دوست عزیز اگه مطالب قبلی رو خونده باشی میبینی که به این نتیجه رسیدم که لینوکس زیباتره.دوستان کمک کردن و فیلم از دسکتاپشون گذاشتن و منم به این واقعیت پی بردم که لینوکس زیباتره اما در کل ویندوز به خاطر یکدست بودن و سادگی برای کاربران (البته کاربران غیرحرفه ای) جذاب تره. من از کانونیکال به عنوان نمونه اسم بردم اگه توجه کنید نوشتم همه شرکت های لینوکسی به کمک همدیگه بازی بسازن. در ضمن بازی ساختن یه کار غیرممکن نیست. مگه همه شرکت های بازی سازی از همون اولش بهترین بازیها رو ساختن. اونا هم از صفر شروع کردن و پیشرفت کردن.ما ایرانیها همیشه کارهای سخت رو غیرممکن میدانیم به همین خاطر هم پیشرفت نمیکنیم. سخت هست ولی غیرممکن نیست. محض اطلاع بگم برای گوگل اولش از یک کامپیوتر به عنوان سرور استفاده کردن اونم توی خوابگاه.
ببینید باز هم همون مشکل بالا هست !
مشکل این هست که شما سازکار جهان و سرمایه رو درک نمیکنید !
میگید چون من دوست دارم بازی کنم بیایید برای من بازی بسازید !
منم دوست دارم شرکت سونی پفک بزنه و من بخورم چون برندشو دوست دارم ولی سونی همچین کاری نمیکنه
کار و هدف اون شرکت ها که مثلا کنونیکال و رد هست و ... باشن چیز دیگری هست
اون ها یه سری محصولاتی دارند و یه سری اهداف دیگری و دغدغه و هدفشون این نیست که بیان و بازی بسازن
تجارت خودشون رو دارن و از محصول و حوزه خودشون در آمد دارند
مثل این میمونه که بگیم چرا ایران خودرو جاروبرقی داخل ماشین نمیسازه
چون کارش نیست - هدفش نیست و بهش مربوط نیست
حالا این که چرا جاروبرقی مخصوص سمند نداریم و اگه داشتیم خیلی خوب میشد و اینا ربطی به ایران خودرو نداره
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
دنیا بر اساس خواسته های ما کار نمیکنه بر اساس منافع کار میکنه
هر کسی نرم افزاری که تولید میکنه دوست داره مصرف بشه
شما میرید برای اندروید بازی میسازید نه برای بادا مگر این که علاقه شخصی داشته باشید
شرکت های بزرگ هم با علاقه شخصی بزرگ نشدن و اون موضوع سود همیشه در نظرشون بوده که به این جایی که هستن رسیدن
برای همین هست که اغلب بازی های که در لینوکس هست ساده هستن و توسط افراد داوطلب و ... نوشته شدن و یکی دو تا مورد خاص حالا توش شاید باشه
اما یک چیز دیگر هست این وسط
شرکت والو میخواد مثل سونی و ماکروسافت که کنسول دارند کنسول بازی بسازه
برخلاف سونی و ماکی(دیگه خلاصه مینویسم درازه اسمش) که فقط یک سخت افزار خاص ارائه میدن نیست و در اصل یه سیستم عامل هست بر اساس لینوکس
هم خودش سخت افزار از قبل آماده شده خواهد فروخت که بهینه خواهند بود و ارزان هم خودتون میتونید سخت افزار جمع کنید یا روی سخت افزار فعلیتون نصبش کنید
از این رو به زودی لینوکس نیز برای شرکت های بزرگ در حوزه بازی دارای صرفه اقتصادی خواهد بود
و بازی های خوب و زیادی براش منتشر خواهد شد
والو خوشبختانه دیدگاه بازی داره و نزدیک ترین مثالی که میتونم بزنم ای او اس در قبال اندروید هست
اگر پلی استیشن و ایکس باکس رو آیفون در نظر بگیریم که دارای سخت افزار خاص خودشون و نرم افزار خاص خودشون بودند
والو و استیم باکس رو باید اندروید در نظر بگیریم که هم کد باز هست و هم سخت افزار خاص نداره
همونطور که گوگل از نرم افزار های پولی که در فروشگاهش و پلی استور به فروش میره درصد میگیره و در آمدش از این راه هست
والو هم بازی ها رو در فروشگاه خاص خودش قرار میده و شما از اونجا میخری یعنی از نرم افزار استیم
این نرم افزار استیم هم برای این که هر چی بیشتر گسترش پیدا کنه و در آمد بیشتری داشته باشه برای توزیع های مختلف مثل دبیان و فدورا و اپن سوزه و ... منتشر میشن
و در کل کل توزیع های گنو/لینوکسی قابلیت اجرای این بازی ها رو خواهند داشت
و آینده بازی برای گنو/لینوکس بسیار روشن هست
البته این بازی ها رایگان نخواهند بود و پولی خواهد بود
البته به نظر من حداقل 2 سال باید صبر کنیم که به نتایج خوبی برسیم
--
در مورد ظاهر دسکتاپ هم یکمیش عادت هست
بعد هم این که هر روز و لحظه به لحظه داره روی این میز کار ها کار میشه و بهتر سریع تر بدون مشکل تر و امکاناتشون بیشتر و بهینه تر میشه چیز هایی که لازمه و ندارند بهش اضافه میشه و چیز های اضافیشون برداشته میشه و خوب دنیا رو به پیشرفت هست
در مورد فایل منیجر هم خوب چندین فایل منیجر داریم که متفاوت هستن شما باید از بینشون انتخاب کنی
--
یک نقطه ای که از صحبت های شما برداشت کردم و باید به اشاره کنم اینه که
شما اومدین لینوکس نصب کردین و میگین چرا ویندوز نیست !
دوست عزیز ! ممکنه شما یک سری شبیه ساز پلی استیشن و سگا روی کامپیوتر دیدین و فکر میکنید لینوکس هم یک نرم افزار تقلیدی از ویندوز هست که برای افراد فقیر نوشتن و رایگانه
نخیر لینوکس به هیچ وجه تقلیدی از ویندوز نیست
هدفش هم تبدیل شدن به ویندوز نیست
لینوکس یک سیستم عامل هست از کلی سیستم عامل دیگه که اهداف خودشو داره
ویندوز هم یک سیستم عامل دیگه هست !
بحث سر برتری این بر اون یکی نیست اینا دو چیز متفاوت هستن و هیچ وقت قرار نیست مثل هم باشن و عین هم باشن که اون موقع میشه یک چیز !
لینوکس در برخی جاها بیشتر کاربرد داشته و نیاز تو اون حوزه ها بیشتر بوده در اون موارد روش بیشتر کار کردن و قدرتمند تر هست در برخی ضمینه ها و در برخی چیز ها چون بهش نیازی نبوده در اون موارد کمتر تکامل پیدا کرده