده کار حرفه ای و پر هزینه ای هست و تو فیلم های بزرگ و پر هزینه فقط چند دقیقه مهم رو اینجوری ادیت میکنن
فریم به فریم رو میشه تو فتوشاپ ادیت کرد هر فریم یه عکس هست و فیلم مجموعه اون عکس ها هست که به صورت خیلی سریع پخش میشن
شما میتونی با فتوشاپ جلوه های ویژه ای بسازی که نشه تشخیص داد واقعی هست سا نه ولی با بقیه نرم افزار های جلوه های ویژه این کار آسون تره ولی اگه فریم به فریم نگاه کنی متوجه میشی که جلوه ویژه هست و واقعی نیست (نحوه تشخیص فیلم های تقلبی)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
« پاسخ #71 : 31 اردیبهشت 1394، 04:39 ق‌ظ »
حالا گیر بدین به فتوشاپ :D
بابا اونو از باب تعجب گفتم ::)
( اطلاعات ava جالب بود)
علیرضاامیرصمیمی ممنون ;D

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #72 : 31 اردیبهشت 1394، 04:46 ب‌ظ »
فیلم رو هم میشه فتوشاپ کرد و اتفاقا فوق العاده کار حرفه ای و پر هزینه ای هست و تو فیلم های بزرگ و پر هزینه فقط چند دقیقه مهم رو اینجوری ادیت میکنن
فریم به فریم رو میشه تو فتوشاپ ادیت کرد هر فریم یه عکس هست و فیلم مجموعه اون عکس ها هست که به صورت خیلی سریع پخش میشن
شما میتونی با فتوشاپ جلوه های ویژه ای بسازی که نشه تشخیص داد واقعی هست سا نه ولی با بقیه نرم افزار های جلوه های ویژه این کار آسون تره ولی اگه فریم به فریم نگاه کنی متوجه میشی که جلوه ویژه هست و واقعی نیست (نحوه تشخیص فیلم های تقلبی)
این رو هم اضافه کنم که این کار بسیار هزینه بر هست(هم هزینه سخت افزاری هم هزینه حقوق کارمندا و ........) به همین خاطر فیلم های کمی با این روش ساخته میشوند.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up